Doutzen Kroes blijkt complotdenker te zijn: ‘Media, farmaceutische bedrijven en overheid dienen niet onze belangen’

Voor sommigen was de lockdown mentaal wat zwaarder dan voor anderen. Doutzen Kroes lijkt ‘woke’ en ‘redpilled’ te zijn. Ze heeft alle tijd gehad om eens goed na te denken. En nu stelt ze aan haar instagram-volgers wat doordenk vragen. Want hoe komt het dat ‘zes bedrijven alle media bezitten’? En hoezo dienen de media, de farma-industrie en de overheid niet onze belang? Het lijkt erop dat Doutzen Kroes een beginnende complotdenker is geworden. Kunnen we van haar binenkort Alex-Jones-rants verwachten? 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I have been quiet for a while, I have been trying to make sense of it all and I can’t! There are so many questions. And with questions it started for me. It could be that you’re reading this and thinking what questions, I don’t have any questions and what do you mean by making sense of it all! My questions are: Do they want us to be healthy? Why is boosting our immune systems with vitamins and food rich in nutrients not part as a measure against Covid? Do they want us to be united or divided? Is it easier to control a fearful driven society? Do they want the best for us? And with ‘they’ I’m talking about the media, the pharmaceutical industry, our governments and all the huge companies that have interests very different to ours it seems like and with ties in everything. There are 6 company’s that own (almost) all media isn’t that conflict of interest? And how do the systems work that we’re all in. Who is benefited? I have always asked questions I was born into a family that has never just followed….. In the past few months I have researched for hours and wondered how to share this with you. And here I am feeling an urge to share with you that It has been quite the journey searching for answers. Ask your own questions, follow the money and connect the dots! Think logic, follow your heart and instincts. In the end it’s a power we all have, it will unite us and we need to wake up in order for that to happen! Please keep asking questions ALWAYS! POWER TO THE PEOPLE 💫 #wakeup #askquestions

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

De lockdown heeft Kroes niet veel goed gedaan lijkt het. Ze lijkt een eerste klas complotdenker geworden te zijn. Volgens haar moeten we serieuzer nadenken over enkele zaken in het leven. Ze stelt de klassieke complotgekkie vraag: ‘Wil de overheid ons nu echt wel gezond maken’?

Wanneer haar management dit bericht ziet, zullen zij zich wel een (alu)hoedje schrikken. Want wat Doutzen Kroes ineens bezielt om dit te posten weet niemand.

Het is een beetje de standaard complotten waar zowel linkse- als rechtse-wappies in geloven. De gehele lockdown en het virus zelf zal wel onderdeel zijn van iets groter, iets om ons allemaal te kunnen controleren. Ze is nog net niet begonnen over Soros of Israël, maar dat zal de volgende stap wel zijn.

Kroes zegt dat ze ‘woke’ is geworden door haar familieachtergrond. Ook zij waren nooit ‘schapen’/’volgers’.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. hans-e-pans

  Het blijft toch vreemd dat als je niet denkt zoals de grote slaafse meute, je een complotdenker blijkt te zijn of via de onderbuik denkt/reageert.

 2. Bolland

  Goedzo! Douwe is denker geen complotdenker.

  1. Bolland

   Doutse

  2. combat le pelicule

   En ze is Fries…

  3. Blitzkrieg

   Bolland :
   Lange Frans – Lockdown (Fall Cabal) OFFICIAL VIDEO
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=k6xE7gyXjvE

  4. Augustus

   Een complotdenker geeft het voorgekauwde antwoord, een denker laat je zelf vragen stellen. Trots op onze Doutzen. 🙂

 3. Original NL

  Voor wat betreft de media heeft ze in iedergeval gelijk.

 4. ikweetwatikwil

  Eindelijk gaan er meer ogen open.

 5. AS210854

  Bart, de de waarheid zeggen , nu ineens complotdenken? Als je ziet hoe de media , politici enz enz nu tewerk gaan tegen de nedelandse bevolking , is dat hoe communisten tewerk gaan. De bevolking monddood maken.

 6. Bullshit10

  Inderdaad de bevolking monddood maken
  Heeft zij ongelijk dan we moeten die vaccin
  Wan waarom geven ze die medicijnen niet vrij dan het is al lang bewezen dat die medicijnen helpen.ik zeg het nog maar een keer die medicijnen kosten maar 15 euro en daar verdient de roverheid niks aan wat noi complotdenker bart is net zo als wout constant angst aan praten doe mij mvdg maar die is er wel eerlijk over
  Stem fvd of PVV …..uit de eu

 7. Anti Idioten

  Eh Bart? De vragen die Doutzen stelt zijn vragen die jullie bij DDS zouden moeten stellen en onderzoeken! Altijd kritisch zijn als journalist en niet zomaar alles geloven wat de mainstream media en politiek eruit gooien…. man man man een supermodel die betere journalistiek doet dan journalisten…wat een wereld tegenwoordig.

