Walgelijk. Amerikaanse taferelen in Nederland: ‘Oproep om massaal te plunderen in Rotterdam, politie neemt oproep serieus’

Jongeren worden via sociale media opgeroepen om mee te doen aan een plundering die in Rotterdam zou moeten plaatsvinden. Via Snapchat wordt er opgeroepen om aankomende zaterdag, in naleving van Amerikaanse steden, ook te starten met plunderen in Rotterdam. Ondernemers nemen de oproep serieus, en zij worden gesteund door de politie. De politie staat alvast op scherp. 

Ondernemers schrokken zich te pletter toen ze het gerucht hoorden dat er werd opgeroepen tot plunderingen in Rotterdam. Op Snapchat wordt er namelijk opgeroepen tot een ‘purge’ in het centrum van Rotterdam. Tal van ondernemers deden logischerwijs direct melding bij de politie. De politie neemt de meldingen, en daarmee dus ook de oproep, serieus.

,,We hebben het gezien en volgen het nauwlettend. We zullen indien nodig passende maatregelen nemen, herkenbaar of niet herkenbaar, maar welke dat zullen zijn, zeggen we vanzelfsprekend niet’

Afgelopen dinsdag hield de politie ook al een 20-jarige jongen aan die opriep tot plunderingen in Alphen aan den Rijn. Het is te debiel voor woorden dat er serieus jongeren in Nederland zijn, die naar aanleiding van Amerikaanse taferelen, ook wel zin hebben in een goede ‘purge’.

De verveling van de coronatijden versterkt deze ‘neiging’ waarschijnlijk alleen maar meer. Jongeren zitten zonder werk en/of school en vervelen zich te pletter. Bepaalde sneuneuzen zien dit als perfecte afleiding in deze ‘saaie tijden’.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Blitzkrieg

  Rutte vind dit prima, de lokale ondernemer eerste kapot gemaakt door zijn corona beleid en daarna nog een trap na; hij zal wel weer een incompent en hypocriet toneelstukje opvoeren.

  1. RvdBe

   De politie staat op scherp?
   Die zwarten weten maar al te goed dat de politie toch door de politiek en msm door het slijk gehaald worden.
   Lekker winkels plunderen en met je mobieltje in de aanslag filmen hoe een zwarte te hardhandig door de politie aangepakt word.
   Gaaf land he Rutte?

 2. lotje

  Afknallen dat tuig

  1. Shadow1100

   Helemaal mee eens, maar…….. als er dan zo’n zielige jongen met een licht getint uiterlijk door de politie wordt geslagen of beschoten hebben we de DAM weer volstaan met lieden met borden:
   “Licht getint lives matters”.
   De betreffende politieman/vrouw wordt ontslagen, vervolgd en veroordeeld.
   LEVE onze democratie……..

  2. Yoyo

   Mocht het zover komen, dan wel de hoogst mogelijke straffen opleggen!
   Geen pardon voor dit soort uitschot!

 3. Original NL

  Gezien de verkrachting der nederlandse taal in deze oproep, zijn het dezelfde soort dombo’s die Wilders hun “fanmail” sturen.
  Goed geïntegreerde allochtone lieverdjes.

 4. Jack Flash

  “De Politie staat op scherp”
  Als ze dan maar ook ermee schieten.

 5. fusilier

  Wat van jouw is,is ook van mij. Totdat ze de verkeerde treffen die zijn spulletjes goed bewaakt.

 6. Adriaen van Bergen

  Tja de Hells Angels zijn hier inmiddels verboden.
  Wie gaat de plunderaars dan tegen houden?
  De politie?
  Hahahahahahaha.

  1. Jack Flash

   “De Hell’s Angels zijn verboden”
   Ja, op papier.

 7. Marija

  Ik hoop van harte dat de rotterdamse politie van te voren duidelijk maakt, dat dit niet getolereerd gaat worden en er met HARDE HAND wordt opgetreden tegen dit gespuis.
  Ook Aboutaleb moet waarschuwen dat er gehandhaafd gaat worden.

 8. Bullshit16

  Dit komt rutte heeeeeel goed uit hij wil toch van het mkb en zzp’ers af na dan gaat dit nog een beetje sneller
  Hij heeft zich al tegen zwarte Piet gekeerd robo jetten met zijn filmpje dat er wel rassime is dus ja die vuile landverraders gooien op deze manier nog meer olie op het vuur

  Als ik eigenaar was van die winkel ik schoot ze eigen handig neer wand ja veel heb je toch niet meer te verliezen met deze wan beleid

 9. Cycle25

  Welkom in de nieuwe linkse progressieve wereld, alles is geoorloofd, winkels – mkb – zelfstandigen moeten in deze wereld kapot.

  Eerst de winkels en als alles op is, dan alle burgers thuis.

 10. NoDoubt

  Ik weet niet of u het door hebt maar dit is allemaal het gevolg omdat Halsema de orde niet heeft gehandhaafd. Zij heeft een vrijbrief afgegeven. De TK had gelijk, ze moet aftreden. Ik hoop dat partijen als FvD en PVV de schadeclaim bij de burgemeester van Amsterdam neerleggen. Zij heeft tenslotte de anarchie ondersteund.

 11. Clark Krent

  Er zijn toch ‘StadsMariniers’ in Rotterdam? Huur een paar sportschool mannen in. En met behulp van trap je daarmee dat tuig terug de straat op je winkel uit. Op de politie hoeft men waarschijnlijk niet te rekenen. Die deugen dan door gedwee te knielen en spijt te betuigen tegen een paar van die import negers! Korps Mariniers zijn er ook. Perron nul toendertijd

  1. Politiek Profeet

   De politie r,dam…staat op scherp..jazeker. om mee te doen met hun achterban….

