Bizar! Bewapende New Black Panther-leden groeperen in Amerika

Tijdens de Fourth of July-viering in de Verenigde Staten doken er beangstigende beelden op. Gewapende leden van de New Black Panther Party gingen als een garnizoen de straten op. Machtsvertoon of daadwerkelijk voorbereidingen op ergere dingen? Eén ding is zeker: dit soort taferelen ga je meer zien zolang de extremen van BLM salonfähig worden gemaakt. 

Het feit dat deze mensen met de Black Panther Party worden vergeleken is al zorgwekkend te noemen. De lui van de BPP – en tegenwoordig New Black Panther Party – zijn niet je standaard boomknuffelende activisten. Dit zijn gewoon terroristen die uit zijn op een apartheidsstaat.

Als je deze beelden ziet dan lijkt het of de extremen van de BLM-beweging bewust uit zijn op een gewapend conflict. Iets wat de situatie absoluut niet beter gaat maken, het zal de polarisatie in één klap alleen maar erger maken. Is dit wat men ook wil importeren naar Europa? Dat we dit soort randdebielen en hun gedachtegoed loslaten op Europa? Waren de jaren van de RAF, IRA en de Rode Brigades niet al bloedig genoeg?

Nu weten we dat Amerikanen graag potsierlijk over straat lopen met hun wapens. Maar ComicCon-verkleedpartij maakt het toch een stuk zorgwekkender. Want de vraag is op welke schaal dit soort dingen plaatsvinden.

De VS blijven een brandhaard

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Ritter

  Het punt is dat veel media in de VS, zoals b.v. CNN, deze groepen salonfähig maken en sympathie kweken voor deze groepen.

  Ook Antifa leden zijn goed bewapend en krijgen vrijwel geen kritiek van de media.

  In de steden waar Democraten aan de macht zijn is de misdaad sterk gestegen en toch willen deze Democraten de politie ontmantelen.

  Onderstaand artikel gaat over zwart op zwart geweld. Iets waar de media nauwelijks over praat omdat het een taboe is.
  ==============

  Minstens 70 neergeschoten, 14 doden zondag gedurende 4 juli Weekend in Chicago

  In het weekend van 4 juli in burgemeester Lori Lightfoot’s (D) Chicago zijn meer dan 70 mensen doodgeschoten, waaronder 14 dodelijk, op zondagavond.

  De Chicago Sun-Times meldde dat 74 om 14.45 uur dodelijk waren doodgeschoten. Central Time op 5 juli 2020.

  De Chicago Tribune rapporteerde de cijfers als 80 doodgeschoten, 17 dodelijk, om 17:29 uur. 5 juli.

  Onder de dodelijke slachtoffers was een zevenjarige Natalia Wallace, die rond 19.00 uur in het hoofd werd geschoten. Zaterdag in de wijk South Austin terwijl je buiten bent op een familiebijeenkomst. ‘

  Een 14-jarige jongen was een van de vier slachtoffers die later op zaterdagavond in Englewood dodelijk werden doodgeschoten, en hun dood komt een weekend nadat een eenjarige en een tienjarige werd doodgeschoten in Lightfoot’s Chicago.

  1. Marija

   70 doodgeschoten waaronder 14 dodelijk.
   Vreemd.

 2. Ritter

  Veel mensen die BLM steunen begrijpen niet dat deze extremistische organisatie een extreem linkse agenda heeft die het totale systeem wil veranderen; desnoods met geweld.

  Dit heeft niets meer met z.g. “racisme” te maken maar met een extreem linkse politieke agenda onder het mom van racisme.
  ======================

  BLM-leider: “We zullen dit systeem afbranden”

  h*tps://www.youtube.com/watch?v=_Fz4ZpZGkkw

  1. Armilus

   Altijd lachen met Ritter.
   Denk dat hij de buurman is van P Hoekstra, die hem rijkelijk beloond voor zijn schrijven.

   1. Meriadoc Brandebok

    P. Hoekstra, van go no go no no go zones en de politici die in de brand zouden worden gestoken.

    Klinkt wel erg ironisch in het perspectief van dit artikel. Of in het perspectief van hetgeen er in de VS plaatsvindt.

 3. LifeBuddy

  Misschien dat Koeman nu Pas kan begrijpen waarom Max Niet ging Knielen voor de BLM criminelen organisaties. Misschien dat Ronald op DDS komt uitleggen dat we Niet naar qatar gaan.

