Hugo de Jonge bewijst: hij staat werkelijk helemaal nergens voor

Op 1 juli hield Hugo de Jonge — de favoriet voor het lijsttrekkerschap van het CDA — een speech via Facebook Live. Het resultaat was precies wat je verwacht van de man: een enorm vat holle retoriek. 

Zelf was De Jonge er — weinig verrassend — wél erg blij mee. Zie deze tweet maar waarin hij de tekst van de speech met iedereen deelt:

Nou, ik heb me er doorheen geworsteld en moet zeggen: zelden heb ik zo’n nietszeggend verhaal gelezen. Hugo de Jonge wil overal voor staan — en daardoor staat hij juist nérgens voor. Iedere andere politicus had dezelfde speech (met enkele kleine wijzigingen) kunnen geven. Zeker iedere politicus van een kartelpartij.

Dat is een beetje zielig, maar wat zijn speech eigenlijk vooral triest maakt is dat deze zelfde Hugo de Jonge het prima vond om ouderen te laten creperen in verzorgings- en verpleeghuizen. Want corona. Die arme oudjes stierven massaal en, als ze het wel overleefden, mochten ze niemand zien, waardoor ze verpieterden. Het kon De Jonge allemaal niets schelen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. plakband

  Het ego van Hugo de Jonge is enorm.
  Zijn prestaties zijn minimaal.

  1. hans-e-pans

   Niet alles van Hugo de Jonge is of zal groot zijn.

 2. JFU

  Niets zeggend figuur, waar het hele kabinet van vol zit…. Niets nieuws.

 3. Antihedo

  Harde werker. Doet fantastisch werk achter de schermen.

  1. Maurits Dekker

   Harde werker Massamoordenaar. Doet fantastisch werk achter de schermen Verantwoordelijk voor de dood van duizenden bejaarden.

 4. Kretoloog

  Hugo de Jonge: Een PABO-klantje met een mateloze ambitie en een enorm ego.

  Een levensgevaarlijke combinatie, dat hebben we de afgelopen 4 maanden gezien.

 5. Heras

  Dat zal bij andere kamerleden niet anders zijn. Noem een naam, en noem zijn/haar principes die hij/zij nastreeft en ook verwezenlijkt zijn…
  Brussel bepaald 2/3 deel van onze wetten , die weer door de VN bedacht zijn.
  k Denk aan agenda 2030 met zijn rare streefdoelen

 6. Heras

  ipv 2/3 is het driekwart

 7. henkie

  Marionet van het establishment, een “usefull idiot”

 8. andergeluid

  Hugo de Jonge is vooral bezig met zijn eigen Carrière zijn eigen dikke ik
  en dat van zijn broer Marien de Jonge viroloog – belangenverstrengeling in de Nieuwe Corona wet.
  Lekker handtekeningen zetten voor vaccins die nooit gaan werken
  en straks weer voor heel veel geld vernietigt moeten gaan worden.
  Zonde van al die miljoenen die we straks weer allemaal aan de extra belasting moeten betalen van wegen de 1,5 meter waanzin buiten binnen is het nog een ander verhaal.
  Agenda 2030

 9. AntiChrist

  Mike kan zijn partijleider niet kiezen, FvD is niet democratisch, de CDA leider wordt gekozen door de leden.

  Het zal mij aan mijn reedT roesten wie de CDA leider wordt.

 10. Bullshit10

  Die levensgevaarlijke gek wil ons allemaal aan die vaccin en ja dan heeft hij gelijk dan kan hij naast ons gaan staan en kan hij ons sturen .nee laat maar negeer die levensgevaarlijke partij die de mensen wil vermoorden en niks voor Groningen doet. die de boeren en vissers en de kou laat staan
  Dus stem gewoon fvd of pvv dan ben je je leven zeker

  1. Antihedo

   Heerlijk, die ongenuanceerde bagger. Daarvoor kom je hier.

   1. Hardline

    Fijn dat dit een onderdeel is van uw dagbesteding. Weet uw begeleider ervan af ?

    1. Braboworstenbroodje

     @hardliner hij is de valse nichterige kant van de gespleten persoonlijkheid ons kleine geile alfredje uit de FPA in Den Dolder.
     Zijn begeleider laat hem altijd in ruil voor oneerbare diensten op de huiscomputer zodat hij zijn dagelijkse dds verslaving kan invullen.

