Arme Akwasi voelt zich onveilig in zijn nieuwe huis van vijf ton, want glazenwasser maakte foto’s en deelde ze op social media

Akwasi heeft het maar moeilijk. Nu een glazenwasser foto’s van zijn nieuwste vastgoedaankoop zomaar op social media heeft gedeeld, voelt Akwasi zich net zo onveilig als Geert Wilders al jaren doet, en zegt: “Ik wil graag dat je dit ziet. Mijn gloednieuwe koopwoning die binnenkort opgeleverd moet worden is met foto’s in een privé Facebookgroep verschenen.”

De Zwarte Pieten-doodtrapper in spe heeft zich kennelijk nog nooit zo onveilig gevoeld. Een glazenwasser die zomaar foto’s maakt van zijn nieuwe huis en die in een besloten Facebookgroep deelt? Echt errug!

“Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland. Jullie zouden medelijden moeten hebben met hem. Maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren”, luidde de tekst van de man in het bericht met foto’s van het huis van de racisme-schreeuwer. De man werd direct uit de Facebookgroep ‘Glazenwassers United’ geschopt en ‘kan rekenen op consequenties’.

Akwasi had het trouwens ook zonder publiciteit op kunnen lossen met de man, maar koos om één of andere, volstrekt onduidelijke reden, voor de publiciteit en de slachtofferrol.

“Dit mag niet en dit hoort niet”, reageert Akwasi. “Mijn rechten zijn fundamenteel geschonden. Nogmaals: dit mag niet! Dit hoort niet!! Ik zou me veilig moeten voelen in mijn eigen huis, maar het pijnigt me om te zien hoe dit nu onmogelijk voor me wordt gemaakt… DIT IS TOCH NIET NORMAAL?”

Nee klopt, zeikstraal, en deze tekst ook niet:

Ik heb blacka’s die niet kunnen wachten om je te klappen

Ik heb mocro’s die rwina zetten net Badr

Ik heb maluku’s die je trein kapen, niet takken

Ik heb blacka’s die m’n back hebben, ‘t is krachtig

En ik ken blacka’s die studeren om je straks te pakken.

‘’Dus ben ik klaar of ben ik klaar?

Bel je backup, want me backup staat klaar

De balkan, strapped up, staat klaar

Ik heb wat Turken, en die staan allang klaar

Black lives matter

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

146 reacties

 1. Aardvark blues

  Zwarte Piet doet het in zijn broek, de schijtlijster…..woehahaha…..

 2. Lucky Luke

  Akwasi wordt het synoniem voor Zwarte Piet. hij is zwarter dan zwart en dommer dan dom, de kenmerken vam Zwarte Piet.

 3. Bullshit10

  Ach ach wat hebben die negers het toch erg moeilijk en Nederland vraag mij af hoe die idioot aan hrt geld komt vast niet van zijn gebrabel nee ik denk dat hij gesponsord word door ons belastinggeld net zo als die moordenaar van pim Fortuyn die ook gesponsord van ons belastinggeld

  1. Beukman

   En dan mogen we jou geen racist noemen, @Shit?

   1. Hardline

    Afgaande op deze opmerking trekt Beukman de racismekaart te voorbarig.

    1. Beukman

     Ik trek zeer zelden de racismekaart, Hardline. Maar ook míjn politieke correctheid kent grenzen. Het zijn racistische opmerkingen die Shit hier maakt.

   2. Bullshit10

    Beukman
    Ik ben geen rasist maar deze negers vragen er zelf om ik zeg tegen dat volk als het hier en Nederland zo erg is koop hier geen huis van 5 ton maar pleur op ga terug naar je eigen ape land

    1. Beukman

     Jij loopt zelf anders ook de godganse dag te kankeren over van alles en nog wat, @Shit. Kennelijk vind jij het heel erg hier. Dus waarom rot je niet op?
     En waarom zou iemand geen huis mogen kopen? Kennelijk niet omdat hij zwart is?

     1. Bullshit10

      Beukman
      Nee maar wel voor iemand die onze waarden en normen en cultuur niet willen accepteren daar heb ik moeite mee

     2. Viracocha

      Akwasi trekt te pas en te onpas de racismekaart omdat daarmee de onderbuik van policor cultureelmarxistisch Nederland gevoed en gelaafd wordt. Die positie levert geld en imago op. Terecht dat daarbij door weldenkende Nederlanders vraagtekens worden gezet: het is misbruik van je kleurtje maken in een stroom van BLM-verontwaardiging.

     3. Janna47

      @Beukman
      Het gaat niet om het huis Beuk…die vent moet niet zeiken…daar gaat het om ……snap je? Nee je wilt het niet snappen…sneu type

     4. Beukman

      Waarom loopt iedereen dan zo over dat huis te zeiken als het daar niet om gaat, Janna?

