Politie verijdelt nieuwe poging tot ‘Buitenhofje’! ‘Leugenachtige parafrase van Twan Huys! Geen bewijs voor gebruik walgelijke term ‘Marokkanenverdelgers’ door politie’

Met dit soort streken maakt de linkse mainstream media het zichzelf vrij lastig om nog langer vol te kunnen blijven houden dat men objectief is. Dit keer was de eer aan tv-presentator Twan Huys om een ‘Buitenhofje’ te doen: agenten zouden zichzelf ‘Marokkanenverdelgers‘ hebben genoemd. Politie Den Haag reageerde met een tweet: ‘Niets van waar!’
We beginnen bij de tweet van de Politie Den Haag:

“Geen bewijs of enige aanwijzing.” Duidelijke taal en makkelijk te controleren toch? Want slechts één van de twee partijen heeft hier gelijk. En hier wordt het mooi! Buitenhof reageerde namelijk op de politie-tweet en dacht aan te kunnen tonen dat zij gelijk hadden:

Maar dit ontplofte, vrijwel direct, keihard in hun gezicht! Want hartstikke leuk, dat citaatje als ‘bewijs’, maar wie een béétje oplet en het nieuws in de gaten houdt, weet dat het NRC-artikel al eerder deze week is gerectificeerd. En ook de Volkskrant heeft een soortgelijk artikel moeten rectificeren! Kijk maar, hier een screenshot van het NRC-artikel (klik foto voor artikel):

En hier de Volkskrant:

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. Sleipnir

  NRC 23/10/2019: Politiemedewerkers noemen zich ‘Marokkanenverdelgers’.
  De politiechef doet onderzoek, en meldt volgens NRC op 2/12/2019: ‘De walgelijke term Marokkanenverdelgers zijn wij in ons uitvoerige onderzoek niet tegengekomen’.

  NRC 2/6/2020: politiemedewerkers noemen zich ‘Marokkanenverdelgers’.
  NRC leugenaars, rectificeert 3/6/2020.

  Volkskrant 3/6/2020: politiemedewerkers noemen zich ‘Marokkanenverdelgers’.
  Volkskrant leugenaars, rectificeert 3/6/2020.

  Staatsomroep 7/6/2020: politiemedewerkers noemen zich ‘Marokkanenverdelgers’.
  Buitenhof liegt, rectificeert niet, maar verwijst naar artikel van 23/10/2019.

  Twan Huys is een linkse minne hond…..net als de rest van de PO!

  1. Lugor

   Mocht er ooit iemand bij Sleipnir aan de deur staan en om hier gedane uitspraken te verifiëren, krijgen we hetzelfde resultaat: Dat heb ik nooit gezegd.

   1. Original NL

    Rogul leeft in een utopische droomwereld..net als pot polse!
    Zelf wel in staat Trump, Wilders en Baudet tot op het bot te haten..maar dat iemand anders dergelijke gevoelens kan hebben…ja dat is not done.

 2. lotje

  Wanneer zal eindelijk de politie de kant van de normale Nederlander kiezen en niet de tuig van de staatstelevisie en de landverraders in Den Haag. Als we de politie mee hebben dan kunnen we Den Haag omwerpen en de stekker uit de staatstelevisie halen en op zwart zetten. Dan nieuwe verkiezingen. Rutte en zijn regering aanklagen voor moord.

  1. Petrazoveel

   Ja! Wanneer?

 3. Gerda2

  Buitenhof en Twan Huys.
  Altijd stemming maken en proberen aandacht te trekken en de media te halen.
  En maar onrust stoken.
  Wat voor gevoel zo’n figuur als Twan H. moet hebben als hij ’s avonds in bed stapt, is mij een raadsel.

  1. Cootje

   Heeft het nog geprobeerd om zijn linkse zakken te vullen bij de commerciële omroep , onbekwaam geen volgers door de mand gevallen , Jinek wordt de volgende want die spreekt ook alleen maar een linkse agenda

  2. Maurits Dekker

   Twan Huys staat model voor de linkse opruier die wel op rechtse manier zijn zakken vult.
   Helaas voor hem heeft de Nederlander hem door.
   Hij is totaal ongeloofwaardig geworden.
   Zijn spel is uit.

