Video! Racistische Joe Biden schoffeert in één klap heel zwart Amerika: ‘als je moeite hebt met kiezen tussen mij of Trump, dan ben je niet zwart!’

Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden heeft zojuist live tijdens een interview z’n eigen glazen ingegooid. En niet zo’n beetje ook. Aan het einde van zijn interview bij de (onder zwarte Amerikanen) populaire radioshow The Breakfast Club, kon Biden het niet laten en vloog hij compleet uit de bocht. En hij had het niet eens door! Wat een faalhaas…
Het is echt te sneu voor woorden. Zo’n seniele man die nog even leuk dacht te kunnen doen, maar daarbij een kolossale blunder heeft begaan. Hier het fragment:

Het interview loopt ten einde maar de showhost zegt nog veel meer vragen voor Biden te hebben, en geeft dus aan dat hij hoopt dat de presidentskandidaat snel terugkomt. Biden gaat daar op in met een grap die misschien wel eens een historische voetnoot zou kunnen worden. Voor Biden is het namelijk heel simpel: ‘Jullie hebben meer vragen? Weet je wat het is, als je nu nog niet weet of je voor mij of voor Trump bent, dan ben je niet zwart.

Bij zo’n beetje iedere Amerikaanse verkiezing is the black vote altijd ontzettend belangrijk geweest om president van de Verenigde Staten te kunnen worden. De Democraten hadden daar decennialang vrijwel een monopolie op. Welke zichzelf respecterende Afro-Amerikaan stemt er nou Republikeins? Het is dezelfde soort verbazing die er bij sommige mensen optreedt als ze horen van een Marokkaanse Nederlander die PVV stemt. Dat gaat er gewoon niet in bij mensen.

Maar nu heeft Biden dus, zwart-op-wit, gezegd dat je niet echt zwart bent als je überhaupt nog twijfelt over de keuze die straks voor je ligt. Biden kent de zwarte achterban van de Democraten als geen ander en beroept zich dus op het onuitgesproken mantra binnen die partij: zwart stemt Democraat, anders ben je niet zwart (en dus eigenlijk te dom om je eigen keuze te kunnen maken). En dit is zeker niet de eerste keer dat zoiets expliciet wordt uitgesproken door leden van die partij. Zie dit citaat van de Democratische 36ste Amerikaanse president:

“I’ll have those niggers voting Democratic for 200 years.” ~ Lyndon B. Johnson

En nou wordt er inderdaad nog steeds over de echtheid van dit citaat getwist. Maar het feit dat men het nog steeds niet uit heeft kunnen sluiten, terwijl men dit over het algemeen wél aan hem toe blijft schrijven, zegt eigenlijk al best wel veel. Puur omdat het best goed mogelijk is dat hij het wél heeft gezegd. Hij kwam uit Texas en was president toen Martin Luther King net begon op te komen. You do the math.

En nu doet Sleepy Joe er nog een schepje bovenop door live op camera iets van dezelfde strekking te gaan lopen verkondigen! Nou, Trump 2020 was al zeker maar wordt nu nog maar eens dubbel en dwars onderstreept.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. Cycle25

  Biii—ommetje…wat een…, aansluiten in democratische afschuif rijen van 3.

  Clown News Network druk bezig met trashcans, paniek in het democratische kamp.

  Wat zal tante Pelosi zeggen ?

  1. Gerda2

   Wil je echt een “vermakelijk” filmpje over Joe Biden zien, zoek dan op YouTube :
   Joe Biden brags about getting ukranian prosecutor fired. Het is helaas niet ondertiteld, maar duurt nog geen 2 minuten.
   Hij heeft niet eens door dat hij zich “verspreekt”.
   Tevens kun je constateren dat de Democraten behoorlijk hypocriet zijn.
   Altijd de tegenpartij beschuldigen, maar zelf precies hetzelfde doen waarvan je de tegenpartij beschuldigt of nog erger.

