Wilders wordt al 20 jaar bedreigd, ons ‘waanzinnig gave land’ verloedert onder Mark Ruttes gezegende leiderschap!

De Nederlandse rechtsstaat is zwaar in verval. Rechtsfilosoof prof. Paul Cliteur schreef gisteren in zijn DDS-column op Bevrijdingsdag “wij zijn pas werkelijk bevrijd als Geert Wilders weer op de fiets naar zijn werk kan.” Wilders wordt al 20 jaar dodelijk bedreigd, dat weet iedereen. Maar wat bedoelde Cliteur nou eigenlijk écht met die zin?

Hij bedoelde ermee dat in een natiestaat, die zich oprecht een rechtsstaat mag noemen, het nooit zo kan zijn dan een politicus al 20 jaar dodelijk bedreigd wordt. Nederland mag zich aldus al lang geen rechtsstaat meer noemen. De fundamenten van de rechtstaat zijn niet alleen in gevaar, maar ze zijn hallucinant aangetast. Hoe onthutsend is het dan om in het NRC van hoofdredacteur René Moerland op de dag van Dodenherdenking te lezen: “De fundamenten van de Nederlandse rechtsstaat zijn niet in gevaar – al blijft waakzaamheid geboden. De democratie functioneert, ook in digitale vorm. En wie dat niet vindt mag er openlijk kritiek op geven.

Welnu, bij deze dan mijn openlijke kritiek daarop. Of ‘de democratie functioneert, ook in digitale vorm. En wie dat niet vindt mag er openlijk kritiek op geven’ houdt Moerland nog van me tegoed. Het gaat mij hier nu om het functioneren van de rechtsstaat.

Op 18 september 2019 werd advocaat mr. Derk Wiersum nabij zijn woning in Buitenveldert met een vuurwapen om het leven gebracht. Deze schokkende moordaanslag had een grote impact op juridisch Nederland. Op 3 oktober 2019 werd de 36-jarige Giërmo B. gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de liquidatie en een aantal dagen later een tweede verdachte, Anouar T.. Bij de moord op Wiersum op zei minister Ferdinand Grapperhaus: dit is een aanslag op de rechtsstaat. Het zijn grote woorden, maar: ja, de aanslag op deze advocaat is inderdaad een aanslag op de rechtsstaat. De moord was van een ongekende, cynische bruutheid die de rechtsstaat hard raakt. Deze walgelijke aanslag is amper een half jaar geleden. Hoe kan NRC hoofdredacteur René Moerland dan doodleuk beweren “De fundamenten van de Nederlandse rechtsstaat zijn niet in gevaar – al blijft waakzaamheid geboden? Lijdt Moerland aan een ernstige vorm van geheugenverlies?

De aanslag op mr. Derk Wiersum vormt niet een enkele gebeurtenis op zich. Het is een onderdeel van een lange rij liquidaties, terroristische aanslagen, criminaliteit, oprukkend salafisme, Mocro maffia en – zoals gezegd – politicus Geert Wilders wordt al 20 jaar dodelijk bedreigd. Het is de verloedering van ons ‘waanzinnig gave land’ onder het gezegende leiderschap van Mark Rutte.

Wat mankeert René Moerland? Of interesseert het hem allemaal niets? Wegkijken, niet willen zien, in dromenland. Er zijn wel meer landgenoten die daarin zeer bedreven in zijn. Het geeft een ontstellende inkijk in de gedachtewereld van deze persoon. Het zijn inderdaad twee volledig gescheiden werelden waarin we leven. Maar de wereld van hem zal nimmer het mijne worden. Ik zweer het bij alles wat mij lief is. Ik weet zeker dat prof. Paul Cliteur er net zo over denkt…

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

123 reacties

 1. Michel Bloemkist

  ‘Het is een onderdeel van een lange rij liquidaties, terroristische aanslagen, criminaliteit, oprukkend salafisme, Mocro maffia’….
  Als je deze zin eruit pakt lijkt het inderdaad alsof we in het nieuwe Wilde Westen beland zijn.

  1. Michel Bloemkist

   Zo’n 24-uurs bewaking als Wilders nodig heeft gun je trouwens niemand.

  2. Michel Bloemkist

   Maar goed, komt u er maar in met uw hatelijke gescheld.

   1. Blitzkrieg

    Michel Bloemkist : Geen behoefte aan… elke mening is er één, zo ook de jouwe.

  3. Bertus bumperding

   Alfredje de p*dofiel probeert het weer eens met een ander stemmetje in zijn hoofd.
   Uiteraard komt de naam Wilders in het stukje voor en meteen gaat zijn benul op halve kracht te werken .
   Die ene hersencel die hem zindelijk maakt en zijn perverse hobby aandrijft begint meteen wartaal uit te slaan en komt weer met een ongefundeerd repliekje en alfredje begint als een bezetene te tikken op zijn toetsenbord om zijn domheid te etaleren op dds .

 2. AnnetKlaver

  ‘Wat mankeert René Moerland? ‘

  Frits heeft genoeg tijd om René ff te bellen, vragen wat hij bedoelde met “De fundamenten van de Nederlandse rechtsstaat zijn niet in gevaar – al blijft waakzaamheid geboden”

  Dit is gemakkelijk scoren..

  1. Seneca

   @annetklaver
   waarom bellen? René schrijft dit toch ook in het NRC zonder met de heer Cliteur te bellen met de vraag wat hij nu precies bedoelt met het topic onder diens naam? wat is dit voor gezeur, altijd maar vragen naar de bekende weg maar zelf nadenken is er niet bij. je bent zo’n uitgesproken zus van je broertje in de 2e kamer. ook zo’n dom wezen.

 3. Kretoloog

  “Wilders wordt 20 jaar bedreigd”.

  Sure? Ik meen dat Geert Wilders sinds 2004 (moord op Theo van Gogh) beveiligd wordt. Ook 16 jaar is een gruwelijk lange tijd, maar laten we wel recht doen aan de feiten.

  1. Blitzkrieg

   Kretoloog : Feit is dat ze gisteren op het NOS journaal zaten te miepen dat er een DJ van FunX bedreigt werd. Bij Wilders mag het, bij een DJ is het verschrikkelijk… de hypocrisie is werkelijk fenomenaal. Ik vind het beide verwerpelijk en ga niet selectief lopen huilen.

   1. AnnetKlaver

    Kijk jij het NOS journaal?

    1. Blitzkrieg

     AnnetKlaver : Ja, tijdens het avond eten; wil namelijk op de hoogte blijven van de manier waarop mensen worden voorgelogen. Maak je vooral geen zorgen, gelijk daarna komt het echte nieuws met Jensen met een lekker bakkie koffie.

    2. Blitzkrieg

     AnnetKlaver : Over voorliegen door de NOS gesproken, kijk dit eens.

     De Zaag #10: NOS Zwartboek editie!
     h**ps://youtu.be/tPvjEELIiTI

 4. fusilier

  Is die huurmoordenaar van Pim al op vrije voeten? Laten ze die schoft maar bewaken.

  1. AnnetKlaver

   Nee, Volkert moet nog 3 jaar brommen.

   1. Seneca

    @annetklaver
    typisch een klaver antwoord! zo ongeïnformeerd.