     5. Marija

      Hou toch eens op Beukman.
      Met enige mensenkennis zou je weten dat Bulshit een machteloze woede voelt, van wat er in ons mooie landje allemaal wordt verziekt.
      Zowel door regeerders als De tsunami van binnenvallenden met lamme handjes.

     6. Marija

      Ik denk niet dat hij daarin alleen staat.

    2. Beukman

     Waarden en normen veranderen voortdurend, @Shit. Wat jij hier over de man schrijft, strookt absoluut niet met de waarden en normen van deze tijd.

     En verder mag Akwasi net zo’n grote bek opzetten als jij. Of je het leuk vindt of niet: hij is een mede-Nederlander van jou. Hij hoeft niet “terug”.

     Ga toch eens in gesprek met de lui waar jij zo denigrerend over spreekt. Zeker weten dat dat helpt.

     1. Aardvark blues

      ‘Ga toch eens in gesprek met de lui waar jij zo denigrerend over spreekt. Zeker weten dat dat helpt.’

      In gesprek gaan, ben je wel goed, ik zou die lul nog niet uit de sloot trekken als hij dreigt te verzuipen!

     2. Bullshit10

      Beukman
      Welke tijd die van de negers of moslims of de tijd van Nederland die steeds meer verkwanseld word door dit soort volk

     3. Beukman

      Jij bent het die Nederland verkwanselt, @Shit. Een Nederlander gaat met zijn tijd mee, jij blijft er in hangen, en scheldt je mede-Nederlanders uit.
      Daarom zeg ik: ga toch eens praten met die mensen waar je zo op loopt te kankeren. Als je durft.

     4. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Een Nederlander gaat met zijn tijd mee, jij blijft er in hangen, en scheldt je mede-Nederlanders uit.”
      Wat jij bedoelt is marxistische degeneratie, zoals nu overal in de westerse wereld te zien is.

      h**ps://twitter.com/Muze211/status/1282953339429441537?s=20

     5. Bullshit10

      Ach beukman wij moeten ons overal bij aanpassen aan dat volk jij leeft wel en een omgekeerde wereld
      Als ik ga emigreren naar een ander land dan heb ik mij ook aan te passen doe ik dat niet dan flikkeren ze mij er ook uit zo simpel is het
      Het is zo wie zo een schande er wonen hier al jaren buitenlanders en ze spreken nog geen woord Nederlands als ik naar Canada ga emigreren dan zal ik eerst goed Engels moeten spreken en schrijven anders kom je het land niet eens en

     6. Beukman

      Er is niks mis met Akwasi zijn Nederlands, @Shit. En of je het nou leuk vindt of niet, ook hij mag zeiken over dingen. De man is gewoon in Nederland geboren. Persoonlijk mag ik hem ook niet zo, maar het zou wat zijn als ik iedere Nederlander wegwenste die ik niet mag of die anders over dingen denkt dan ik.

     7. gedacht

      als jouw normen en waarden de norm worden moeten we Nederland zeker beschermen

     8. Gerda2

      Beukman
      Jij bent het die Nederland verkwanselt….

      Nogal een crue uitspraak.
      We moeten volgens jou met de tijd meegaan.
      Normen en waarden veranderen, zeg je.
      Wat zijn dan de normen en waarden, ik krijg het gevoel dat ze met de dag veranderen. Is er een algemeen normen_en waarden beleid?
      Ik hoor van alles, maar krijg weinig concreet mee.
      Blijft altijd nog voor een ieder van ons de mogelijkheid, om niet in het algemeen geaccepteerde normen- en waarden patroon mee te gaan.

   3. Blitzkrieg

    Beukman : Jij noemt iedereen racist, ze noemen dat deug kramp schijnt ongeneeslijk te zijn. Dat de goelag’s vol zitten met ‘racisten’ weet jij maar al te goed, marxistisch pest ventje.

    1. Blitzkrieg

     Vraagje Beukman, wat vind je hiervan? Ook helemaal fantastisch zeker, ik verwacht geen antwoord daarvoor ben je te laf. Het enige wat je nog kan doen is wegkruipen onder een steen, je weet donders goed waar je mee bezig bent. Mensen, oordeel vooral zelf!
     h**ps://twitter.com/RealJamesWoods/status/1281426779605876738?s=20

     1. Bolland

      @Blitz Totaal krankzinnig

     2. combat le pelicule

      Mooi tweetje, lekker duidelijk en keihard

    2. Bullshit10

     Blitzkrieg
     Dat is nou juist het probleem wij als Nederlanders wij moeten ons tegenwoordig overal voor schamen wij moeten óveral ons excuses voor maken en we moeten óveral voor knielen
     Ik zeg die buitenlanders die ons de wet willen voorlezen kunnen van mij de tyfus krijgen maar ik werk er niet aan mee daar mee basta

     1. Marija

      Goed zo! @Bulshit10 🙋‍♀️

     2. Blitzkrieg

      Bullshit10 : Het zijn helemaal niet de buitenlanders die ons de wet voorschrijven. Het is beleid van onze eigen overheid om alles wat ons lief is kapot te maken. We moeten met geweld een marxistische dictatuur in gestuurd worden, LETTERLIJK!!! Akwasi is een nuttige idioot dik gesponsord wordt door allerlei NPO programma’s. Ondertussen richten mensen zich steeds vaker op buitenlanders terwijl de echte vijand buiten schot blijft. Misschien is Rutte een soort marionette aan touwtjes, de meeste mensen zijn misschien nog wel erger omdat ze niet zien wat hier echt aan de hand is.

