Talpa blijft achter Johan Derksen staan: gaat ook na de zomer verder bij Veronica Inside

Veronica Inside gaat na de zomer door, mét Johan Derksen. De man buigt niet, en nog veel belangrijker, Talpa buigt ook niet. Ze blijven pal achter Derksen staan. En terecht!

De uitzending van gisteren werd maar liefst 1,7 miljoen keer bekeken, maar had een totaal andere toon en sfeer. Derksen leek soms praktisch op de pijnbank te liggen. Gesteggel over dat zijn grap ‘geen grap’ was, maar dat het volgens hem wel ‘als grap was bedoeld’. Dat vond de aanwezige strafrechtadvocate Natacha Harlequin dan een hele doorbraak. Alsof Derksen ervan overtuigd was dat zijn grap door iedereen ook als dusdanig werd opgevat en hij de waarheid in pacht had. Heeft ‘ie nooit beweerd, is ook een onzinnige discussie, dus eigenlijk was het best wel belabberd om naar te kijken.

Maar voor wie dus hoop had dat Derksen van het podium zou verdwijnen, die komt bedrogen uit. Je moet ook direct paal en perk stellen tegenover dit soort sociaal-maatschappelijke druk. Als zo’n grap je niet bevalt dan pak je maar de afstandsbediening. Deze gekkigheid is toch al veel te lang véél te ver doorgeschoten?

Deugend Nederland doet net alsof Derksen wel eens de katalysator van de opkomst van extreemrechts en de begin van het Vierde Rijk kan zijn geweest. Het gaat hier om een grap bij een borrelpraatprogramma. Mijn god zeg, lighten up.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

98 reacties

 1. Oepsie

  Das mooi man!

  1. hans-e-pans

   Das heel mooi man!

 2. Vrijedenkert

  De eigen indentiteit, cultuur en tradities moeten behouden blijven en de vrijheid van meningsuiting blijven gebruiken en koesteren en nooit afstand van doen!

  En zoals ze bij gesjeesd DENK altijd zeggen: Wen er maar aan.

  1. RvdBe

   De rol van Genee is altijd dat hij de uitspraken van Derksen wat moet uitvlakken om het deugkamp niet in toorn te doen ontsteken.
   Dit keer overdreef hij, denk dat Genee banger voor zijn baantje en slecht imago is dan Derksen.

 3. Kennie

  Als ik Derksen was wilde ik niet meer in 1 ruimte zijn met dat laffe valse stuk vreten Genee.

  1. Original NL

   Das idd een probleem Kennie…maar Johan zou Johan niet zijn als hij dit genee niet regelmatig betaalt zal zetten….worden leuke uitzendingen.
   Veronica inside kan prima zonder genee…maar niet zonder Derksen!

   1. Bullshit19

    Wat een onzin jij kijkt blijkbaar alleen als het je uitkomt de rolverdeling was tussen die twee was niets anders dan normaal

    1. Original NL

     Daar moet ik je gelijk in geven Bull..ik kijk alleen als ik echt niets beters te doen heb..wat ook niet helpt is dat ik maar al te vaak bij VI midden in een reclameblok zap.
     Helaas melkt de mol het programma maximaal uit en propt het vol met reclame….waar we echter als ik het goed begrepen heb nu dus van verlost zijn…wordt het misschien weer een poging waard om te kijken.
     Want laten we nou heel eerlijk zijn..het gaat natuurlijk nergens over bij VI.

 4. ego mirantibus

  De uitzending van gisteren was niet om aan te zien. Gelukkig dacht Johan er ook zo over en betitelde de uitzending zelfs als de slechtste ooit. Hij heeft ook uitgesproken om zich niet meer voor het karretje te laten spannen en te laten misbruiken voor dit soort uitzendingen en ook dat is goed nieuws. Het grappige is dat men het in linkse kringen had over een debat, terwijl er nooit sprake kan zijn van een debat bij dergelijk eenrichtingsverkeer, waar zelfs zijn eigen presentator zich aan bezondigde. Het was een beschamende vertoning waarin alle pijlen op Johan werden gericht en bijv. bijna achteloos voorbij werd gegaan aan het stuitende optreden van Akwasie. Daar werd op geen enkel moment op ingegaan, waaruit maar weer eens is gebleken dat men helemaal geen interesse heeft in een dialoog, maar er uitsluitend op uit is om het andere geluid te doen verstommen en de personen die dat geluid vertegenwoordigen, monddood te maken. Het lijkt me duidelijk dat men daar niet in is geslaagd en ook dat is goed nieuws. Het vrije woord moet verkondigd blijven worden en als er tere zieltjes zijn die daar niet mee om kunnen gaan, moeten ze het geluid maar uitzetten. Het is in een Westerse democratie niet de politiek correcte meute die bepaald wat onder racisme wordt verstaan, maar de rechter. En als ze het ergens niet mee eens zijn, moeten ze maar naar de rechter stappen. Die weet doorgaans wel raad met gezwollen onderbuikjes.