 4. Cootje

  Maar als ze zeggen criminelen Marokkanen verdelgers , dat betekend dat ze specifiek met dit Amsterdamse fenomeen gespuis te doen hebben , die zelf een advocaat die zijn werk doet niet meer respecteerde , maar dat gebeurde in Nederland , waar waren toen de gekleurde bevolking van Nederland , paste niet in hun slachtoffer plaatje , de zwarte piet van 5 december wel , dan kunnen ze in de slachtofferrol en huilie huilie doen bij de door belasting betalende linkse publieke omroepen . Maar er is nog een wereld te verbeteren als licht getinte en negroïde mensen niet de hoofdrol vervullen in opsporing verzocht met elke week andere artiesten

 5. Maris Coppoolse

  Men kon na onderzoek formeel niet bewijzen dat in het Haagse politiekorps de term ‘Marokkanenverdelger’ is gebruikt (ondanks een aantal zeer belastende getuigenverklaringen) maar dat er een cultuur heerste waarin deze term heel goed gemeengoed had kunnen zijn is wel duidelijk.
  De politie doet er beter aan hierover te zwijgen.

  1. Kretoloog

   De politie wordt vals beschuldigd. Maar Maria Coppoolse vindt dat de politie desondanks moet zwijgen.

   Dat gaan wij ook eens doen.

   “Ik vind M. Coppoolse een smerige dief”. Zelfs al is dit niet waar (wat ik niet weet) dan toch moet Maria zwijgen.

   Kijken of dat lukt…

  2. Cootje

   Volgens mij zijn er wel veel meer allochtonen die wijselijk hun mond beter kunnen houden. We hebben zelfs premier die zich een hoop belastbare herinneringen niet herinneren , maar wegkijken en doodzwijgen is al beleid toen de thee partijen nog invloeden hadden , Hans Janmaat werd weggezet als racist , Pim werd gedemoniseerd en dood geschoten , verbazing toch van menige Nederlander als een derde generatie nog op een brug staat te schreeuwen pro Erdogan , een actie brengt altijd een reactie maar als je op de voorgrond komt om huilie huilie te doen als het uitkomt , kijk ik toch weer uit naar de viering van Sinterklaas en zwarte piet , geweldige herinneringen en mij kinderen ook. Hoef van mij niet te verdwijnen maar een ieder die zich gedraagt wit of donker en zich aan de wet houd heeft mij zegen.

  3. Maurits Dekker

   Na onderzoek bleek dat in het Haagse politiekorps de term ‘Marokkanenverdelger’ niet s gebruikt.
   Maris Coppoolse (en zijn 59 andere valse namen) doen er beter aan hierover te zwijgen en te stoppen met hun achterbakse opruiing en smerige verdachtmaking.

   1. Maris Coppoolse

    Beide vingers stijf in de oren, beste Maurits?

    1. Start

     Enzovoort?

   2. Fe

    je moet inmiddels weten dat je beter geen podium kan geven aan de haagse stront vlek.

  4. Henk Albarda

   Karakteristiek van Maris Coppoolse:
   Ophitsen, haatzaaien, strak woorden aanhalen als het linkse uitspraken zijn, parafraseren als het rechtse uitspraken zijn (en dan ontkennen dat het poarafraseren is), liegen, bedriegen, (net niet) bedreigen.
   En dan verwachten geloofwaardig te zijn. Uw soortgenoten zitten op nu.nl en joop.nl, maar zelfs daar zullen ze u niet pruimen.
   U bent overduidelijk een geweld stimulerende en racistische groen linkser. Groen links overigens, ook bekend van openlijk anti-semtisme, oa door wegkijken bij de islam aanslagen op het Israelische restaurant in Amsterdam.
   Zelfde karakteristiek ook van toepassing op beekman en meriadok brandebok.

 6. Maris Coppoolse

  “In een interne brief die in handen is van de NOS en NRC, schrijft de leiding van dit bureau in de Schilderswijk dat ze geschrokken is van de verklaringen en schrijnende voorbeelden. ‘De vinger valt niet te leggen op een enkel voorbeeld, een gebeurtenis of een collega, het is een opeenstapeling van onwenselijke gedragingen die laat zien dat er sprake is van een ongezonde cultuur binnen een deel van het basisteam.’

  Ik kwam een keer op de binnen­plaats met een arrestant binnen, stond er een collega klaar
  Betrokken agent
  Een van de betrokken agenten waartegen het onderzoek loopt, zorgde eerder ook voor het ontslag van een collega in 2016. Hij beschuldigde hem van het achterover drukken van het boetegeld. De rechter gaf de politie een tik op de vingers omdat er gelogen was en er niets van de beschuldiging bleek te kloppen, maar de betrokken agent was toen al ontslagen. ,,Hij was lid van een ploeg, dat waren gewoon cowboys, ze waanden zich met hun ploegchef onaantastbaar,” zei de ontslagen agent gisteravond. En wie niet zo was, werd wel door de ‘cowboys’ gevormd: ,,Ik kwam een keer op de binnenplaats met een arrestant binnen, stond er een collega klaar, al met zijn handschoenen aan ‘kutmarokkaan’ te roepen. Hij was nog jong, wilde meedoen.”