 5. LifeBuddy

  “De ultra slinkse zijn een aanslag op de rechtsstaat.” Wij hebben de nazi’s binnen gehaald. Onze koning roept ieder jaar tegen de regering, ”niet Wegkijken”. De moslims zijn antisimitisten ,die er op uit zijn om de Joodse staat te vernietigen. Als je bewijs wilt hebben, doe dan een keppeltje op en ga de schilderswijk in, dan kan je proeven wat antisimitisme is. Alleen Geertje Wilders kan het antisimitisme aanpakken. De ultra slinkse zijn een stelletje Huichlaars, die de npo als als een JoJootje gebruiken .

 6. NoDoubt

  Er gaat geen dag meer voorbij of iemand wordt geliquideerd of vermoord. Rutte praat over democratie, waar de VVD voor toch moet staan. Ondertussen weet hij niet wat zijn ministers en staatssecretarissen hebben gedaan. Luistert hij niet naar het volk, oekraïne, of Marakeshdeal, geeft hij geen 1000 euro maar gooit btw met 50% omhoog. Worden andersdenkenden gezuiverd, financiert hij de hezbollah (Kaag) en Taliban. Trap 100.000 bedrijven onnodig in faillissement. Raken velen hun baan kwijt. Belast NL met 100den miljarden schulden. Mag je niet meer zeggen wat je denkt. Hebben we een propaganda staatsomroep. Worden andersdenkenden gebashd zodat discussie niet kan plaatsvinden. Zitten we in een klimaatcrisis van Timmermans waarbij we straks een afvalberg hebben van windmolens zonnepanelen elektrische auto accu’s die groter zal zijn dan de hele plastic soep. Zitten we opgescheept met ‘gelukszoekers’ kosten 500 miljard. Zijn onze pensioenen weggegeven aan Brussel en gaan we doodleuk 20% omlaag. Ziektekosten gaan tot 2060 elk jaar meer dan 2% omhoog. Zijn we netto de hoogste EU betaler en in tijden van crisis krijgen we er amper wat voor terug. Rutte heeft niet voor niets de naam pinokkio. Lance Armstrong is er niets bij.

  1. Brenda Welsh

   Het is wat voor zo’n klein land als Nederland. Tijd voor één Europa. 245 zo groot. Zeker in 2060. Geen twijfel @NoDoubt. Tel uw zegeningen❗

   1. Blitzkrieg

    Brenda Welsh :
    Quote : “Tel uw zegeningen”
    Quote : “Zeker in 2060.”
    Jij kijkt nu effe 40 jaar vooruit in de tijd, knap hoor… alleen is het weinig realistisch en nog minder overtuigend.

    1. Brenda Welsh

     @Blitser,…NoDoubt had het er over in zijn bijdrage dat de ziekte kosten tot aan 2060 omhoog gaan en nog veel meer. Vandaar. Leuk dat u even belde.

     1. Blitzkrieg

      Brenda Welsh :
      Quote : “Leuk dat u even belde.”
      Iedereen is weleens verkeerd verbonden… shit happens.

  2. Hendrik_Groen

   Jeetje, heeft ie echt helemaal niets goed gedaan?

   1. Original NL

    Nee…helaas niet hendrik..!

  3. Piet51

   @NoDoubt
   Je zult het wel overdrachtelijk bedoelen en eigenlijk “veel moorden en liquidaties” bedoelen. Maar er waart hier een aantal simpele zielen rond die jouw bewering heel letterlijk nemen en dus ruim 360 moorden en liquidaties (wat is het verschil?) veronderstellen. In werkelijkheid zijn het in 2019 nog niet eens 30% daarvan, namelijk minder dan 120.
   De rest van je tekst is ook bagger en het kost me teveel moeite om daar feiten tegenover te zetten. Maar het kost geen enkele moeite om bij elke bewering zelf de werkelijke cijfers te zoeken.

 7. Meriadoc Brandebok

  Wat een dom stuk. Voor de zogenaamde “mocro-maffia” was er ook al een maffia die elkaar afschoot, namelijk de “poldermaffia”. Is Frits Bosch soms Willem Endstra, Sam Klepper, John Mieremet, Willem Holleeder, Jan Femer en Stanley Hillis vergeten? Dit waren absolute criminelen die over en weer handlangers lieten doodschieten. Evert Hingst was een advocaat en werd door de poldermaffia om het leven gebracht. En daarvoor waren er de Molukse treinkapingen, en daarvoor de Tweede Wereldoorlog.

  Met een verval van de rechtsstaat heeft het niets te maken. Die staat fier overeind en draagt haar waarden uit.

  En misschien zou Wilders zijn politiek van onvrijheid – koranverbod, kopvoddentax, minder Marokkanen – eens moeten opgeven als hij vrij over straat wil. Al jaren hanteert hij een rabiaat discriminerende en islamofobe toon in het publieke debat. Hij organiseert een cartoonwedstrijd om op de islam te trappen. Dan krijg je consequenties van gekken die je een kopje kleiner willen maken. Maar met een verloedering van het land onder Mark Rutte heeft het geen zak te maken.

  1. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok :
   Quote : “En misschien zou Wilders zijn politiek van onvrijheid – koranverbod, kopvoddentax, minder Marokkanen – eens moeten opgeven als hij vrij over straat wil.”
   Nederland was toch een vrij land? Vrijheid van meningsuiting en dat soort zaken?! Of geldt dit opeens niet meer als je Wilders heet of als het Brandebok niet bevalt. Dit is geen vrijheid maar de onderdrukking van andersdenkende.

   1. Original NL

    Idd Blitz….vooral stoppen met kritiek op de islam en de criminaliteit onder “onze” schattige mocrojeugd.
    Paying for other cultures to mass immigration into your country to outbreed and replace you doesn’t make you a more tolerant or better person

    It makes you a stupid sucker

    1. Blitzkrieg

     Original NL : Inderdaad, ik had het zelf niet beter kunnen zeggen. Kritiek op een (ahum) “minderheidsgroep” is natuurlijk not done.

     Maar wat nu al Marrokanen zelf zeggen dat ze zich niet meer veilig voelen op straat? De problemen zijn er, je moet wel heel erg stijf je ogen dichtknijpen en “la la la” schreeuwen om het te blijven ontkennen.

     Marokkanen stemmen massaal op de PVV
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=5XqtR5quAME

     Ook Up Networks had een video (ik zou hem moeten opzoeken) waarin zelfs (gelovige) moslims aangeven op de PVV te stemmen.

     Problemen benoemen en aanpakken, kritiek hebben op… lijkt in Nederland onmogelijk geworden. Mensen moeten maar eens wat eelt op hun ziel gaan kweken, dat gehuil en dat eeuwige gekwets gevoel moet maar eens afgelopen zijn.

     Dominee Gremdaat kan het mooi vertellen, al jaren oud en nog steeds zo verschrikkelijk waar.

     Dominee Gremdaat – Beledigen
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=VNWmzwHCIRE

    2. Alfred Bentinck

     Wilders houdt zich helemaal niet bezig met islamkritiek. In dat geval zou er namelijk geen probleem zijn.

     Er zijn duizenden mensen in Nederland die zich bezighouden met nuttige en noodzakelijke islamkritiek zonder dat ze worden bedreigd.

     Hoe zou dat komen?

     1. Original NL

      Q…Er zijn duizenden mensen in Nederland die zich bezighouden met nuttige en noodzakelijke islamkritiek zonder dat ze worden bedreigd…….
      Daar hoort u dus overduidelijk niet bij.

     2. Blitzkrieg

      Bunzing :
      Quote : “Er zijn duizenden mensen in Nederland die zich bezighouden met nuttige en noodzakelijke islamkritiek zonder dat ze worden bedreigd.”
      Het omgekeerde is ook waar.