   4. combat le pelicule

    Beukho*r verdedigd graag mensen die geweld verheerlijken, beukho*r is een enorme sympathisant van het bewust met geweld vermoorden van, recht op leven hebbende, baby’s.

    Zijn geesteszieke gedachte gangen zijn hier dagelijks zichtbaar, sterker nog, beukho*r zal hier nog even extra aantonen hoe geestesziek hij is, let maar op!

    1. Brenda Welsh

     Oeps! *verdedigt*

     1. combat le pelicule

      beukho*r’s voorbips maatje brenda

 4. Bolland

  Inmiddels is de glazenwasser op non actief gezet ad.nl/show/glazenwasser-op-non-actief-gesteld-nadat-hij-foto-s-van-huis-akwasi-deelde~a4dbeee7/

  Kom niet aan de heilige Akwasi

  1. Bullshit10

   Ik zeg laat die neger wegrotten en zijn huis ik heb medelijden met zijn buren je moet er maar naast wonen zo’n linkse rasist

   1. EvertB

    @Shit, jij wilt ons zeker niet vertellen hoe jij aan je Groningse herenboerderij bent gekomen?

    1. Beukman

     Ik kan het wel raden: met subsidie van de staat en een beetje gesjoemel met de belastingen.

    2. Bullshit10

     Evert8
     Mocht ik willen werk heel hard voor onder anderen akwazi en de overige onruststokers en beroepswerklozen

     1. Blitzkrieg

      Bullshit10 : Stel nou eens – just for the sake of argument – dat het waar is wat ze zeiden, hoezo ben je als blanke gelijk verdacht als je een mooi huis hebt? Sinds wanneer zijn wij die huichelachtige intolerantie normaal gaan vinden?

   2. Charles Bingley

    “ Ik zeg laat die neger wegrotten en zijn huis”

    Vergis je niet, dit soort walgelijk racisme bestaat, en wat erger is, op DDS is het meer regel dan uitzondering.

  2. Beukman

   “De heilige Akwasi”? Als die man bij jou hetzelfde had gedaan, had hij er ook uit gelegen. Maakt jou dat heilig? No way, Bolland.

  3. Brenda Welsh

   Het is en blijft ongehoord dat er iemand bij u thuis door de ruiten staat te filmen. De rapper kan een schadevergoeding eisen. Wat denkt u van inbreuk op de privacy ?

   1. Bullshit10

    Brenda
    Voor zover bekend heeft hij alleen het huis gefotografeerd als het anders is dan hoor ik het graag

  4. Angelus pacis

   Deze glazenwasser moet een lintje krijgen……laten zien waar het kwaad huist is een heldendaad, maar ook een daad van patriottisme en verzet. Niks mis mee.

 5. Bolland

  Overigens vind ik het ook niet netjes wat de glazenwasser heeft gedaan, niet voor Akwasi maar hij heeft kinderen en die kunnen niets doen aan dit hele opgeklopte gedoe

 6. Ritter

  Akwasi heeft zelf ruchtbaarheid gegeven aan de facebook post van de glazenwasser. Hij heeft dus zelf de publiciteit gezocht.

  Waarom heeft hij dat gedaan?

  Omdat hij weet dat de glazenwasser dan een stel idioten achter zich aan krijgt.

  En dat is dan ook gebeurt. De glazenwasser is onder druk op non-actief gesteld door het bedrijf waar hij voor werkte.

  De glazenwasser heeft de hypocrisie van Akwasi blootgelegd. Akwasi doet zich voor als een arme rapper die geen kansen krijgt in Nederland.

  De werkelijkheid is dat Akwasi vastgoed miljonair is. Dus hij heeft goed geboert in Nederland en kansen volop gekregen.

  Overingens, heeft Akwasi zijn excuus al aangeboden voor het oproepen tot geweld tijdens de demonstratie op de Dam?

  h*tps://www.mediacourant.nl/2020/06/akwasi-slachtoffer-hij-heeft-miljoenen-aan-vastgoed/

  1. Beukman

   Akwasi doet zich voor als een arme rapper die geen kansen krijgt in Nederland.

   Dat heb je al een keer of honderd geschreven, Ritter. Ik wil best geloven dat het waar is, maar kun je me even een linkje geven waar Akwasi zegt dat hij een arme rapper is die geen kansen krijgt?