  1. Yoyo

   Ego,

   Goed verwoord, precies zoals het is.
   Ik miste ook in de uitzending de diskwalificatie van het belachelijke optreden van Akwasie.
   Wat nota bene de aanleiding was voor de veelbesproken (slechte ) grap.

 5. Maris Copoolse

  Derksen zal wel beterschap beloofd hebben.

  1. ET007

   Nooit. Jij kent ze misschien niet, maar er bestaan echt mensen met een ruggengraat.

   1. Maris Copoolse

    Derksen heeft alleen maar ruggengraat als het hem geen geld kost.

    1. combat le pelicule

     Derksen heeft ten opzichte van tenalady maris wél een ruggengraat…

    2. Duidelijk

     enz?

   2. Original NL

    Nee..idd, maris verkeert tussen de kwallen..vandaar zijn adoratie voor premierkwal rutte.

  2. combat le pelicule

   Nee hoor tenalady, Derksen zegt, en zeer terecht overigens, het is namelijk zijn mening, “Ik bied mijn excuses niet aan, trek het boetekleed niet aan en ga niet door het stof”

  3. Sleipnir

   Dat lijkt me sterk Derksen kennende, die schijt op politiek correctisme. En terecht.

  4. Maurits Dekker

   Nee, dat heeft hij niet gedaan.

  5. Oepsie

   Blablabla de blaaskaak, is weer onder zijn duizendste nick op het forum.
   Dopper,flopper of welke idiote nick je ook neem, ik ga er special voor zitten, om hem met regelmaat de oortjes te wassen. Ook stinkt hij al naar de aarde, hij verdient niet beter It giet oan, zoals de Fransen zeggen.

 6. combat le pelicule

  En terecht

 7. ET007

  Hoeveel is media en een discussie waard die zich uit angst voor complicaties het zwijgen laat opleggen ? Wel verdienen, maar zonder risico’s. Zo lust ik het ook.
  Er zijn nu twee kampen doordat bedrijven en BN-ers zich er mee zijn gaan bemoeien.

  1. Jack Flash

   Een standbeeld voor Johan vind ik een goed idee, met 24/7 bewaking door supporters.

   1. Vrijedenkert

    Inderdaad een torenhoog standbeeld van Derksen met heel duidelijke verwijzing voor het opkomen van het vrije woord, vrijheid voor pers en media en vrijheid van meningsuiting, inclusief humor en satire!
    En uiteraard naast 24/7 bewaking door supporters ook een zeer hoge dosis stroom erop voor al dat gespuis die zich niet kunnen vinden in onze wetten en regels en daarom zaken willen gaan bekladden of vernielen…

    En dat ze mogen knetteren als vliegen aan een elektrische vliegenmepper.

 8. Vrijedenkert

  Standvastige Johan Derksen, van alle BN’ers en mainstream pers en media De laatste der Mohikanen!

 9. Maurits Dekker

  Wilfred Genee moet zich eens afvragen of hij dit programma nog verder kan leiden.
  Gisteravond leek hij meer op een uit de historie opgegraven Spaanse inquisiteur. Het vertrouwen in hem is ernstig geschaad.

 10. Smek

  Derksen for president. Genee met zijn VVD streken kan beter vertrekken.

 11. Adriaen

  Dapper van Talpa, alle respect.
  Een ware verademing tegen het laflinksche geluid.
  De vernegering en islamisering van onze maatschappij moet gestopt worden.
  Nederland voor de Nederlanders, Afrika voor de Afrikanen.

 12. Beukman

  Je hebt maar twee soorten grappen: goeie grappen en slechte grappen.

  Inmiddels heeft de oudemannenclub rond Derksen werkelijk uitstekende grappen gemaakt over homo’s, transgenders en zwarten. Het wachten is nu op uitstekende grappen over vergaste joden, invaliden en over mensen met kanker.