   1. Lodewijk Raevensburgh

    Oude koek, Gerda, zelfs Trump ziet er niks in. Biden deed gewoon wat hij moest doen als vice premier.

    1. Peetjoh

     Ga lekker in Amerika wonen joh. Wat daar gebeurt schijnt je nogal te interesseren. Met je Marokkaanse roots.

     1. Koudewijn Pummelhuink

      Ja jij.

   2. Beukman

    Wat je even vergeet te melden, @Gerda, was dat Biden vroeg om het ontslag van die aanklager omdat die niet deed waarvoor hij was aangenomen: corruptie bestrijden. Van een verspreking was derhalve geen sprake.

    1. Gerda2

     Je hebt gelijk Beukman.
     Heb het filmpje nog eens bekeken.
     Maar het nepotisme in deze familie Biden vind ik stuitend.
     Misschien gaat het bij de Trumps ook zo . Het lijkt er echter op dat het altijd de Democraten zijn, die de republikeinen van alles beschuldigen waar zij zeker niet voor onderdoen.
     Dat Joe Biden een probleem heeft is wel duidelijk en zijn partij evenzo.

     1. Beukman

      @Gerda
      Nepotisme zie je vaak bij Americaanse presidenten. Trump spant misschien wel de kroon. Zijn schoonzoon Kushner en zijn dochter (vrouw van Kushner) heeft hij belangrijke posities in de regering gegeven. Met name Kushner maakt volop misbruik van zijn positie door zichzelf via zijn bedrijf te verrijken. Ondertussen bakt deze onervaren man er politiek – hij heeft notabene het Midden Oosten in zijn portefeuille zitten – weinig van.

      Bill Clinton regelde destijds ook een hoge positie voor zijn vrouw in de regering, zeer onfris, maar in de VS schijnt men dit redelijk normaal te vinden. In Nederland had dit echt niet gekund. Wij hebben strenge wetten op belangenverstrengeling.

      Ik moet zeggen dat dan Biden (destijds vice-president) met zijn zoon dan nog meevallen, al is het zacht gezegd nogal onhandig. Bovendien is niet gebleken dat Joe of diens zoon corrupt waren of zijn in Oekraïne, hoe hard Trump ook riep van wel.

     2. Gerda2

      Dus we zullen er dan maar blij mee zijn in Nederland te wonen.
      Uiteindelijk heb ik wel een voorkeur voor het beleid onder een republiekijnse regering, ondanks Trump.

     3. Bolland

      @Beukman Trump kwa corruptie, nepotisme vergelijken met de Clinton s is hetzelfde als Telstar vergelijken met Barcelona

      Clinton s slaan alles en iedereen corrupter bestaat niet ( zie you tube clinton cash) en ze zijn levensgevaarlijk ( clinton bodycount op you tube)

   3. Dion Grauss

    Als het gaat om machtscorruptie (anders gezegd: evident misbruik van gegeven bevoegdheden,) spant het presidentschap van NIXON toch nog steeds de kroon.

    Daar helpt geen moedertjelief aan.

   4. Cycle25

    Quid Pro Quo, vervangen de aanklager of geen miljard dollar. Democraten “mogen” dat wel, republikeinen krijgen een impeachment om de oren. Het is bijna genetisch geworden bij de democraten, elk fragment uitspelen tot afzetting.

  2. Dion Grauss

   Nee dan het Fuck News network

 2. Rene van der Grijp

  Het is verbijsterend dat de Democratic Party geen betere presidentskandidaat heeft kunnen vinden dan dit dementerende fossiel.

  On-voor-stel-baar.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Een dementerend fossiel is het zeker niet, maar een sterke kandidaat ook niet.

   Ik ben niet zo grofgebekt als de oude René, maar zo geformuleerd zou ik Trump eerder een dementerend fossiel willen noemen. René acht hem kennelijk jong, vitaal en competent.