      Geleense moslims bedreigd na kritiek op moskee: ‘Er gaat een molotovcocktail door die kankerkerk van jullie’
      h**ps://www.ad.nl/limburg/geleense-moslims-bedreigd-na-kritiek-op-moskee-er-gaat-een-molotovcocktail-door-die-kankerkerk-van-jullie~a075b268

     3. Maurits Dekker

      Wilders houdt zich helemaal niet bezig met islamkritiek. In dat geval zou er namelijk geen probleem zijn.

      Wilders houdt zich wel degelijk bezig met islamkritiek. Zijn kritiek op het handboek voor islamietenagressieve moslims, de koran, is meer dan terecht.

      Als je alle haat-passages en oproepen tot geweld, moord en doodslag uit de koran zou verwijderen dan houd je een blaadje over dat niet dikker is dan de Donald Duck. Hoewel strafbaar volgens de grondwet mag dit religieuze boek dit vunzige boekje gewoon verkocht worden in ons land. Er wordt dus alleen gestraft tegen oproepen tot moord en geweld als je geen moslim bent.

      Wilders houdt zich dus wel bezig met islamkritiek dus kan er volgens u geen probleem zijn. Toch is dat probleem er wel.
      De meerderheid van de Nederlanders is het met Wilders eens maar durft dat niet meer openlijk te zeggen. Met de komst van teveel moslims is ook de vrijheid van meningsuiting ten grave gedragen.

   2. Beukman

    @Oorlog, moet jij eens een tijdje door Rotterdam lopen en roepen dat alle Feijenoordaanhangers vuile p*do’s zijn en criminelen. De meesten zullen hun schouders ophalen, maar vroeg of laat kom je er een tegen met een kort lontje die jou de nek omdraait.
    Ga je dan ook jammeren over de vrijheid van meningsuiting blabla, of gebruik je gewoon eens je gezonde verstand?

    1. Blitzkrieg

     Beukman : Ik vind dit een nogal stomme vergelijking maar OK, bovendien kan voetbal me geen ene reet schelen. Als ik iets roep over Feijenoordaanhangers en ik word in elkaar getikt, wie is er dan fout? Ik of de intolerante Feijenoord aanhanger?! Knappe D66 rechter die de Feijnoord aanhanger in het gelijk stelt, eens of niet? Mensen moeten zich niet altijd zo gauw geketst en beledigd voelen, vind dat een zeer slechte eigenschap nog los van het feit dat dit soort mensen vaak zelf zeer intolerant is tegen andere. Staat de mening van Wilders je niet aan zet je de TV toch uit of van mijn part stem je af op Al Jazeera; wat is het probleem precies.

     1. Beukman

      Laat dat maar op je grafsteen zetten @Oorlog: “Maar hun waren fout.”
      Natuurlijk moeten mensen zich niet zo snel beledigd voelen, maar wat koop je ervoor op het moment dat iemand zich wél beledigd voelt en jou in elkaar tikt? Jij vindt waarschijnlijk ook dat mensen geen fietsen moeten jatten, maar toch zet ook jij je fiets op slot.

      Samenvattend: het feit dat Wilders dreigtweets ontvangt, betekent allerminst dat onze vrijheid van meningsuiting onder druk staat, zoals ook de bedreigingen die ik hier zelf bijvoorbeeld ontvang daar ook niks over zeggen.

     2. Blitzkrieg

      Beukman :
      Nu, wat mij betreft staat hij dat wel. Als ik de draak steek met moslims heb je zomaar een hoop ellende te pakken, of wat dacht je van een paar goede grappen over Joden, je bent zomaar opeens een anti-semiet, racist of wat maar ook en mag je letterlijk kapot gemaakt worden. De vrijheid van meningsuiting staat wel degelijk onder druk.

      Jij houdt er zelf nogal van om te provoceren en anderen doen dat op hun eigen manier. Dreigende taal van mensen die zich ongenuanceerd uitlaten is wat mij betreft niet echt heel raar op dit forum; ik hoor hier nogal het één en ander langs komen. Ook hier is het niks als zieligdoenerij, je wordt echt niet gedoxet ofzo.

      Geloof mij, als dit wel het geval is dan ben ik de eerste die je te hulp schiet. Bedreiging kunnen niet, niet tegen Wilders, niet tegen moslims en ook niet aan jouw adres.

     3. Meriadoc Brandebok

      “Samenvattend: het feit dat Wilders dreigtweets ontvangt, betekent allerminst dat onze vrijheid van meningsuiting onder druk staat, zoals ook de bedreigingen die ik hier zelf bijvoorbeeld ontvang daar ook niks over zeggen.”

      Juist, dat is inderdaad de essentie. De vrijheid van meningsuiting noch de rechtsstaat zijn in gevaar. Je vergelijking met Rotterdam is accuraat.

     4. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Je quotete :
      “Samenvattend: het feit dat Wilders dreigtweets ontvangt, betekent allerminst dat onze vrijheid van meningsuiting onder druk staat, zoals ook de bedreigingen die ik hier zelf bijvoorbeeld ontvang daar ook niks over zeggen.”

      Daarna vervolg je met
      Quote : “Juist, dat is inderdaad de essentie.”
      De essentie van wat? Dat als iemand dreigtweets ontvangt dit geen beperking van de vrijheid van meningsuiting is?! Hoe zat het ook alweer met die FunX presentator die allerlei bedreigingen heeft ontvangen waardoor ze met het programma zijn gestopt? Natuurlijk is dat wel een beperking van de vrijheid van meningsuiting.

      Wat betreft het feit of de vergelijking met de voetbal supporters juist is of niet doet niet ter zake. Ik heb weliswaar gezegd dat ik het een stomme vergelijking vond, toch heb ik Beukman netjes beantwoord en hem uitgelegd waarom de vergelijking volgens mij mank gaat. Jij doet vervolgens een nogal een stellige bewering alleen je onderbouwd helemaal niks, zo is nogal gemakkelijk en laat geen enkele ruimte voor discussie. Ben je echt verworden tot een domme tr*l die de hele dag zomaar wat roept, zonder enige vorm van motivatie?

    2. Original NL

     Beukenoot draait voor het gemak de zaken maar even om.
     Als feyenoord aanhangers zich misdragen en bovenaan de lijst van veelplegers staan..mag daar gerust wat van gezegd en aan gedaan worden….en daar komt Wilders in het spel.
     Beuk doet alsof Wilders alles maar uit zijn duim zuigt…open je ogen en blijf niet hangen in je dogma’s.

     1. Beukman

      @Original
      Of iemands beweringen kloppen, zegt niets over de vrijheid van meningsuiting als degene die ze uit vervolgens bedreigd wordt. Dat is nu juist de essentie van diezelfde vrijheid van meningsuiting.

     2. Blitzkrieg

      Beukman : Een mening kun je niet fact-checken, een mening is maar een mening net zoals zovele andere.

  2. Kretoloog

   Daar komt het valse gereformeerde karakter van Brandebok weer eens naar boven. Suggereren dat Wilders zijn bedreigingen helemaal aan zichzelf te wijten heeft. Wat vrijheid van meningsuiting? Een andersdenkende mag van Guus gerust bedreigd (lees: afgeknald) worden. Net als Pim Fortuijn vandaag precies 18 jaar geleden.

   1. Reinoud van Gelre

    Kom Kretoloog, Wilders heeft in het verleden de meest bizarre uitspraken gedaan! Dan kun je jezelf wel wanen in een democratische samenleving waarin je alles kan zeggen in de naam van VVM, dat hoeft niet te betekenen dat het ook daadwerkelijk zo is. Aangezien we nog steeds die ene regel in de grondwet hebben staan waar Fortuyn zo graag vanaf wilde.