 8. polleke67

  Het siert haar dat ze zich in ieder geval verdiept in andere bronnen. Dat zouden meer mensen moeten doen….

 9. Meneer de Wit

  Goed teken dat Doutzen wakker wordt… Nu de rest van Nederland nog.

 10. Appelstroop

  Heerlijk hoe DDS altijd probeert zichzelf buiten het complot-denkers hokje te plaatsen, ze staan bij de media tenslotte bekend als rechtse complotdenkers site en willen van deze benaming af. Zodra je van de mainstream afwijkt, ben je nou eenmaal complotdenker voor de kudde, dan hoeft men namelijk niet inhoudelijk te reageren. Accepteer het gewoon, hoef je ook niet iedereen voor wappie uit te maken.

  Blij te lezen dat Kroes een beetje begint wakker te worden en dit naar buiten durft te brengen, het zal haar immers niet in dank worden afgenomen. Wellicht dat het anderen aanspoort die muur te doorbreken.
  Het voelt namelijk heel veilig om met de stroming mee te zwemmen, de mainstream bubbel is heerlijk om in te vertoeven.

  Probeer alleen de valkuilen te vermijden, als je media niet meer gelooft en je je info elders gaat zoeken, staan er hordes websites klaar met HUN waarheid, illuminati, ufo’s, bigfoot, hollow earth, flat earth, 5g, etc. het is (vooral als kneedbare tiener) erg makkelijk in die valkuil te trappen, het is tenslotte een spannendere versie van de realiteit en het onderbuik gevoel dat er iets niet klopt in de wereld is even opgelost, je hersens willen graag verklaringen voor dingen, ongeacht of dit nou op waarheid berust of niet.

 11. inekekatz

  Doutzen is ‘wakker’ en een compleetdenker geworden..:)

  Héél goed dat zij dit post ! Wanneer je eenmaal zover bent wil je
  steeds meer weten en kom je erachter hoe de wereld in elkaar zit !

  Het is namelijk zéér abnormaal wat ons wordt aangedaan.

 12. combat le pelicule

  h**ps://www.youtube.com/watch?v=fYP8AlVc758

  1. Blitzkrieg

   URGENT INFORMATION ON COVID VACCINE
   Nederlands ondertiteld
   h**ps://www.bitchute.com/video/LFvWQuBTYnle/

 13. Bes Tolen

  Ik heb me nooit voor Doetzen Kroes geïnteresseerd. Dat ze Friezin is, zegt me niets anders dan dat ze uit Friesland komt. Begrijpen doe ik de Friezen niet. Ze zijn wat quasi provinciaals wat van mij mag maar dat is niet meer dan emotie. Als er kinderen te koop staan of hoe dat ook gaat dan staan er Friese vrouwen vooraan om die in te kopen. Teeven heeft er als minister een hele lijst van uitgegeven. Hoefde zich toen even niet aan de wet te storen. Ik neem aan dat Kroes net zo’n Friezin is. Dat op basis hoe ik haar in schat. Gewoon over het paard getild door nou ja dat zal ik niet durven schrijven. Dat ze er schatrijk van is geworden, ja en nou ja dat zal ik niet durven schrijven. Maar ik ken die Amerikaanse pappenheimers een heel klein beetje. Genoeg om er een hekel aan te hebben.

  1. Bloemkist

   .. “door nou ja dat zal ik niet durven schrijven.” Wat bedoelt u?

   1. NEXIT.

    grafkist

 14. Koningjamesversie

  Bart Reijmerink… Deze naam goed onthouden mensen.

  De dagelijkse standaard heeft een bruikbare idioot in de gelederen. Daar zullen de linkse media blij mee zijn.

  Doutzen Kroes, vanaf nu ben je gewoon weer een heerlijk wijf! Benaderd onsterfelijkheid. Ga zo door.

 15. Pierre Tombale

  Het lijkt mij niet meer dan normaal dat ook de Nederlandse intelligentsia zich in het debat mengen.

 16. Bes Tolen

  Bloemkist. Die vrouw is niets Nederlands aan behalve dat ze van afkomst Nederlandse is. Ze werd hier gebruikt door bepaalde media. Daarmee uit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.