De Antifa lijkt nu echt enge vormen aan te nemen: ‘Kill a White on sight. Their silence is violence!’

Natuurlijk: Elk weldenkend mens is tegen racisme, homofobie en onderdrukking van vrouwen. Daarvoor strijden is alleen maar goed. Maar je moet natuurlijk niet doorslaan in je blinde haat tegenover alles en iedereen in de wereld. Een gruwelijk racistisch en haatdragend affiche van de terreurbeweging Antifa in Schotland draagt in ieder geval niet bij aan het ‘antifascistische gedachtegoed’…

De extremistische Antifa-beweging is levendiger dan ooit. En ronduit gevaarlijk. Dat wisten we natuurlijk al, en De Telegraaf schreef daar onlangs ook een heel verfijnd stukje over. Opvallend is dat de Antifa -ofwel de zogenaamde ‘antifascisten’- vooral bestaat uit een overwegende club witte blanke boze krakers (ja, ze bestaan nog!) en beroepsdemonstranten.

Overal duikt de Antifa opeens op. Of het nu in Amerika is om te plunderen, of in Rotterdam om te proberen het gezag van burgemeester Ahmed Aboutaleb te ondermijnen (niet gelukt overigens), de Antifa leeft weer. En hopelijk houdt onze Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding deze ongure geweldgroepering goed in de gaten.

In Schotland is een opmerkelijk affiche opgedoken. Of deze daadwerkelijk afkomstig is van de Antifa (altijd waken voor fakenews!) is natuurlijk de vraag, maar de alarmbellen moeten op z’n minst gaan rinkelen:

“Kill a White on sight. Their silence is violence!”

Mocht dit bericht echt afkomstig zijn van de Antifa-beweging, dan is dit heel erg zorgelijk. De Telegraaf schreef het al eerder, Donald Trump zei het publiekelijk, maar het wordt nu tijd dat wij allemaal gaan beseffen dat dit een gevaarlijke tegenstander van de democratie (zoals wij die kennen) is.

Het is tijd om afstand te nemen van het gevaarlijke gedachtegoed van de Antifa!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Jack Flash

  “Their silence is violence”
  Ze hebben goed nagedacht.
  Whoehaha!

 2. Bullshit16

  Ik zeg schiet dat volk naar het hiernamaals het is maar een handjevol zieke geesten zijn het

 3. Adriaen van Bergen

  Misschien pleegt deze sekte collectief zelfmoord?
  Bij mijn weten zijn de meeste antifa fascisten roomblank en zeer gepriviligeerd.

  1. RobVerhoeven

   Ene R. Groot Wassink is actief lid van deze terreurbeweging!
   In het verleden heeft hij persoonlijk meegevochten tegen demonstranten van Pegida tijdens een demonstratie in Amsterdam!
   Want, zei hij voor camera: ,,deze Nazi’s en fascisten moeten gestopt worden!”
   En deze man is dus gewoon wethouder in Amsterdam!

 4. RvdBe

  Dit tuig moet gewoon gedood worden, het enige wat ze willen is een burgeroorlog.
  Zolang na Fortuyn, en nu met Wilders en Baudet heeft de linkse gutmensch nog steeds niet door welk monster ze gecreëerd hebben.

 5. Vince Blank

  Ik ben verre van gewelddadig maar als dit soort figuren mij op eigen erf komen bedreigen haal ik alle voorpagina’s.

 6. Original NL

  Q.
  Het is tijd om afstand te nemen van het gevaarlijke gedachtegoed van de Antifa…..
  Het is tijd om antifa te verbieden, deze club is gevaarlijker als dat wat ze zeggen te bestrijden.
  Als je bijvoorbeeld ziet welk een energie er door duitsland gestopt wordt om een enkele extreem rechtse looner op te sporen…lachwekkend.
  Geweldadige linkse neofascisten laat men ongemoeid..

 7. Bullshit16

  Waar zijn nu die linkse ratten

 8. Vrijgevochten

  Hoe komt het dat die linkse ratten nooit opgewacht worden

 9. Mar

  Knettergek zulke gasten. Slaan een beetje erg door hè.

  1. Blitzkrieg

   Mar :
   Quote : “Knettergek zulke gasten. Slaan een beetje erg door hè.”
   Centrum links, niks bijzonders!