     1. Antihedo

      De auteur trekt nog al wat conclusies uit 1 tweet en daar wordt nog serieus op ingegaan ook. Over voor lul zetten gesproken.

   2. Bullshit10

    Anti
    Ik kom tenminste met iets wat ook nog waar is jij kom met iets wat ook nog een leugen is

   3. Maurits Dekker

    Coppoolse onder nieuwe vermomming?

   4. Maurits Dekker

    Zullen ze bij het CDA echt zo gek zijn om een clown met rare schoentjes als leider te kiezen?

  2. Duidelijk

   “Die levensgevaarlijke gek wil ons allemaal aan die vaccin…”

   Bill Gates wil ons allemaal aan zijn vaccininfuus, dat regelt hij via de WHO en De Jonge is daar een sokpop van.

 11. NoDoubt

  Door de zogenaamde pandemie met maar 6500 doden waar een normale griep 9400 doden geeft. NOS gaf aan van de week een nieuw dieptepunt een half miljoen wuhan-virus doden. Je hoeft maar even op te zoeken dat er jaarlijks aan een gewone griep 600.000 doden te betreuren zijn. Door Hugo vele bedrijven failliet, massa-ontslagen en de kosten meer dan 100 miljard zullen worden verhaald op de burger. Hij verdient een standbeeld. Heeft hij al een gelukszoeker in huis? Hij is toch zo voor immigratie. Dan hoeven de kosten niet op de burger worden afgewenteld.

  1. Maurits Dekker

   Door de zogenaamde pandemie met maar 6500 doden ……….

   Maar 6500 doden?
   Was dat maar waar. De meeste van de duizenden corona-doden in de verzorgingshuizen mochten niet getest worden en zijn dus niet bij die 6500 geteld.
   In werkelijkheid is het aantal doden waarschijnlijk 3 tot 5 x hoger.
   Door het weigeren om testen en beschermend materiaal beschikbaar te stellen zijn er door toedoen van Hugo de Jonge duizenden onnodige doden gevallen.

 12. Bolland

  In Corona crisis alles fout gedaan, wel goeie kop met haar en grappige schoenen

  1. Piet51

   @Bolland
   Je vergeet, dat zijn maatregelen tijdens de corona-crisis ervoor hebben gezorgd, dat het aantal doden in Nederland voorlopig onder de sterfte a.g.v. de voorjaarsgriep is gebleven. Wereldwijd (vooral USA, Brazilië) is het aantal doden nog steeds sterk stijgend, dus of dat daar ook lukt is nog een grote vraag.

   1. Bullshit10

    Piet 51
    Waar zijn de bewijzen

    1. Piet51

     @Bullshit10
     Waarvoor precies wil je bewijs hebben?

     1. Blitzkrieg

      Piet51 : Er is geen enkel bewijs dat een lockdown werkt!!! Dus bewijs de effectiviteit van de lockdown maar, je zou de eerste zijn die dit zou kunnen bewijzen.

      Nederland heeft het bijvoorbeeld niet beter gedaan als Zwitserland die nagenoeg geen lockdown heeft gehad. Zwitserland is weliswaar een groter land, maar het enige verschil is dat dat de dorpen en steden verder uit elkaar liggen. Vergelijk bijvoorbeeld eens Zwitserland met Noorwegen, vergelijkbare landen waarbij het ene land een lockdown heeft gehad en de andere niet; je zal zien dat er niet of nauwelijks verschil tussen zit.

      Als er iets inmiddels duidelijk bewezen is, is het dat een lockdown geen enkel effect heeft.

     2. Piet51

      @Blitzkrieg
      Ik ga geen discussie meer voeren over het wel of niet nuttig zijn van een lock-down. Ik ga wel onjuiste beelden rechtzetten. Zoals nu over Zwitserland, waar goede vrienden van mij wonen. Dan hoor je nog wel eens wat. Zij hadden wel degelijk een lock-down (bijv. 1,5 meter afstand, scholen dicht, thuis werken, handen schudden, etc.), op veel onderdelen vergelijkbaar met die in NL. Feit is wel, dat ze minder besmettingen hadden en de druk op voorzieningen veel minder was dan bij ons. Het land is inderdaad een veel minder bevolkt en minder gemakkelijk begaanbaar land dan het onze, zoals je terecht opmerkt, en dat scheelt.