  1. Rammstein

   In een vrije samenleving moeten harde grappen over vergaste Joden, invaliden en kanker gemaakt kunnen worden. Ook op televisie. Dat kon ook nog 20 jaar geleden, voor de linkse deugbrigade haar moraal als universele wet trachtte te normaliseren. Van harde grappen wordt iedereen beter en iedereen is wel een keertje aan de beurt.

   Het kweekt eelt, stimuleert het vrijheidsgevoel, relativeert alles en is het beste tegenwicht voor de sneeuwvlok-watjesmaatschappij. Hoe harder, hoe beter!

   1. Jack Flash

    Rammstein+++++

   2. Beukman

    Wat zongen de Rolling Stones ook alweer, @Rammstein? “Baby, baby, baby, you’re out of time”.
    Wat twintig jaar geleden en vogue was hoeft dat nu niet meer te zijn. The times, they are a-changin’. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. Terwijl jij wil en vindt dat alles moet blijven zoals het was. Waarmee je je dus vanzelf vervreemdt van de generatie die daar anders over denkt.

    Rammstein, hoe komt het toch dat we op de tulluffiesie geen grappen horen over vergaste joden, mensen met kanker of over invaliden, maar wél over homo’s, transgenders en zwarten?

    1. Jack Flash

     Sport is al politiek Beukman, en dat is al triest genoeg. Wil jij hier ook nog klassieke pop van de Stones bij halen?

    2. Rammstein

     Beuk, niet alles wat ingewisseld en vervangen wordt met het voortschrijden van de tijd is een verbetering. In dit geval is er sprake van degeneratie en verval. Dat constateer ik omdat ik de verweking zie, het op niets gestoelde en overdreven softe, de zelfcensuur en daarmee het opgeven van individualiteit en vrijheid.

     Ik heb geen enkele hang naar het verleden – integendeel, ik kijk nooit om en mijn tijdslijn loopt regelrecht naar voren de toekomst in. Als ik terugkijk is dat nimmer met nostalgie maar bijvoorbeeld om te vergelijken wat was en hoe het nu is. Dan zie ik dat het teloor gaan van harde grappen maken een duidelijk verarming betekent en beslist geen vooruitgang. Op termijn betekent het onherroepelijk dat niemand meer iets waarover dan ook durft te zeggen, uit angst voor racist o.i.d. uitgemaakt te worden. Dat is het einde van een gezonde, vitale samenleving en het begin van de totalitaire gedachtenterreur.

    3. combat le pelicule

     beukhol doet echt voorkomen alsof er elke dag op elk programma grappen worden gemaakt over homo’s, transgenders en zwarten…..tssssssss

    4. Beukman

     Ik snap je gedachtengang verdomde goed @Rammstein, en ook ik vind het jammer dat 1) je steeds meer moet oppassen met wat je zegt en in welk gezelschap, en 2) steeds meer mensen lange teentjes hebben.

     Nog niet eens zo lang geleden dacht ik dat dit een lineaire beweging naar steeds meer vrijheid én verbetering was. De laatste jaren ben ik daar anders over gaan denken, mede door de vele gesprekken met tieners die ik voer, niet in de laatste tijd mijn eigen kinderen. Als een hardcore cultuurrelativist van het ergste soort meen ik dat niet objectief kan worden bepaald dat het een beter is dan het ander. Ieder tijdsgewricht krijgt de humor die het verdient, vrijheid zonder context is een loos begrip.

     Ironisch genoeg zal jij mogelijkerwijs je eigen ouders als conservatief hebben beschouwd, terwijl jongeren van nu jou grofgebekt vinden. Welkom in de club.

     Die culturele beweging gaat in golven en uit zich ook in mode, waar al jaren het vertruttingsvirus rondwaart. Of dat komt door globalisering, waardoor monoculturen ophouden te bestaan en we met steeds meer groepen rekening moeten houden, of door de opkomst van sociale media, die een afvlakkende en conformerende werking hebben? Vraag het me over dertig jaar eens. Maar ik moet zeggen: ik red me ook uitstekend zonder de hier besproken beperking, aangezien iedere beperking nieuwe uitingsmogelijkheden doet ontstaan.

     Gelukkig kunnen we ons hier in de parallelle wereld van DDS nog aardig uitleven, ouwe boerelul.

     1. Rammstein

      Beuk, het uitgebreide antwoord dat ik had gecomponeerd komt niet langs de censuur. Tien keer doorgelezen op verkeerde lettercombinbaties, maar het mag niet baten.