 12. Maurits Dekker

  De BLM’ers en AFA tuig willen oorlog.
  Van mij mogen ze en krijgen ze allemaal een kogel in hun kop.
  Tuig moet je ook als tuig behandelen.

 13. combat le pelicule

  Het linkse tuig hier is erg stil hier

 14. Raspoetin

  Het oogluikend toestaan – en zelfs aanmoedigen – van deze plunderingen door verwilderde hordes locusts is discriminerend tegenover de mensen die op een eerlijke basis deze luxe vergaard hebben.

 15. fusilier

  Met zon ouderwetse Riek hou je een heel ploegje op afstand,en het is legaal,en brengt de boodschap goed over. In principe doodt je daar een leeuw mee in je eentje.

 16. Peetjoh

  Hier draaid het ook allemaal om. De groep negers is mislukt zo erg dat ze het nu zelf beseffen. Ze maken er dan maar van dat dat onze schuld is want wij zijn blank. Nee dome negers het ligt aan jullie hersenloze gedrag jullie criminele inborst en jullie kunnen niks meer dan stelen en leven op een ander zijn kosten. Trap alles wat ook maar iets flikt het land uit met familie. Dan zijn we d’r in 2vmaanden vanaf.

 17. Vrijedenkert

  Ik mag toch aannemen dat bedenkers, organisators en verspreiders van dit soort maatschappij ontwrichtende oproepen streng worden gestraft en voor langere periode in de cel belanden!

 18. Fe

  Tegen oproep , ik verzoek de driehoek van elke gerespecteerde gemeente om opdracht te geven gericht op de benen te schieten van de plunderaars.

  Ik verzoek de d666 rechters plunderaars zwaar te straffen in verband met ontwrichting van de openbare orde te beginnen bij 2 jaar.

  Ik verzoek de opsporingsdiensten de verspreiders op te sporen , te vervolgen en minimaal 5 jaar vast te zetten.

  Dit kan toch niet ! Geen enkel weldenkend mens wil toch zware straffen tegen dit tuig voorkomen. Dit moet met wortel en tak uitgeroeid worden en als daar etnisch profileren en opsporen voor nodig is dan is dat maar zo.

  Aanpakken dat gajes

  1. Politiek Profeet

   Dusssss?

 19. Vera Camlet

  Het is allemaal met de gele hesjes begonnen. Dat moest van DDS, de macht aan het volk.

  1. Jack Flash

   Het volk wordt niet vertegenwoordigd door dat zooitje imbecielen wat daar staat te “demonstreren” camlet.

  2. Maurits Dekker

   Gele hesjes hebben niets met deze gekte van doen!!!

  3. Bullshit16

   Vera
   Is mijn bericht al weer verwijderd het lijkt wel op YouTube
   Geele hesjes waren niet en Nederland die waren en Frankrijk

   Ik raad je aan om het nieuws te volgen voor dat je wat schrijft
   Dit heeft niks met geele hesjes te maken dit is puur baldadigheid

   Zou het nu blijven staan
   STEM FVD OF PVV UIT DE EU

  4. Sando

   Vera is goed ziek! DDS ??

 20. Sando

  Daar heeft deze regering het zelf naar gemaakt .En zo moet het dan!!!

 21. Vliegenvanger

  Dat krijg je als je van alles accepteert en maar binnen laat in Nederland.
  Stront voor dank. Bedankt Rutte en Co.

 22. Rosasolis

  Nooit gehoord over een site dat Snapchat gehoord. Wie heeft tijd om er aan al deze rotzooi sites aandacht te besteden. Vandaag twee kranten gekregen, met geen enkele melding dat er plannen zouden zijn om Rotterdam te gaan plunderen a.s. weekeinde.
  En ook helemaal niets op de radio nieuwsdienst. En ook helemaal niets over politie alert in Rotterdam.

 23. Pffff

  Het mooie verhaal hier van regering en justitie en politie op straat schijten in hun broek voor die buitenlanders. En zo als altijd is de normaale Nederlander de lul dus wie wordt nou gediscrimineerd. NOU WIJ DOOR ONZE REGERING NOG WEL!!!! Zie je wel in het laatste filmpje hoe die politie bijna huilend weg loopt voor dat tuig. Ze zijn zelf racistisch kijk maar naar dat mislukte figuur dat silvana heet. Dit is opstoken tot haat en geweld en ze laten het gewoon gebeuren. Vaarwel Nederland ik denk dat het al te laat is jammer maar helaas

  1. Politiek Profeet

   Net even met partner hierover gehad…wij beiden hopen oprecht(!) dat het zaterdag gigantisch uit de klauwen loopt, met grote plunderingen,verkrachtingen, brandstichtingen,doodslag, moorden etc..etc.. waarom??? omdat ze in die randsteden dit zelf zo hebben laten groeien,ontwikkelen…en wat er nu zit is net als een bange haas die in de koplampen staart van een naderende auto…
   Jarenlang gestemd op politiek tuig, landverraders, nsb,ers…dus kom nou niet met jankverhalen…
   Je kriigt waarop je gestemd hebt…en bekijk het maar.
   De randstedelijke gebieden zullen als eerste onder islamitisch anarchistisch bewind komen…en wij vanuit de provincie laten jullie lekker een jaartje bekomen van jullie eigen keuze…
   Onze eigen bevolking alhier is al bezig met ehhhh, nou ja…ehhh breder inzicht en kijk op eventuele dingen/zaken/gebeurtenissen…m.a.w. wij zijn wel alert. sukkels

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.