   1. evil knievel

    Na dit gevalletje van “eigen ruiten ingooien”mag jij dat vinden ons Lodewijkje!😁
    Heb t ❤️ Glkkg op de juiste plek zitten n gun je je deze x dit verzetje!😜

  2. Cycle25

   Het kwartet Sanders, Pelosi, Clinton, Biden..307 jaar alle 4..

   Veel blijft niet over..

  3. bandini

   Vier jaar geleden hadden ze iemand die het over een “basket of deplorables” had en nu hebben ze de witte neger gevonden. Ze deugen altijd over hun eigen voeten!!

 3. Neutral

  Biden-Clinton 2020, omdat de ramp nog niet groot genoeg is.

 4. lotje

  Hahahahaha hahahaha. Hij kan zo lid worden van GroenLinks. Hahahahaha. Ook verstandloos.

  1. Dion Grauss

   Hahahahaha hahahahaHahahahaha hahahahaHahahahaha hahahahaHahahahaha hahahaha. Hahahahaha hahahahaHahahahaha hahahahaHahahahaha hahahaha. Hahahahaha hahahahaHahahahaha hahahahaHahahahaha hahahahaHahahahaha hahahaha. Hahahahaha hahahahaHahahahaha hahahaha. HahahahahahahaHahahahahahahahahaHahahahaha hahahaha. Hahahahaha hahahahaHahahahaha hahahaha.

 5. Lodewijk Raevensburgh

  Wout begrijpt de opmerking van Biden niet. Hij geeft aan dat als je niet zeker weet of je op Trump zou kunnen stemmen je zeker niet zwart kunt zijn. Een subtiele verwijzing naar het feit dat zwarten in de V.S. onmogelijk op de racist Trump kunnen stemmen.

  Beetje gênant, Wout.

  1. Cycle25

   Beetje beschamend Lodewijk, de zwarte gemeenschap gaat viraal tekeer tegen Biden en jij geeft Biden gelijk omdat Trump een racist is.

   Typisch TDS..

  2. Pijnstiller

   Lodewijk Chlamydia Juvenalis. Het is dus echt waar zijn Alias Alfred heeft een ban.

   Toch benieuwd waarom het zuurdesem van dit forum nu weer verstoten was.

   Alfred is als een hardnekkig virus gemuteerd in Lodwijk.

  3. CLoVis

   @lamlul

   ‘als je niet zeker weet of je op Trump zou kunnen stemmen
   je zeker niet zwart kunt zijn.’

   Dat is dus pas echt een racistische opmerking.

   Als ik een neger zou zijn zou ik me zwaar beledigd voelen
   door deze opmerking van een dementerende blanke racist.

   1. CLoVis

    Alsof je mening of oordeel afhankelijk is van je huidskleur;
    nu zie je echt wie de racisten zijn..

   2. Willem Bever

    Juist maar ach het is wellicht wat te simpel voor sommigen om allen dat maar te zien ….koekoek

    1. Willem Bever

     llen = alleen

 6. evil knievel

  Applaus voor jezelf Biden!
  Laat maar weer ns zien hoe geweldig dat verderfelijk sLinks geneuzel is!!WHAHAHAHAHAHA!!🤣

 7. Piet51

  Ik vind het eigenlijk wel een rake opmerking van Biden, die Trump in zijn zak kan steken. Ik hoor er helemaal niets discriminerends in. Kan iemand me dat uitleggen?

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Juist, Wout snapte de opmerking niet.

   Uit de reacties blijkt dat hij hierin niet alleen staat.

   1. Peetjoh

    Lodewijk de Adolf lover doet een yassertje.

  2. weer woord

   KaN iEmAnD mIj DiT uItLeGgeN?

   nee

 8. Vrijedenkert

  Altijd dat gezeur over de Black Vote… Dat men er zelf niet doodmoe van dat gezever wordt in dat land!
  Een stem is een stem, of die nu uitgebracht wordt door een native, blanke, hispanic of van Afrikaanse afkomst maakt niks uit.
  Een echte rechtse-conservatief zwart of blank zal niet op een warrig fossiel zoals Biden gaan stemmen en vice versa aan de progressieve-linkerzijde niet op hork Trump.