    Wilders staat al zo lang te schreeuwen en te kokhalzen van woede en onbegrip, dat alle normale dingen die hij wel zegt, komen te vervallen.

    1. Original NL

     Wilders heeft inderdaad uitspraken gedaan waarmee hij vooral zijn partij heeft geschaad.
     Feit blijft dat Wilders is geschapen door de verregaande verloedering en criminaliteit onder vooral mocromoslims en andere economische vluchtelingen uit achterlijke afrikaanse landen, die ondanks dat door links en de msm de handen boven het hoofd gehouden worden.
     Het niet vrijgeven van de werkelijke identiteit van door
     ” vluchtelingen” gepleegde misdaden is hier een voorbeeld van…en waarom..omdat door het horen van de waarheid het volk opstandig zou kunnen worden.

    2. Blitzkrieg

     Bunzing :
     Quote : “Laten we dan zeggen dat hij alles doet om de bedreigingen te provoceren.”
     Ja, dat klopt. Beukman houdt er ook nogal van om lekker te provoceren. Hij heeft net bij mij z’n beklag gedaan, dat ik er nooit wat van zeg enzo. Waarom ik er niks van zeg (in het geval van Beukman) is dat het hele gebeuren hier slechts spel is van beide kanten. In het geval dat er sprake is doxing of andere concrete dreigingen zal ik me hiertegen uitspreken. Geen bedreigingen aan wilders, moslims of aan heet adres van Beukman, laat hem maar lekker provoceren; dat houdt het debat scherp, wat mij betreft een hele goede zaak. En mensen, niet dreigen… dreigen is een teken van zwakte, woorden zijn veel effectiever.

     1. Beukman

      Je draait er nogal omheen, @Oorlog. Je probeert de bedreigingen aan mij en mijn kinderen die ik hier op DDS ontvang af te doen als “slechts spel van beide kanten”, en van een totaal andere kaliber dan de dreigtweets die Geert mag ontvangen van een stelletje snotneuzen.

      Dat is natuurlijk niet zo. Geert provoceert dat het een lieve lust is, noemt de stichter van de godsdienst die door de geprovoceerde groep wordt aangehangen een crimineel en een p*dofiel, laat duidelijk merken dat hij wil dat er minder leden van deze bevolkingsgroep in Nederland wil, loopt eindeloos te emmeren over de dresscode van veel vrouwen binnen deze groep en wil er zelfs belasting op heffen, wil de VVM opheffen om het verbieden van een heilig boek mogelijk te maken, vindt dat leden van de betreffende groep pas “Nederlanders” mogen worden genoemd als alle vier de grootouders in Nederland zijn geboren, organiseert vanuit zijn safe house tekenwedstrijden waarin het geloof van deze mensen wordt belachelijk gemaakt, vindt het zinnig om hooligans tijdens rellen door de benen te schieten, althans voor zover die hooligans behoren tot deze bevolkingsgroep, en ga zo maar door.

      Als ik er zo over nadenk, valt het nogal mee met de bedreigingen aan het adres aan Wilders. Ik prijs de groeperingen waar we het over hebben voor hun vermogen om aan Geerts provocaties niet al te veel aanstoot te nemen.

     2. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Je draait er nogal omheen, @Oorlog. Je probeert de bedreigingen aan mij en mijn kinderen die ik hier op DDS ontvang af te doen als “slechts spel van beide kanten”, en van een totaal andere kaliber dan de dreigtweets die Geert mag ontvangen van een stelletje snotneuzen.”
      Dit vind ik werkelijk wel de omdraaiing van de eeuw, wil jij werkelijk beweren dat de schunnige teksten (ik ken ze allemaal) vergelijkbaar zijn of zelfs erger zijn dan datgeen Wilders elke dag meemaakt? Dat meen je toch hoop ik zelf niet.

      Dat Geert provoceert is duidelijk, even voor de duidelijkheid… niet mijn stijl. Kennelijk is het alleen wel erg nodig tegenwoordig… niet alleen houd niemand rekening meer met elkaar maar ook is iedereen altijd maar gekwetst en beledigd. Rekening houden doe je in Nederland alleen met marrokanen, moslims, joden, marrokanen, negers en vrouwen. Natuurlijk allemaal verdeelt in kleine minderheidsgroepjes zodat ze gemakkelijk tegen elkaar uitgespeeld kunnen worden. Maar wat nu als ik Sinterklaas wil vieren, een moorkop wil eten of mensen wil aannemen in mijn eigen bedrijf die ik gekwalificeerd acht in plaats van allerlei deug quota te hanteren. Waar is dan de tolerantie en het begrip, helemaal nergens… ik ben altijd degene die een beetje op mag schuiven, nooit werkt de tolerantie mijn kant op. Provoceren is keihard nodig, al doe ik het zelf erg weining; misschien zelfs te weinig. Beetje eelt op je ziel is prima, dat jij nu ook al begint te emmeren valt me van je tegen, zo ken ik je niet. Laat Wilders maar lekker schreeuwen, alles beter dan de eeuwige onverschilligheid.

     3. Blitzkrieg

      Laatste zin moet zijn :
      Laat Wilders maar lekker schreeuwen, alles beter dan de eeuwige deugmens die middels verschillen mensen tegen elkaar uit wil spelen.

     4. Beukman

      Provoceren is keihard nodig
      En waarom dan wel, @Oorlog? Helpt provoceren? Waartegen? Of worden toch niet alle geprovoceerde teentjes korter, maar juist eerder langer?

      Anyway. Nog steeds ga je voorbij aan mijn punt: het is uiteraard niet goed te praten dat Geert wordt bedreigd, maar wel volstrekt begrijpelijk. Het zegt verder niets over de vermeende groep waar de bedreigingen uit voortkomen, net zoals het niks over Feijenoord zou zeggen als een provocateur de aanhang zodanig zou provoceren dat een paar individuen hem in elkaar sloegen.

      De vrijheid tot kwetsen bestaat gelukkig. Maar ga er alsjeblieft een beetje verantwoordelijk mee om.

     5. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “En waarom dan wel, @Oorlog? Helpt provoceren? Waartegen? Of worden toch niet alle geprovoceerde teentjes korter, maar juist eerder langer?”
      Zeker, provoceren helpt wel degelijk. Het helpt tegen het gevoel altijd en alleen maar gekwetst te zijn. Door al die identiteits politiek zijn we in de nivea generatie beland waar niemand meer iets tegen elkaar kan zeggen; de lange tenen zijn bewust gemaakt door mensen zoals jij, lekker racisme roepen en dat soort ongein. Wat je letterlijk doet is de hele tijd iemand aan zijn mouw trekken en zeggen. Hé joehoe… hij zegt een woordje tegen je, hij vind je minderwaardig… de schoft, de racist… hij houd geen rekening met je, kom maar hoor ik zal je beschermen, de volgende keer wel even op mij stemmen als je wilt, bij voorbaat dank.

      Verstandig om gaan met de vrijheid van beledigen is natuurlijk fantastisch maar ook hier bedoel je het maar één kant op. De zender moet zoals altijd maar het verstand tonen, bij de ontvanger is dat een hele andere zaak… anders kon je zomaar weleens eindigen zoals Wilders.

