BLM-protesten blijken weer ordinair vandalisme en brandstichting, toch krijgt Trump de schuld omdat hij wél ingrijpt

Het is werkelijk ongelofelijk maar die protestacties in Seattle, Chicago, Portland en elders, worden nog steeds aangeduid als gewone ‘demonstraties tegen racisme en politiegeweld’. Alsof het normaal is dat duizend man op de been komt, een in aanbouw zijnde jeugdgevangenis en gerechtsgebouw in brand steken en er zeker 45 mensen worden gearresteerd.

Dit is puur vandalisme en brandstichting, gedaan door dezelfde groep mensen die ook verantwoordelijk is voor al die plunderingen en neergehaalde standbeelden van de afgelopen weken. Zo nobel zijn ze niet.

De meeste steden waar deze ‘demonstranten’ de boel volledig afbreken, hebben een Democratische burgemeester. En die zijn heel vervelend op het moment. Ze willen namelijk niet dat hun steden afbranden maar zijn ook huiverig voor de inzet van de politie om de stad te beschermen. Voor je het weet creëer je een nieuwe George Floyd. De Amerikaanse federale regering (Trump) om hulp vragen is natuurlijk ook een no-go, dat zien de linkse betogers als verraad en dan kan de Democratische burgemeester een herverkiezing wel gedag zeggen.

In Seattle ging trouwens de BLM-waanzin nog veel verder en wilde de gemeenteraad agenten ontwapenen, zodat ze geen wapenstokken en pepperspray meer mogen dragen in het geval van gewelddadige groepen mensen. Absurd natuurlijk, en het Amerikaanse ministerie van Justitie blokkeerde de aangenomen maatregel, juist vanwege het geanticipeerde geweld van vandaag, wat dus een goeie inschatting blijkt te zijn.

Trump daarentegen wil nu maar wat graag ingrijpen en krijgt daar alle ruimte voor, want hij zet federale agenten in onder het mom van het beschermen van overheidsgebouwen tegen de betogers. Daardoor krijsen de Democraten alleen maar harder, want ‘de aanwezigheid van federale agenten zou de betogers uitlokken’ en ‘dit bewijst maar weer het systemische racisme in de Amerikaanse overheid’.

Het gaat Trump waarschijnlijk geeneens stemmen kosten, want het zijn de door Democraten gedomineerde gebieden, en kan hem zelfs extra stemmen opleveren. Veel Amerikanen zijn die doorgeslagen gekkigheid inmiddels ook wel meer dan zat. Maar dat Trump ingrijpt, terwijl het overduidelijk is dat het nodig is, wordt hem dus nog kwalijk genomen ook. Die mensen zien liever hun eigen steden afbranden volgens mij.

 

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Xander XXL

  Laat die democraten het lekker zelf oplossen. Zij weten het toch zo goed, ze komen er dan met de volgende verkiezingen wel achter als de democratische staten zijn gesloopt door dat tuig.
  Trump laat zich voor het karretje spannen van die wegkijkers.

 2. RvdBe

  Zwarten denken overal ongestraft mee weg te komen door de racismekaart steeds te trekken en gelijk te krijgen van de msm.
  Trump trekt zich niks aan van de msm en nog minder van plunderend tuig.

 3. Ritter

  Al vele weken is het onrustig in bepaalde steden die door de Democraten word bestuurd.

  Er word geplunderd, brandgesticht, standbeelden en gebouwen vernield enzovoorts. Dat laten de beelden zien. Uiteraard beweren de media, die de relschoppers steunen, dat de relschoppers “vreedzaam” zijn.

  De burgemeesters weigeren hard op te treden tegen de relschoppers en laten de rellen voortduren.

  Trump heeft zijn hulp aangeboden om de onlusten te bestrijden en orde terug te brengen in die steden maar de burgemeesters van die steden haten Trump en hebben de hulp geweigert met als gevolg dat de onlusten doorgaan.