  In mei 2018 haalde de bureauleiding een agent van de straat nadat hij op grove wijze jongeren te woord had gestaan. Een van hen wenste hij een dwarslaesie toe zodat hij al op zijn zestiende in een rolstoel terecht zou komen.

  Politiehond
  Maar ook bij bureau De Heemstraat gaat het nog mis. Bij de rechtbank moesten gisteren drie agenten voorkomen. Een van hen liet in Transvaal een politiehond los op een man, omdat hij zijn handen niet zou hebben laten zien. Dat schreef hij samen met de andere twee op in een proces-verbaal. Camerabeelden vertelden het tegendeel. Om het erger te maken plantte de agent op het bureau stevig zijn voet in de bijtwond.

  Ongepast gedrag, in welke vorm dan ook, wordt niet getole­reerd
  Paul van Musscher
  Politiechef Paul van Musscher ontkent dat er sprake is van een verziekte cultuur, waarbij jarenlang weggekeken is door de leiding. ,,Binnen onze eenheid wordt niets onder het tapijt geveegd”, reageerde hij gisteravond. ,,Ongepast gedrag, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd. Wij nemen alle signalen over bijvoorbeeld ongewenste omgangsvormen en buitensporige geweldstoepassing uitermate serieus.” Hij wijst er op dat het ook agenten zelf zijn geweest die naar de leiding zijn gestapt.”

  ht*ps://www.ad.nl/den-haag/nog-steeds-discriminatie-en-geweld-bij-haagse-politie-ze-waanden-zich-met-hun-ploegchef-onaantastbaar~aae92962/

  Zo liggen de feiten, Twan Huys drukte zich wellicht te genuanceerd uit.

  1. Sleipnir

   Dat smerige volk wat doorgaans wordt binnen gebracht aan de Hoefkade moet keihard worden aangepakt, de politie staat met hun poten in de modder en weet donders goed wat voor een rottend halalvlees zij in de kuip hebben en handelt navenant, helemaal niks mis mee.

   1. Maris Coppoolse

    Sleipnir wrijft vrolijk door in de vlek door te beweren dat racistisch geweld door de politie tegen Marokkaanse Nederlanders zeer gewenst en logisch is.
    Die vieze mentaliteit en praktijk bestaat inderdaad en de sukkel Sleipnir is niet te beroerd dat nog even aan te tonen.

    1. Sleipnir

     Dat heb je goed gezien, dat criminele ongedierte verdient niet beter en dient met wortel en tak te worden uitgeroeid in mijn opinie, geen misdaad gaat hen te ver.

     1. Maris Coppoolse

      Dan zal Sleipnir wel bijzonder in zijn sas zijn met de Haagse politie die doet wat hij bepleit.

      Q.e.d.

     2. Sleipnir

      Ga jij nu maar lekker uit excuses op je rug liggen spartelen of op je knieën een neger leeg lebberen, daar schijn jij nogal goed in te zijn mafkees.

     3. Maris Coppoolse

      I rest my case.

     4. Start

      Enzovoort?

    2. Original NL

     Geweld tegen marokkaans tuig is idd gewenst slapjanus.

    3. evil knievel

     Marokkaanse Marokkanen zijn t klootviool!
     U beledigt de werkelijke Nederlander met dit soort hersenspinsels!
     N ja,…allemaal met pek n veren terug naar de Sahara!
     Wat n weelde zou dat wezen!😁

   2. Original NL

    De linkse methode van de fluwele handschoentjes blijkt het respect voor de politie te ondermijnen Marokkaantjes vragen echter om een stevige aanpak.
    Tis logisch dat een agent, na door dit tuig voor rotte vis te zijn uitgemaakt, het liefst zijn wapenstok had getrokken.

  2. Stanly2000

   ERnst/Maris,
   N.a.v. dit oude (sept 2019) artikel in het AD heeft men een uitvoerig onderzoek gedaan en er is geen enkel bewijs of enige aanwijzing gevonden dat deze walgelijke term is gebruikt. De NRC en de Volkskrant meende het nog eens te moeten publiceren in juni 2020, maar moesten/hebben een rectificatie geplaatst.

