Tien IS-vrouwen ontsnapt uit detentiekamp, Grapperhaus: ‘risicootje!’

Minister Grapperhaus erkent dat ‘zeker een tiental’ IS-vrouwen is ontsnapt uit een Syrisch detentiekamp. Kennelijk gaat het om een deel van de 23 ‘Nederlandse’ Syriëgangers die eisen dat de staat ze helpt bij hun terugkeer. Dat duurde ze blijkbaar te lang (of ze hebben het slechte nieuws gehoord) dus namen ze het heft in eigen handen. Grapperhaus zegt: “Dat is altijd een risico.”
Grapperhaus laat het er echter niet bij zitten en heeft Europese arrestatiebevelen afgegeven. Wat die IS-vrouwen natuurlijk weer enigszins in de kaart speelt omdat ze daardoor gewoon linea recta de gevangenis in kunnen worden geloodst. Maar goed, die wisten sowieso al dat ze straf zouden krijgen, die paar maanden meer maakt dan ook niet meer uit!

Ik denk namelijk niet dat ze over zullen gaan op aanslagen of ergens anders terechtkunnen waar ze veilig zijn. Want laten we wel wezen, iedereen die er in die regio achter komt dat een paar IS-vrouwen loslopen in de woestijn? Da’s een makkelijke prooi! Veel connecties zullen ze ook wel niet hebben of die zijn al wel afgetapt. Dikke kans dus dat ze binnen de kortste keren creperen of in een andere nare situatie terechtkomen. Helemaal omdat ze ook met die kinderen zijn gevlucht.

We hebben wél een probleem als ze overal nog connecties hebben die ze verder richting Nederland helpen. Dan zou het zomaar kunnen dat ze buiten het zicht blijven, want de AIVD heeft ook vast niet iedereen in de smiezen. Dat ‘risico’ van Grapperhaus geldt dus ook voor ons, straks ontploft er eentje in je lokale supermarkt, kan gewoon!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. 1010

  QUOTE ” Grapperhaus: ‘risicootje!’ ” END

  Hij is zeker een risico.

  1. Oepsie

   Het moet toch vreselijk zijn, voor het Nederlandse volk, om te moeten constateren, dat een, door henzelf gekozen volksvertegenwoordiger/ster, zo dom en blind kan zijn, dat het gênant begint te worden om hem/haar daarover aan te spreken, zonder boos of onbeschoft te worden. Tegen dit soort narcistische en onbetrouwbare sujetten is maar oplossing mogelijk, negeren en wegwezen!
   Maar voorlopig, moeten we het ermee doen. “Zucht”.
   Ik en velen met mij, tellen de dagen tot de verkiezingen, en ik hoop, dat de huidige club wordt weggevaagd!

  2. hans-e-pans

   Volgens mij zijn ze daar gewoon vrijgelaten, net zoals de verdachten met een dubbel paspoort die tijdelijk, tot aanvang van hun proces, worden vrijgelaten.

 2. AS210854

  Zum, je weet wel.

  1. AS210854

   🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  2. Aborifa

   De communistische partijen SP, GL, PvdA en D66 ofwel de Bende van Rood wil de dames in Nederland berechten. Rechtstaat. Geen bewijs. Vrijspraak. Schadevergoeding. Zielig. Huis. Bijstand. Toeslagen. Lange neus naar Nederland.
   Wat mij betreft: laat ze daar.

   1. Toverkol

    Een kogel is meer op zijn plaats !
    Onmogelijk om dit gespuis weer toe te laten in onze maatschappij, ik zou er geen verantwoordelijkheid voor willen of durven te nemen.
    Dit onbetrouwbaar tuig kun je maar op een manier neutraliseren….

 3. combat le pelicule

  Lekker daar laten, dit soort vrouwen wordt geadviseerd door juristen hoe dit zo goed mogelijk uit te spelen, waardoor ze uiteindelijk in de slachtofferrol kunnen kruipen…

 4. evil knievel

  Nix ontsnapt!
  Allang onderweg in hummler limo naar NL met de opdr8 al die rechtse ongelovigen de hals over te hakken!😏

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.