      Samenvattend, Wilders provoceert… absoluut. Moslims altijd beschermen voor het eigen politieke gewin om hen middels identiteitspolitiek uit te spelen tegen de autochtone bevolking en de eeuwige voortdurende (eufemisme van de eeuw) gekleurde berichtgeving doe je alleen maar een helehoop kwaad. Wat dat betreft heb ik veel meer kritiek op mensen zoals jij dan dat ik heb op Wilders ook al kan hij provoceren en lekker schreeuwen.

    3. Blitzkrieg

     Sorry, verkeerd gepost. Mijn comment was gericht aan Bunzing, zal hem daar dan ook opnieuw plaatsen.

   2. Alfred Bentinck

    “Suggereren dat Wilders zijn bedreigingen helemaal aan zichzelf te wijten heeft.”

    Laten we dan zeggen dat hij alles doet om de bedreigingen te provoceren.

    1. Blitzkrieg

     Bunzing :
     Quote : “Laten we dan zeggen dat hij alles doet om de bedreigingen te provoceren.”
     Ja, dat klopt. Beukman houdt er ook nogal van om lekker te provoceren. Hij heeft net bij mij z’n beklag gedaan, dat ik er nooit wat van zeg enzo. Waarom ik er niks van zeg (in het geval van Beukman) is dat het hele gebeuren hier slechts spel is van beide kanten. In het geval dat er sprake is doxing of andere concrete dreigingen zal ik me hiertegen uitspreken. Geen bedreigingen aan wilders, moslims of aan heet adres van Beukman, laat hem maar lekker provoceren; dat houdt het debat scherp, wat mij betreft een hele goede zaak. En mensen, niet dreigen… dreigen is een teken van zwakte, woorden zijn veel effectiever.

     1. Alfred Bentinck

      Wilders is een politicus en een publiek figuur. Een positie die verantwoordelijkheid impliceert en waarvoor geldt dat hoge bomen veel wind vangen.

      Beukman is dat bij mijn weten niet.

     2. weer woord

      Beuk is een stangende galbak die al een eeuwigheid loopt te grienen met z’n
      “Ik En M’n KiNdErEn WoRdEn BeDrEiGd MeT dE DoOd”

      De opmerking was geplaatst onder het mom van “je zou niet zo walgelijk alles lopen afzwakken als het je zelf overkwam”

      Nu ook weer loopt hij te etteren met z’n voetbal supporter kul vergelijking en ja niet iedereen verwoord z’n verontwaardiging even vriendelijk.
      Maar dat hij nou de gekwetste maagd loopt uit te hangen is ridicuul.

      Hij en z’n mede windbuilen weten drommels goed hoe hard er heen en weer gekliert wordt.

      Dus ze mogen god op hun vadsige knietjes danken dat ze hun verbale vergif digitaal kunnen spugen, want in de gemiddelde kroeg waren ze er al lang uitgegooid.

      Zijn mijn woorden zo goed herr Blitzkrieg??

     3. Blitzkrieg

      weer woord : Wat mij betreft zijn het prima woorden, helemaal niks mis mee. Denk je dat ik Beukman onderhand niet een klein beetje ken, natuurlijk wel! Ik kan Beukman gemakkelijk hebben, ik stang heus wel terug wees maar niet bang. Ik ken ergere mensen als Beukman, Brandebok is namelijk zo erg afgegleden dat ik het met goed fatsoen niet eens meer overheidstr*l kan noemen. Alleen maar inhoudsloze one-liners, maar het is toch werkelijk om treurig van te worden.

     4. Alfred Bentinck

      Blitzkrieg, Meriadoc een overheidstr*l noemen is domme laster.

      Het bewijst, wat mij betreft, dat je het buskruit niet hebt uitgevonden.

     5. Blitzkrieg

      Bunzing :
      Quote : “Blitzkrieg, Meriadoc een overheidstr*l noemen is domme laster. Het bewijst, wat mij betreft, dat je het buskruit niet hebt uitgevonden.”
      Ik noemde haar altijd zo, maar dat doe ik al een tijd niet meer. De reacties zijn te dom, te tr*llerig, te one-linerig geworden.

      Meestal schuurde het nogal tussen ons, zij is een uitgesproken eurofiel en globalist en ik meer een conservative nationalist twee tegenovergestelde zie je. Ze levert tegenwoordig alleen nog maar zielige commentaren, het is best jammer om iemand zo af te zien glijden die ondanks haar – wat mij betreft – verwerpelijke ideeën zo af te zien glijden. Achteraf gezien was overheidstr*l een compliment wat ze niet waardig is gebleken. Jammer!

  3. LifeBuddy

   Een joodse bewoner van de Haagse Schilderswijk is bedreigd en beledigd toen hij met een cameraploeg van de EO door de wijk liep. De man droeg een keppeltje en werd daarom uitgescholden voor ‘kankerjood’ door een groep jongeren. Een van hen probeerde de joodse man omver te rijden met een brommer en te schoppen.De omroep EO bevestigt de incidenten. De man heeft aangifte gedaan bij de politie. Hij heeft aan de gemeente een urgentieverklaring gevraagd om in een ander stadsdeel een huurwoning te krijgen.In de wijk geldt een demonstratieverbod voor twee maanden nadat protesten uit de hand zijn gelopen. Alleen slinkse en domme communisten [mariadoc]vinden dat leuk.

  4. Seneca

   @brandebok
   wat een gehuil! zij doen het maar wij doen het ook hoor! vervelend misselijk kereltje als je een man bent waar ik aan twijfel.

   1. Michel Bloemkist

    Ja ja,
    scheld het maar weer rustig op los in plaats van op de inhoud van die Brandebok in te gaan.

 8. Fortiori

  Pas bij een aanslag op of liquidatie van een vrij man die zijn straf heeft uitgezeten (hier op dit forum bepleit) is er sprake van een aanslag op de rechtstaat. Als de burger het recht in eigen hand neemt is het net als bij Pim van toepassing.

  1. Original NL

   Als blijkt dat de staat de burger niet kan beschermen heeft de burger het recht zichzelf te beschermen.

   1. Fortiori

    U vertaalt het naar Amerikaans recht om een wapen te bezitten. Als de burger zich aan de normale gedragsregels houdt en blijft houden, dan is er geen enkel recht aan een ander om door liquidatie aan zijn of haar leven een einde te maken of er een aanslag op te plegen. Dat is de betekenis van vrijheid.

   2. Seneca

    @original
    niet alleen het recht, neen die burger heeft de meest dure plicht om zichzelf, familie, have en goed te beschermen. alleen zij die een hersenspoeling ipv een kleurspoeling hebben ondergaan, denken dat de overheid hen wel zal beschermen.

 9. Alfred Bentinck

  Frits begint met de dag meer uit de bocht te vliegen.

 10. Marija

  En dan komt er zo’n linkse Grunberg tijdens de dodenherdenking met een bizarre vergelijking Joden en Marokkanen. Daarmee maakte hij zijn optreden van die avond tot een schaamteloze vertoning. Joden die niemand kwaad doen tegenover Marokkaanse moslims die de meest vreselijke dingen uithalen.
  Ik vind het niet te verteren.

  1. Alfred Bentinck

   Een bizarre vergelijking was het niet, daarom werd de rede door fatsoenlijke en verstandige mensen ook zeer gewaardeerd.

   1. Original NL

    Q…fatsoenlijke en verstandige mensen..
    De doven en de blinden.

   2. Maurits Dekker

    Een bizarre vergelijking was het niet, daarom werd de rede door fatsoenlijke en verstandige mensen ook zeer gewaardeerd.

    Het was een bizarre maar ook schunnige vergelijking.
    Zij die dit wèl konden waarderen zijn net zo negatief begaafd als ‘foute Jood’ Grünberg.

