Verspil je tijd niet en ga alvast aan de slag voor de feestdagen

Het is nooit te vroeg om alvast met de voorbereidingen voor de feestdagen te beginnen. Dat geldt in elk opzicht en zeker ook als het om het uitkiezen of samenstellen van kerstpakketten gaat. De kans is groot dat je daar zo voor het zomerseizoen van start is niet eens aan denkt. Kerst lijkt ook nog zo ver weg. Toch zijn de feestdagen al dichterbij dan je denkt. Het is daarom ook een prima moment om alvast voor de feestdagen met kerstpakketten aan de slag te gaan.

Creëer eenheid met een thema

Het is zelfs leuk om zo vroeg al te bedenken wat voor thema je kerstpakket dit jaar gaat krijgen. Kerstpakketten met een thema doen het namelijk altijd goed. Het geschenk ziet er in dat geval namelijk uit als een eenheid. Dat is natuurlijk precies een kenmerk dat belangrijk is in je bedrijf. Het laat bovendien zien dat je er aandacht aan besteedt en dat waarderen alle werknemers. Nu zijn er allerlei thema’s van kerstpakketten. Misschien is het dit jaar leuk om een keer een kleur als thema te nemen. Dan heb je een compleet pakket met allemaal producten in dezelfde kleur. Voor kerst is rood natuurlijk een perfecte kleur, maar goud past er eveneens prima bij. Zo zijn er ook tal van andere thema’s die als uitgangspunt te nemen zijn, variërend van wokken tot hapjes van de plank.

Het is nooit te vroeg om waardering te tonen

Als je als bedrijf al vroeg aan de slag gaat voor de feestdagen dan laat dat waardering zien. Werknemers vinden het fijn om waardering te krijgen van het bedrijf waar zij werkzaam zijn. De inhoud van het kerstpakket telt natuurlijk ook een beetje mee, maar de tijd en aandacht die eraan zijn besteed eveneens. De zomer of de periode vlak daarvoor is een uitstekend moment om over kerstpakketten na te denken. Het is in veel bedrijven zo dat de tijd voor kerst net even wat drukker is. Dan blijft het er vaak maar bij en wordt de keuze voor een kerstpakket even snel gemaakt. Dat is jammer, want dat is juist een gemiste kans om de waardering voor werknemers te laten blijken. Als je vroeg aan de slag gaat voor de feestdagen weet je bovendien dat je alles op tijd geregeld hebt. Zo vis je niet achter het net en heb je zekerheid omtrent een tijdige levering.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Bullshit16

    Ach man het is mij de mooite niet waard om het te lezen sinterklaas is al verziekt Sint maarten ligt onder vuur kers mag niet meer gezegt worden dat moet feestweek worden dus over welke feestdagen hebben we het gaat het over ramadan al eerder gezegt Nederland is ziek

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.