   1. Viracocha

    Cherrypicking Beukman. De overige punten van Ritter laat je links liggen. En die zijn waar. Het punt dat jij naar voren haalt trouwens ook.

    1. Beukman

     Ik wil je graag geloven, Vira. Kun jij me dan even een linkje geven?

     1. Oepsie

      Oh ja? Zo! Het is me wat! Niet dan? ja toch!

     2. Viracocha

      Ik zie dat je uitgekletst bent. Je bent blijkbaar niet in staat om op de punten van Ritter in te gaan. Zwak.

     3. Beukman

      Wat heb ik met de jaloezie van Ritter te maken, Vira? Want laten we eerlijk zijn: van driekwart van zijn pots druipt dat af.
      Maar ik begrijp dat ook jij me niet kan helpen aan een linkje waar Akwasi zegt dat hij een arme rapper is die geen kansen krijgt.

     4. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Maar ik begrijp dat ook jij me niet kan helpen aan een linkje waar Akwasi zegt dat hij een arme rapper is die geen kansen krijgt.”

      Wat dacht je van deze?
      h**ps://twitter.com/jndkgrf/status/1282905328825360385?s=20

     5. Marija

      Man man wat worden wij/ik zeker, jou beu zeg.

   2. gedacht

    google is iedereen zijn vriend behalve van de luie narcist bekmannetje

   3. Blitzkrieg

    Beukman : Door gasten als akwasi vraag ik me af of zwarte mensen ooit slaven geweest zijn, volges mij is het allemaal geschied vervalsing 🙂 . Eufemistisch gesproken is hij geen wandelend reclame bord voor gekleurde mensen!
    h**ps://twitter.com/irEnriqueCortes/status/12826223076142858n26?s=20

 7. Ritter

  Schoonmaakbedrijf vreest faillissement door Akwasi-rel

  h*tps://www.mediacourant.nl/2020/07/schoonmaakbedrijf-vreest-faillissement-door-akwasi-rel/

  1. Mar

   @Ritter

   Mediacourant is net zo’n site als die sites die allerlei leugens over Trump, uw held, verspreiden.

 8. pappen en nat houden

  Je mag het bijna niet zeggen maar laat deze knaap eens echt voelen wat racisme is.

 9. Response

  Ieder artikel over deze man draagt bij aan z’n naamsbekendheid en daarmee drijft het zijn tarief op wat hij hanteert om z’n muzikale (woord)kunsten te vertonen. Hij wordt er financieel niet slechter van.

  1. gedacht

   precies , de schijtlijster bevalt het rumoer omtrent zijn achterlijke ingevallen harses wel

 10. C.A.Barstow

  Ik hoop dat deze verachtelijke linkse idioot zich zo onveilig gaat voelen dat hij vanzelf uit ons land oprot.

  Stem voor de politieke vernietiging van links,
  Stem FvD/PVV.

  1. Brenda Welsh

   Ik hoop het niet. Want dan krijg je een kritiekloze maatschappij. Hiervan is het FvD geen voorstander.

   1. Vanzelf

    Nee

 11. Pierre Tombale

  Akwasie meent dat zijn rechten fundamenteeel geschonden zijn.
  Met de rechten van Zwarte Piet neemt hij het echter niet zo nauw.
  Die mag vrijelijk in zijn gezicht getrapt worden.
  Ten overstaan van kinderen.
  Dat vindt hij normaal.
  Maar wat is normaal: het negroïde of het Nederlandse normaal
  De vraag stellen is haar beantwoorden.

 12. h4d3z

  Schop ze aub allemaal terug naar die apenlanden en snel graag.

  1. EvertB

   Er is niemand die dat doet. Jij zou de eerste zijn.

 13. Jan58

  Ach gut, meneer voelt zich onveilig? Dezelfde meneer die oproept tot geweld voelt zich nu onveilig. Hypocriet!

 14. gedacht

  terug naar de slavenburcht waar ie vandaan gekomen is. pa en ma handelen toch nog steeds in mensjes ?

 15. EvertB

  De discussie over Zwarte Piet is net zo ver over de datum als die over lachgas en biomassa.

 16. Charles Bingley

  Vieze Wout juicht deze smerige stalking kennelijk toe.

  Walgelijk.

  1. Bertus Bambergen

   Inderdaad, DDS laat zich van een kwalijke kant zien.

   Wout weet waarschijnlijk niet beter, maar voor DDS is het onaanvaardbaar.

  2. Oudshoorn

   Onzin, Quispel, die vieze neger kan niet genoeg opgejaagd worden.

   Dankzij de glazenwasser kan hij zich niet meer verbergen, een goede zaak.

   1. Charles Bingley

    Q.e.d.

    Triest.