      Overigens krijg ik de indruk, dat je niet Zwitserland bedoelt, maar Zweden. Daar zijn inmiddels veel artikelen over geschreven en die nuanceren het beeld over de gevolgen van corona heel sterk t.o.v. de uiterst positieve berichten eerder. Zweden deed het slechter dan Noorwegen, Finland en Denemarken. Dat is tenminste de info van enkele weken geleden.

     3. Piet51

      @Blitzkrieg
      Lock-down geen effect? Het is in elk geval boeiend om eens te kijken wat er is gebeurt in landen die wat gemakkelijk op corona gereageerd hebben. Voorbeelden zijn Amerika, Brazilië, Engeland. Die effecten zijn altijd te nuanceren door naar de landelijke gemiddelden te kijken, maar iedereen weet dat je daarmee jezelf zand in de ogen strooit.

     4. Bullshit10

      Piet51
      Of er minder doden zijn gevallen met loc Dow of zonder loc dow
      Ik blijf er bij het is een groot gevaarlijk vies politiek spelletje

     5. 1010

      de arrogante zakkenvuller uit de asielindustrie verdedigt uiteraard zijn werkgever. malle pietje heeft het niet zo met feiten maar handhaaft onverkort zijn linkse onderbuik diarree.

      De lock down heeft niet gewerkt en werkt ook niet. Isolatie van een virus werkt niet door mensen te isoleren. Op boodschappen , de post , de trapleuning , de deurbel , de autodeur overal kan het virus huizen. Er zijn zelfs virologen die zeggen dat het virus 72 uur kan overleven op zo een plek. Landen zonder lock down hebben een iets hoger sterfte cijfer maar geen land ter wereld haalt de 1%
      Vooral volhouden dat de lock down werkt mallle pietje. Net zoals je uitgesproken mening over de krankzinnige bio-massa centrales. Je bent een gelopen race ordinaire zakkenvuller.

     6. Gerda2

      Piet.
      Zweden deed het slechter dan Noorwegen, Finland en Denemarken.

      Maar wel beter dan b.v. Nederland!

      (Bericht 5 juni viruswaanzin)
      Gisteren bracht de NOS het bericht naar buiten dat Zweden terugkomt op het gevoerde coronabeleid en achteraf bezien toch meer maatregelen genomen hadden moeten worden. Dit bericht is niet juist. Zijn uitlatingen zijn volgens Tegnell uit het verband gerukt. “Het enige dat ik wilde zeggen is dat het beleid voor aanpassing en verbetering vatbaar is”, aldus de viroloog.

      De viroloog verbaast zich over de internationale storm van publiciteit die zijn opmerkingen veroorzaakte. “Het lijkt een neiging naar vreugde over het falen van Zweden en dat ons beleid kennelijk als een bedreiging gezien wordt”, aldus Tegnell. Tijdens de persconferentie formuleerde de viroloog over wat anders gedaan had kunnen worden. Zo zei Tegnell onder meer dat het beter zou zijn geweest als de verzorgingstehuizen nog beter waren voorbereid. Ook zou het goed zijn geweest als Zweden sneller op gang gekomen was gekomen met de testcapaciteit. Volgens Tegnell is Zweden niet van mening veranderd over het gevoerde beleid.

      Viroloog Neil Ferguson, wiens voorspellingen van miljoenen doden door het COVID 19-virus leidde tot een wereldwijde lockdown, kwam gisteren in het Britse Lagerhuis wel op zijn eerdere standpunt terug. Hij ziet Zweden nu als het voorbeeld voor de manier waarop het virus aangepakt had moeten worden.

      We wachten inderdaad af hoe het met de VS en Brazilië zal gaan.
      Het niet natuurlijk niet per ongeluk dat deze landen er steeds door de media uit worden gehaald en mensen worden moedwillig op het verkeerde been worden gezet.

     7. Piet51

      @Bullshit10
      Ik kan me wantrouwen tegen allerlei verschijnselen meestal wel voorstellen. Maar het zou helpen als je ook zou aangeven waardoor nu dat corona-wantrouwen bevestigd wordt of tenminste waardoor het ontstaat. Vergeet niet, dat het om een wereldwijde crisis gaat met wereldwijd min of meer dezelfde maatregelen. Linkse regeringen, rechtse regeringen, dictaturen, democratieën, allemaal doen ze iets vergelijkbaars. En die paar, die dat nog steeds weigeren, wel, gaat het hen nu beter? Zouden er dan wereldwijd dezelfde nitwits rondlopen die allemaal zich dit op de mouw laten spelden? Het kan, maar lijkt me niet waarschijnlijk. Deze redenering is zeker geen wetenschap, maar wel gezond verstand.

