Bizar! Politie Amsterdam wist van verwachte drukte tijdens Damdemonstratie

Aiii, opnieuw een pijnlijk moment voor burgemeester Halsema. De Amsterdamse politie had al een paar uur voordat de demonstratie begon in de gaten dat er veel meer mensen zouden gekomen dan eerst geschat. Deze informatie is doorgegeven naar de leiding, maar die hebben er NIETS mee gedaan. 

Oei, en de vakbond van de politie is ook al woedend. Zij snappen niet waarom er niet simpelweg is opgetreden door de politie. Dit had makkelijk gekund namelijk. Zowel de politie Amsterdam, als de baas – Halsema dus – laten hier weer een perfecte indruk achter.

“Die politiemensen vragen ons ook om een grondige evaluatie en een onderzoek waar ze hun verhaal kunnen vertellen”, zegt voorzitter Jan Struijs. “Ze begrijpen niet waarom er toch niet is ingegrepen, want dat had heel vredelievend gekund.”

De politie was zich dus wel zeker bewust van de mogelijke storm die later die dag zou plaatsvinden. Echter besloot de top van de politie niks te doen.

Halsema en de politietop kunnen rekenen op gigantisch veel vragen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. Rinus Remstreep

  Ik wist het wel .
  Het zijn zeer competente mensen .
  De hemel in prijzen moet je ze .
  Anders kom je er niet vanaf .
  Ow wach …… de kogel kwam natuurlijk van links .

 2. Rene van der Grijp

  Halsema heeft zelf al meteen het antwoord gegeven: Ze WILDEN niet ingrijpen omdat Halsema deze demonstratie “te belangrijk” vond.

  Daar moest al het andere cq de corona-noodverordening voor wijken.

  Dat is ONVERGEEFLIJK.

  Amsterdam heeft geen burgemeester maar een extreemlinkse activist aan het hoofd.

  OPZOUTEN!

  1. Brenda Welsh

   @Grijp, die demonstratie is belangrijk, getuige de enorme opkomst in de overige grote steden. En blijft het ook! Uitgezonderd de mening van een enkele zonderling hier op DDS.

   1. Fe

    die demonstratie was onder die condities niet toegestaan t rol. Das niet de mening van dds of zijn aanhang maar van de volledige tweede kamer en de gemeenteraad hufter

    1. Start

     Waarom zou je reageren op zo’n figuur? Tien verschillende nicks aanmaken die bovendien op zichzelf reageren? Zulks voeren is toch zonde van je tijd?

     1. Willem Wever

      Zegt iemand die ook op zichzelf reageert.

  2. Maris Coppoolse

   “Halsema heeft zelf al meteen het antwoord gegeven: Ze WILDEN niet ingrijpen omdat Halsema deze demonstratie “te belangrijk” vond.”

   Halsema heeft helder aangegeven dat niet de inhoud van de demonstratie Leidend was in haar besluitvorming maar het demonstratierecht enerzijds en de ingeschatte risico’s anderzijds.
   De framing dat ze hier politieke motieven had mist grond en is eigenlijk lasterlijk.

   1. Rene van der Grijp

    Proberen te ontkennen dat ze politieke motieven had is kansloos en leugenachtig.

    Maar dat zijn we wel gewend van pathologische leugenaars zoals jij.

    1. Maris Coppoolse

     Je hoeft Halsema niet op haar woord te geloven, je kunt ook even naar de Hoofdcommissaris van de Politie in Amsterdam luisteren die de afwegingen in de besluitvorming vanavond uit de doeken deed in Op1.

     Burgemeesters en de Driehoek in een gemeente laten zich niet leiden door politiek, ze hebben, ook voor hun eigen positie, slechts oog voor de openbare orde.

     1. Rene van der Grijp

      “Burgemeesters en de Driehoek in een gemeente laten zich niet leiden door politiek,”

      Zo zou het moeten zijn. Helaas is dat in Amsterdam niet het geval. Daar zetelt een linkse activist als burgemeester die het bestaat om met een politiek geladen button gezellig mee te doen met de demonstranten.

     2. Maris Coppoolse

      “Zo zou het moeten zijn. Helaas is dat in Amsterdam niet het geval. “

      Je kunt dit vanuit het verre België wel roepen maar daarvoor bestaat bewijs noch logica.

