Londense wildplasser opgepakt: plaste tegen monument voor terreurdode en veroorzaakte rellen

De Britse politie heeft een verdachte aangehouden die verantwoordelijk zou zijn voor het veroorzaken van een rel, door tegen een monument te hebben staan plassen. Het monument is namelijk voor een gedode agent die zijn leven heeft gegeven voor het proberen te verijdelen van een terreuraanslag in 2017.
Zaterdag verscheen deze tweet ineens op Twitter. Niet snel daarna ontstonden er rellen in Londen.

Werkelijk schandalig! En wat minstens net zo schandalig is, is dat de reacties eronder deze man aanwijzen als één van ‘jouw mensen’. Dat  zeggen ze tegen de conservatieve politicus Ellwood, die de foto deelde. Zelfs deze daad moet door de lens van identiteitspolitiek worden beoordeeld. Het is kennelijk niet meer mogelijk om ‘gewoon’ te zeggen dat deze daad van dit individu verschrikkelijk is. Nee, ‘dit is er één van jullie!’

Wat ontzettend triest. En het valt steeds meer mensen op! Deze Twitteraar tovert een treffende foto tevoorschijn die deze hele sfeer van de protestbeweging perfect weet samen te vatten:

De politie past selectief geweld toe en ziet selectief geweld door de vingers. Die man met tatoeages zal wel ‘extreemrechts’ zijn omdat hij een standbeeld van Churchill komt verdedigen, of ook boos is om die wildplasser, maakt allemaal niet uit! Blank = slecht en zwart = goed. Daar lijkt men in Londen op aan te willen sturen, want dít komt dan wel weer breed in de media naar voren:

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Pijnstiller

  “A protester carries an injured counter-protester to safety near Waterloo station.”
  Wat er niet bij staat is dat hij net door BLM en antifa terroristen het ziekenhuis in is gemept

 2. Kretoloog

  Als zelf een wildplasser al wereldnieuws is … dan is er weinig nieuws te melden. Ofwel: het was een rustig dagje vandaag, niks bijzonder gebeurd.

  1. Pijnstiller

   en ondertussen lopen de door de overheid ingestelde vrijheidsbeperkingen door. Niet voor links, doch wel voor alle anderen.

   Gewoon VVD blijven stemmen met zn allen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.