      Dus op z’n allerdebielst: je reactie was 🙂 🙂

     2. Beukman

      Dank je voor je moeite @Rammstein; wat je nu neerpleurt is inderdaad zwaar debiel, maar ik snap het probleem.
      Ik had zoeven hetzelfde in deze draad (weliswaar een berichtje met een veel lagere prioriteit), ik kwam er ook niet achter waar het aan lag, en heb dit opgelost door er puntjes tussen te rammen. Dat gaat redelijk snel als je de slag eenmaal te pakken hebt. Dus eerst het berichtje tikken en daarna de puntjes ertussen.

      Misschien tijd om met z’n allen eens een lijst aan te leggen met verboden lettercombinaties. Zoals:

      d.r.u.g.s
      r.a.y.
      t.r.o.l
      s.e.x.

     3. combat le pelicule

      w.i.m.h.u.t.t.e.n. cöntröle

     4. Beukman

      O ja, die kan er ook nog bij.
      Nog meer?

     5. Duidelijk

      Vooral die laatste kan je een ban kosten. 😛

  2. J.Pz. Coen

   Je bent echt een complete idioot Beukman.

   1. Beukman

    Jij was een massaslachter, Coen. Destijds stond je ook al niet bekend om je intelligente uitspraken. Bovendien ben je inmiddels hartstikke dood.

    1. J.Pz. Coen

     Speciaal voor personen zoals jij maak ik een uitzondering voor wat betreft dood zijn.

     1. Beukman

      Kijk toch eens wat er van je is geworden, @Coen: een standbeeld waar dronkelappen tegenaan pissen en anderen die verf tegen je kanis gooien. Je staat in de regen en in de kou en in de hitte.

      Misschien nog het beste als ze het plakkaat met je naam van de sokkel afbikken, en vervangen door een plakkaat met de naam van een van de leiders van de vele slavenopstanden in onze voormalige kolonieën, zo iemand als Tula lijkt me wel geschikt.
      Dan moeten ze nog wel even je kop eraf hakken en een nieuwe boetseren, probleem opgelost.

  3. combat le pelicule

   Ook beukhol is snel op zijn slachtofferige teentjes getrapt

   1. Beukman

    Hoeveel moet je er vanavond nog aborteren, @pedicure? Wat schuift dat eigenlijk, tegenwoordig?

    1. combat le pelicule

     Ook hier bewijst beukhol een absoluut voorstander te zijn van het bewust vermoorden van weerloze onschuldige baby’s, aangezien zijn naargeestig moordlustige hart (als hij die heeft tenminste) vol zit en waar het hart vol van is, hè

     1. Beukman

      Jij drijft ze af en wordt daar waarschijnlijk goed voor betaald, @pedicure, dat kan ik ook niet helpen.
      Doe je het puur voor het geld, of zit er ook een stukje idealisme achter, een stuk behoefte om die vrouwen te helpen?

     2. combat le pelicule

      Beukhol laat hier zijn geesteszieke gedachtegangen even serieus de vrije loop, hij wordt blijkbaar ziekelijk opgewonden van de gedachte om weerloze ongeboren baby’s bewust te vermoorden, misbruikt mij om zijn mismakelijke sympathieën, om weerloze ongeboren baby’s te vermoorden, hier te plempen en de vrije loop te laten, het wordt natuurlijk tijd dat de redactie hier eens goed naar kijkt…

     3. Beukman

      Moet je mij niet de schuld geven @pedicure, ik signaleer slechts.
      Typisch dat je mijn eenvoudige vraagjes niet kan of wil beantwoorden. Je gaat me toch niet vertellen dat je gewetensnood hebt?

     4. Duidelijk

      Zuigman?

     5. combat le pelicule

      “ik signaleer slechts.”

      Nee! jij liegt, jij bent een geestesziek ventje en geesteszieke ventjes verdienen natuurlijk helemaal geen antwoorden..
      Jij bent een vies smuigertje die zijn mond maar niet kan houden over het bewust vermoorden van weerloze ongeboren baby’s.

      “gewetensnood”

      Jij hebt geen geweten, je weet helemaal niet wat dat inhoudt aangezien je het bewust vermoorden van weerloze ongeboren baby’s prima vindt, sterker nog, het promoot en aanmoedigt….

