VIDEO! Nigel Farage: ‘De Fransen dumpen HUN migranten in ONS Verenigd Koninkrijk!’

Politicus en Brexit-marketeer Nigel Farage is woedend op Frankrijk. Volgens Farage dumpt Frankrijk namelijk hun migranten in de Britse wateren. Om zijn gelijk te bewijzen ging Farage zelf het water op en maakte een filmpje waarin hij zou bewijzen dat de Fransen met smerige spelletjes bezig zijn.

Dat Frankrijk ook niet zit te wachten op nog meer (illegale) immigranten blijkt wel uit de videobeelden van de Britse politicus Nigel Farage. Het land van Emmanuel Macron -overigens de beste vriend van ‘Wir Schaffen Das’ Merkel- zou overtollige migranten in bootjes doorsturen naar de Britse kust. Alleen al tot mei hebben maar liefst 1560 illegale migranten de oversteek gemaakt naar het Verenigd Koninkrijk en dat baart Farage grote zorgen.

“Je zult het Parlement niet horen over dit schandaal”, aldus Farage. “Retweet de video en verspreid de waarheid. Het Britse volk verdient antwoorden.”

In de zelfgemaakte video zien we Farage dobberen in een bootje op zee:

Het filmpje is opgenomen op woensdag 20 mei, maar vandaag -een dag later- weet Farage te melden dat er negen migrantenboten zijn gespot in het kanaal nabij het Verenigd Koninkrijk.

“Het lijkt alweer een recorddag. De invasie gaat door, maar de BBC en ITV zullen dit niet melden. Geen wonder dat het vertrouwen in de media lager is dan ooit”, aldus Farage op Twitter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Marija

  Niet alleen filmen maar terug spuiten naar Frankrijk.

  1. Brenda Welsh

   Een extreem hard standpunt, @Marija. Echter, het is niet meer : Brittannia rules the waves. Weet u al hoeveel Britten en britse bedrijven zijn vertrokken naar het vaste land?

   1. Cootje

    Weet jij ook hoeveel wij naar de zuid Europese bedel landen moeten sturen , dan mag je hier ook voor werken , daar hebben de Engelse geen last van en we zullen dadelijk is kijken hoe het Europa gaat breken , want de noordelijke landen verdiende geld in Engeland en in een zware recessie zetten de de Europese normen en solidariteit aan de kant , dan gaan ze gewoon voor ikke ikke ikke

 2. AnnetKlaver

  Engeland is voor iedere immigrant een droom.
  Net een honingpot..

  Off topic- zo het nu lijkt is er dit jaar nog geen totale Brexit.
  Nog ff en er komt geen Brexit.☺

  1. Original NL

   Q..Nog ff en er komt geen Brexit…….
   Dom..dommer….domst….annetklaver.

   1. AnnetKlaver

    Je mag mij dom noemen, maar als er een harde Brexit aan zit te komen, tja het is wel een VK.
    Je weet maar nooit.

    1. Cootje

     Die harde brexit komt er ook aan. Als je toch al in een recessie zit wegens Corona prikkelingen dan is het toch mooi om het ijzer te smeden , want Europa zit ook in een zware recessie ,en Rutte doet liever zaken met de Oekraine met bijleg vel. Die gaat de deksel op zijn neus krijgen als wij NEE zeggen en hij JA maar

     1. Lodewijk Raevensburgh

      Ik betwijfel zeer of die harde Brexit er aan komt. Johnson zal zich realiseren hoe kwetsbaar GB juist in deze tijd zal zijn zonder de EU. Het zal uitdraaien op een uitstel met een grote kans op afstel danwel een boterzachte Brexit.

      De Brexit was in strijd met de autonome processen in de globaliserende economie. Dat feit zal de komende jaren nog pijnlijker aan het licht treden.

     2. truletwiesje

      Al die tegendraadsen hier zullen hun eurofiele globalistische meningen niet voor hun houden, naast hun nedermoslimistische gezuig natuurlijk…

 3. Vrijedenkert

  Voornamelijk West-Europese overheden doen geen klap aan illegale migratie en laten alles maar begaan…
  Britse overheden zullen dit zelf moeten oplossen en hun grenzen beschermen en illegalen weer uitzetten naar Frankrijk.
  Het einde is zoek, gewoon illegale migratiestromen via het Engelse Kanaal.

  1. Original NL

   Het houdt niet op…niet vanzelf!

  2. Sleipnir

   Ik zou het wel weten, gewoon lek schieten die bootjes en laten verzuipen, is het zo afgelopen.

 4. Meriadoc Brandebok

  Nigel Farage doet een hopeloze poging uit de vergetelheid te ontsnappen.

  1. Cootje

   Hij zal moeten toegeven dat Corona populairder is

  2. Maurits Dekker

   Dat hoeft hij helemaal niet.
   Nigel Farrage zal de geschiedenis in gaan als de man die het begin van de ondergang van de EU inluidde!

 5. Cootje

  Europese landen hebben hekken en prikkeldraad , kan je prikkeldraad ook in zee spannen?

 6. Cootje

  Einde van het jaar in een zeer zware recessie die onderander ook turkey treft , is Erdogan het gastheer spelen zat en verwent Europa op een volle bak immigratie , zuid Europa heeft de noordelijke landen al leeg geplukt dus die kunnen nog wel een beetje mensen gebruiken, de Engelsen lachen zich te barsten

 7. Duckday

  Gewoon die boten terug slepen zonder pardon.Dit zijn geen vluchtelingen maar gelukszoekers die straks het land kapot maken.
  Stem in Nederland PVV of FvD daarna direct uit de eu en sluit de grenzen

  1. Marija

   Daarmee, NEXIT, moet Nederland dan wel snel zijn, want nu er al zoveel plannetjes op tafel liggen, is er ook een wet in de maak die ons gaat verbieden uit de EU te vertrekken.

 8. Paardenmiddel

  Zodra elk west europees land de uitkeringen stopzetten is het klaar. En zet de rest aan het werk. Niet willen werken? Geen status.

 9. Rene van der Grijp

  Zolang in de UK het politiek correctisme en de gesel van de linkse media heerst zal er ook daar weinig veranderen. Brexit of geen Brexit.

 10. StanleyC

  Gewoon alles wat op 2 benen loopt en uit Afrika komt uitroeien. Alle problemen opgelost.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.