Knipsel 8

Compleet gestoorde BLM-activisten verjagen burgemeester Minneapolis omdat hij politie niet af wil schaffen!

Geen categoriejun 07 2020, 18:00
Dit is echt ongelofelijk. Tijdens de demonstratie zetten ze de rustige en toegeeflijke burgemeester van Minneapolis plotseling onder druk. 'Dit is belangrijk,' zo wordt de vraag aangekondigd: 'Ja of nee?' De demonstranten worden tijdelijk gesust. Er wordt even verteld hoeveel er op het spel staat en dat het antwoord bepalend kan zijn voor de herverkiezing van de burgemeester! De vraag:
De burgemeester kijkt nog of dit een serieuze vraag is, maar het volk wordt gewoon verder opgehitst! Natuurlijk antwoordt de burgemeester met 'nee', omdat hij kennelijk de enige aanwezige is met een brein dat nog wél functioneert. Hij kon direct daarna vertrekken en werd uitgejouwd.
Wat we hier zien is een groep ophitsende activisten die compleet in de ban zijn van hun vage ideologie: zij hebben gelijk. Ben je niet vóór dan ben je tegen en als je tegen bent moet je oprotten. En dat allemaal in naam van gelijk(waardig)heid en rechtvaardigheid! Dit soort demonstranten kun je toch niet meer met droge ogen gaan lopen verdedigen? Die beweging is alleen maar verder aan het ontsporen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten