Geert Wilders over Kaag: “Geen Arafat-islam-terreur-lover als premier.”

Geert Wilders is vrij duidelijk over Sigrid Kaag als premier: ‘Nee!’. Wilders walgt van de gedachte dat we straks een pro-Palestijnse lijsttrekker bij D66 zien. Iemand die ‘terreur-knuffelaar’ Arafat als een voorbeeld beschouwt. Geert Wilders is begonnen met de aanval op Kaag, en dat terwijl ze nog niet eens de officiële lijsttrekker is, dat belooft wat!  

Gisteravond laat begon de Twitter-tirade van Wilders, Kaag kan de volle laag van Wilders verwachten wanneer zij daadwerkelijk de lijsttrekker gaat worden van de kleine sociaal liberale partij.

Uiteraard kon Wilders het niet laten om een oud fragment boven water te halen. In een aflevering van Tegenlicht uit 2015 is namelijk te zien dat Sigrid Kaag een foto van haar gezin met Jasser Arafat heeft staan. Tussen 1969 en 1985 waren PLO-groepen, de organisatie van Arafat, verantwoordelijk voor bijna 4000 aanslagen, waarvan enkele honderden in het buitenland.

Niet bepaald een ‘voorbeeld’ te noemen, nee.

Het blijft bijzonder om te zien hoe Kaag gisteren haar kandidatuur bekend maakte. Ze had aan diverse media een ‘exclusief’ interview gegeven, en al deze interviews werden rond dezelfde tijd gepubliceerd. Een fantastische D66-pr stunt natuurlijk, want het ging de hele avond over haar.

Ook blijft het opmerkelijk dat ze van mening is dat D66 in staat zal zijn een premier te leveren. In alle peilingen staat D66 er niet bepaald goed voor.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. Lugor

  Ik ben vrij duidelijk over Geert Wilders als premier: ‘Nee!’.
  Ik walg van de gedachte dat we straks een pro-Trump, een pro Putin en een pro Netanyahu lijsttrekker bij de PVV zien.

  1. LifeBuddy

   lugor,, Ik walg van de gedachte dat we heel ons leven moeten betalen voor maffia in het zadel te houden. Al die duizenden mensen die AOWWWWAO hebben en zijn Overleden, die trekken nog steeds die uitkereing. Dat kost ons al Tig jaren Miljarden euro’s. Geertje Wilders MP. JAA, alleen hij kan dat oplossen voor een Eerlijke samenleving.

   1. Lugor

    Al die duizenden mensen die AOW, WWW of WAO hebben en zijn Overleden, die trekken nog steeds die uitkereing.

    Hier kan geen logica tegenop.

    1. LifeBuddy

     lugor, dat komt omdat je nog te lomp bent, om voor de duivel te dansen.

  2. Duckday

   Hij komt wel voor zijn land op en de bewoners dat kan je van de andere meelopers niet zeggen.Ook worden er nu miljoenen euro,s over de balk gesmeten.Heb je ook het TV programma gezien bloemendaal? Hoe diep zijn we nu al gezonken en onze vrijheden afgenomen Leugens bedrog hoogmoed waanzin en belust op macht.
   Breek het Kartel en stem PVV of FvD daarna uit de EURO en EU baas weer in eigenland!

 2. ikweetwatikwil

  Volkomen met Geert Wilders eens

 3. Beukman

  Geert is de man zonder ervaring, en met als gevolg daarvan een eendimensionale visie. De langste plucheklever to date. Altijd maar weer veiligheid zoekend in de oppositie, wars van het dragen van verantwoordelijkheid. Zijn handen zijn schoon, hij heeft zelfs geen rouwnagels. Zijn idolen zijn dictators en moordenaars als Putin en Orbán.

  Kaag daarentegen staat met haar poten in de modder. Ze heeft wat van de wereld gezien, heeft gewerkt in moeilijke omstandigheden, heeft lijfelijk te maken gehad met leed, met echte mensen die leden. Ze is welbespraakt en ervaren.

  Geert is geen partij voor haar. Als mens niet, als politicus niet.

  1. Henk Albarda

   Beukman, graag uw reactie op de feiten die ik in mijn eerste reactie over arafat weergeef. U geeft het zoveelste bewijs dat u een racist en anti-semiet bent, door een bewezen racistische anti-semiet uw steun uit te spreken. Ga zelf eens 2 jaar onder de burger bevolking in Gaza wonen en u weet wat de realiteit is.