      Je komt niet verder dan een slag in de lucht.

     3. Start

      Alfred Brenda Camlet Coppoolse?

     4. combat le pelicule

      maris heeft niets inhoudelijks te melden…

    2. Rene van der Grijp

     Die hoofdcommissaris heeft allang alle geloofwaardigheid verloren. Evenals de NPO trouwens.

   2. Bolland

    @Maris<bentinck,Hummel: vandaar dat speltje 1873 natuurlijk

 3. Cootje

  Deze mevr Halsema is geobsedeerd door de minderheid zwart , ze kon haar jongens niet op de kansloze zwarte scholen handhaven , maar als onafhankelijke burgemeester trok en trek ze graag haar politieke voorkeuren aan en dat zijn vaak minderheid groeperingen die vaak een slechte jeugd hebben gehad niet op de scholen voor de duidelijke geïntrigeerde zwarte piet willen uit komen die al jaren een traditie is in Nederland , en er roetvegen pieten moeten worden geïntroduceerd , terwijl die mooie zwarte met gouden oorbellen in de enige echte zijn , en deze verongelijkte mensen hebben gelijk wat er met een mens in Amerika is gebeurd en gedaan , maar waar waren deze opgepepte medelanders toen er een advocaat werd dood geschoten , was een erg witte mars in Amsterdam , zit het in de gene huilie huilie

 4. Fe

  ach , mevrouw valsema en de waarheid , een contradictie pur sang

 5. Vrijedenkert

  Madam heeft gelogen, dus kan er maar een conclusie worden getrokken en dat is weg!

  h**ps://petities.nl/petitions/femke-halsema-moet-per-direct-aftreden?locale=nl

  1. Fe

   getekend

   1. Vrijedenkert

    En weer een die het optreden of juist gebrek aan optreden afkeurt!👍

    1. Blitzkrieg

     En hier nog een andere.

  2. Buzz68

   Getekend

 6. Cootje

  Mevr Halsema wist niet hoe gauw ze haar kinderen van de kansloze zwarte scholen moest afhalen . Ik begrijp niet hoe de ra ra clan in het leven wordt gehouden , maar in de politiek zijn vele in dienst van het old boys netwerk, en zij heeft jaren meegewerkt in de zuivere tweedeling in Nederland , medestander van het wegkijken en minimaliseren van de problemen van de gekleurde Nederlanders , klein houden geen aandacht aan besteden . En nu heeft die zeer kleine aandachtsgroep een podium , dank zij GroenLinks en de socialisten

 7. Lugor

  Gezien Bart zijn uitstekende verslaggeving van de totaal chaotische demonstratie van de antikapitalisten, communisten en anti-racisten in Rotterdam, waarbij politie en leger nu de rokende puinhopen van de totaal vernielde Erasmusbrug opruimen, de Coolsingel is veranderd in een hels oorlogsgebied, de burgemeester door toegesnelde mariniers uit het stadhuis is ontzet en heel Rotterdam huilt waar het eens heeft gewerkt, hecht ik ook grote waarde aan de betrouwbaarheid van zijn redactionele kwaliteiten.

  1. combat le pelicule

   Heel belangrijk wat lugor vindt van Bart

   1. Kretoloog

    Die linkse tr@llen (Lugor/kok, Coppoolse/Bentinck, Brandebok/Geluk) hebben 1 onhebbelijke eigenschap gemeen: ze kunnen het niet laten om kritiek te uiten op de redactie.

    1. Lugor

     Kretoloog 4 uur geleden Log in om te reageren

     Lul niet Bart, het gaat helemaal niet mis.
     Rotterdam is Amsterdam niet.
     En Aboutaleb is geen Halsema.

    2. Brenda Welsh

     De redactie wenst niet anders, levert geld op door de clicks. Wanneer je het altijd eens bent, is het gauw afgelopen.

     1. Fe

      Als jij wegblijft met je 50 nick names scheelt dat zeker 50% van alle clicks dus volg je eigen wijze raad op meneer h u t t e n

     2. Start

      @Fe: Waarom zou je op dat vuilnis reageren? Het noteren van één van zijn honderden nicks met een vraagteken is toch meer dan voldoende? Als we dat allemaal doen is zijn speelkwartier voorgoed voorbij.

      Vera Alfred Brenda Camlet?