  Toen heeft Trump federale agenten naar bepaalde steden gestuurd, zoals Portland, die federaal bezit (federale gebouwen) moet beschermen.

  Nu worden deze federale agenten aangevallen.

  Sommige politie hoofden hebben nu Trump om hulp gevraagd tegen de wil van de burgemeesters die liever de stad laten branden omdat ze Trump haten en elke hulp weigeren.

  Nog een andere methode gebruikt Antifa.

  Ze openbaren nu de woon adressen van de agenten zodat de agenten en hun familie bedreigt kunnen worden.
  ===========

  Amerikaanse chaos: meer rellen en wetteloosheid in steden in de Verenigde Staten

  De onrust op zaterdag omvatte schade aan federale gebouwen en lokale politiebureaus – en zelfs een dodelijke schietpartij

  Zaterdag was weer een nacht van oproer en wetteloosheid in een aantal steden in de Verenigde Staten.

  De chaos van de avond – die in veel gevallen overging in de zondagochtend – omvatte schade aan federale gebouwen en lokale politiebureaus en omvatte zelfs een dodelijke schietpartij in Austin, Texas.

  Hieronder is een samenvatting van enkele van de verontrustende ontwikkelingen in een steekproef van steden.

  ht*ps://www.foxnews.com/us/american-mayhem-more-rioting-and-lawlessness-in-cities-across-us

  1. Rene van der Grijp

   “Sommige politie hoofden hebben nu Trump om hulp gevraagd tegen de wil van de burgemeesters die liever de stad laten branden omdat ze Trump haten en elke hulp weigeren.”

   De democrats en hun media zijn bereid om de USA aan de rand van de afgrond te brengen om weer aan de macht te kunnen komen.

   Stelletje schoften.

   1. Grasmaaier

    ‘…aan de rand van de afgrond’?

    Ze zijn bereid de USA over de rand te duwen en in een vernietigende burgeroorlog te storten.

    Net zoals Nero Rome in de fik stak, zijn de Democrats tot alles in staat – ze zijn waanzinnig en puur slecht.

   2. Cycle25

    Klopt, defund the police staat hoog op hun agenda, ze willen een wettenloos zooitje en vergeten dat het justitiële apparaat dan ook niet meer nodig is zonder politie.

    Anarchie is het laatste redmiddel voor democraten om de verkiezingen van 2020 te ontwrichten, met AOC voorop : h*tps://youtu.be/QaMLAZ1NR-w

    Die gelooft dat steden zonder politie “gewone” buitenwijken worden…i rest my case..

    1. Rene van der Grijp

     “defund the police”.

     Toen ik dat hoorde kon ik niet geloven dat dit serieus gemeend was. Zonder politie krijg je pure anarchie. Zeker in een land dat zo gepolariseerd is.

     Wil iemand in mijn wang knijpen? Ik wil graag wakker worden uit deze nachtmerrie.

    2. halo1

     Ze zien niet in dat anarchie nog erger is dan dictatuur.. daarbij heeft tenminste pakweg 90% van de mensen nog rechten.. terwijl bij anarchie iedereen in principe rechteloos is.. behalve de sterksten, pakweg 10 %.

 4. Ritter

  Zwarte Trump supporter op klaarlichte dag vermoord in Wisconsin

  Een zwarte man, bekend om zijn onstuimige steun aan president Trump, werd donderdag doodgeschoten door een onbekende aanvaller in Milwaukee, Wisconsin. De autoriteiten zeggen dat de 60-jarige Bernell Trammell buiten zijn uitgeverij zat toen een voertuig voor het bedrijf werd getrokken en iemand dodelijk de executiestijl van Trammell neerschoot voordat hij wegreed. Trammell had naar verluidt de weken voorafgaand aan zijn dood doorgebracht met het bepleiten van de herverkiezing van Trump.

  ht*ps://townhall.com/tipsheet/bronsonstocking/2020/07/25/black-trump-supporter-executed-in-broad-daylight-n2573120

  1. Cycle25

   Iemand nam Biden’s woorden te serieus, you aint black toeteren als je het verschil niet ziet tussen Trump en hem. De moordenaar voert uit..