   1. Beukman

    Guilt by association, mijn waarde. Het feit dat Geert idolaat is van dictators en moordenaars als Orbán en Putin, lijkt mij een groter probleem. Gelukkig zit de man veilig op zijn oppositiepluche, vanwaar hij niet zo heel veel kwaad kan aanrichten.

    1. Peetjoh

     Je noemt 2 democratische landen op.. Die hebben een gekozen president ik weet niet welke krant jij leest, de suffert?

   2. Maris Copoolse

    Kaag toont zich solidair met het Palestijnse volk en dat bewijst dat ze het hart op de goede plaats draagt.

    1. Bolkestein

     Bij de anti-Semieten wel. Bij de normale Nederlanders niet. Voer dat wicht enkele reis naar haar Hamas-heilstaat die Gaza-shithole af nu!

    2. Beukman

     @Maris
     Dat lijkt mij ook. Geert probeert Kaag nu te framen met de stapelterm “Arafat-islam-terreur-lover”. Daar valt nogal veel op af te dingen.

     Geert zelf is idolaat van Putin, de antidemocraat die journalisten laat vermoorden en nu pogingen doet om zichzelf zo’n beetje voor het leven te laten kiezen, nadat hij de afgelopen jaren allerlei trucs had uitgehaald om langer aan de macht te blijven dan grondwettelijk is toegestaan.

     Bovenal is Geert de ivorentorenwachter zonder echte bestuurservaring, de man die de wereld alleen kent via de internetverbinding in zijn safe house.

    3. Duckday

     Dat mag ze best geen probleem.Maar we zitten in Nederland dus het hart moet in Nederland zijn ander ga je naar het land waar je hart thuishoord.En niet met onze zuur verdiende euro,s lopen strooien

    4. Peetjoh

     Palestina heeft nooit bestaan daardoor bestaan Palestijnen niet. Het zijn Arabieren.

  2. Rammstein

   Beukman, je gaat met de dag meer op de zielloze overheidstro*l Meriadoc lijken: louter emo-bashing en aangedikte leugens. Kortom, rigide propaganda.

   Het past niet bij je. Maar wellicht heb je last van een ongewilde karakterverandering.

   1. Kretoloog

    Beukman: de Gladde Gluiperd aka de Grote Eikel.

    Een dun laagje chroom op een verrot karakter.

    1. Rammstein

     Ik begin langzamerhand te geloven dat je helemaal gelijk hebt, Kretoloog. Lange tijd had ik Beukman tamelijk hoog zitten als de linkse reaguurder waar nog enigszins mee van gedachten te wisselen viel.

     Nu hij de laatste tijd vaker actief is (pensionado?) radicaliseert hij in hoog tempo naar de extreemlinks hoek en is iedere nuance verdwenen: louter Copoolse-achtige humbug kenmerkt zijn plempsels. Jammer.

     1. Vrijedenkert

      Niet alleen extreem en ultra-links maar geheel politiek en maatschappelijk links in dit land radicaliseren in hoog tempo!
      Dat zie je overal terug in de samenleving: onderwijs, politiek, media, staatsomroep en noem maar op…
      Links wil voor iedereen gaan bepalen wat nog acceptabel in deze maatschappij en al het andere wat fout is wordt direct bestempeld als extreem-rechts en fascistisch om deze de mond te kunnen snoeren!
      Een heel oude veel gebruikte strategie van communisten, anarchisten en socialisten in onrustige tijden of crisis!

   2. Beukman

    Probeer het eens inhoudelijk, @Rammstein. Met dat infantiele geklets over de persoon kom je misschien weg op het Viva-forum; hier niet.

  3. Dippaz

   Hoef ik eigenlijk niks meer aan toe te voegen. Het s zoals Wilders is een grote schreeuwer en schijter zoals zijn meeuw in zijn logo aangeeft.

  4. Bolkestein

   Waarin heeft Sigrid al-Qaq dan ervaring in? Nederland heeft op kosten van de belastingbetalers enkel met Sigrid al-Qaq als zwerfvuil in het buitenland een pleefiguur geslagen.

   1. Vrijedenkert

    Sigrid al-Qaq Kaag heeft in de ogen van links en liberaal-progressieven wereldwijd diplomatiek heel veel bereikt…
    In feite heeft ze overal waar ze internationaal actief is geweest met grote zakken voornamelijk westers belastinggeld lopen zwaaien en rondstrooien om bepaalde zaken gedaan te krijgen!
    Oftewel gekochte verdiensten.