  1. Rosasolis

   Vrijedenkert. Je heb het helemaal door. Amerika verkeert nu in de grootste problemen sinds de tijden van de Vietnam oorlog. Als de bevolking van een land blijft verdeeld, terwijl alle groepen blijven groeien, dan komt er steeds meer problemen. Omdat de denkbeelden van lang geleden in deze grote racistisch land zijn lang niet verwijderd.
   Amerika zal nog steeds zwakker worden wegen hun racisme en politiek extreem verdeeldheid.
   Zowel hun twee grote partijen: Democraten als Republicanen, hebben een zwakke leider. En wegens het nalatig, slordig beleid van Trump heeft Amerika nu het grootste
   aantal Corona ziekten en sterf gevallen van de hele wereld.

 9. Willem Bever

  Biden wat een sukkel is dat zeg Trump gaat met 2 vingers in zen neus winnen Het moet uiterst amusant voor Trump zijn dit gespartel van Biden te zien

 10. Beukman

  “You vote Trump then you ain’t black”, zegt Joe met een lach. Gedurfd, maar niks mis mee. Interessant zijn vooral de reacties van de Trumpisten met hun meelijwekkende morele verontwaardiging. Maar Joe geeft hen vooral een koekje van eigen deeg met zijn niert-politiek correcte opmerking. En het aardige is: als Trump het had gezegd, dan had hij ongeloofwaardig geklonken.

  1. Rene van der Grijp

   Het is de typische arrogantie van links.

   Ze denken automatisch te kunnen rekenen op “the black vote”, “the hispanic vote”, “the workers vote”, etc, maar die tijd is voorbij.

   Daar heeft de PvdA sinds de laatste verkiezingen hardhandig kennis mee gemaakt.

   1. Beukman

    Het is inderdaad zaak dat Joe als hem om uitleg wordt gevraagd nog even uit de doeken doet hoe Donald zwarte Americanen naait. Dat hoeft niet zo moeilijk te zijn, daar bestaan fijne voorbeelden van.

   2. Cycle25

    Oude politici, oude sentimenten..ze leren ’t nooit

   3. Willem Bever

    Kom op links mag toch wel discrimineren

    1. Cycle25

     Jawel, maar elke keer dat sentiment van 80 jaar geleden is zo cliché, eenzijdig en in 2020 ook niet mogelijk, o wacht…China…iets met kampen. Waar zijn de grote mondiale bubbelmensen protesten tegen China die nog praktijken in huis heeft van 80 jaar geleden ?

  2. CLoVis

   @beukenoot

   Zaadje,

   Dus jij bent de andere hand van @lamlul;
   die ene die hij niet voor zijn toestsenbord gebruikt
   maar waarvan hij wel dezelfde bevrediging verwacht.

   Een vraagteken is niet eens nodig.

   1. Lodewijk Raevensburgh

    Seksuele problemen, CloVis?

    Mijdt geen zorg maar zoek passende hulp.

    1. CLoVis

     Alweer een vraag beantwoord;
     ook @zaadje is een nepacount van @lamlul.

   2. Beukman

    Ligt je abortuspraktijk plat in deze coronatijden, @clovis? Vaste klant bij de voedselbank inmiddels?

    1. CLoVis

     Nee hoor, zaadje.

     ik heb iedereen die er problemen mee had gewoon doodgeschoten.
     Heeft ‘joop’ dat nog niet gepubliceerd?

     1. Beukman

      Het aborteren gaat gewoon door? Het zal in deze moeilijke tijden wel flink schuiven.