   3. Seneca

    @laml*l bentink
    een mening is geen feit! en jouw mening al helemaal niet.

  2. Rammstein

   Helemaal gelijk, Marija. Grunberg misbruikt smerige argumenten en speelt volledig op de onderbuik van de linkse deugers. Hij is zelf immers ook extreemlinks. Alle verstandige en fatsoenlijke mensen zullen daar direct doorheen kijken en hem daarom verachten.

   1. Sleipnir

    Verachten, wat mij betreft wordt die Grunberg alsnog met terugwerkende kracht de douche ingejaagd.

    1. Alfred Bentinck

     Dit walgelijke antisemitisme doet vermoeden dat Sleipnir op het FvD stemt.

   2. Piet51

    He, Rammstein, je blijft toch. Ik maakte mij al zorgen. Maak er wat van!

    1. Alfred Bentinck

     🙂

     1. Blitzkrieg

      Bunzing : Mooi zo, je kan weer lachen. Dat tabletje op zijn tijd doet echt wonderen. Als je voor je 🙂 nu nog een klein zinnetje bedenkt ga je net lijken op een echte reaguurder… spannend hè.

  3. Beukman

   @Marija
   Arnon heeft in zijn speech welgeteld één maal het woordje “Marokkanen” gebruikt, en dat was in de context zo op zijn plek, dat het moeilijk zal zijn om het gebruik van dat woord op die plek te veroordelen zonder de hele speech te veroordelen.

   Overigens vind ik dat Grunberg als jood nog net iets meer recht van spreken heeft dan een goj.

   En het is ook logisch dat als er gesproken wordt over bepaalde bevolkingsgroepen op een manier die doet denken aan de meest duistere tijd uit de twintigste eeuw, als dat gewoon is geworden, er vroeg of laat op die manier ook weer over Joden gesproken kan worden.
   Voor mij was het van begin af aan duidelijk: als ze het over Marokkanen hebben, dan hebben ze het over mij.
   ‘Ik kan niet begrijpen, niet verdragen dat men een mens beoordeelt niet naar wat hij is, maar naar de groep waar hij toevallig toe behoort’, schreef Primo Levi in de jaren zestig aan zijn Duitse vertaler.

   1. Kretoloog

    Nee, het gebruik van het woord Marokkanen door Grunberg was totaal misplaatst. Het was een misplaatste maar vooral smerige frame om Marokkanen te linken aan de slachtoffers (Joden) van de Holocaust. En impliciet op deze manier Wilders/PVV aan Hitler/nazi’s.

    Grunberg is daarom een walgelijk mannetje, ondanks zijn Joodse afkomst.

    1. Fortiori

     Paul Steinberg
     Zalmen Lewental
     Wieslaw Kielar
     Imre Kertész
     Elie Wiesel
     Zalmen Gradowski
     De schrijver, essayist Arnon Grunberg werd de Ako literatuurprijs toegekend.
     Zijn roman De asielzoeker is in 28 talen vertaald.
     Niet zo maar een krabbelaar. Voor zijn hele ouevre ontving hij de Constantijn Huygens prijs en de Gouden Ganzeveer.

     1. weer woord

      Al draagt de aap een gouden ring…….

     2. Seneca

      @fortiori
      ja en? het gaat hier over zijn uitspraken om marokkanen als de nieuwe Joden te benoemen. het gaat niet over zijn oeuvre. graag bij de les blijven.

   2. Blitzkrieg

    Beukman : Politieke spelletjes tijdens de dodenherdenking vind ik nogal ongepast, wat maakt het uit of iemand Jood is of niet. Jij maar ook Grunberg doen precies hetzelfde en nogal logisch. Als jouw dochter van school naar huis fietst en ze kan dat doen door een achterstands wijk vol met marrokanen of een normale Nederlandse wijk, wat kies je dan? Eens, je kan mensen niet over een kam scheren… aan de andere kant kan je niet wegkijken. Ook jij geeft gehoord aan de criminaliteits cijfers en je rationele gevoel anders zou het maar zomaar eens kunnen zijn dat je dochter verkracht en gemolesteerd word doordat ze via de verkeerde wijk naar huis fietst.

  4. AS210854

   Marija, 👍👍👍👍👍👍

  5. Piet51

   @Marija
   Je begrijpt het toch niet helemaal. De overeenkomst tussen beide verschijnselen is, dat in de nazi-tijd alle Joden over één kam werden geschoren. De ellende van werkeloosheid en armoede voor WO II werd de hele Joodse gemeenschap werd verweten, want er was immers een handvol Joden die rijk waren en veel invloed hadden, zoals de bankiers. De Marokkanen worden ook vaak over één kam geschoren, omdat een relatief klein deel zich ernstig misdraagt. Het gaat veel minder om het gelijk schakelen van Joden en Marokkanen als om de vergelijking tussen de manier waarop ze gezien worden en waarop ze benaderd worden. Een Marokkaan kan weinig goeds doen en moet zich vaak verdedigen, net zoals een Jood toen. Maar het overgrote deel van de Marokkanen in Nederland zijn gewone brave burgers, net als de meeste Joden toen.

   1. Blitzkrieg

    Piet51 :
    Quote : “De Marokkanen worden ook vaak over één kam geschoren, omdat een relatief klein deel zich ernstig misdraagt.”
    Ga je schamen vent, kritiek op Marrokanen dat kan helemaal niet. Laat je andere woke vriendjes er maar niet achter komen anders word je gelijk gedumpt.

    Het is niet “maar een kleine groep”, in Amsterdam worden 80% van de vrouwen uitgescholden voor h*er, of dingen die vele malen erger zijn. Er zijn freaking veel problemen met Marokkanen. Ook marrokanen zijn niet bang om daar voor uit te komen, maar de goede leiden onder de slechten. Dit komt door mensen zoals jou, waardoor de problemen en de ernst ervan niet op een normale manier besproken kunnen en mogen worden; alleen vanwege de eigen deug factor. Marrokanen worden helemaal niet op een bepaalde manier behandelt, het is alleen door mensen als jij dat je altijd in een welles nietes discussie terecht komt. Ik heb pas Nederlandse les gegeven aan een Marrokaanse vrouw, wat nou “de manier waarop ze benadert worden”, wat nou vergelijking met de Joden. De vergelijking met Joden is ziek, gebruik je eigen voor politiek gewin zodat je een ieder die kritiek durft te hebben gelijk racist of anti-semiet kan noemen. Toffe technieken, maar het laat vooral goed zijn wat voor zielige en zwakke mensen jullie eigenlijk zijn. Zelf kan je het gevecht niet winnen, je hebt daar de Joden uit de tweede wereld oorlog voor nodig, bah… bah… bah…

    1. Blitzkrieg

     lijden

 11. Hendrik_Groen

  Mocro Mafia, ach de enige reden dat die gehaat wordt is omdat het Mocro,s zijn, zouden de zelfde gangsters blanke Hollanders zijn heeft niemand een probleem.

  1. weer woord

   Ben jij pas geleden op je achterhoofd gevallen of zo?

 12. Bullshit16

  De buitenlanders hebben rechten wij als hardwerkende Nederlanders HEBBEN plichten werken en verder je bek houden

  1. LifeBuddy

   Bully. ”De buitenlanders hebben plichten” Er zijn honderdduizenden buitelanders met AOW en WAO naar hun eigen kalifaat vertrokken en de meeste zijn al Overleden, maar trekken nog steeds iedere maand de AOW en WAO uitkering, waar wij als hardwerkende voor moeten Zweten. Wat een Eerlijke en Fatsoenlijke samenleving hebben we toch hee.