 4. Xander XXL

  Zal nog wel gekker worden, alles voor de ” goeie zaak”. Vanaf nu met wortel en tak uitroeien die gasten. Ze zijn bewapend dus het is geoorloofd om er een paar tanks hun loop op leeg te laten schieten.

 5. Vrijedenkert

  BLM is een radicale ultra-linkse groepering en de politieke tak met Antifa als lijfwacht en knokploeg en stoottroepen tijdens demonstraties en rellen en de Black Panters die namens hun als gewapende tak optreden…
  Het alomvattende plaatje wordt steeds duidelijker!

 6. Mar

  Nog meer bizar!!

  Armed Black Lives Matter activists and right-wing groups come together at Richmond Open Carry march in united show of support of the 2nd Amendment

  h**ps://www.dailymail.co.uk/news/article-8490489/Armed-Black-Lives-Matter-activists-right-wing-groups-unite-gun-rights-rally.html

  1. Vrijedenkert

   Linkse activistische groepering samen met rechtse groepering die gezamelijk demonstreren om wapens te mogen bezitten te dragen en het recht om zich ermee te verdedigen…
   Dat kan alleen maaar in de VS en dat zou in Nederland totaal onmogelijk zijn!

   1. Meriadoc Brandebok

    Als niemand wapens heeft hoef je jezelf ook niet te verdedigen.

    Wat een stelletje zwakzinnigen in Amerika.

    1. Vanzelf

     “Als niemand wapens heeft hoef je jezelf ook niet te verdedigen.”

     Heb jij wel eens een stomp voor je kanis gehad? Van verdedigen kwam zeker niet veel?

    2. Forlan

     Net zoals zij ons niet met onze cultuur horen te bemoeien zouden wij dat ook niet met hun cultuur moeten doen. Als Europeanen begrijpen we dit gewoon niet, net zoals zij niet begrijpen dat wij hier op 31 december elkaar met nitraten om de oren gooien of op 5 december zwarte piet met Sinterklaas over straat loopt…

    3. Vrijedenkert

     Illegaal zijn er genoeg wapens te verkrijgen als een organisatie deze wil gaan gebruiken, ook in Nederland en Europa.

     1. Forlan

      Ja, maar daar zit het in de cultuur en staat in de grondwet dat het legaal is om een wapen te bezitten om jezelf te kunnen verdedigen.Ook particulieren kunnen in Nederland echt wel binnen no-time aan een wapen komen

 7. gedacht

  Wederom de schuld van linkse deugmenschen die zoveel medelijden hebben met de zwartjes die feitelijk alles kunnen worden wat ze willen zelfs president van Amerika !

 8. Aborifa

  Goudeerlijke knullen met plastic geweertjes trainen voor de vierdaagse.

  1. gedacht

   🙂

 9. Adriaen van Bergen

  In Haïti zijn de blanken ook uitgemoord in 1804.
  Ze hebben dus meer dan 200 jaar de tijd gehad het tot bloei te brengen.
  “Tegenwoordig behoort Haïti tot de armste landen ter wereld” voigens wikipedia.
  Dat is het al zolang als ik mezelf kan heugen en da’s al best lang.

  1. 1zeven1

   Iets recenter: Zimbabwe. In nog geen 5 jaar van het rijkste land in Afrika naar het armse land in Afrika.

   1. Original NL

    1 zeven1…En dat geldt natuurlijk ook voor zuid-afrika…waarvoor de hulporganisaties nu geld aan het bedelen zijn.

 10. josemoonen@70

  Tijdens interviews op CNN worden de mensen gewoon de woorden in de mond gelegd om zich tegen de regering Trump te keren . De Deep State smult hiervan . Tweestrijd onder de bevolking net zoals ze dat hier beginnen te doen . Geef de linkse partijen de ruimte en ze zullen ons land Marxistisch / Communistisch maken .
  Maar eerst een complete anarchie .. De Democraten weten van geen ophouden . En mocht The puppet van de Democraten ( Joe Biden ) gekozen worden , dan wordt dit de ondergang van een vrij en Democratisch Amerika