   1. Maris Coppoolse

    Wat vindt StanLy van de ondersteuning van het beleid van de Haagse politie door onze vriend Sleipnir?

    1. Stanly2000

     Ernst/Maris,
     Wat vindt Maris van het niet terecht aanhalen van oude artikelen om maar zijn gelijk te halen.
     En verder ben ik ben voor het ondersteunen van de Haagse politie!

     1. Maris Coppoolse

      Het verbaast me niet dat je laf wegduikt, Stanly. Ik ken je al wat langer.

     2. Stanly2000

      Ernst/Maris,
      Fijn dat je me al langer kent, maar probeer me niet voor jou rare spelletjes te gebruiken n.l. het steeds maar weer uitdagen van opponenten en die hooghartig proberen die op hun ziel te trappen.
      Wat vindt laffe Ernst van het aanhalen van het oude artikel en net doen of het nieuw is. Misselijk!

     3. Maris Coppoolse

      Het betreft inderdaad een ouder artikel, Stanly, en de kwalificatie van Huys betrof ook in het verleden gepleegde voorvallen.

      Gaat Stanly nog afstand nemen van de smeerlapperij van Sleipnir?

     4. Fe

      vermaak u even met de beelden meneer h u tt e n
      h**ps://www.youtube.com/results?search_query=politie+vs+marokkaan+

      Verbazing wekkend dat de dienders zo rustig blijven door die provocerende
      k u t marokkanen
      (vrij vertaald naar Rob Ouwekerk , pvda)

     5. Gerda2

      Meneer Albert, MC etc. etc.
      Gaat Stanly nog afstand nemen van de smeerlapperij van Sleipnir?

      Wat scheelt er aan in je bovenkamer Albert?
      Heb je zelf niet door hoe gestoord je bent?
      Laat je eens behandelen voor je masochistische neigingen en je kliergedrag. Graag opname in kliniek, zodat wij een tijdje van je verlost zijn.

  3. Fe

   u wilt feiten ?

   tja , anno 2020 Den Haag al zou je denken ergens in Marokko.

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=bKoX75zOjUc

   Wordt hoog tijd dat er veel harder opgetreden wordt tegen dit riftuig
   Respect voor het rustig blijven van oom agent

 7. LifeBuddy

  Twan huys heeft zich ook schuldig gemaakt, door stukken eruit te knippen bij het gesprek met Hirsie Alie in Collegetour. De discriminatie druipt er van af.

 8. Mar

  Politie Den Haag Politie Haaglanden

  Incidenten ten over. Aantal veroordelingen, schorsingen, ontslagen: nihil.

  Men kan een (aan)klacht indienen, maar 9 van de 10 keer wordt de agent de hand boven het hoofd gehouden en volgen er geen maatregelen.

  1. Original NL

   …En terecht!

 9. Winfrida

  Twan H. meteen ontslaan. Vervangen door Ali B. Dan wordt het veelzijdige Buitenhof wel geloofwaardig.

  1. LifeBuddy

   Hahaha ++++++1

  2. John2003

   Ali B weet helaas niet het veschil tussen links en rechts.

   1. Gerda2

    John2003
    Ali B weet helaas niet het verschil tussen links en rechts.

    Maar het niveau gaat misschien wel omhoog.

 10. Paardenmiddel

  Onze journalistiek is hardstikke dood.

 11. Paardenmiddel

  Allemaal emotie en weinig feiten.

 12. John2003

  Ach … Twan Huys… niet serieus nemen . Doodsbenauwd dat ie ook dit baantje weer kwijtraakt dus linkse teut zoveel als mogelijk bij “Buitenhof”.

 13. Vrijedenkert

  Ik heb het vanmorgen tijdens de uitzending gelijk gemeld bij een ander artikel!

  NRC, Azijnbode en staatsomroep/Buitenhof uiten beschuldigingen van racisme aan het adres van de politie zonder enig bewijs.

  Ook het geniepig en vals zinnetje van Twan er achteraan: zoals we allemaal hebben gezien mag niet onvermeld blijven…

  Niemand heeft het gezien want er is geen bewijs!

  NRC, Azijnbode en Buitenhof maken zich schuldig aan opruiing in crisistijd, smaad en een schande!

  1. Gerda2

   Vrijedenkert
   Ook het geniepig en vals zinnetje van Twan er achteraan: zoals we allemaal hebben gezien mag niet onvermeld blijven…

   Het lijkt meneer Albert wel. Je zou haast denken…………

 14. harte385

  Het probleem is zo opgelost maak al die racisten af en de wereld is weer onbevolkt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.