      Dan blijft alleen je vermoeden, dat het allemaal ergens is georganiseerd. Er is zelfs een theorie dat dit 50 jaar geleden al werd voorbereid. Natuurlijk wordt Bill Gates genoemd, maar ook de families Rockefeller en Rothschild. De overeenkomst is, dat ze allemaal steenrijk zijn, dus waarom al deze ellende ook nog eens? Zie gracevanberkum.com/post/we-are-being-played-please-read. Een fraai verhaal van een gezondheidsgoeroe. Maar hoe doe je dat zonder dat iemand ervan afweet??? En, vooral, welk belang heeft wie erbij?

     8. Piet51

      @1010
      Is het echt teveel gevraagd om een reactie op mijn bijdrage in normaal Nederlands te doen? Wij verschillen van mening, zoveel is me wel duidelijk. Dat kan in Nederland gelukkig en daar kun je het vervolgens gewoon over hebben. Op die manier wordt iedereen wijzer. De rest van je “betoog” ontgaat me.
      Ik verdien een goede boterham bij overheidsorganisaties. Die asielindustrie is “liefdewerk oud papier” van mij en levert vooral veel waardering en onbetaalbare ervaringen op. Ook dat verdienen van een goede boterham is gewoon toegestaan, zelfs bij de overheid. Het grote voordeel daarvan is voor mij, dat ik nog wel eens wat hoor en lees, waar andere Nederlanders geen weet van hebben. Soms laat ik dat hier horen aan hen die geïnteresseerd zijn. Als jij ook geïnteresseerd zou zijn, ik krijg uit de stijl van je reactie niet die indruk, dan kunnen we het daar gewoon over hebben. Maar dan wel in normaal Nederlands, zoals je thuis waarschijnlijk hanteert en ook tegen vrienden, buren en mensen die je toevallig op straat ontmoet.

     9. Bullshit10

      Piet51
      Je word belazerd waar je zelf bij staat kijk COMMONSENSE tv op YouTube dan word je weer waker
      En trouwens en Italië tellen ze alle doden als corona en waarom.omdat elk corona dode extra geld oplevert
      Piet51 kijk jensen.nl ook nog eens hij heeft weer nieuws over tedros
      Piet51 het is al lang bewezen dat we in de maling worden genomen maar ons landverraders kabinet blijf ons angst aan praten en smetvrees nou piet ik werk er niet meer aan mee
      Ik heb nog kinderen en die gun ik nog een vrij leven zonder smetvrees zonder al die horizon vervuilende windmolens zonder al die zonnepanelen jullie linkse malooten hebben gewoon een kreunkel en jullie bovenkamer

     10. Piet51

      @Bullshit10
      Dank voor je reactie in min of meer normaal Nederlands

      Een paar reacties:
      * CommonsenseTV is een site die ik nooit meer zal bekijken. Er staat zoveel onbewezen onzin op, dat het meer entertainment is dan nieuws. Maar dergelijk entertainment is aan mij niet besteed.
      * Jensen.nl: zie vorige punt, hoewel deze site zich wel gewoon “show” noemt en dat is het ook. Alles voor de show.
      * Ik woon en werk half in Italië, hoewel de laatste maanden niet meer, helaas. Ik heb wel eens eerder gehoord dat men daar alle doden als corona-doden zou tellen, maar iedereen die kan rekenen weet dat dit onzin is. Het zou namelijk een onwaarschijnlijk laag sterftecijfer voor het hele land opleveren. In Italië worden mensen inderdaad erg oud (in ons piepkleine dorpje wonen meerdere 100-jarigen en ouder) maar enkele tienduizenden doden per jaar is ridicuul. Er zijn inderdaad wel heel veel corona-doden gevallen.
      * Bewijs dat we worden belazerd door ons kabinet ken ik niet. Als jij dat wel hebt zou je me een groot plezier doen dat te delen.
      * Windmolend en zonnepanelen hebben niets te maken met corona. Dat ze niet fraai zijn ben ik dan wel weer met je eens. Maar van mij moeten we wel doorgaan met die ontwikkeling, ook om fraaiere molens en panelen te maken.
      * De beschuldiging een “kreunkel” in mijn bovenkamer te hebben neem ik me ter harte, beloofd. Want een “kreunkel”, dat wil niemand, toch?