 5. Bolland

  Stuur Remkes

 6. Ritter

  Een video van “vreedzame” betogers.

  Althans de media noemt deze “demonstranten” vreedzaam.

  ht*ps://dailycaller.com/2020/07/26/exclusive-videos-portland-police-department-riot-federal-officers-courthouse-fencing/

 7. Paardenmiddel

  Democraten zelf oplossen? Doen ze niet, dat betekent dat je erkent dat blm verkeerd bezig is. Is gezichtsverlies.
  Trump moet daarom ingrijpen. Ik hoop dat ze er hard op beuken en dat blm verdwijnt.
  Ik denk aan alle slachtoffers van deze terroristische organisatie. En dat de burgemeesters opgepakt worden.

 8. ervi

  Het is te hopen dat the Donald binnenkort de nationale noodtoestand uitroept, per decreet gaat regeren, en het Antifa tuig en andere extremisten voor eens en altijd opruimt.

 9. Broodnuchter

  Genadeloos neerknuppelen dat tuig.

 10. Skoll

  Wat zou ik het fijn vinden als.die rotzooi daar bleef
  Misschien dat kut Amsterdam eens een keer afbreken en verschepen en daar bij new York weer opbouwen 😉 al die ideeën uit Amerika komen daar meestal als eerst terrecht en vervolgens proberen ze
  Het ons op te dringen en pleur daar onze omroepen ook maar neer heb je ook geen hol aan

  1. RvdBe

   blm de zwarte tegenhanger van kkk, maar dan gesteund door links en de msm en zich schuldig makend aan plunderingen en geweld.

   1. JFU

    Precies….zo is het..

 11. Henk Albarda

  Wie de ‘alternatieve US media volgt en niet als ‘goede’ racist hijgend achter de Nederlandse MSM, The NYT en de Washington Post aanmarcheert, heeft meegekregen dat sinds net voor de corona onzin, de waardering onder de zwarte bevolking van de US is gestegen van ruim 12 %, naar heden rond de 40 %.

  Jan en Jennie, de laagbetaalden, en de gemiddelde Amerikaan zijn BLM en Antifa vanwege hun buiten proportioneel gewelddadige optreden meer dan zat en nadat bij het begin van de rellen er nog marginaal meer steun was, dan afkeuring, zijn er inmiddels meer Amerikanen stevig anti BLM en Antifa, dan voor.

  Slecht nieuws voor onze racisten, anti-semieten, groen links Beukman en zijn trawanten, na een dip lijken de winstkansen voor Trump weer terug te keren uit onverwachte hoeken.

  De Democrats hebben zichzelf zovaak in de voet geschoten dat ze nu uitsluitend afhankelijk zijn van hun illegale trucs als illegalen een stembiljet bezorgen. Dat kan overigens nog heel gevaarlijk worden.

 12. harte385

  BLM overal ter wereld kei hard aanpakken en lange gevangenis straffen voor de slopers en plunderaars

 13. JFU

  Als Biden president wordt zal die plunderingen van dit tuig normaal worden.
  Een grote burgeroorlog daar is aanstaande…

 14. Robin Hoed

  Ze hebben er gewoon op gewacht tot hij ingreep, zodat ze konden zeggen dat hij zulke verschrikkelijke diktator is.
  Als hij niks deed was dat ook weer niet goed.
  Ikzelf zou al het geld en hulp naar zulke gebieden stopzetten.
  Laat de linkse ratten hun eigen rotzooi maar opruimen.
  Je zit eigenlijk in een Catch-22 situatie.
  Die je niks, dan wordt het erger, en krijg je de schuld.
  Doe je wel iets, dan moet je wel hard optreden, en bewijs je het standpunt van BLM.
  Ik zou de staten waar zich de grootste problemen voordoen (tijdelijk) afstoten.
  Geen hulp meer. En geen geld meer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.