     6. Beukman

      Het is een zaak van de moeder, @pedicure, dat hoef ik jou niet uit te leggen. Baas in eigen buik, je hebt zelf jaren terug nog met een spandoek met die strekking gelopen, naast je vriendin die daar notabene liep kort nadat ze (niet door jou) ongewenst zwanger was gemaakt.

      Maar ik begrijp dat geld voor jou toch een belangrijke drijfveer is om ermee door te gaan? Ik vind niet dat je je daarvoor hoeft te schamen, ouwe rukker.

     7. combat le pelicule

      Hahahaha

      Beukhol! je bent een pathologische leugenaar, wat jij wel doet? je bewijst natuurlijk mijn gelijk, je bent geestesziek en een pathologische leugenaar. Sterker nog, je kent mij helemaal niet, je hebt zo’n afgrijselijke sympathie voor het vermoorden van weerloze ongeboren baby’s dat je alles uit de kast haalt, zo verschrikkelijk geestesziek ben jij, het is overigens maar goed ook en beter voor jou gezondheid dat je mij niet kent.
      Jij bent echt verschrikkelijk ziek in je hoofd, jij vindt écht dat een weerloos ongeboren baby geen recht heeft op leven en schermt wat over baas in eigen buik…
      Je rechtvaardigt moord, en dit is een understatement, je bent een geradicaliseerde babymoordenaar..

     8. Beukman

      Ik heb kennelijk een gevoelige snaar geraakt, @pedicure. Je doet me onwillekeurig denken aan dat sprookje van Godfried Bomans: de oprechte moordenaar. In jouw geval: de onoprechte aborteur.

      Hoeveel heb je er vanavond afgedreven, @pedicure? Zeg eens eerlijk: laat je je zwart betalen door illegalen, óf doe je het bij hen gratis, omdat je zo’n goed hart hebt?

     9. Maris Copoolse

      Nu Pellicule hier is ontmaskerd als een gewetenloze babymoordenaar kan ik me niet voorstellen dat de redactie hem hier toegang zal blijven verlenen.

      Een weerzinwekkend heerschap.

     10. combat le pelicule

      Sorry hoor, maar écht je bewijst, door je dommigheid steeds meer dat je een pathologische leugenaar bent, dat ik je openlijk en op duidelijke wijze je ontmasker als een geesteszieke babymoordenaar die het maar niet kan verkroppen dat ik je moordlustige sympathieën voor weerloze ongeboren baby’s expose..
      Ik ben nog niet zulk dom volk als jou tegen gekomen..domme jongen..

     11. Maris Copoolse

      Hier trapt niemand in, Pellicule, je bent er gloeiend bij.

     12. combat le pelicule

      tenalady maris, dé andere pathologische leugenaar.

      Even wat uitspraken van tenaldy maris op een rij.

      tenalady rechtvaardigt p̧edofilie, neemt geen afstand, bagatelliseert het, sterker nog,

      “De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik [Lao Tse] warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
      ~tenalady maris~”

      …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
      ~tenalady maris~

     13. Beukman

      Je bent er gloeiend bij, @pedicure.
      Ik ga je aangeven bij de redactie, maar ook bij de Nederlands Vereeniging van Aborteurs wegens beunhazerij. Je zal je tang moeten inleveren, maar ook je diploma ben je kwijt.
      Ik wens jou veel geluk met het zoeken naar een nieuwe baan.

     14. Maris Copoolse

      Goed speurwerk, Beukman, Pellicule vermoordt aan de lopende band baby’s en verdient er ook nog grof geld mee. goed dat dit aan het licht komt.

      Het moet niet gekker worden!

     15. Beukman

      Hier trapt niemand in, Pellicule, je bent er gloeiend bij.

      Inderdaad.

     16. Duidelijk

      Enz?

     17. combat le pelicule

      Het is ons alle duidelijk dat ped*seksueeltjes beukhol en tenalady maris beide dus voorstander van het bewust vermoorden van weerloze ongeboren baby’s aangezien ze elkaars rug wassen, ze worden er beide opgewonden van dat is mij iig duidelijk en ik weet zeker dat de rest die hier op deze site zitten dit natuurlijk allemaal beamen.
      Ik weet namelijk dat ze beide op het darkweb zitten en structureel zoeken naar snufmovies waarbij zeer kleine kinderen ernstig worden misbruikt..

     18. Duidelijk

      Zuigman en etc, geen seconde aan besteden!