  5. Peetjoh

   Jj bent zo dom beuk, geert is de man zonder ervaring haha. Kaag is 3 jaar politicus dodo. Die heeft geen ervaring. Das een stom bestuurstertje die de boel al had verkloot en toen een matsbaantje kreeg. Lees je toch eens in voor je uit je bek schijnt.

 4. Henk Albarda

  Geert Wilders heeft groot gelijk.
  Wie gaf opdracht voor de laffe moord in 1972 op enige tientallen Israelische Atleten notabene tijdens ‘vreedzame’ Olympische Spelen? Arafat, het grote voorbeeld van terrorist Kaag.
  Wie gaf in dat decennium opdracht een in rolstoel zittende Amerikaan op een cruiseship in de Middellandse Zee overboord te hangen en laf te vermoorden? Arafat, het grote voorbeeld van Kaag.
  Wie heeft het wereldwijde terrorisme in gang gezet? Arafat, het grote voorbeeld van Kaag.

  Lugor, u bent overduidelijk voorstander van links en islam terrorisme, dus u hoort op de guillotine.

  1. Lugor

   Hilarische Henk Albarda.
   Trots onder eigen naam de grootste leugens verkondigen.
   Probleemloos zijn politieke tegenstanders willen vermoorden.
   Zelfverzekerd denken namens zijn FvD te kunnen spreken.

   Zich tegelijkertijd afvragend waarom hij als buitengewoon kundige en betrouwbare handelsagent zoveel vrije tijd heeft.

   1. Hardline

    Lugor staat met de mond vol tanden, en kleineert nu een medelid.

    Laf, maar wel in de lijn der verwachting

    1. Lugor

     Inderdaad Hardline, ik ben gelukkig niet zo stoer om andersdenkenden de guillotine toe te wensen.

     1. Hardline

      QED

     2. Beukman

      🙂

     3. 1000

      Als die anders denkende maar zwijgen toch ? Anders slaan we ze de bek dicht is het lugor protocol

   2. Kleurloze Politiek

    @Henk Albarda

    Jij suggereert hier met zelf bedachte complottheorieën over Arafat.

    Kijk dat jij geen voorstander bent van een lijstrekker uit D66 is jou heel toegestaan.

    Maar om hier nu ongegronde complottheorieën als argument te gebruiken is zeer zwak.

 5. Sleipnir

  Sedert tijden levert de grootste politieke partij na verkiezingen de Premier, en ik zie echt D66 niet de grootste partij worden volgend jaar maart, of er zou fraude in het spel moeten zijn of de verkiezingen worden uitgesteld zoals Kaag graag zou willen.

  1. Maris Copoolse

   Die kans is inderdaad niet groot. Ik denk wel dat Kaag D66 flink kan doen groeien en weer de Regering in kan loodsen.

   Het volgende Kabinet zou weleen VVD, PvdA, D66 kunnen zijn.

 6. wolfgang

  Kaag Minister President van nederland?
  Tja, dan is de islamisering/omvolking zo gepiept, hoge ambtenaren, rechters worden vanuit de diversiteits gedachte, in een hoog tempo vervangen door moslims!
  Banden met Israel worden subiet verbroken!
  Door een nóg ruimer immigratiebeleid komt vervolgens het electoraat sneller in een meerderheidspositie!

  1. Vrijedenkert

   Ook de volledige uitlevering van Nederland aan de EU of anders gezegd volledige overgave van Nederland aan de EU is dan ook definitief met D666 en al-Qaq aan het roer!

 7. AntiChrist

  Haha Geert begint al vroeg met het zich onmogelijk maken.
  Geert moet er niet aandenken dat hij regeringsverantwoordelijkheid moet nemen.

  1. Brenda Welsh

   Mijn idee, dat steek ik niet onder stoel of banken. Dat is weggelegd voor o.a. mevr Kaag, een stabiele persoonlijkheid. Wilders ging eens een vriendschapsspeldje ophalen in Mouskou. Op een ruilbeurs kom je met 10 tallen tegen. De jaarbeurs in Utrecht is voor iedereen te doen.

 8. Kretoloog

  Ach koekje van eigen deeg, zullen we maar zeggen.

  De vorige D66-leider, Alexander Pechtold, heeft 12 jaar lang Geert Wilders achtervolgd met onheuse aantijgingen en beschuldigingen. Dat moest het gebrek aan inhoud bij D66 verbloemen. Nu krijgt zijn beoogde opvolger de volle laag. Kijken of Kaag het ook 12 jaar volhoudt (niet dus).