     11. 1010

      malle pietje schaamt zich nergens voor. Deze populist en opportunist vreet de belastingruif leeg en verdoet zijn tijd op dds. Ga is aan het werk mafklapper en stop met het verspillen van onze duur betaalde tijd,

      Zo gaat men om met thuiswerken.

     12. Bullshit10

      Piet51
      Dat is nu juist het probleem jij gelooft alles wat npo zegt ik geloof wat jensen.nl zegt
      En waarom npo lult maar wat terwijl jensen.nl met beelden en feiten komt .dat wat jij bij npo ziet dat is een en al staatspropaganda
      En er is meer bewijs die Nederlanders huisarts is het zwijgen opgelecht dat filmpje. Moest hij verwijderen. 2 longartsen uit Amerika dat filmpje is verwijderd er zijn taal looze voorbeelden te noemen die de gewone burger niet mag zien of horen bij blue tiger studio zijn filmpjes van YouTube verwijderd bij oorlog reeds verloren of bij cafe weltschmers en bij ongehoord enz enz worden filmpjes van YouTube gehaald
      Ga jij mij uitleggen waarom
      En kom kom niet met een vehaal aan van dat is fake news wand daar trapt een weldenkend mens zo als ik niet meer en.kom maar op

     13. Piet51

      @Bullshit10
      Nee, nee, maak je geen zorgen. Ik zal je niet tegenspreken. Ik kijk nooit naar die zogenaamde nieuwsbronnen van jou en weet dus ook niet waarover je het hebt. Ik volg inderdaad de media als NOS, de grote dagbladen, maar ook CNN, BBC en andere. Dat geeft mij een voldoende betrouwbaar beeld om mijn eigen interpretaties van af te leiden. Blijf jij vooral naar Jensen en die anderen kijken en luisteren. Maar wees dan niet verbaasd als er plotseling toch iets gebeurt dat niet past in het beeld dat je via die bronnen had opgebouwd.

     14. gedacht

      vooringenomen arrogante linkse zakkenvuller

      enz !

     15. Meriadoc Brandebok

      @Gerda2

      Nee, Zweden doet het veel slechter dan NL.

      Doden (p/1m):
      Zweden 532
      NL 357

      Besmette gevallen (p/1m):
      Zweden 6,901
      Nederland 2,938

     16. Bullshit10

      Piet51
      Die Grote dagbladen waar jij het over hebt.zijn allemaal opgekocht door België en betaald door Brussel
      BBC CNN zijn het zelfde als bij ons de npo een en al linkse staatspropaganda en dat verklaart dat jullie linkse volk allemaal gehersenspoeld zijn en niet durven kijken naar ander nieuws
      Nogmaals waarom haalt YouTube en Facebook die filmpjes en berichten er dan af.als het leugens zijn dan moeten ze ze er ook oplaten of niet soms

     17. Piet51

      @Bullshit10
      Maak je niet belachelijk. Moet je Trump eens vragen of hij CNN beschouwt als zijn staatspropaganda. De BBC is inderdaad een door de overheid gefinancierde omroep, maart die wel bekend staat als één van de meest betrouwbare in de perswereld.

      Soms worden filmpjes op internet verwijderd, omdat het overduidelijk leugens zijn met kwade bedoelingen gepubliceerd en YouTube e.a. willen hun medium niet daaraan laten meewerken. Mij spreekt overigens de aanpak van Twitter meer aan, als ze dubieuze berichten voorzien van een waarschuwing. Dat overkwam Trump onlangs nog.

      En er zijn inderdaad enkele grote dagbladen opgekocht. Niet door België en a; helemaal niet gefinancierd door Brussel. Die koop kwam van een Belgische uitgever die er geld mee denkt te verdienen. Daar is niet zoveel mis mee.

    2. Gerda2

     Meriadoc
     Doden (p/1m):
     Zweden 532
     NL 357

     Je hebt gelijk.
     Ik keek alleen op de statista site naar de death rate% en daar scoort NL hoger.
     Als ik naar de doden kijk klopt het.