    1. Vanzelf

     Nee

   2. Viracocha

    Ik zie dat een smeerlap een oude nick heeft aangemaakt die reeds in gebruik is geweest. Als voormalige bezitter van de nick ‘Peter Oudshoorn’ distantieer ik me volledig van het kleine pikkie dat meent onder valse vlag te moeten varen.

    Ik hoop dat eenieder hier notie van neemt.

    1. Charles Bingley

     Dat het een smeerlap is zal ik niet bestrijden, maar de keuze van de nickname kan ook toevallig zijn ontstaan. Oudshoorn is een meer voorkomende naam.

    2. Rene van der Grijp

     De draaideurtr*ol doet zich regelmatig voor als onder andere een racist. Dit om “reacties” uit te lokken. Die nicks verdwijnen daarna weer als sneeuw voor de zon.

     Dat hij deze keer refereert aan een oude nick van jou is tekenend voor de moreel neerwaartse spiraal waarin deze psychopaat zich bevindt. Net als je denkt dat hij niet meer verder kan zakken blijkt hij toch weer nieuwe dieptepunten aan te hebben geboord.

  3. gedacht

   stalking ? kenelijk is de betekenis van stalken meneer h u tt e n volledig vreemd

   Als je graag in het voetlicht wil staan moet je ook de gevolgen dragen en geen stemming kweken

  4. Maurits Dekker

   idiot

 17. Kretoloog

  Geen fan van Akwasi. Maar in dit geval heeft hij gelijk. Je mag van mensen die in en aan jouw huis werken, enige discretie verwachten.

   1. Aardvark blues

    Waarom, half Nederland zet zijn huis te koop via een site inclusief foto’s van interieur en volledig adres, die neger moet gewoon eens inzien dat wanneer je wind zaait je een storm kan oogsten, die zakkenwasser profiteert hier slechts van, hij genereert weer aandacht, laat hem dood vallen.

    1. EvertB

     Glazenwasserij is geen makelaardij.

     Als je het dan nog vervelend blijft vinden, stuur de schrijver van dit stukje jouw ongenoegen.

     1. Aardvark blues

      Vroeg ik jou wat zakkenwasser?

    2. Rene van der Grijp

     “Waarom, half Nederland zet zijn huis te koop via een site inclusief foto’s van interieur en volledig adres”

     Dat is wat anders, dat doen ze namelijk zelf.

     1. Blitzkrieg

      Rene van der Grijp :
      Quote : “Dat is wat anders, dat doen ze namelijk zelf.”
      Heb ik gelijk geweten toen ik mijn vorige huis verkocht, had gelijk allemaal gedupeerde aan de deur van marktplaats fraude. Kan je dus uit eigen ervaring zeggen dat het dus niet zonder risico’s is.

     2. Aardvark blues

      Die neger portretteert zich ook zelf en roept negatieve reacties op, eigen schuld dus, moet je maar niet provoceren en een ‘kinderheld’ bedreigen, nogmaals, laat hem doodvallen.

     3. Rene van der Grijp

      @ Aardvark: Van mij zal je geen positief woord horen over deze oproerkraaier, maar ook hij heeft recht op privacy.

     4. Aardvark blues

      Onzin Rene van der Grijp, dat recht op privacy heeft hij verspeeld toen hij zich en public bedreigend heeft uitgelaten tegenover een ‘kinderheld’ Zwarte Piet genaamd, had die lul maar beter na moeten denken!

     5. evil knievel

      N toch vindt ik ook dat iemand die zp voor zn harses wil schoppen op de 1 of andere manier hiervoor verantwoordelijk gesteld moet worden!
      Niet goedschiks,dan kwaadschiks!
      Heb geen medelijden met dit akelig stuk vreten!🤢🤮

  1. Maurits Dekker

   Als je een heel volk tot vijand hebt gemaakt mag je niet verwachten dat die vijand jou als vriend zal behandelen.

 18. Charles Bingley

  “in zijn nieuwe huis van vijf ton”

  In het nieuwe proletenrechts van DDS is het een kwalijke zaak als je het waagt een huis van vijf ton te kopen.

  Populistisch rechts is in veel opzichten weinig meer dan stupide links.

  1. gedacht

   dat linkse soebsidie varkens 5 ton kunnen aftikken terwijl de jeugd nog geen kast kan kopen door de regelgeving en het voordringen van zo een varken is te schandalig voor woorden

   linkse politiek correcte deugmenschen zal dat echter worst zijn

   1. Charles Bingley

    Waarop baseert gedacht dat Akwasi zich heeft verrijkt met subsidies?

    1. combat le pelicule

     Zo’n 300/400 jaar geleden heeft akwasi zich verrijkt en daar dient hij zijn excuses voor aan te bieden

     1. Charles Bingley

      “ Zo’n 300/400 jaar geleden heeft akwasi zich verrijkt en daar dient hij zijn excuses voor aan te bieden”

      Een interessante redenering, combat. Wij hebben ons zo’n 300/400 jaar geleden ook behoorlijk verrijkt aan de slavenhandel. Ik neem aan dat je dan ook vindt dat we daarvoor excuses moeten aanbieden.

