Videoboodschap: bowling for survival – FVD wil ondernemer redden van verstikkende overheid!

Forum voor Democratie laat in deze videoboodschap het effect zien van de coronamaatregelen op de ondernemer. In dit geval gaat het om 200 bowlingcentra en zo’n 6.000 werknemers, die onnodig de dupe worden van te strenge regels!

De horecazaken mogen allemaal weer open, mits ze bepaalde aanpassingen hebben gedaan natuurlijk, maar voor bowlingbanen geldt dat niet! Bowlingcentra vallen namelijk niet alleen onder de horeca, maar ook onder ‘binnensport’. En voor die laatste categorie trekt de overheid één lijn, ongeacht of je aan kunt tonen dat je voldoende maatregelen hebt genomen om besmettingsrisico terug te dringen.

Met noodmaatregelen kun je natuurlijk niet iedereen tevreden houden, dat is logisch. Maar als men toch aan kan tonen dat er voldoende maatregelen zijn genomen, bied daar dan ruimte voor! Geen enkele ondernemer wil verantwoordelijk worden voor een nieuwe uitbraak. En als klanten het niet vertrouwen, blijven ze ook wel weg!

Nu moeten de ondernemers dus maar blijven klagen en hard zitten schreeuwen, in de hoop dat het een ambtenaar opvalt en er iets mee wil doen. Tot die tijd komt het water de ondernemers steeds dichter aan de lippen te staan en dat is echt onnodig zonde!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Lugor

  FVD wil ondernemer redden van verstikkende overheid door zelf de overheid te worden.
  Gezien de ruimte welke leden binnen die partij hebben vrees ik geen vooruitgang.

  1. Original NL

   Lugor aka lulhannes.

  2. Vrijedenkert

   Dat is uiteindelijk het doel van iedere politieke partij, de overheid worden door verkiezingen te winnen en een regering te vormen!

   Ultra-linkse Antifa oftewel communistische knokploeg streven naar een socialistische heilstaat waarin politieke partijen geen rol spelen en persoonlijk bezit, privaat bezit wordt verboden en private ondernemingen allemaal worden ontbonden.

   1. Antihedo

    U doet uw naam wel erg eer aan.

  3. Henk Albarda

   Als ik u goed begrijp wilt u alle hele kleine, kleine, middelgrote en grotere MKB bedrijven om zeep helpen. Fijn, dat levert ook uw eigen werkloosheid op, maar dat wilt u kennellijk graag. U behoort tot de parasieten en uitvreters van deze samenleving, goed te weten.

 2. Vrijedenkert

  Nutteloze demonstraties toegestaan zonder limiet!
  Ondernemers harde maatregelen en gaan kapot…

  1. Original NL

   Het kabinet rutte in een notedop ..vrijedenker.

   1. Vrijedenkert

    Ik doel vooral op de Amsterdamse autoriteiten en burgemeester!
    Rijksoverheid voert strenge maatregelen in voor ondernemers maar heeft als rijksoverheid totaal niks te zeggen over demonstratierecht of verbod dat ligt volledig in handen van lokale overheden en burgemeesters…
    Amsterdam voert dat uit met twee maten, daar zit iets fout!
    Rijksoverheid meet zelf ook met twee maten, vliegverkeer en openbaar vervoer mogen capaciteit volledig benutten met mondkapje, touringcarbedrijven niet die moeten voldoen aan strenge regels met limiet.

 3. Bullshit16

  Kijk annetje Brenda dat is nu fvd

  1. Antihedo

   Inderdaad typisch FvD. Weer veel te vroeg gestopt met denken. Werk het eens uit, dan zie je hoe het werkelijk in elkaar steekt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.