Zwarte agent betrokken bij dood George Floyd nu uitgekotst door eigen familie!

Dit artikel toont wel aan hoe radicaal die Black Lives Matter-beweging eigenlijk is. Alexander Kueng, die bij de politie ging om deze van binnenuit te willen veranderen (om z’n zussen te beschermen), wordt nu uitgekotst door BLM en zijn BLM-sympathieke zussen. Op zijn derde werkdag als agent deed hij namelijk niet genoeg om George Floyd te redden. Één van zijn zussen wil zelfs haar achternaam veranderen!
Het gaat hier over Alexander Kueng (zwarte Amerikaan), één van de agenten die betrokken is bij de dood van George Floyd. Het was zijn derde werkdag als agent en zijn leidinggevende was toen de man die op de nek van Floyd zat, Derek Chauvin. Alexander hangt nu 40 jaar boven het hoofd wegens medeplichtigheid, en krijgt nul komma nul steun. Ook niet van z’n familie.

Kueng ging bij de politie om exact dit probleem van politiegeweld tegen te gaan en het systeem van binnenuit te veranderen. Hij werd ervoor gewaarschuwd dat dit misschien niet de meest verstandige keuze was, maar Kueng was vastberaden. Z’n zusjes zijn hem ontzettend dierbaar en liepen volgens hem gevaar.

Diezelfde zusjes doen vrolijk mee met de hele BLM-hype en distantiëren zich nu van hun broer. Hij deed namelijk niet genoeg tegen z’n leidinggevende, op z’n derde werkdag, om de dood van Floyd tegen te houden. Tsja en dan ben, helemaal als agent, onderdeel van het probleem!

“Het maakt niet uit of het zijn derde werkdag was, hij wist wat goed of fout was.” ~ één van de zussen van Alexander Kueng

BLM heeft fanatici aangetrokken. ‘Als je niet voor ons bent, dan ben je tegen ons. En als je niet hard genoeg meedoet, werk je ons tegen.’ Daar komt het in dit verhaal op neer. En dat leidt ertoe dat één van zijn zussen nu de achternaam wil veranderen en ze allebei niks meer met hem te maken willen hebben. Gewoon dusdanig geradicaliseerd dat je je eigen familie afstoot omdat hij niet goed genoeg z’n best deed om in te grijpen. Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Jack Flash

  BLM drijft meer mensen uit mekaar dan dat het verenigt. Net als KOZP.
  Maar dat is ook de bedoeling, daarvoor wordt het gesponsort..

 2. Ritter

  Toch nog even goed om het feit te vermelden dat er , tot nu toe, geen racistisch motief is gevonden bij de agent.

  Wel hardhandig optreden van de agent. Maar ook bij blanken word hard opgetreden door de politie.

  Maar de media ( en BLM) doen net alsof er een racistisch motief aanwezig zou zijn.

  Dus de hype van BLM bij dit incident is gebaseerd op een leugen. Veel mensen lopen achter een leugen aan.

  1. Maris Copoolse

   De agent is onderdeel van een racistisch politiesysteem. Zijn individuele motivatie doet er niet zoveel toe.

   1. Hardline

    Hij heeft anders wel te kunnen treden tot het racistisch politiesysteem.
    Iets in uw redenering klopt dus niet.
    Hij is immers niet de enige “gekleurde”politieman.

    Zeker nooit in Amerika geweest ?

    1. Duidelijk

     Je voert een psychoparasiet.

     1. Original NL

      En deugfascist.

     2. Hardline

      Klopt, maar het is leuk om te zien dat hij geen weerwoord heeft.

      En te laf is om dit toe te geven, “verdwijnt” hij even van het toneel.
      Waarschijnlijk omdat zijn waardheid, Wikipedia, geen resultaat oplevert

   2. Ritter

    Maris Copoolse

    U schrijft : “een racistisch politiesysteem”

    Wel ,dat is u mening. Een mening die niet word onderbouwt met feiten.
    ==================

    Is er echt een ‘epidemie’ van racistische schietpartijen door de politie? Verschillende studies zeggen nee.