 11. Braboworstenbroodje

  Gewoon de zwarte kkk die word bijgestaan door de blm en media….terug naar begin 1900.
  Waren z e vooral in de jaren 90 en begin 20 goed op weg met gelijkheid slaat het juist de andere kant op.
  Je zou juist denken dat de blm en black panthers daarvan geleerd zouden hebben en juist streven naar verzoening.
  Je zou denken dat ze dat geheel niet willen

  1. Rene van der Grijp

   “Je zou juist denken dat de blm en black panthers daarvan geleerd zouden hebben en juist streven naar verzoening.
   Je zou denken dat ze dat geheel niet willen”

   Dat willen ze inderdaad niet. In het Koeman-draadje schreef ik:

   “Knielen is een teken van onderdanigheid. De zwarten die dat nu van blanken eisen cq verlangen geven daarmee aan gedreven te worden door ressentiment. En de blanken die eraan toegeven beseffen niet dat ze zichzelf ten onrechte vernederen.

   En waarvoor eigenlijk? Voor het slavernijverleden? Onzin, want dan moeten de Arabieren nog veel dieper knielen, maar er is geen neger of blanke SJWer die het aandurft van hen te eisen dat ze knielen. En dat zullen Arabieren ook nooit doen.

   En daar zijn we meteen aangeland bij de eerste component van het echte probleem: de redeloze haat tegen blanken. Die komt zowel van sommige zwarten (niet allemaal) als van sommige moslims (niet allemaal). Dit heeft alles te maken met minderwaardigheidsgevoelens en ressentiment.

   Ze voelen haarfijn aan dat links gevoelig is voor de slachtofferrol waar ze zich gretig in wentelen en gaan steeds verder in hun eisen en geweld. Gewoon, omdat het kan.

   En dat brengt ons bij de sleutelcomponent van het probleem: LINKS. Wat linksen niet snappen is dat hun toegevingen het probleem alleen maar verergeren, want elke toegeving zal leiden tot nieuwe eisen. Net zolang tot een meerderheid van de blanken het niet meer pikt en de bom barst.

   Mochten de blanken door het nu al 50 jaar voortgaande linkse rottingsproces te week zijn geworden om hun eigen waarden en cultuur te handhaven dan is het westen even reddeloos verloren als zoveel andere grote culturen die ten onder zijn gegaan aan hun eigen succes en ten prooi vielen aan barbaren.”

   1. Henk van Doorn

    Het door u genoemde ressentiment heeft wel een feitelijke reden.

    ht*ps://edition.cnn.com/2020/07/05/politics/inequality-black-americans-civil-rights-economic-progress/index.html

    1. gedacht

     enz

     1. Vanzelf

      Inderdaad.

     2. Charles Bingewatch

      Etc

    2. Rene van der Grijp

     @ Van Doorn: Indien u zweert geen kloon van de draaideurtr*ol te zijn wil ik u wel van repliek dienen.

   2. Forlan

    Gijp, jij schrijft het precies zoals het is. Kort samengevat; ze krijgen een vinger en nemen de hele arm en de linkse arm steekt zijn duim op

 12. Two Ravens Black Kettle

  Martin Luther King jr. is tegenwoordig een racist.

  “I have a dream that one day little black boys and girls will be holding hands with little white boys and girls.”

  BLM (en hun woordvoerders (lees de totale MSM van A tot Z en aars tot kruin)= de nieuwe nazi’s

  ‘The Fascists of the Future Will Call Themselves Anti-Fascists?’

  1. Rene van der Grijp

   Welkom terug TRBK. DDS kan wel een kwaliteitsimpuls gebruiken.

  2. evil knievel

   Welcome back!👊🏼😜

 13. Vanzelf

  Voor defensie is het makkelijk dat ze in het zwart gekleed zijn. Trump weet vast wel hoe je zulks aanpakt.

 14. Paardenmiddel

  Het zal mij niet verbazen als blijkt dat de VN of WHo achter die groepen zit..
  Of geld van Soros?
  Het wordt nog heftiger nu de verkiezingen aan komen.
  Moge Trump winnen.

 15. evil knievel

  Kom op TRUMP,begint n beetje bont te worden nu!🤨
  Ingrijpen n afknakken!🤬

 16. Bolland

  Loopt meer en meer uit de hand, jammer, MSM doet z n werk goed, en wij trappen er in en blank en zwart gaan elkaar te lijf dom dom dom

  Dat is wat ze willen, verdeel en heers!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.