     Besmette personen zegt mij niet zoveel.

     1. Meriadoc Brandebok

      NL heeft meer inwoners dan Zweden.

   2. Gerda2

    Piet 51
    dat het aantal doden in Nederland voorlopig onder de sterfte a.g.v. de voorjaarsgriep is gebleven. Wereldwijd (vooral USA, Brazilië) is het aantal doden nog steeds sterk stijgend, dus of dat daar ook lukt is nog een grote vraag….

    Kijk eens op de site:
    statista.com/statistics/1105914/coronavirus-death-rates-worldwide
    Bekijk deze site eens om de verschillen per land te bekijken.

    @Piet
    Je vergeet, dat zijn maatregelen tijdens de corona-crisis ervoor hebben gezorgd, dat het aantal doden in Nederland voorlopig onder de sterfte a.g.v. de voorjaarsgriep is gebleven.

    Dat is een aanname Piet, geen bewijs dat het zo is.
    En zou het zo zijn, dan nog zou het gissen zijn naar de werkelijke cijfers.

    1. Gerda2

     Piet
     dat het aantal doden in Nederland voorlopig onder de sterfte a.g.v. de voorjaarsgriep is gebleven.

     Dus waarom gaan we in het vervolg dan niet in een lock down bij een griep epidemie?

    2. 1010

     we zitten met corona op de helft van het aantal influenza doden

     stop de corona hoax

     Zeg dat je een beoordelingsfout hebt gemaakt en alles is klaar.
     Toen het uitbrak wist niemand wat er ging gebeuren.
     Nu weten we beter.

     De 200.000 beloofde doden door prutte en rivm gaan we niet halen das zeker 🙂 🙂

   3. Bolland

    Piet51 Uw Held heeft oa :zorgmedewerkers in verpleeghuizen, thuiszorg en mantelzorg wekenlang onbeschermd en ongetest op kwetsbare mensen afgestuurd, zélfs als in hun gezin symptomen van het coronavirus aanwezig waren (omdat ze onmisbaar waren).

    NIET IN STAAT BESCHERMING TE REGELEN = ONBEKWAAM

    Duizenden oudjes stierven, zonder dat die doodsoorzaak ooit op hun overlijdensakte kwam, aan of door corona en maar al te vaak zonder hun naasten, eenzaam in een kamertje.

    GEEN COMPASSIE MET BURGERS

    Directeur Jeroen Bos van het Rotterdamse laboratorium Star-SHL: “We konden meer dan het dubbele aantal tests doen dan van ons werd gevraagd. De persconferenties waarin telkens werd gesproken over capaciteitstekort bekeek ik met enige buikpijn. Het is heel vervelend dat je het werk wat er wel is, niet kunt doen.”

    LEUGENAAR

    Het doorgaan met geklungel met de corona app
    GEEN INZICHT

    Er is brede weerstand tegen de corona-spoedwet van minister De Jonge. Juristen, raadsleden en advocaten vinden de wet veel te ver gaan. Ook hoogleraar Wim Voermans is bezorgd: “De minister zet de klok 150 jaar terug.”

    ONBEKWAAM< MACHTGEIL

    1. Marija

     H.de Jonge is een ijdele man die praat als Brugmans.
     Als de door u genoemde punten de waarheid zijn, zou hij zeker geen CDA moeten leiden.
     M.i. Is Pieter Omtzigt een goede kandidaat, die zich niet laat manipuleren.
     Mona keizer heeft zichtzending buiten spel gezet door PVV bij voorbaat uit te sluiten, die stoten zich dan ook voor de tweede maal aan dezelfde steen en dat gaat stemmen kosten.
     Pieter is nog iets te bescheiden maar dat leert wel bij.
     CDA lijsttrekker PIETER OMTZIGT.

     1. Marija

      Zichtzending = heeft zich zelf…

   4. Bolland

    @Piet51 : Uw held heeft verzuimd bescherming te regelen voor zowel patienten als verzorgend personeel

    Uw held heeft hart van steen want hij isoleerde zieke ouwetjes van hun familie

    Uw held heeft maar wat aangekloot met corona app

    Uw held heeft een corona spoedwet gemaakt die ons 150 jaar terugwerpt en anti democratisch is

    Kortom geen topper

    1. Piet51

     @Bolland
     De Jonge is mijn politieke held niet, maar verder vind ik hem onder de huidige omstandigheden een sterke bestuurder.