 8. Meriadoc Brandebok

  (Jensenmodus aan)

  Femke Halsema is een vrijheidsstrijdster die zich tegen het dictatoriale, cultuurmarxistische partijkartel verzet. Want corona is maar een griepje. De Black Lives Matter zijn onze helden! Werp de tirannie van het RIVM en Jaap van Dissel met kokervisie af en bevrijdt dit land. Er komt een enorme economische ramp aan. De wereld gaat ten onder. Iedereen gaat dood.

  (Jensenmodus uit)

  1. combat le pelicule

   Aldus occult fantasietje

   1. Willem Wever

    Het probleem van complotdenkers is niet eens zozeer het walgelijke, geborneerde toontje dat ze uitslaan, maar dat ze door hun gezever de aandacht verschuiven van de redelijkheid naar de insinuatie, waardoor de discussie stokt. Dé tactiek om hun gebrek aan argumenten te verhullen.

    1. Start

     Willem Zwever?

  2. Beukman

   @Meria doct:
   Femke Halsema is een vrijheidsstrijdster die zich tegen het dictatoriale, cultuurmarxistische partijkartel verzet. Want corona is maar een griepje. De Black Lives Matter zijn onze helden! Werp de tirannie van het RIVM en Jaap van Dissel met kokervisie af en bevrijdt dit land. Er komt een enorme economische ramp aan. De wereld gaat ten onder. Iedereen gaat dood.

   JUIST!!!

   Eindelijk eens iemand die ongezouten de waarheid durft te zeggen.
   Mocht het extreemrechtse gepeupel erin slagen om Femke de brandstapel op te krijgen, dan zal zij de geschiedenis ingaan als martelares voor the common sense, de Jeanne d’Arc van de Lage Landen.

   1. Gerda2

    Beukman
    Eindelijk eens iemand die ongezouten de waarheid durft te zeggen.

    Daar is een hoop durf voor nodig hoor

    Beukman
    Mocht het extreemrechtse gepeupel erin slagen om Femke de brandstapel op te krijgen, dan zal zij de geschiedenis ingaan als martelares voor the common sense, de Jeanne d’Arc van de Lage Landen.

    Aan Beukman de taak om deze geschiedenis op te tekenen voor de eeuwigheid.

   2. Bolland

    @Beukman: Zie het iets anders, Femke Halsema is zeer slechte burgemeester, Organisatie en bestuurlijk talent van fles karnemelk, draaikont,smoesjesverzinner 1e klas, geen enkele zelfreflectie en geheel per ongeluk heeft ze iets geweldigs gedaan.

    Haar gedrag zal grote impact zal hebben op Corona verhaal,ze speelt onbedoeld een belangrijke rol in het herwinnen van onze vrijheden.

    Dit geldt ook voor alle andere demonstranten in de wereld, blijf t wel verbijsterend vinden dat mensen blijkbaar wel de straat opgaan voor (onterechte verschrikkelijke )dood van Gekleurde Amerikaan, maar zonder te morren bijna al hun vrijheden laten afpakken, zich laten verbieden hun ouders te zien,grootouders achter slot en grendel laten zetten, bedrijven failliet laten gaan en werkloos laten maken zonder enige vorm van protest

   3. Henk Albarda

    Graag uw reactie op de feiten die ik in mijn 8 punts reactie opsom en die alle uit diverse bronnen komen, oa US bronnen. Uw commentaren wordt op alle punten volledig ontkracht.

    1. Lugor

     Hilarische Henk is milder geworden.
     In het verleden EISTE de grote grappenmaker gewoon zaken:

     Henk Albarda 3 maanden geleden Beantwoorden

     Ik eis rectificatie van dit artikel.
     Ik eis uw verklaring dat u het eens bent dat
     Plaatst u die rectificatie niet, dan stel ik dat u niet thuis hoort op DDS en evenmin in Nederland.

    2. Beukman

     At your service, @Henk. Het ziet ernaar uit dat je oordeel “volledig ontkracht” wel wat voorbarig was.

   4. Meriadoc Brandebok

    Mee eens, Beukman, maar dat zal de start zijn van de revolutie. Eindelijk zal het volk dan naar de hooivorken grijpen om Rutte en het RIVM te verjagen. Deze revolutue zal een awakening zijn.