 9. rexm

  Kaag lijsttrekker van D66, kan zich beter aansluiten bij Groenlinks.
  Men ziet ook hier weer, hoe arrogant ze zijn, nog niks gepresteerd voor de burgers en dan al eisen om premier te worden.
  Sorry, ze zitten er voor zich zelf en niet voor de burger.

 10. Maris Copoolse

  Geert wordt een beetje zielig.

  1. Maurits Dekker

   Geert wordt een beetje zielig.

   En voor zielige Maris is er geen redding meerr mogelijk.

  2. ikweetwatikwil

   Geert Wilders maakt op mij en veel meer mensen GEEN zielige indruk. Een stabiele man die niet draait.

   1. Brenda Welsh

    Niet draait…zekers, geen Baudet !

    1. Rammstein

     Fijn dat jij ook Wilders als een stabiele, capabele en onmisbare factor in de Nederlandse politiek ziet, Brenda Welsh.

 11. henkie

  Het belangrijkste over Sigrid Kaag is haar geheime politiek activistische agenda. Haar gehele loopbaan heeft ze aangetoond belangen en prioriteiten elders te hebben, en niet in/voor Nederland. Dit geldt voor de meeste partijkartel baantjes jagers.

  Kiezen voor dit soort wereldburgers is kiezen voor land/volks -verraders.

  Decennialang (jaren 70 – 90) werd niets op ethniciteit geregistreerd want dat was racisme. Mensen die riepen de gevangenissen zitten vol met allochtonen werden gelabeled als racist en leugenaars, en indien nodig (belangrijg genoed) in de ban gedaan om ze uit te rangeren.

  Decennialang werd de leugen verspreid dat het maar om een paar honderd duizend mensen ging. Nu, alleen 1ste en 2de generaties meegeteld zijn al meer dan 25% van de Nederlanders van allochtone origine via massa immigratie. Als je de derde generatie meetelt dan is al meer dan 1 derde van de Nederlanders van allochtone afkomst.
  We praten over een tijdsspanne van 50 jaar!

  Als dit geen omvolking is, als dit geen uitgummen van de Nederlandse identiteit is, als dit geen opheffen van Nedeland is, wat dan wel? 95% van deze Nederlanders zullen geen probleem hebben met het opheffen van Nederland en opgaan in een verenigde staten van EU, waarna zelfs de EU zal opgaan in een “Global governance”.
  Alleen de kapitalisten en elite zullen hierdoor vooruit gaan, de rest, het gepeupel zal er steeds slechter vanaf komen.

  Censuur en oppressie van het geluid “vol is vol, geen massa immigratie meer”, een klimaat scheppen waarin mensen die deze mening verkondigen vogelvrij worden verklaard (aanslagen op Janmaat, moord op Pim Fortuyn), hersenspoeling via scholen, opleidingsinstituten en media door alleen “de goede opvattingen”te onderwijzen en als die onverhoopt opduiken, direkt de foute mening te diskwalificeren. Het stimileren van actiegroepen die tweedracht en haatzaaien tegen de ‘foute witte man/vrouw” en daar totaal geen kantekeningen bij plaatsen is het nieuwste wapen tegen het pro moeder/vader -land geluid.

  Ik zeg:
  vol is vol, geen massaimmigratie meer en vanaf nu Nederland voor de Nederlanders, Nederland blijft, weg met de EU, globalisering alleen met het belang van Nederland en de Nederlanders voor ogen.

  Stem PVV, FvD of SP, weg met het partijkartel.

  1. Bolkestein

   + 1

  2. Brenda Welsh

   @Henkie… Niet zo raar doen. U roept het onheil over uzelf af. Niet slim.

  3. Toverkol

   @henkie +++++++++++++++++

  4. Vrijedenkert

   Iedere discussie met links of progressief over vluchtelingenbeleid, massa-immigratie,mislukte integratie, wegkijken en pamperen, ongewenste positieve discriminatie, familiehereniging of multi-culturele samenleving is vanaf het begin gedoemd te mislukken!
   De massa-immigratie en alle bijkomende zaken en negatieve gevolgen bestaan in de ogen van links en progressief niet en wat niet bestaat of wat in hun ogen in werkelijkheid of hun beleving niet plaatsvindt valt niet over te discussiëren…

 12. Adriaen van Bergen

  Gezien de reputatie van deze dame, lijkt me de kans klein dat ze MP wordt.
  Als je bij de politie solliciteert dan wordt je voor minder afgewezen.