     19. combat le pelicule

      @Duidelijk

      Ze zijn beide exposed en hoe meer tegengas zij geven des te groter mijn gelijk

     20. Duidelijk

      Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
      -Etc-

     21. Maris Copoolse

      Weerzinwekkend, Pellicule, hoe durf je je hier nog in Godsnaam te vertonen?

     22. combat le pelicule

      Het is duidelijk dat wat ik lees over beukhol en tenalady maris absoluut waar is en dat beukhol en tenalady hun ped*seksuele geesteszieke gedachtegangen hier maar moeilijk onder cöntröle kunnen krijgen, het ergste is nog dat dit soort ped*seksuelen en rechtvaardigers van het bewust vermoorden van weerloze ongeboren baby’s alle vrijheid krijgen hier.
      Het verbaasd mij dat adverteerders hiermee geassocieerd willen worden…

      Ik blijf het herhalen..

     23. combat le pelicule

      Als er iets weerzinwekkend is, zijn jullie beide het wel…

     24. Maris Copoolse

      Walgelijk.

     25. combat le pelicule

      Je hebt inderdaad een goed eigen beeld van jullie beide..

     26. Maris Copoolse

      Ranzig en afzichtelijk.

     27. combat le pelicule

      Je hebt wél een héél goed eigen beeld van jullie beide…

     28. Duidelijk

      De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
      ~Etc~

 13. Cycle25

  ht*ps://www.telegraaf.nl/entertainment/361106712/gijp-woedend-op-genee-dit-komt-nooit-meer-goed

  Einde VI..

  1. combat le pelicule

   Ja ze zijn wel duidelijk, en wat is die Genee een misselijk ventje zeg, ik heb gisteren tenenkrommend zitten kijken naar dat “gesprek”, even ter verduidelijking “zij” spreken altijd over WIJ en dan Derksen aanvallen dat hij zegt “die mensen” wat een schandalig gesprek…

  2. Beukman

   Dat ruimt dan lekker op. Genee was de enige met ballen want hij durfde het aan om op die plek te vragen om zich eens in anderen te proberen te verplaatsen.
   Het zou me niks verbazen als Gijp en Derksen dat lef en dat inzicht vroeg of laat ook zullen krijgen.

   1. combat le pelicule

    Helemaal niet leugenaar, de enige met ballen was Derksen en je vriendje Genee stak even rustig een politiek correct mes in de ruggen van Gijp en Derksen.

    En jij vindt een donkere die schreeuwt dat hij diegene die in november verkleed gaat als zwarte piet wel even voor zijn kop zal trappen wel normaal, je bent een hypocriete rat…met overigens een slap ruggetje…

    1. Beukman

     Nee @pedicure, die knaap heeft wmb ook wel het een en ander uit te leggen. Maar we hebben het nu even over de beminnelijke Derksen. Aardige man maar toch, zo vrees ik, over de uiterste houdbaarheidsdatum heen. Lust jij hem nog als je zijn zure kop bekijkt?

    2. Beukman

     N.e.e. .@.p.e.d.i.c.u.r.e.,. .d.i.e. .k.n.a.a.p. .h.e.e.f.t. .w.m.b. .o.o.k. .w.e.l. .h.e.t. .e.e.n. .e.n. .a.n.d.e.r. .u.i.t. .t.e. .l.e.g.g.e.n… .M.a.a.r. .w.e. .h.e.b.b.e.n. .h.e.t. .n.u. .e.v.e.n. .o.v.e.r. .d.e. .b.e.m.i.n.n.e.l.i.j.k.e. .D.e.r.k.s.e.n… .A.a.r.d.i.g.e. .m.a.n. .m.a.a.r. .t.o.c.h.,. .z.o. .v.r.e.e.s. .i.k.,. .o.v.e.r. .d.e. .u.i.t.e.r.s.t.e. .h.o.u.d.b.a.a.r.h.e.i.d.s.d.a.t.u.m. .h.e.e.n… .L.u.s.t. .j.i.j. .h.e.m. .n.o.g. .a.l.s. .j.e. .z.i.j.n. .z.u.r.e. .k.o.p. .b.e.k.i.j.k.t.?