  3. Rosasolis

   Beukman. Nou dat is het grote probleem met Amerika. Nog steeds blanken van kleurlingen scheiden. Letterlijk in woonwijken, maar ook in denkbeelden. Weinige Amerikanen denken dat zij echt verenigd zijn. Biden heeft het over de arme “zwarten”,
   en Trump heeft het over de “Latino” dreiging. Beiden idioten zijn fout!
   Niemand heeft het over de “Verenigde” Staten…alleen over bevolking’s groepen! Om of voor ze op te komen, of tegen ze te zijn. Daarom zal deze vermoeide land steeds
   achteruit gaan.

 11. Lex

  Whoe hahahahahahahaha.

  Snik snotter.

  Traan traan.

  Dat ouwe lijk dat al met een been in zijn graf straat wilt het opnemen tegen Trump.
  Bovendien raakt hij steeds meer en meer in opspraak.

  Dat word binnenkort lachen en brullen.

 12. Petrazoveel

  Is allemaal voorwerk voor Joe Biden eruit en Michelle Obama erin.

  1. fanof43

   Zou best kunnen, Petra. Bah.

 13. LifeBuddy

  Daar liggen de ultra sLinkse nu Wel wakker van. Gegarandeerd dat Trump weer President wordt. Het ergste voor de ultra sLinkse is, dat Trump Geen zaken doet met de ultra sLinkse. Dat scheelt zo een beetje 40 tot 60 Miljard GULDEN per jaar voor de nederlandse staatskas.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   En nu maar hopen dat je vannacht nog een oog dichtdoet vanwege die ultra sLinkse.

   🙂

   1. Volume

    Lodewijk Reetkever Raevensburgh

   2. LifeBuddy

    Lodewijk, Je kinderen zullen daar in de [Toekomst] meer problemen mee hebben dan ik.

   3. Peetjoh

    He nazi ben je d’r weer.

 14. Bes Tolen

  De reden waarom zwarten zoals dat genoemd wordt, op de Democratische Partij stemmen, is dat ze de mooie loze praatjes van hun leermeesters geloven.

 15. Peetjoh

  Ja ik zeg het vaker rechtse mensen zijn eerlijk en oprecht. Linkse democraten zijn huigelaars rasisten en nazi’s. Onze Adolf was er niks bij. Jasser en Rob zijn reïncarnaties van mensen die na de oorlog ter dood zijn veroordeeld.

  1. Piet51

   @Peetjoh
   “Linkse democraten zijn huigelaars rasisten en nazi’s. Onze Adolf was er niks bij. Jasser en Rob zijn reïncarnaties van mensen die na de oorlog ter dood zijn veroordeeld.”

   Hoe durf je. Jezelf eerlijk en oprecht noemen en dan dit beweren. Ik zou er veel plezier over hebben, als het niet zo intens treurig was. Je weet nog niet eens hoe je die woorden correct moet spellen en dan gebruik je ze in zulke beledigingen. En wat bedoel je eigenlijk met onze Adolf? Was dat echt jouw man? Dan begrijp ik je tekst in ieder geval wel.

   1. weer woord

    weet je zeker dat niet iemand het eerst aan je moet uitleggen?

    1. Piet51

     @weer woord
     Goed idee. Ik wacht het met belangstelling af.

 16. fanof43

  Ook dit Biden-schandaal wordt door CNN keihard genegeerd.