  1. Kretoloog

   Een topambtenaar van het ministerie van Ontwikkelingssamenwerking en Buitenlandse Handel noemt Kaag een slechte minister. “Ze leest haar stukken niet en interesseert zich niet voor de politie. Zit vaak in het vliegtuig, liefst naar New York of Davos, waar ze kan shinen op vergaderingen van Verenigde Naties resp. Economic Forum”.

   Dit lijsttrekkerschap is echter tweede keus. Kaag ging vol voor een topfunctie bij de WTO, World Trade Organisation. Maar de meeste landen steunden haar kandidatuur niet (ofwel: vonden haar niet geschikt).

   1. Kretoloog

    Politie = politiek

 13. Lefty

  Kaag wordt nooit premier van Nederland. D’66 blijft een te kleine partij. Wilders wordt nooit premier van Nederland. Wat een modderfiguur zouden we slaan in het buitenland. Daar kan geen Pink Panter film tegenop.

 14. Duckday

  Stem Gewoon PVV of FvD daarna exit EU en EURO

 15. Rosasolis

  Het is tijd dat Wilders uit het politiek treed. Hij heeft al lang hetzelfde racistisch extreem-rechts betoog doorgegeven, terwijl hij helemaal niets heeft gepresteerd…voor wie dan ook, behalve een jaarlijkse speech voor enkele extreem-rechts rijke Amerikanen, die misschien nog wat interesse in ”The Old Country” hebben…(Zo heet Europa in extreem-rechts Amerikaanse taal). Maar thuis in Nederland heeft hij niets voor zijn zelf opgerichte PVV societeit gedaan. Nog steeds is de PVV een prive societeit zonder leden die niet mogen stemmen. Gaat de Mohammed cartoon wedstrijd, die de rechter heeft verboden,
  toch wel door? Zo ja, dan is het tijd voor Wilders om zijn tassen te pakken en naar een
  eiland ergens in de Stille Zee te vertrekken, of misschien naar Hongarije te gaan.
  Maar nu niet naar Israel, want de hele land is fel tegen de annexatie plannen
  van Nethanyahu.

  1. Lefty

   @ Rosasolis: Houd er ernstig rekening mee dat u nu wordt uitgescholden voor antisemiet of Jodenhater. Het verschil tussen de staat Israel i.e. Nethanyahu.’s politieke agenda en Jodendom als religie wordt door veel DDS’rs niet onderkend.

   1. Rosasolis

    Lefty. Inderdaad, er is een groot verschil tussen het joodse geloof,
    en het zionisme. Niet ieder jood in Israel is een Zionist, die achter Nathanyahu’s
    beleid staar.

 16. Peter Loosduinen

  Even aan het CIDI gevraagd om deze dame snel om te kegelen !

 17. fretFred

  Nou Lugor ik ben het 1000%%% met je eens.
  De vrouw van Wilders is een Hongaarse.
  Bij het lijstje van Trump, Poetin en Nethanyahu past ook Viktor Orbán, de premier van Hongarije. Dat zijn allemaal regeringsleiders die het liefst zelf ongelimiteerde macht uitoefenen, gewoon door één persoon namelijk door hunzelf.
  Dus als we Geert Wilders z’n voorbeeld volgen kunnen we nu mooi gaan roepen: leg nou eerst maar eens uit uit wat voor land mevrouw Wilders komt.

 18. Adriaen

  De heer Wilders heeft, zoals gewoonlijk, het grootste gelijk van de wereld.
  Kaag is een wereldvreemde Arafat-groupie die, gevangen in grootheidswaanzin, denkt
  als leidster van de splinterpartij D66 premier van Nederland te kunnen worden.
  Het moet inderdaad niet gekker worden.

 19. Michael M

  Kun je beseffen en begrijpen hoe eng de partij 666 is. Partij 66 zonder ( D) want deze letter is alleen toebedeeld aan echte democratische partijen. Weg met Kaag.

 20. Michael M

  Kaag hart op de juiste plek? Daar hebben we Maris Copoolse weer, de valse linkse nicht. Ik ben dan wel nicht, maar niet vals. Weg met Kaag !!! Waardeloze 66 partij. Dovemansoren partij, geblinddoekte partijtje, met enkele zeteltjes. Wat is dat nou. Er wordt niet 1 premier. Schrijf het maar op je buik.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.