     1. combat le pelicule

      “d.i.e. .k.n.a.a.p. .h.e.e.f.t. .w.m.b. .o.o.k. .w.e.l. .h.e.t. .e.e.n. .e.n. .a.n.d.e.r. .u.i.t. .t.e. .l.e.g.g.e.n”

      Nee hoor dat vind jij helemaal niet…

     2. Maurits Dekker

      N.e.e. .@.p.e.d.i.c.u.r.e.,. .d.i.e. .k.n.a.a.p. .h.e.e.f.t. .w.m.b. .o.o.k. .w.e.l. .h.e.t. .e.e.n. .e.n. .a.n.d.e.r. .u.i.t. .t.e. .l.e.g.g.e.n… .M.a.a.r. .w.e. .h.e.b.b.e.n. .h.e.t. .n.u. .e.v.e.n. .o.v.e.r. .d.e. .b.e.m.i.n.n.e.l.i.j.k.e. .D.e.r.k.s.e.n… .A.a.r.d.i.g.e. .m.a.n. .m.a.a.r. .t.o.c.h.,. .z.o. .v.r.e.e.s. .i.k.,. .o.v.e.r. .d.e. .u.i.t.e.r.s.t.e. .h.o.u.d.b.a.a.r.h.e.i.d.s.d.a.t.u.m. .h.e.e.n… .L.u.s.t. .j.i.j. .h.e.m. .n.o.g. .a.l.s. .j.e. .z.i.j.n. .z.u.r.e. .k.o.p. .b.e.k.i.j.k.t.?

     3. Duidelijk

      Zuigman?

     4. combat le pelicule

      tenalady zuigmans

     5. Duidelijk

      Klopt hoor, ze doen het met elkaar!

     6. combat le pelicule

      Ab-so-luut! geen twijfel mogelijk..

   2. Maurits Dekker

    Derksen was de enige vent in dit programma.
    Hij hield zijn rug recht.
    De anderen draaiden allemaal lafjes om de hete brui heen.
    En Genee gedroeg zich alsof hij de Spaanse inquisitie zelf was.

 14. J.Pz. Coen

  Als ik Derksen was zou ik een hele dikke middelvinger opsteken naar die verrader Genéé en Theo Hiddema opbellen met de mededeling om mezelf maar op de verkiezingslijst van Forum te plaatsen. Dát zou een stemmentrekker van jewelste zijn. Wat een karakter heeft die man, zó iemand kan die duffe Haagse kliek alle hoeken laten zien.

  1. Beukman

   Dat zou je wel willen, @Coen, maar het zit er niet in.
   Wat zei Derksen onlangs ook alweer over Baudet?

   Die man is zo ijdel, als ie een lampje ziet branden op een camera, gaat ie gek doen.

   1. Fortiori

    Een clown zei Derksen. Dat lijkt mij een behoorlijk pijnlijke kwalificatie.

 15. DutchOutlaw

  Johan Derksen is een toffe peer en iemand die geen blad voor de mond neemt.
  Lekker recht voor z’n raap!….dat mag ik wel.

  Vele zouden zijn voorbeeld moeten volgen (tenminste ik doe dat wel!)

  We leven in een vrij land en deze wereld wordt met de dag krankzinniger.
  Gelukkig doorziet Johan Derksen deze totale links gestoorde wereld en weet
  hij die linkse rakkers goed hard aan te pakken.

  Derksen….Go for it!!!!