     2. gedacht

      nee
      enz

     3. combat le pelicule

      “Wij hebben ons zo’n 300/400 jaar geleden ook behoorlijk verrijkt aan de slavenhandel”

      Wij? nee jij! en ik vind dat jij op je knieën moet, armen gestrekt naar voren met je gezicht op de grond hiervoor excuses moet maken..

  2. Maurits Dekker

   idiot

 19. Kleurloze Politiek

  @Bullshit10

  Oké en nu even reëel zijn
  Zou jij er genoegen mee nemen als het huis van Geert Wilders op Facebook geplaatst zou worden of gaan we nu met twee verschillende maten meten..

  En over dat huis wat hij heeft gekocht.
  Jij als boer profiteert meer dan elke burger van verschillende subsidies.
  Dus over eigen vermogen gesproken.
  Ga iemand anders in de maling nemen.
  Mijn broertje is al 11 jaar met een boerinnetje een leuk en aardige meid niets op aan te merken maar het gemak waarmee zij subsidie kunnen krijgen is echt ongekend.

  Dus als jij echt een boer bent zoals jij zegt
  Dan mag jij niet klagen

  1. combat le pelicule

   Weet kleurloos ook waarom boeren steun krijgen? ik denk het niet namelijk…

  2. Bullshit10

   Kleurloze
   Je lult uit je nek wie zegt dat ik boer ben
   Ja ze genieten alle steun van mij nog wel
   Als die kartel partijen weer winnen dan hebben ze alle gelovigheid van mij verloren
   En tot slot wie weet niet waar geert Wilders woond dat weet toch iedereen dus hou op met dat slap gelul
   Stem gewoon fvd of PVV…. uit de eu

  3. gedacht

   daar is kleurloos met het meest onsamenhangende verhaal van de dag

   1. Michel Bloemkist

    Daar is fisifisi weer met zijn laaggeletterdheid.

    1. gedacht

     ENZ

    2. combat le pelicule

     aldus antichrist bloemkist

     1. Michel Bloemkist

      Aldus valse profeet en anarchist fisifisi.

     2. gedacht

      wat wil je grafkist ?

     3. Michel Bloemkist

      Tja

     4. gedacht

      sukkeltje

     5. combat le pelicule

      antichrist bloemkist?

     6. Michel Bloemkist

      Valse profeet en anarchist fisifisi?

 20. AS210854

  Als nakomeling van een van de gewelddadigste ( wat ook schijnbaar nu nog in zijn genen zit ) slavenhandelaren van Afrika, zou ik mij toch iets rustiger houden.

 21. Cootje

  Voor zijn buren is dat zelfde huis , 100000€ minder waard die hebben nu al de zwarte piet op hun mat .

 22. A-BBa

  Ik stel voor dat hij in Ghana gaat bouwen. En wonen. Daar zijn de glazenwassers ook beslist goedkoper dan hier.

  1. gedacht

   eens , lekker opzouten die slavenkoning

 23. A-BBa

  Eigenlijk is het goed dat dit op Facebook is geplaatst want naar mijn mening hebben zijn buren er recht op om te weten dat er iemand naast hun komt wonen die hen bij voorbaat racistisch vindt.

 24. Peter Loosduinen

  Hoe komt deze motherfucking neger aan zoveel poen ?
  Zwart geld ??
  Uitkering ?
  Geld slavenhandel van zijn motherfucking kankermoeder ?

  PS De termen zijn door mij als woordkunstenaar ingegeven en behoren tot mijn artistieke vrijheid.

  1. Angelus pacis

   Zwart geld is zo racistisch……..

 25. Peter Loosduinen

  Waarom draagt deze motherfucking nigger kleding die voor blanken is ontwikkeld ?
  Doet me denken aan animal farm waar de varkens mensenkleding gingen dragen.

  Nigger en motherfucking zijn literair bedoeld als zijnde poëzie.

  PS Hoe kan deze gozer met zijn kutmuziek dit geld ophoesten????

  1. Rene van der Grijp

   “Hoe kan deze gozer met zijn kutmuziek dit geld ophoesten?”

   Omdat die opruiende kutmuziek populair is onder met name allochtone jongeren.

   Het woord muziek is trouwens te veel eer voor die bagger.

   1. Charles Bingley

    Ik vind persoonlijk de muziek van Frans Bauer ook kutmuziek maar ik vind wel dat hij zijn geld er eerlijk mee heeft verdiend.

    Hetzelfde geldt voor Akwasi, wat mij betreft een respectabele Nederlander.