 13. Sando

  En weer die moslims die hier voor zorgen . Wat een rotgeloof is dat toch.

 14. Original NL

  Zag een poster van een fakkel voorbij komen in het kader van 4 en 5 mei met de tekst:
  “Laten we vooral niet vergeten hoe het allemaal begon, het begon met rassenhaat”.
  Nou het begon door armoede en werkeloosheid..dit bracht Hitler in het zadel.
  Dat deze poster beoogde kritiek op “ons” immigratie beleid te doen verstommen en deze kritiek als rassenhaat weg te zetten moge duidelijk zijn.

 15. Original NL

  Zag in het kader van 4 en 5 mei een poster voorbij komen met een fakkel en de tekst:
  “Vergeet niet hoe het allemaal begon,het begon met rassen haat”.
  Volgens mij begon het met werkeloosheid en armoede zonder toekomst perspectief, dit hielp Hïtler in het zadel.
  Dat deze tekst wederom een poging is om kritiek op “ons” immigratie beleid als rascisme weg te zetten moge duidelijk zijn.

 16. Piet51

  Bosch: “Wilders wordt al 20 jaar dodelijk bedreigd, dat weet iedereen. ….. Hij bedoelde ermee dat in een natiestaat, die zich oprecht een rechtsstaat mag noemen, het nooit zo kan zijn dan een politicus al 20 jaar dodelijk bedreigd wordt. Nederland mag zich aldus al lang geen rechtsstaat meer noemen.”

  Wat een kromme redenering nu weer van Bosch. Dus een rechtsstaat is dat pas echt een staat waar het recht geldt, als er geen misdrijven meer gepleegd worden. Vervolgen van misdadigers is niet voldoende, de misdaad zelf moet uitgeroeid worden. De rechtstaat als een soort utopie? Het is nog steeds mogelijk om ongestraft moorden te plegen en daarom is Nederland of welk ander land dan ook nog lang geen rechtstaat. Je kunt het begrip rechtstaat inderdaad zo interpreteren, maar duidelijker wordt het er niet van.

  Ik zou dit vraagstuk anders benaderen. Tegen Wilders worden zware misdrijven gepleegd, namelijk bedreigingen met de dood en dat gebeurt sinds zijn vertrek uit de VVD in 2004 (dus geen 20 jaar geleden, maar wel heel lang). De staat grijpt na een op internet circulerende video uit 2004 in. Wilders, sinds zijn start in 2004 bepaald geen vriendje van welk kabinet dan ook (misschien alleen even in de gedoogperiode), krijgt dag en nacht bescherming in diverse vormen, gratis want het wordt betaald door ons allemaal, ongevraagd en ook zonder morren. Voor mij tekent dat een rechtsstaat: al ben je een fel tegenstander van de huidige regering en een nog niet zoveel betekenende politicus, toch krijg je de bescherming die nodig is. Dat is pas beschaving, lijkt me. Vergelijk dat eens met waar oppositieleden in o.m. Rusland, Turkije, Hongarije, sommige Afrikaanse landen, Philippijnen, Venezuela mee te maken hebben.

  1. fisufisu

   gaat pietje nou weer de nuance in ipv het op te nemen voor een politicus die al 20 jaar bedreigd wordt omwille van zijn uitgesproken feitelijke waarheden

   1. Piet51

    @fisufisu
    Ik vind Wilders geen aanwinst voor de NL-politiek en zal het inhoudelijk nooit voor hem opnemen. Hij moet wel beschermd worden. En dat is alleen maar een compliment voor onze rechtsstaat.

    1. fisufisu

     Ik vind Wilders natuurlijk wel een aanwinst en uiteraard zéér vele met mij, sterker nog, Wilders waarschuwt al jaren gebaseerd op feitelijkheden…

     1. Piet51

      @fisufisu
      Is mij nooit opgevallen, maar ik kan wat gemist hebben. Ik ben niet zo gefocust op Wilders.

 17. cronewillie@gmail.com

  na verschillende reacties te hebben gelezen blijkt
  maar weer hoe die linkse kliek reageert (walgelijk)
  islam hoort niet in ons Nederland klaar en duidelijk.

  1. Original NL

   Dat is juist cronewillie….de islam staat haaks op vrijheid en heeft in het westen niets te zoeken.
   Gelukkig zijn de moslimhorden bij Wenen tot staan gebracht anders hadden we nu onder het moslimjuk moeten zuchten…helaas worden ze nu “vrijwillig” en met honderdduizenden tegelijk door deugsukkels binnengehaald alsof het sinterklaas betreft.
   Wie de geschiedenis negeert maakt steeds dezelfde fouten.

   1. Hendrik_Groen

    Wen der maar aan…

    1. Rammstein

     Collaborateur Hendrik Groen had dit krachtige advies ongetwijfeld ook geuit bij het binnentrekken van de Nazi-troepen, 80 jaar geleden. En ook al is Hendrik Groen 83 en driekwart jaar, je bent nooit te oud om NSB’er te worden.

     1. weer woord

      Groen is een lafhartige dweil die niet weet hoe snel hij op z’n knikkende knietjes moet vallen.
      Is “deugfossiel” al een woord?

     2. Original NL

      Q………Het lijkt wel…
      Het lijkt niet, het ìs helaas de realiteit Seneca.
      Duidelijker als de reactie van h.groen zal het niet worden.
      Quislings heb je overal.

 18. Seneca

  het is vandaag de 13e dag van de Ramadan. wereldwijd 59 aanslagen met als resultaat 224 doden. de overige religies hebben 0 aanslagen en dus 0 doden. het lijkt wel of al die reaguurders die zo begaan zijn met de ‘arme en zielige’ moslims, gewoon bloeddorstige klootz*akken zijn die, in dit land, dit soort toestanden zullen toejuichen.

 19. Kleurloze Politiek

  Wilders voelt zich bedreigd maar is dat een excus om een 1.1 miljoen Nederlanders met een moslim achtergrond te kleineren en te schofferen..

  Iedereen mag zijn eigen opvattingen hebben
  Maar in een democratische rechtsstaat als Nederland hebben zijn er debatten voor om dit soort dingen en geschillen uit te praten en juist Wilders die voor zou hier een goede voorbeeld aan moeten geven dat hij het er niet mee eens is met bepaalde opvattingen binnen een cultuur of religie..

  Want éénzijdig je eigen wetten willen maken om een andere z’n vrijheid af te kunnen nemen is alles behalve democratisch.

  Neem een voorbeeld aan voormalige minister van integratie en immigratie mevrouw Verdonk.. die wie was keihard in een debat maar wel binnen de normen van een debat en zo kun je over alles debatteren zonder dat een deel van het volk zich gekleineerd voelde

  Wat Wilders doet is met stront gooien naar een deel van het volk omdat het hem niet zind dat er ook mensen zijn die hier sinds de jaren 60 een wonen met een andere religie.

  Hij heeft het niet over 1 of 100 burgers die hem niet aan staan nee hij streeft er naar
  Om de Koran te verbieden
  Om de Moskeeën te sluiten
  Om de hoofdoek te verbieden
  Kortom om een moslim vrije Nederland..

  En dat noemt zijn partij.. partij voor de vrijheid..

  Geert zou eens een paar jaar de school klas in moeten gaan om geschiedenis te leren en weten waar vrijheid echt voor staat..

  Je kunt niet naar vrijheid streven door het van een andere af te nemen.