 17. Rosasolis

  Het is alweer het oude verhaal in Amerika. Het blank – kleurlingen denkbeeld die blijft nog steeds voortgaan, sinds de burgeroorlog. Geen enkele land ter wereld is zo bewust van kleur verschil in mensen, en wat het in de maatschappij betekend, als de VS.
  Wat J. Biden bedoelde met zijn uitspraak over zwarten is: als je nog niet weet te kiezen tussen Trump of Biden, dan ben je zeker niet zwart. De geheime boodschap zou zijn dat de miljoenen arme kleurlingen moeten voor Biden kiezen. Waarschijnlijk klopt de boodschap wel, omdat de grootste armoede in Amerika valt onder de niet-blanken;
  niet alleen de afro’s, maar ook indianen. Trump wou een grote muur bouwen, langs de grens met Mexico, om de “Latino’s” weg te houden. Maanden geleden heeft hij verzorgd dat de kinderen van illegale immigranten gescheiden werden van hun ouders.
  Nog steeds leven deze jonge kinderen, zonder ouders, in kampen in Amerika.
  Maar terug naar het uitspraak van Biden. Je moet het denkbeeld van Amerika begrijpen. Zowel Biden als Trump gebruiken nogal een niet- normaal begrijpelijke soort Engelse jargon taal. Je moet Noord-Amerikaans zijn om te kunnen begrijpen wat zij ECHT bedoelen! Deze vaak geheime taal met boodschap is moeilijk om in gewone Engels te vertalen, en nog moeilijker in het Nederlands!
  Kleurlingen in buurland Canada hebben geen last van racen discriminatie. Het woord
  Nigger wordt nooit gebruikt. Canadezen hebben het over coloured folks, en de politie of ambulance medewerker heeft het over een coloured man of woman. Er is in Canada nooit reden om een politieke stempel, goed of kwaad, te plakken op mensen met kleur.

 18. Bolland

  Ongelooflijk dat de democraten dit naar voren schuiven, Trump krijgt een makkie

  1. Rosasolis

   Bolland. Nee, Trump krijgt beslist geen makkie: vooral niet van de duizenden blanke en kleurlingen die familie leden, vrienden, en collega’s hebben verloren wegens de ongelovige niet-nationale, slordige anti-Corona beleid van Trump!
   Canada doet het veel beter. En ook Nederland, en de meeste EU landen.
   Omdat wij democratisch SAMEN oplossingen zoeken.

   1. Do

    Nederland doet het veel slechter dan Amerika.
    Jij weet kennelijk niet dat er veel meer Amerikanen zijn, dan Nederlanders.
    Je zou eens kunnen kijken hoeveel doden er vallen op de 100.000 mensen
    (HINT)

 19. Henk Albarda

  Beukman, graag uw commentaar?
  De Democrats zijn zich met hun kandidaten race onmogelijk aan het maken voor USA 2020.
  Echter, zoals overal ter wereld is het links, in de USA dus de Democrats, die met leugen en bedrog verkiezingen proberen te winnen. Of nog erger, zoals in Venezuela, waar de communistische dictator doodleuk het hele parlement opheft en zijn eigen parlement installeert.
  Via illegale sluipweggetjes zijn de Democrats aan het werk zoveel mogelijk van de 11 tot 18 miljoen illegalen van een stembiljet te voorzien.
  Daarnaast zal waarschijnlijk Tijdens of na de kandidaats conventie Michelle bam bam of running mate worden, of als kandidaat president worden uitgeroepen.
  Zoals gebruikelijk zijn er menigtes domme vrouwen die achter michelle aan gaan marcheren.
  Hoezeer ik ook Trump wil zien herkozen worden, gezien de illegale trucs van de Democrats, is dat nog lang niet zeker.
  Voor voor het Hoog gerechtshof is bewezen dat de Democrats zich aan massieve verkiezings fraude hebben schuldig gemaakt, zou een Democrat als president kunnen zijn gekozen.

  1. Piet51

   @Henk Albarda
   Wat een onzin in zo’n kort stukje tekst. Deze passage vind ik het meest komisch: “Via illegale sluipweggetjes zijn de Democrats aan het werk zoveel mogelijk van de 11 tot 18 miljoen illegalen van een stembiljet te voorzien.” Je hebt blijkbaar geen flauw idee hoe het Amerikaanse systeem in elkaar zit.

   Maar ik neem aan, dat je voor je beweringen, deze en de andere, betrouwbare bronnen kunt noemen? Ik ben benieuwd en zal ze zeker lezen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.