    1. gedacht

     enz

    2. Maurits Dekker

     idiot

 26. kees cup

  Ik vrees voor dit “slachtoffer” dat de storm die hij over zichzelf heeft afgeroepen voorlopig nog niet zal luwen.
  Bij elk blm of racisme nieuwtje dat er opduikt in de media zal zijn naam, in het groeiende “wij-zijn-het-deugen-zat” kamp, uitgevloekt worden.
  Hij zal steeds vaker, vanuit dit deel van de samenleving, de zwarte piet keihard in zijn bek toegespeeld krijgen, zijn vastgoed imperium zal ook nog wel wat vaker op de foto komen, hij is echt zielig aan het worden.
  Misschien is emigreren een optie voor hem.

 27. Angelus pacis

  Ik voel mij ook onveilig met Akwasi in de buurt. Deze man is een tikkeltje te agressief. Straks trapt hij mij nog in het gezicht……..Deze man is meer dan dan geschikt voor het home coming project dat nu in Ghana loopt. In Ghana is hij fijn onder zijn soortgenoten (oei, dat mag in natuurlijk niet zeggen). Misschien kan hij in Ghana met zijn Ashanti broeders een nieuw handeltje beginnen in meer dan goedkope arbeidskrachten.

 28. Maurits Dekker

  Flapdrol Akwasi is bang dat zwarte pieten hem in zijn gezicht gaan trappen.
  Het wordt tijd dat hij kennis neemt van het gezegde:
  “wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet”

 29. RvdBe

  Weet die slavendrijver ook eens wat angst is, net als de mensen die door zijn voorvaderen verkocht werden aan slavenhandelaren.
  Beter zou hij zich eens moeten verplaatsen welk leed,onrecht en angst die mensen is aangedaan ipv huilie te doen als een glazenwasser een fotootje plaatst.

 30. Kleurloze Politiek

  @combat le pelicule

  En of ik weet waarom boeren subsidie krijgen..
  Mijn broertje schoonfamilie zijn boeren en weet echt meer dan de gemiddelde leden hier over boeren..

  Ik wil niet zeggen dat het geld jassers zijn absoluut niet maar de gemiddelde groente en fruitteelt kan zich meer luxe permitteren dan jij en ik..
  Kijk dat er in de veehouderij nu het onmogelijke wordt gevraagd is een dieptepunt
  Kijk het gaat voornamelijk over kalveren uitstoot wat op zich heel merkwaardig is om de sanering bij de boeren neer te leggen maar dat terzijde

  Maar boeren met lammeren en Varkens zijn hier nog van vrijgesteld.

  Ik heb zelf ook op mn 15e jaar in de vakantie bij boeren gewerkt
  Maar da’s nu al weer 30 jaar terug..
  Ik kreeg toen 35 gulden per dag in mn handje
  “Toen was geluk nog heel gewoon”

  Onze Hollandse runderen behoren tot de beste ter wereld maar onze melkkoeien krijgen helaas de meest onbetrouwbare voedsel naar binnen allemaal om zo veel mogelijk melk te produceren..
  We zijn immers ook het grootste export land als het om zuivelproducten gaat..
  En hoe gek het ook klinkt maar de melkveehouders ontkomen er niet aan om bewerkte veevoer met al dan niet dubieuze stoffen te gebruiken de hoeveelheid internationale markt vraag bepaalt helaas wat een melkboer aan zijn melkkoeien geeft.

  En dat is al jaren zo
  Campina , Almof, Danone ,Mona en noem maar op
  En zo lang de export vraag zo hoog blijft is het voor elke melkboer de moeite waard om de grenzen te verleggen.

  1. combat le pelicule

   “En of ik weet waarom boeren subsidie krijgen..”

   Ok nou vertel?

   “de gemiddelde groente en fruitteelt kan zich meer luxe permitteren dan jij en ik..”

   Over mij kan jij niet oordelen, wat ik wel weet is dat de boeren veel harder werken dan jij.

   Boeren worden afgeknepen!.

   “onze melkkoeien krijgen helaas de meest onbetrouwbare voedsel naar binnen allemaal om zo veel mogelijk melk te produceren..”

   Geloof mij boeren weten precies wat er in voeding zit, overigens vind ik dat je een erg negatief beeld schetst en hebt van de boeren…

   Ik vind dat boeren meer betaald moeten krijgen voor hun producten..

   1. Vanzelf

    “Ik vind dat boeren meer betaald moeten krijgen voor hun producten…”

    Inderdaad, probleem is dat er grote spelers tussen zitten, prijzen gaan driemaal over de kop en dan betaal je een euro voor een liter melk. Het moest groter en groter en nu is het te groot. De boer heeft geïnvesteerd maar kan het nooit meer terugverdienen.

 31. Maurits Dekker

  In onze provinciestad is er in november een gewone normale intocht van Sint Nicolaas.
  De goedheiligman wordt vergezeld van 20 echte pikzwarte Akwasi’s.