  Praten Vragen Debatteren en van elkaar het onbekende leren is de juiste weg naar een goede samenwerking en samenleving voor ons allen.

  1. fisufisu

   Waarom verdedigd kleurloos een satanische ideologie?

   Weet je wat ook erg is 1,4 miljoen stemgerechtigden uitsluiten.

   De islamitische ideologie is niet westers en hoort hier ook niet thuis.

   Kleurloos zou zich eens wat meer moeten verdiepen in de vrijheden die ontbreken in de islam.

   De islam zegt dat kleurloos brandstof is voor de hel tenzij kleurloos natuurlijk de islam aanhangt en verheerlijkt..

 20. Kleurloze Politiek

  En voor de leden waar bij de haat jegens moslims tot in hun tenen zit..
  Moslims hebben hier net zo veel recht als die haatmutsen hier op DDS.
  En als je nog enig illusie hebt dat alle moslims hier weg gaan dan zal ik jullie uit je dromen helpen want moslims zijn ze horen hier ze blijven hier dus wen hier maar aan Er is geen enkele politike partij die hier ooit wat aan kan veranderen.. de PVV niet en FvD al helemaal niet.

  Het enige manier om je zelf van de Islam te omdoen is zelf te emigreren..
  Want dit land is van ons allen en voor alle religies voor homo’s of lesbiennes dus voor iedereen..

  1. fisufisu

   En voor kleurloos bij wie de haat jegens Nederlanders met een mening tot in zijn botten zit moet niet denken dat WIJ moeten emigreren..

   Daarnaast zie ik 2 dingen “haat tegen moslims en je ontdoen van de islam” daar zit een enorm verschil in, 1 niemand haat moslims en 2 nedermoslim kleurloos begrijpt niet wat dé islam inhoudt, de islam hoort niet thuis in de westerse cultuur, “ze” bewijzen het x op xx…

   De islam is een satanische ideologie die Nederland zal ondermijnen en dan is tenzij kleurloos de islam aanhangt, kleurloos de klos…

   1. Kleurloze Politiek

    @fisufisu

    Ik ben met trots een Moslim en dit zeg ik met men opgeheven hoofd..

    En over Satanisme gesproken ik denk dat jij je zelf tot de opper satan van de satanisten kunt beschouwen..

    Maar ik heb één belangrijke mededeling voor jou en islamofobe hier

    Ik slaap letterlijk geen nacht korter of slechter om jullie haat uitlatingen jegens de Islam
    Het laat me werkelijk ijskoud..

    En zo als ik al zij ik heb iedereen lief moslim of niet niet moslim Homo of lesbienne iedereen mag van mij zich zelf zijn ..
    Maar als jij moeite heb dat ik een moslim ben dan is dat echt jou probleem want ik verander echt niet van cultuur niet van religie en zeker niet van woonplaats of land..

    Dus als jij als de grootste satan der satanisten problemen hebt met de islam dan zou ik zeggen emigreer dan lekker naar islam vrije land..
    De noord en zuidpool zijn volgens mij moskee vrij..

    Dus voor alle duidelijkheid bij mij ben je echt net het verkeerde adres.

    1. Rammstein

     Kleurloze moslim, het feit dat jij in een god gelooft plaatst je al buiten iedere redelijke discussie. Geloven in allah is alleen voor echte zwakzinnigen weggelegd. Kom op, sta op en wees een trots mens zonder die idiote nietbestaande, door de mens geschapen god – dan pas ben je vrij. De hel bestaat niet en die 72 maagden evenmin.

     1. Pauline Kummer

      Boven alles wat iedereen van een ander vindt, is het belangrijk wat je zelf vind, want daar gaat het om. Ken uzelf en houd van uzelf. Ieder voor zich.
      Dus wie geloven wil moet dat kunnen en wie niet ook. Ik zeg vrede zij met u ❗

     2. Maks

      Pauline Fallus Welsh?

    2. fisufisu

     Nee jij snapt het echt niet en maakt het per-soon-lijk, ik heb er geen moeite mee dat jij moslim bent, ik heb moeite met de satanische ideologie genaamd islam, islam staat namelijk voor onderdrukking en jij als slappe moslim bent volgens jou eigen schriften een afvallige…

     Er staat geschreven in de Bijbel! als je niet voor God (niet allah) bent ben je tegen, simpel, licht en duisternis.

     Jezus is de weg dé waarheid en het leven, Hij is dé weg tot de Vader, Schepper van hemel en aarde, de Alfa en Omega, de Koning der Koningen, Verlosser…

     1. Rogul

      Nou nou. De oude p*dofiel Vuistneuker die hier de afgelopen dagen alleen maar zwetste over seks met kinderen en schrijnende bipsgaatjes is een echte gristen.
      Laat de kinderen tot mij komen, zei Jezus. Dat zal onze vuistneuker wel over de streep hebben getrokken.

      Gaat het al wat beter met je bipsgaatjes? Mis je gaymaatje Maks nog.

     2. Maks

      Roggelzuiger?

     3. Rogul

      Ik dacht al waar blijft vieze Maks met zijn liefde voor kinderen en zijn drukbezochte bipsgaatjes toch.

      Maar gelukkig, de bejaarde viespeuk is in da house!

     4. Maks

      Roggelikker?

     5. Rogul

      Ik weet toch dat je graag likt en zuigt, oude smeerpijp?

      Je bent een beetje een vieze man, Maks, maar alles mag tegenwoordig, seksdiertje. Ook fantaseren over de bipsgaatjes van kinderen mag, als je er maar met je fikken vanaf blijft.
      Gelukkig heb je je vriend Vuistneuker in de buurt. Jij komt wel aan je gerief.

     6. Maks

      Roggelzuigert?

     7. Michel Bloemkist

      En laatst beweerde je nog dat je niet Nieuwe Testament gelooft??

 21. Kleurloze Politiek

  @fisufisu

  Ik maak helemaal niets persoonlijk.
  Ik heb jou en aan andere leden iedereen hier uitgelegd dat ik totaal geen moeite heb met niet moslims of andere gelovigen..

  Ik heb de Christelijke en Joodse Gemeenschap altijd gerespecteerd..
  En maak nooit denigrerende uitdrukkingen naar andere religies of homo’s

  Maar dat jij geen respect toont voor ander mans keuzes in geloof en je zelf zo verlaagd dat je benamingen als satanisme gebruikt getuigt jou manieren van respectloosheid

  Mensen zoals jij verwachten dat ze door iedereen worden gerespecteerd maar zelf een wederzijdse erkenning tonen is voor jou en sommige leden hier gewoon te veel gevraagd

  Dan is mijn vraag aan jou en aan sommige leden hier.. wat zijn jullie dan beter dan die zogenaamde bontkraag tuig die jullie altijd met de lange wijsvinger wijzen als de grootste boosdoeners terwijl jullie híer de zelfde manierloze culturele ultermate teleurstellende gedrag vertoning..

  Ik zou zeggen geef eerst zelf het goede voorbeeld en toon eerst zelf dat je objectief kijkt en beoordeeld en niet letterlijk alles wat moslim of Marokkaanse of Turks per definitie een slechte persoon puur op basis van hen geloof.

  En zo lang je dit objectiviteit niet in je hebt om een vreemde niet op basis van zijn huidskleur seksuele geaardheid of religie te beoordelen dan kun je niets anders concluderen dan dat je echt blind bent door haat.

  Dus leer van deze Moslim hoe het wel kan en niet blinde links je laten hersenspoelen om er bij te horen..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.