  3. Maris Coppoolse

   🙂

  4. Gerda2

   MERIADOK
   Want corona is maar ……

   Enige voordeel van de druk bezochte demonstratie in Amsterdam zal zijn dat binnen 1 à 2 weken zal blijken dat er geen opleving van Corona zal zijn.
   Dus?????

  5. Blitzkrieg

   Beukman : Er zijn maar twee verschillende mogelijkheden, ofwel corona is maar een griepje of het is dat niet. Kies maar welke je wilt, zet ik je daarna even op je plaats.

 9. Kretoloog

  “Politie wist van de te verwachten drukte…..maar gaf het niet door aan de leiding”.

  De leiding, dat is Halsema. Zij is voorzitter van de Veiligheidsregio. Het zegt alles over de verhoudingen tussen het politiekorps en Halsema. De leiding wilde Halsema voor schut zetten, en dat is perfect gelukt.

  Halsema heeft dus geen enkele grip meer op de politie. En evenmin op de brandweer trouwens. Dan rest nog maar 1 ding: aftreden als burgemeester. Als ze niet vrijwillig gaat, moet de Raad haar wegsturen. Of desnoods de minister van Justitie.

  1. Lugor

   Dan rest nog maar 1 ding: aftreden als burgemeester. Als ze niet vrijwillig gaat, moet de Raad haar wegsturen. Of desnoods de minister van Justitie.

   Motie Theo Hiddema: ‘Halsema heeft wet overtreden, nodig minister Ollongren uit voor debat: die kan en moet haar ontslaan!’

   Kreetje, bel Hiddema even dat hij de verkeerde minister uitnodigt.
   En verdiept u even in de bevoegdheden van de Raad.
   Voorkomt dit soort domme opmerkingen.

 10. Kleurloze Politiek

  Sorry FvD roept al een maand lang dat de 1.5 meter samenleving geen nut heeft en dat de Horeca maar helemaal open moet zonder beperkingen en schreeuwen ze moord en brand…

  Hypocriet van het eerste uur..
  Want als we FvD hen zin hadden gegeven was het helemaal een ramp dus wat er op de dam gaande was is in het niets vergeleken met de wensen FvD..

  Want was dit demonstratie tegen de immigratie beleid geweest of de islam
  Dan had je werkelijk niemand van rechts horen klagen .. maar nu het over Racisme gaat is het natuurlijk niet wat bij FvD en de PVV past want achh het gaat hier tenslotte maar om een donker gekleurde dode en daar streeft Rechts naar toe met hun boreale wens naar een volledigeblanke ras

  1. combat le pelicule

   Aldus racist kleurloos

   1. Vera Camlet

    Ik vermoed dat u niet wil begrijpen waarover het gaat.

    1. Start

     Vera Alfred Brenda Camlet?

   2. Jack Flash

    Wat een domme zielepoten.Het is dat ik die 1/5 meter zelf kul vind.
    Wettelijk gezien had op de Dam en in Rotjeknor de boel uit mekaar geslagen en gespoten moeten worden, de huidige regels zijn zwaar overschreden, hetgeen een klap in het gezicht is voor mensen die alle ellende met alle gevolgen van dien van de Coronamaatregelen hebben moeten ondergaan.

 11. Rene van der Grijp

  “Ik vrees dat ik het begrip van de collega’s van #Halsema voor optreden 1 juni niet deel. Dit klopt niet. Ze had moeten optreden ogv de noodverordening (bevelstructuur noodverordeningen Wet publieke gezondheid/Wet veiligheidsregio’s)”

  – Wim Voermans, hoogleraar staatsrecht, Universiteit Leiden

 12. Start

  Natuurlijk wist de politie dat, Berbermoeder Halalsema liep daar stralend rond met de smaak van overwinning op haar gezicht. In Nederland zijn sommige dieren meer gelijk dan andere, het ligt er maar net aan wie er burgemeester is.

 13. rexm

  Halsema heeft een behoorlijke kronkel,steeds de deug tante uithangen, in het verleden onze Pim zitten te treiteren met haar vriendje pol pot Rosenmuller en uilskuiken Melkert.
  Spelen met mensen levens in kader, dat madam boven de wet staat, als dit onze regering toelaat is het verraad heel groot in Nederland.