 16. Piet Klein

  Nederland is ziek. Lijdt aan een ernstige vorm van politieke correctheid. Het is compleet flauwekul dat Derksen zo onder vuur wordt genomen vanwege een (voor wie het wil flauwe) grap. Het is voetbalkantine humor of humor zoals voorkomt in de film marathon waarbij mensen die heel goed met elkaar kunnen vinden elkaar flink in de zeik nemen. Je op je tenen getrapt voelen is de reinste flauwe kul. Die enorme beladenheid die in Zwarte Piet wordt gelegd. 100% van de autochtonen ziet in Zwarte Piet geen symbool van racisme. Vrijwel iedereen in Nederland is tegen racisme. Nederland heeft velen een warme plek geleverd, vele immigranten, vele mensen vanuit vele windstreken. Er zijn mensen die grote successen hebben, daar hoorde Sylvana bij (we missen nog steeds de oude Sylvana), Akwasi, Ali B, Hubert Tan etc. Mensen die een breed warm publiek kregen en het aanzienlijk goed doen zowel op het podium als zakelijk. En er wordt ook geen racisme gevoeld of gedaan naar veel mensen die het niet zo ver geschopt hebben. Maar natuurlijk komt racisme wel beperkt voor, en wordt het wel zo gevoeld soms terecht maar niet altijd. Pesten is een ook verschijnsel dat ruimer voor komt dan we zouden willen en juist over de as van het pesten kan makkelijk het argument van het ras worden gespeeld. En natuurlijk er zijn systematische verschillen die door achtergrond zijn ontstaan waardoor de acceptatie in bijvoorbeeld banen kan verschillen. Er zijn meetbare verschillen maar dat geldt ook voor de marathon winnaars altijd personen uit een bepaalde streek van Afrika. En bijvoorbeeld grote Jazz musici. De donkere mensen zijn oververtegenwoordigd. In deze onderwerpen heeft niemand het over racisme. Dat hoeft ook niet want kennelijk zijn sommige genen beter in een marathon en weer anderen in jazz muziek. Heb je die genen niet dan liggen de kansen (gemiddeld) lager. Heel Nederland is tegen racisme. Heel Nederland vindt het de moeite waard om mensen in achterstanden te helpen of dit nu ras, gezondheid, intellectuele vaardigheden is. Het is dus de grootste kul om Nederland een racistisch land te noemen. Wij scoren top in de wereld als het gaat om geen racisme. En wat er nu gebeurt is contraproductief. BLM en de manier waarop de acties gevoerd bestrijden geen racisme maar creëren racisme, creëren slachtofferschap, underdog sentimenten. Het is volsagen dwaas dat Derksen voor een grap zo onderhanden wordt genomen en Akwasi voor zijn agressieve taal niet. We leven zo langzamerhand in een gek land waarin een politiek correct virus rond gaat. Waarin racisme op het podium wordt gelegd, waarin polarisatie wordt aangewakkerd in mate die volledig naast de werkelijkheid zit. Maar er zijn meer onderwerpen waarin de dwaasheid hoogtij viert. We krijgen negatieve rente over ons spaargeld en pensioen omdat de ECB te veel geld bij drukt. Wij mogen geld schenken aan Fransen Italianen. De Franse burger verdient meer dan de Nederlands burger dan de Duitse burger. De Italiaanse burgers heb meer geld, minder schulden dan de Nederlandse burger. En zijn er nog wel veel meer onderwerpen waarin we dwaas bezig zijn. Derksen moet met zijn hoofd op het hakblok voor een grap en Akwasi mag vrolijk fluitend doorgaan terwijl hij agressieve taal predikt. We leven in gek land.

 17. 1000

  Waar gaat dit gewauwel nu eigenlijk over ?

  Een dom rappertje krijgt repliek op zijn oorlogstaal. Klaar

 18. Vrijedenkert

  Derksen en Gijp gaan hoogstwaarschijnlijk stoppen met VI na de dolksteek van Genee, eeuwig zonde het laatste ongesencureerde progamma op Nederlandse tv wat nog vrij is van linkse indoctrinerende propaganda en deuggeneuzel van Nederlandse BN’ers-kliek!

  Wel komt de politiek-correcte staatszender morgen op de proppen met een overgesubsidieerde deugdocumantaire van Sunny Bergman om Nederlanders massaal discriminatie en schuld aan te praten.
  2Doc: Wit is ook een kleur, NPO 2 23:15 – 00:10.

  Ik heb het wel gehad met de staatszender in dit land, ik was voor inkrimpen, saneren, bezuinigen en hervormen maar mijn standpunt is veranderd, opheffen die staatszender en omroepen, en de kabelaanbieder gaat definitief de deur uit!
  Voortaan alleen nog internet en Netflix onder voorbehoud, als Netflix ook meer begint te mauwen wordt die ook afgekapt.

 19. Drostemannetje

  Heel goed Talpa. Wat een zeikerd was die Dries Boussatta en belerend die Harlekijn. Dries die zeerde dat Marokkanen zo hard worden aangepakt, terwijl iedereen op zijn beurt wordt aangepakt. Ook witte voetballers of trainers e.d. Die vergelijking die hij trok met Marokkaanse spelers die kiezen voor Marokko en de nederlandse trainers die werken in het buitenland sloeg weer helemaal nergens op. Wat een sukkel. Die Marokkanen kunnen niet tegen kritiek. En dan die Harlekijn zo belerend tegen Derksen. Wat denk ze wel wie ze is? Zijn moeder? Genee was ook niet helemaal zuiver en mocht best wel meer opkomen voor Derksen. Beetje een backstabber actie.

 20. peter450

  Half Nederland valt over de “grap” van Derksen. De smerige opmerking van Akwasi durfde Genee niet aan te halen. Mevrouw Harleqijn wel, daarvoor lof maar Genee…. nee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.