 32. Genoeg van linkse dictatuur

  Nu kunnen de mensen die voor zwarte Piet zijn, langs zijn huis gaan lopen, en hem dat duidelijk maken. Hij heeft zelf dit gecreëerd, moet niet klagen maar dragen, anders enkeltje Ghana.

  1. Beukman

   Waarom zou een geboren Amsterdammer naar Ghana moeten verhuizen: omdat ie het niet met jou eens is?
   Blijkbaar lust jij wel pap van rechtse dictatuur.

   1. Aborifa

    Zwarte Piet: Mijn kinderen kunnen niet slapen. Papa, komt die meneer je tegen je hoofd schoppen?
    BLM is een marxistische organisatie die streeft naar een communistisch systeem. Allemaal gelijk. Akwasi is een kapitalist. Hoe moet dat nu?
    Het lijkt er op dat deze figuur meelift op het thans vigerende verongelijkte sentiment en daar rijker van wordt. Mag van mij hoor maar doe dan niet zo zielig. Lijkt een beetje op de vroegere salonsocialiste. Je druk maken over de armen vanuit je landgoed.

    1. Beukman

     Allemaal onzin. Bovendien leg je niet uit waarom en geboren Amsterdammer zijn mening niet zou mogen geven.

     1. Aborifa

      Iedereen mag van mij zijn mening zeggen. Als ze maar niet schoppen.
      “Allemaal onzin” is iets te makkelijk.

     2. Beukman

      Aborifa, dat Akwasi een rottige opmerking heeft gemaakt zonder daar zonder voorbehoud zijn excuses voor aan te bieden, betekent nog niet dat hij zijn mening niet mag geven over allerlei dingen.
      Ook slaat het nergens op dat deze Amsterdammer naar Ghana zou moeten verhuizen.
      Johan Derksen mag van mij trouwens ook gewoon blijven.

    2. Heinz

     Zwarte Piet: 3 weken per jaar heb ik vrienden en kinderen die mij aardig vinden. Daarna moet ik opzouten. Mijn aanwezigheid is niet meer gewenst. Nederland is het enige land waar ik die luxe heb.

    3. Mar

     Het woord marxistisch is helemaal in, zie ik.

     Een hoge pief aan de andere kant van de plas heeft het woord marxist gebruikt en de lemmingen nemen het gretig over.

 33. 56RdK

  Oh, nu zal die wapperlip vast mogen uithuilen bij de NPO (M, OP1, Nieuwsuur). Want hij voelt zich nu zo onveilig! Net zoals als de Zwarte Pieten zich zullen voelen als die in november en december Sinterklaas weer gaan ondersteunen.

  En zielig voor die glazenwasser, hij moet en zal hangen vindt het achterbakse deugwereldje. Als het in de Privé of Story had gestaan was er niets aan de hand. Ofwel, dan had wapperlip weer een paar duizend euro kunnen vangen.
  Ja, hopelijk vindt de wasser snel een andere werkgever.

  En wat de gevoelens van die wapperlip betreft, wie de bal kaatst …

 34. Vliegenvanger

  Akwasi maakt het er zelf naar.
  Hoe dan ook hij blijft zieken bij de Nederlandse bevolking. Als het je hier niet aanstaat ga je toch terug naar je eigen land. Ga hier de boel niet lopen verzieken met je zogenaamde racistische uitingen. Snap goed dat je steeds meer mensen tegen je krijgt, door zo onnozel te doen. Hopelijk valt het kwartje nog voor het te laat is, dat zou zonde zijn van al je opruiende teksten.

 35. janszm

  Heb nooit racistische gevoelens/gedachten gehad.
  Laatste maanden krijg ik toch wat moeite.
  Iedereen mag zeggen wat hij wil. Dat negers moeite hebben met zwarte Piet?
  OK.
  Ik verafschuw de blanke Nederlanders die meegaan in die “moeite” en zP willen afschaffen en/of meegaan in die BLM onzin.
  De meerderheid van het gehele volk bepaalt wat er moet gebeuren, niet een paar kleurlingen.

 36. P.Sisterons

  Beukman stort heel zijn uitkerinkje iedere maand in zijn geheel op dat schooinummer voor die zielige niknokkertjes die niet te vreten hebben. Hoe nobel is dat. Verder zal hij wel getankt hebben bij Aknazie Simons en Airfryer. Die figuren zijn gasten in Nederland en dienen zich ook zo te gedragen anders zijn ze niet welkom. Hopelijk flikkeren ze al dat vastgoed van die verongelijkte hufter gewoonweg plat en gaat Aknazi met zijn gebroed zo snel mogelijk terug naar zijn Ashantituig. Geen vergiffenis voor volk dat hier niet thuishoort, daarvan is er al genoeg. Geen wonder dat mensen een afkeer krijgen van dat soort ellendelingen met het iq van een garnaal.

 37. IK VERTREK

  Wat een kebab-taal. Ga eens op een cursus nederlands, kun je aansluiten bij je zwarte pieten club!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.