     1. Bullshit10

      Piet51
      Een sterke bestuurder een sterke leugenaar zul je bedoelen.bruins is niet voor niets na 2 weken al door de knieën gegaan omdát hij die leugens niet meer kon vertellen

 13. Shadow1100

  Ik wilde (even) lid worden van het CDA om op Pieter Omtzigt te stemmen, maar je mag pas stemmen als je 8 weken lid bent, de slimme rakkers…….

 14. Tom Bombadil

  Ik hoop dat deze mafkees het niet wordt iig.

 15. Hamersma

  Citaat….
  Die arme oudjes stierven massaal en, als ze het wel overleefden, mochten ze niemand zien, waardoor ze verpieterden. Het kon De Jonge allemaal niets schelen.
  xxxxx
  Als je dit voor teksten gebruikt weet ik en ding zeker, hier is iemand walgelijke taal aan het uitbraken. Hier wordt je toch kotsmisselijk van.

 16. Ploppert

  Voor Nederland is hij zeker een van de beste kandidaten.
  Iemand met meer kwaliteiten moet je niet bij de cda willen hebben.
  Kost te veel stemmen van de echt goede partijen.

 17. 56RdK

  Die De Jonge is een arrogante, egocentrische en machtwellustige lul, medeverantwoordelijk voor de dood van duizenden ouderen! Medeverantwoordelijk want die Bruins, die nu (bewust) uit beeld wordt gehouden, is daar ook medeschuldig aan, net zoals die Van Dissel! Ook verantwoordelijk voor die duizenden die nu voor hun leven mismaakt zijn.
  Oh ja, en ook de grootste lamlul in dit geheel, Rutten natuurlijk, onze ‘crisismanager’.
  Allen zijn schuldig aan de dood van duizenden en de duizenden verminkten!
  Ooit zullen ze zich hiervoor moeten verantwoorden!

  1. Bullshit10

   56
   Je vergeet de doden die nog gaan komen die geen behandeling hebben gekregen tijdens deze onzin crisis denk vooral aan kankerpatiënten die niet geholpen konden worden mensen met hart klachten enz enz ik heb al genoeg verhalen gehoord die dood zijn gegaan omdat ze niet zijn geholpen maar dat hoor en zie je niet op die staatzenders en staatsomroep Piet 51 dit bericht is ook voor jij .deze doden die vallen hoor je bij jensen.nl bij blue tiger studio bij oorlog reeds verloren of bij cafe weltschmers enz zullen dat allemaal leugens zijn ik dacht het niet jij wel piet51

   1. Piet51

    @Bullshit10
    Ik dacht inderdaad, dat het allemaal leugens zijn. Nee, ik dacht het niet, ik weet het 100% zeker. Ik ben heel erg voor persvrijheid en vrijheid van meningsuiting, maar voor de sites die je noemt zou ik met plezier een uitzondering willen maken.

    En nog een goedbedoelde tip aan jou en anderen hier: lees of bekijk toch nog eens en paar dagen de mainstream media. Want alleen dan kun je hun kwaliteit beoordelen.

    1. Bullshit10

     Piet51
     De mainstream media heb ik al lang vaarwel gezegt daar luister en kijk ik niet meer na

 18. Gelul

  Hugo de Jonge bewijst: hij staat werkelijk helemaal nergens voor
  kan hij dan niet weer voor de klas ? gewoon zijn oude baantje 1e klas lagere school

  1. Gelul

   hier heb ik spijt van dat kan ik die kinderen niet aandoen SORRY

   1. A-BBa

    @Gelul: als jij de tweede reactie niet had geschreven had ik het gedaan. Je slaat de spijker op zijn kop.

 19. Florissa

  Al Bundy had ook iets met schoenen,maar daar kon je nog mee lachen,zelfs dat kan niemand met deze clown .Die kan helemaal niks ,en is een loopjongen van het grote geld ,de verzekeringen bepalen de koers,en Hugo hangt aan een touwtje als een harlekijn .

 20. A-BBa

  Ik heb de speech van De Jong ook even doorgelezen en inderdaad: hij bewijst hiermee dat hij absolut nergens voor staat. Een hoop lege tekst zonder enige inhoud.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.