    In 2019 schoten politieagenten 1004 mensen dodelijk neer, van wie de meesten gewapend of anderszins gevaarlijk waren. Afro-Amerikanen waren ongeveer een kwart van de mensen die vorig jaar door de politie werden gedood (235), een verhouding die sinds 2015 stabiel is gebleven. Dat aandeel van zwarte slachtoffers is minder dan wat de zwarte misdaadcijfers zouden voorspellen, aangezien schietpartijen door de politie een functie zijn van hoe vaak agenten gewapende en gewelddadige verdachten tegenkomen. In 2018, het laatste jaar waarvoor dergelijke gegevens zijn gepubliceerd, vormden Afro-Amerikanen 53% van de bekende daders van moordzaken in de Verenigde Staten en plegen ongeveer 60% van de overvallen, hoewel ze 13% van de bevolking zijn.

    De politie doodde in 2019 negen ongewapende zwarten en 19 ongewapende blanken, volgens een database van de Washington Post, tegen respectievelijk 38 en 32 in 2015. De post definieert ‘ongewapend’ breed met inbegrip van zaken als verdachte in Newark, NJ , die tijdens een politiejacht een geladen pistool in zijn auto had. In 2018 waren er 7.407 slachtoffers van zwarte moord. Uitgaande van een vergelijkbaar aantal slachtoffers vorig jaar, vertegenwoordigen die negen ongewapende zwarte slachtoffers van schietpartijen van de politie 0,1% van alle Afro-Amerikanen die in 2019 zijn gedood. Een politieagent daarentegen heeft 18½ keer meer kans om door een zwarte man te worden gedood dan door een ongewapende zwarte man wordt gedood door een politieagent.

    ht*ps://pjmedia.com/news-and-politics/matt-margolis/2020/06/07/is-there-really-an-epidemic-of-racist-police-shootings-several-studies-say-no-n484099

    1. 1010

     enz

   3. Original NL

    Gelul.

   4. combat le pelicule

    miezerig naargeestige randdebiel maris moet eventjes zijn naargeestige idiote mening geven, en dit doet hij bewust, net als het ophemelen van s*x met kindertjes overigens..

   5. Reinoud van Gelre

    Maris Copoolse:

    “…De agent is onderdeel van een racistisch politiesysteem…”

    Pfffrt 😆

    Als dat politiesysteem zo racistisch zou zijn, waarom werken er dan überhaupt zwarte, latino en oost-Aziatische mensen bij de politie daar?

    1. Maris Copoolse

     Het systeem huurt ook zwarte agenten in die, zoals uit het openingsartikel blijkt, meegesleept worden in deze racistische cultuur.

     1. 1010

      enz

     2. Jack Flash

      Je bedoelt net zoals de boa’s hier Mariska?

   6. RvdBe

    Copoolse jij bent van mening dat het een racistisch vergrijp was: meningen tellen niet, feiten en bewinzen wel.
    Fact checken is uiteraard geen linkse hobby, liever blijven omwentelen in zelfmedelijden dan een probleem trachten op te lossen.

 3. Bullshit10

  Geloven jullie deze bullshit nog het is niks anders dan ze moesten een reden hebben om de boel kort en klein te slaan nou die hebben ze gekregen en ze worden er nog rijk van ook
  De rest die mee lopen zijn niks meer en niks minder dan oproerkraaiers en beroepswerklozen die later ons de wet voorlezen deze gasten kun je nu vinden bij bv groen links
  STEM FVD OF PVV UIT DE EU

 4. jhak

  Heb jij niks anders te doen dan hier alleen maar je klote mening te verkondigen de hele dag

  1. Steiner

   Nee,24/7 zwakzinnige heeft niets beters te doen,al vallen de mussen dood van het dak dan zit zwakzinnige alsnog de hele dag op DDS.