  1. Maris Coppoolse

   Je beheerst het Nederlands onvoldoende, rexm. Je bijdragen kunnen aan geloofwaardigheid winnen door eerst een taalcursus te volgen.

   1. Start

    Vera Alfred Brenda Taalnazi Camlet?

    1. Willem Wever

     CZ666fisifisjochempeetjehsalutantvolume?

     1. Start

      Willem Zwever?

   2. combat le pelicule

    Het probleem van taalnazi’s is niet zozeer het walgelijke moralistische toontje dat ze uitslaan, maar dat ze door hun gezever de aandacht verschuiven van de inhoud naar de vorm, waardoor de discussie stopt.
    Dé tactiek om hun gebrek aan argumenten te verhullen.

    1. Start

     “(…) waardoor de discussie stopt.”

     Met dat vuilnis kun je niet discussiëren dat is al jaren bekend.

   3. Jack Flash

    De inhoud van Rexm liegt er niet om maris copolski. Mischien heb jij toch wel een leesprobleem.

    1. Jack Flash

     misschien

   4. Gerda2

    Maris C
    .Je bijdragen kunnen aan geloofwaardigheid winnen door eerst een taalcursus te volgen..

    Geloofwaardigheid winnen door onberispelijk taalgebruik.
    Geloof je het zelf?
    Voor jou geldt dit in ieder geval niet, onzin blijft onzin. Alleen uiterlijke vorm.

 14. Henk Albarda

  De Feiten zijn:
  Punt 1 Floyd George is een ordinaire crimineel die net een celstraf van ruim 5 jaar had uitgeten vanwege een geweldsdelict tegen een blanke vrouw.
  Punt 2 betaalde hij in een winkel met een vals 20 dollar biljet en met zijn 1.98 en uitsmijter bij een nachtclub, verzette hij zich

 15. Henk Albarda

  Afronding punt 2 over Floyd George, hij verzette zich met veel geweld tegen zijn aanhouding.
  Punt 3 in notabene officiele statistieken (van Obama ambtenaren!) vallen er jaarlijks in de US meer blanken slachtoffer door zwarte agenten dan zwarten door blanke agenten.
  Punt 4 de rellen in de US zijn bewezen aangesticht door Antifa die de zwarten hebben opgehits.
  Punt 5 de zwarte rellers slopen in grotere mate weinkels met zwarte eigenaar dan andere.
  Punt 6 zondag middag wisten politie en halsema dat er tenminste 3000 demonstranten zouden komen en dat kon niet op de dam onder de groen links rutte maatregelen.
  Punt 6 halsema had dus een 100 % plicht zondag avond alsnog deze demo te verbieden.
  Punt 7 halsema bewijst dat voor links de wet niet geldt die ze op met name rechts in alle sterkte wel handhaaft. Diverse gewone burgers, oa gezinnen met 4 personen, studenten in groepjes van 4, 5 of 6, kregen wel de boete van Eur 400,– p/persoon.
  Punt 8 de beukman achtigen hier zijn dus kennellijk van mening dat zij wetten aan de kant mogen schuiven die voor anderen wel gelden.
  Beukmannetjes, we gaan naar anarchie en dan zijn de kaarten ineens gelijk.

  1. Beukman

   Opnieuw zit je ernaast, @Henk.

   Hoe slecht je geïnformeerd bent blijkt eigenlijk al meteen uit het feit dat je de naam van de vermoorde man niet kent. Hij heette niet Floyd George maar George Floyd.
   Floyd werd in 2007 beschuldigd van een gewapende overval en sloot in 2009 een plea bargain om een zeer lange gevangenissstraf te ontlopen. Door dit zeer onrechtvaardige systeem van plea bargains zullen we nooit weten of George ook daadwerkelijk heeft gedaan waarvan hij beschuldigd was.

   Anyway, George Floyd zat zijn straf uit. Goed om te weten, Henk, maar ook en zelfs in de VS betekent dit dat er hiermee een streep staat onder de misdaden waarvoor je bent veroordeeld. Hij verhuisde in 2014 naar Minnesota om aan een nieuw leven te beginnen. Hij had twee banen tegelijk, als bewaker en in een restaurant, aangezien je met het laagbetaalde werk niet kan rondkomen als je maar één baan hebt. Die laatste baan verloor hij door covid. Hij had drie kinderen.