 10. Piet Klein

  Politici zoeken naar maatregelen om het racisme te bestrijden en daarmee de protesten te doen verstommen. Echter het probleem is dat heel veel mensen tegen racisme zijn. Dat is bijna iedereen. Bijna iedereen vindt dat Black live Matters. Toch voelen velen zich gediscrimineerd. Welk maatregelen zijn nodig om mensen die zich niet racistisch voelen te overtuigen dat ze niet racistisch zijn maar het al niet racistisch zijn. Klaver verzint dat Rutte excuses moet aanbieden over het slavernij verleden. Misschien goed als Klaver uitlegt over welk slavernij verleden Rutte excuses moet maken. In het verleden zijn er veel Europese slaven naar Noord Afrika getransporteerd, meer nog dan dat er Afrikaners naar Amerika zijn getransporteerd. Vraagt Klaver aan Rutte om namens hem als half Marokkaan excuses aan te bieden over dit slavernij verleden. Of gaat het om de in Nederland wonende Ashanti waartoe Afryi behoort en wiens voorvaderen slaven geronseld hebben in Afrika. De geschiedenis waarin slavernij bestond is langer dan de geschiedenis waarin er geen slavernij was. De bijbel rept er over, de Grieken, India had een kasten systeem, in UK waar er verschillen in rangen en standen, pubs met verschillende afdelingen. We kunnen trots zijn op onze geschiedenis waarin eind 1800 de slavernij in de ban is gedaan. Op Nederlandse bodem hadden we geen slavernij. In Suriname kwam het wel voor maar was het niet exclusief blanken die slaven hielden. De slavernij is afgeschaft rond 150 jaar geleden. Daar zij we blij mee, daar zijn we trots op en er is nagenoeg niemand te vinden die slavernij nu slavernij wil. En vrijwel de hele wereldbevolking heeft vroeger slaven gehad. Nagenoeg de hele bevolking van vandaag wil geen racisme, vindt dat Black Lives Matters. Dus wat voor maatregel wil je nemen. Wat misschien een goed idee is, is dat we een armbandje maken waarin je uiting geeft dat je tegen racisme bent, dat je voor black lives bent, wat mij betreft mag zo’n armbandje dan zeggen dat all live matters. Niet alleen black lives, maar ook homo’s, joden, transgenders. Als je zo’n armbandje promoot dan zal je versteld staan hoe groot het draagvlak onder de bevolking is. Maar hoe zit het dan met het racisme dan mensen voelen. Ik denk dat mensen geen racisme voelen maar segregatie. Mensen zoeken aansluiting bij mensen met een vergelijkbare levensstijl. Vaak uit zich dat ook in de styling waaronder kledingstijl. Stel u mag een sollicitant aannemen en u heeft twee vergelijkbare kandidaten, de één is qua styling en gedrag vergelijkbaar met het team, de ander is een hells angel, of de ander is een SGP-er. Wie kiest u. Voor veel donkere mensen geldt dat niet, wij omarmen artiesten met andere huidskleur ook omdat wij bewondering hebben voor hoe ze zijn. Sylvana was een gerespecteerde presentatrice die we graag bijvoorbeeld North Sea Jazz zagen presenteren. We waarderen hen omdat ze gewoon ontzettend goed zijn. In het dagelijkse verkeer voelen we ons sympathiek behandeld door bijvoorbeeld de Antilliaanse zorgmedewerker. Maar wat doet u als bij de sollicitatie een SGP-er of een moslim één van de kandidaten is, die het niet zo op homo’s hebben, of geen drank willen, misschien zelfs geen muziek. Bespreekt u dan dit of kiest u voor de andere kandidaat die vaak op uiterlijkheden lijkt te passen binnen de groep. Als je in sport team wilt meespelen moet je dezelfde kleding dragen. En dat is segregatie. Je moet snappen hoe je aansluit op de groep waarin je wilt meedoen. En dat geldt voor twee kanten op. De Hells Angel die solliciteert als beheerder bij de moskee heeft om dezelfde reden misschien niet de beste kansen.

  Wat vooral moeten doen is aan elkaar duidelijk maken dat we tegen racisme zijn dat all live matters, dat we ieder dezelfde kansen gunnen, dezelfde rechten. U zult verstelt staan hoeveel mensen een armbandje gaan dragen omdat we het liefst het samen fijn hebben. We worden droevig van een tegenstelling die misschien in de media en misschien de politiek lijkt te worden gecultiveerd maar in werkelijkheid er niet is. Je zult verstelt staan hoeveel mensen een armbandje gaan dragen omdat we houden van een land waarin ruimte is voor iedereen.

  1. Puerco

   Beste reactie ooit hier op DDS!!!

 11. 1000

  Dit wordt georganiseerd uit de linkse kringen met banden over de hele wereld. Feitelijk een criminele organisatie met als oogmerk de maatschappij ontwrichtten.

 12. JFU

  Onkruid moet je verdelgen. Daartoe is alles toegestaan, anders kom je er nooit van af.

 13. jorisxl

  Antifa zijn neonazi ratten ze zijn uit op een burgeroorlog.

  1. Politiek Profeet

   kill them al before they kill you….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.