  2. Bullshit10

   Jhak
   Begrijp je dat niet daar word om gevraagt om een mening maar ik begrijp dat mijn mening jij niet aanstaat dus ja dan word het wel moeilijk om met een linkse gekke te discussiëren wand deze mening staat je niet aan maar ik mag mij wel de hele dag aan jullie linkse mening ergeren (wat ik niet doe )
   Dit is een teken van zwakte aan jullie linkse kant duidelijk
   Stem fvd of PVV uit de eu
   )

   1. jhak

    Sorry bullshit was niet voor jouw bedoeld maar voor Maris C

    1. Marija

     @iedereen: zou echt wel handig zijn even met @ en (naam), aan te geven op wie je reageert, ik raak er ook wel eens de weg in kwijt.

     1. Bullshit10

      Marja
      Mee eens

    2. Bullshit10

     Jhak
     Prima dan kan mijn bericht bij maris bijgeschreven worden
     Maar die gast negeer ik het liefst ik reageer al niet meer op die kwal

 5. J.Pz. Coen

  Ik herhaal, word lid van een schietclub. Het onheil is aanstaande. Zorg dat je jezelf en dierbaren kunt verdedigen. Onze regering gaat dit niet doen.

 6. RvdBe

  Blm, ik weet niet wat die nu willen.
  Je moet gewoon de feiten op tafel leggen, als er een probleem is met zwarte criminaliteit, als er een probleem is met blanke agenten tov zwarte criminelen, als er een probleem is met zwarten die zwarten doden, als er een probleem is met blanken die zwarten doden of andersom, staaf dit gewoon ahv betrouwbare cijfers, accepteer dit en maak er werk van.
  Links wil dit niet en ziet dit als discriminatie, rechts reageerd hierop als wegkijkerij.
  Als je de waarheid niet wilt zien en de schuld altijd bij de ander ligt schiet je geen zak op.

 7. Bolkestein

  Vanwaar toch dat janken en knielen voor een draaideurcrimineel met een uitgebreid strafblad?

  De media en links maakten een martelaar van George Floyd. Maar wie was hij in werkelijkheid?

  1998: 10 maanden gevangenis wegens gewapende roofoverval – 2002: 8 maanden gevangenis voor cocaïne – 2004: 10 maanden gevangenis voor cocaïne – 2005: 10 maanden gevangenis vor cocaïne – 2007: 5 jaar gevangenis voor gewapende roofoverval op een zwangere vrouw in haar woning.

  Toen hij werd gedood, stond hij stijf van de crystal meth en stond hij op het punt om achter het stuur te stappen en misschien uw kind te doden. Jammer dat de zwangere vrouw geen wapen had.

 8. 1010

  gaat het nu om de dood van een persoon of over shaming en blaming gecombineerd met lekker rellen en plunderen ?

  Zeer gevaarlijke club anarchisten

 9. Bolland

  Heb zo n id dat familieband dan sowieso niet zo sterk was

 10. halo1

  In het begin van de film was Floyd meegaand..niets aan de hand.. dan is er een stuk uit (gemanipuleerd!?).. dan wil hij niet in de politieauto wegens “claustrofobie” (werd gezegd).. en dan ligt hij op de grond met die knie op zijn nek. Mij lijkt het dat hij die agenten het bloed onder de nagels heeft gehaald…

 11. AS210854

  Zou het dan toch kloppen dat de stomheid in de genen van zwarte zit.

 12. Skoll

  Hoe van een crimineel een rassen kwestie wordt gemaakt
  Men is behoorlijk de weg kwijt
  Weet je wat zuur is die verpleegster die dood werd geschoten in haar appartementen complex
  Deze dame deed goed werk
  Als.men dat eens goed.had aangekaart
  Dat had op me.symphatie kunnen rekenen maar
  1 of andere crimineel die tot martelaar wordt verheven
  Weet je daar in de states spooren ze niet
  En hier nog minder door zaaken hier 1 op 1te willen vergelijken met wat er in de states gebeurt
  Niks tegen Amerikaanse mensen
  Maar nogmaals we zijn niet Amerika
  Dus verhuis naar amerika als je zo graag al die achterlijkheid die daar plaatsvind wil zien
  Hoe moeilijk kan het zijn ik moet die onzin uit de zandbak hier niet dus ook die onzin uit de states niet
  Ik ben Nederlander dus asjeblieft doe me een lol

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.