   Tijdens zijn arrestatie werd George Floyd geboeid en op de grond gesmeten. De politieman die hiervoor verantwoordelijk was, Derek Chauvin, had tijdens zijn carriere al 18 klachten aan zijn broek gehad en was 2 keer disciplinair gestraft. Hij stond erom bekend dat hij buitensporig hard kon zijn met name tegen zwarte arrestanten; zijn methodes werden wel “overkill” genoemd.

   Absoluut gezien vallen er inderdaad meer onschuldige blanke doden door politiegeweld, relatief gezien zijn zwarten echter zwaar oververtegenwoordigd in deze onprettige statistieken. Verder kan iedere zwarte je met gemak bijpraten over het geweld door politieagenten tegen zwarten.

   De rellen zijn aangesticht door, hoe kan het ook anders, relschoppers. Mijn informatie is dat met name kleinere bedrijven (winkels en zo) die worden gerund door zwarten, vaak juist zijn verwoest door blanke rechts-extremisten, maar het beeld is nog lang niet duidelijk. Dat zal nog wel even duren.

   Femke wist niet van tevoren dat er 3000 demonstranten op de Dam zouden komen. Men heeft het aantal schromelijk onderschat. Toen er veel meer mensen bleken te komen dan verwacht, heeft men na overleg, ook met de minister, besloten om niet het risico te lopen op rellen, wat had kunnen gebeuren door demonstranten weg te sturen. Dat lijkt me een wijs besluit. Zelfs jij zult het daar mee eens zijn. Zoniet, bedenk dan: de beste stuurlui staan aan wal. Feit is dat er nog geen fietsventiel is gejat. Besef ook dat de autoriteiten het spookbeeld van Americaanse toestanden voor ogen stond.

   Ik steun daarom mijn burgemeester in deze, en heb begrip voor de afweging die zij, de minister en de Driehoek hebben gemaakt.

 16. Peetjoh

  Getekend

 17. lotje

  Allemaal NSB’ers. Eigen volk verlinken en huilen met de vijand. De doodstraf moet weer worden ingevoerd en geldt ook voor al deze mislukkingen in de regering.

  1. Vera Camlet

   Waar gaat het over, @lotje? In bed geplast?

 18. plakband

  Femke Halsema.
  Je ziet in de foto duidelijk haar twee gezichten.
  Ze is een onbenul, en dat weet ze.
  Ze is een hoogstaand persoon, dat is haar wijsgemaakt.
  Dat gaat kolken in de bovenkamer.

 19. Rosasolis

  De demonstraties tegen het racisme dat onderdeel van Extreem-Rechts zijn,
  zijn nodig omdat discriminatie en haat tegen kleurlingen en racen is aan het groeien.
  Overal in onze zo-geheten “hoog-ontwikkelde westerse maatschappij”. Momenteel is
  Amerika het allerergste racist land van de hele wereld. Tot nu toe is het niemand gelukt iets heel concreet te doen, tegen al het racisme in dit land, dat blijft doorgaan voor meer dan 250 jaar; waaronder een vreselijke burgeroorlog. dat duizenden levens heeft gekost. Trump geeft de schuld aan een weinig belangrijk organizatie Antifa, (dat blijkbaar een nieuwe naam voor “Links” zou zijn), terwijl hij als president nooit iets heeft gedaan om het levensomstandigheden van miljoenen arme Amerikanen heeft gedaan. Vandaag was er een bericht over een bekende kleurling sportman (voetbal),
  die Een miljoen dollars aan een politie academie gaat doneren, om politie agenten beter op te leiden en bewuste agressie te verbieden.
  Helaas is racisme ook in Europa aan het groeien. Wegens veel oproer in van de Extreem-Rechts neo-nazi partij in Duitsland, heeft de hoge rechtbank deze partij
  enkele weken geleden verboden.
  Ook in Frankrijk is het Extreem-Rechts partij van M. le Pen schuldig aan racen discriminatie. Haar vader en partij oprichter, heeft vaak veel onzin over joden gesproken.
  Daarom groeien nu demonstraties tegen racisme in America, Canada, de VK,
  Australie, en vele landen in Europa. Mogen verwacht Utrecht een enorme demonstratie
  met mensen afkomstig vanuit het hele land. Deze demonstratie is belangrijk, omdat Utrecht centraal ligt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.