Transgender influencer ontketent klopjacht op Marokkaanse homo’s door eigen oproep: ‘download die date-apps, dan weet je zo wie homo is’

De Marokkaanse transgender influencer Naoufal Moussa influencete zich een beetje uit de bocht, toen hij vanuit Turkije in een video-oproep wees op de mogelijkheid te kunnen achterhalen wie er homo is, door date-apps als Grindr te installeren. Het anti-homo-sentiment werd hierdoor in Marokko flink aangewakkerd!

Moussa zou, met name in Marokko, taboes doorbreken met zijn vlogs en mensen inspireren om ‘te kunnen zijn wie ze echt zijn’. Maar Moussa ging onbedoeld een grens over. In een live-sessie op Moussa’s Instagram-account zouden mogelijke homo’s op basis van hun foto’s worden geconfronteerd met de vraag: ‘ben je homo?’

Moussa werd pissig en ‘sloeg terug’, door de ruim 600.000 volgers te wijzen op die dating-apps en ‘met eigen ogen te kunnen zien wie er allemaal wel niet homo is’. De oproep die daarop volgde, om juist niet de app-gebruikers met hun geaardheid te confronteren, werd allang niet meer gehoord… Homofoob Marokko had namelijk wat gay-apps om tijdens de coronacrisis uit te gaan zitten fiegelieren.

En dat lukte verrassend snel. Één app registreerde maar liefst 41.000 nep-accounts na de video-oproep van Moussa, dus vermoedelijk (grotendeels) van homofoben. Diverse Marokkaanse mannen zijn, desnoods met geweld, die kast uitgetrokken en zo zonder pardon op straat gezet. Een aantal schijnt al te zijn verdwenen en er zou er zelfs een zelfmoord hebben gepleegd.

Lekker dan! Moussa zal zich wel voor z’n kop slaan, die heeft dit natuurlijk ook nooit gewild. Maar dat taboes niet zomaar kunnen worden doorbroken, moge duidelijk zijn. In een land als Marokko al helemaal.

Dat is volgens mij ook de reden dat er tegen ‘de LHBT-gemeenschap’ zo nu en dan nog wel eens wordt gezegd: ‘doe het misschien even wat rustiger aan’. Want zo’n klopjacht kan zich hier in Nederland net zo goed voordoen. Maar als je dat in Nederland zegt ben je al praktisch een homofobe psychopaat. Want ‘je moet kunnen zijn wie je écht bent’ en ‘jij hebt er toch geen last van?!’ Maar dan vervolgens wel weer raar opkijken als er weer een homostelletje de tanden op staat te rapen in het oh zo tolerante Amsterdam.

Wat die Marokkanen daar nu overkomt is echt verschrikkelijk. Daarom is het ook zo belangrijk voor LHBT- of soortgelijke bewegingen, om niet te hard van stapel te lopen. Je kunt wel heel hard ‘gelijkheid en rechten’ roepen, maar het zijn (helaas) precies die homofobe types die jou uiteindelijk ook moeten willen accepteren. Want als zij je niet accepteren voor je geaardheid, is er beveiliging nodig om te kunnen zijn wie je bent. En de beveiliging hoeft maar één keer net de hoek om te zijn en dan sta je daar, met je ‘acceptatie’. Dat is geen echt tolerante samenleving. Marokko is dat niet, maar Nederland ook zeker niet overal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Alfred Bentinck

  Ik ben benieuwd hoe de homohaters op dit blog hierop zullen reageren.

  1. Brenda Welsh

   Hoe zal de ex VVD’er reageren nu hij in de FvD vijver mag zwemmen. Deze artikelen zullen hem vast imponeren. Ech wèl. Verstand op 0 en meezwemmen.

   1. Bullshit16

    Brenda
    Verklaar je nader huilbaby wat heeft fvd gvd hier nu weer mee te maken slet

    1. Brenda Welsh

     U hoeft geen gvd te zeggen om uw woorden kracht bij te zetten. DSS wordt gesteund door FvD. Daarom ook al die foto’s. Voor wat hoort wat. Nu mr. Hiddema samen met Thierry. Duidelijk toch. Wat is nu beter dat de nieuwe heer op DDS gewezen wordt die de belangen van het FvD promoot.

     1. Bullshit16

      Annetje
      Wat een bullshit

  2. fisufisu

   Achemd alfred is een Marokkaanhatende homo

   1. Michel Bloemkist

    Jij kunt er anders ook wat van, occult huichelaartje.

    1. fisufisu

     Ik sla de spijker op z’n kop zoals gewoonlijk, nedermoslim bloemstukje verdedigd achmed alfred met alles wat in hem zit namelijk…

  3. CLoVis

   @lamlul

   Ze reageren als eerste op dit onderwerp…

   1. Michel Bloemkist

    En jij bent altijd het lieverdje hier, zeker??

   2. fisufisu

    Precies clovis én ze zijn fan van de aandoenlijke

 2. Bullshit16

  Hier zijn linkse ratten homo’s die denken dat rechts homo haters zijn maar rechts zijn geen homo’s haters dat zijn juist die linkse ratten

 3. feitelijk

  tja , een ander krijgt weer de schuld van de intolerante islam. Omdat de islam geen seksuele vrijheid accepteert en met harde hand handhaaft speel je iedereen de zwarte piet toe behalve de totalitaire islam

  De islam is de grootste bedreiging voor wereld vrede. De islam is een verwerpelijke totalitaire ideologie. De islam is gif voor de samenleving. De homohaters kunt u derhalve vinden in de islamitische kringen waar eerwraak niet geschuwd word.

  1. fisufisu

   Je slaat feitelijk de spijker op z’n harses

 4. ManusR

  Een influencer is iemand die te dom is om een echte baan te zoeken

 5. perry

  Ik begrijp niets van die hetze tegen h*mo’s, transgenders etc!
  Wie kan het wat schelen hoe en waar iemand zijn leuter instopt, dan wel wat een lesbiene met haar flamoes doet of erin stopt!
  Irrelevant en niet vermeldingswaardig voor een hetero,toch?

  1. kees cup

   Beneden een bepaalde leeftijd houdt het toch wel ergens op.

 6. 56RdK

  Omdat het inteelt door de achterbakse islamindoctrinatie in hun denken zwaar gestoord is, moeten de ‘niet-gelovigen’ maar daarvan de dupe worden. Moeten zich in allerlei bochten wringen en op de tenen lopen om het verrotte islamvolk maar tevreden te houden. En zo rolt de islamideologie gelijk een Coronavirus zich verder uit.
  En wordt door het zwakzinnige deug, ook in dit land, daarbij van harte geholpen.
  Terwijl dit gezegde een keihard gegeven is:

  “Waar de islam verschijnt, is het de veiligheid, vrijheid en vrede die verdwijnt!”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.