Johan Derksen heeft een zwak voor Henk Otten: ‘Lijstduwerschap niet uitgesloten!’

Als het aan senator Henk Otten ligt wordt Johan Derksen het paradepaartje van zijn nieuwe partij met ex-50PLUSSER Henk Krol. Derksen zou namelijk de nieuwe Partij voor de Toekomst aan een zeteltje moeten helpen. De besnorde bruller liet weten dat hij wel een zwak heeft voor Otten…

Derksen en Otten waren beiden te gast bij NPO Radio 1. Otten gaf aan dat hij “uitgebreide gesprekken” had gevoerd met Johan Derksen. Zeker vanwege “zijn leeftijd en standpunten” geeft Derksen aan een bondgenoot te zijn van FVD-dissident Otten. “Ik heb een zwak voor die Otten, omdat hij op een bijzonder onheuse wijze behandeld is door Baudet”, aldus de veelbesproken bromsnor.

Een prominente rol binnen de nieuwe partij van Henk Otten en voormalig 50-PLUSSER Henk Krol is dan ook niet uitgesloten volgens Derksen:

“Ik wil me nou niet meteen halsoverkop in de politiek storten. Ik heb al onrust genoeg veroorzaakt in dit land, lijkt me.”

Welke rol er dan wel zou zijn weggelegd voor Derksen?

“Dan ga ik meteen voor Tweede Kamerlid en ook maar voor minister-president. Ik denk dat Mark Rutte geen oog meer dichtdoet!”

Wederom kunnen we dus weer concluderen dat een versplintering op rechts altijd op de loer ligt. Gekscherend genoeg heeft Derksen zijn zakken al genoeg gevuld met zijn mediaoptredens, maar blijkbaar mag Otten toch in zijn gulp gluren…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. hans-e-pans

  Volgens mij is er bij Johan Derksen bovenineen draadje los of er is een zekeringetje doorgebrand.

  Of het kan ook alleen maar gebrek aan aandacht zijn.

  1. Start

   Omdat hij een keer een andere mening heeft dan jij?
   Huilebalk.

   1. GvdGvd

    Otten en Derksen ..Juut en Juul !

   2. Brenda Welsh

    vervolgens

   3. Bullshit10

    Inderdaad derksen houd wel van homor ik kon om die 2 heren wel lachen
    Maar als derksen die dief otten steund dan ben ik klaar met otten wand eerst was hij voorstander van fvd de reden dat dat niet meer zo is is mij onduidelijk
    En als derksen zegt dat otten

    1. Charles Bingley

     ‘derksen houd wel van homor’

     Misschien houdt hij ook wel van humor.

     1. Oepsie

      Goh wat gevot! Als taalnassi, kan je het niet laten hè. Ons armzielig ‘specklapje’, moet altijd de beste van de clas zijn. Want? Narcisten snakken niet naar liefde of waardering, want ze kennen die gevoelens niet. Ze willen worden gevreesd of geadoreerd.

    2. Bullshit10

     Ik was nog niet klaar
     Dus als derksen zegt dat otten op een onwijze manier behandeld is door baudet dan is dat een leugen otten heeft gestolen en dat was de hoofdreden dat otten moest opstappen
     Als derksen otten steund dan is derksen geen knip voor de neus waard wand wie steunt een dief die 500000 euro en een zetet heeft gestolen
     STEM FVD OF PVV ….UIT DE EU

     1. Logica

      Klopt Bullshit, hoe zou Nederland gereageerd hebben als Baudet de diefstal van Otten onder tafel van geveegd. Hij zou als een hypocriet zijn afgeschilderd en terecht. Baudet heeft juist gehandeld door terugbetaling te eisen en hem te royeren.

      Ik heb Derksen hoog zitten en als dit bericht waar is dan begrijp ik er niets van. Dat zou echt niet bij Johan passen.

    3. Bullshit10

     Dan ben ik klaar met otten dat moet zijn derksen

 2. RvdBe

  Derksen is/was ok bij VI, hij gaat zich toch zeker niet in het correcte keurslijf van zo,n kartel likkende non partijtje laten hijssen?

  1. Start

   Ik heb altijd gedacht dat die Otten het Forum voor Democratie samen met Thierry heeft opgericht??

   1. GvdGvd

    Had, totdat hij de fout in ging en dacht het ver te brengen met zijn 1 man partijtje, maar wie geloofde nog in Henk Otten niemand toch, misschien met die afgeleefde kop van Derksen erbij, twee gebakken lucht schreeuwende clowns partij A & O. O moet uitkijken anders neem A het zo over.

   2. Brenda Welsh

    vervolgens

 3. Pierre Tombale

  Niet doen, Johan.
  Otten is een Mens-achtige kasgraaier.
  Daar reken ik jou niet toe, daar hoor jij niet bij.

 4. combat le pelicule

  Als Johan dat doet is het natuurlijk helemaal gedaan met hem..

 5. Xander XXL

  Johan weet zelf niet meer wat hij wil en doet.
  Is altijd VVDer geweest, toen jaren aanhanger van D66. Toen kreeg hij sympathieën voor FVD, dat was na jaren dwalen zijn partij daar voelde hij zich thuis. Toen beviel de persoon Baudet hem niet zo maar de programmapunten en tweede man Hiddema dat was het helemaal. Vorige week kreeg hij het boek nog overhandigd en likte Hiddema bijna af. Nu heeft hij weer een zwak voor Otten. Die Derksen is toch niet meer serieus te nemen.

  1. Start

   Onzin. Hij neemt tenminste de moeite om van tijd tot tijd kritisch cree oké na te denken over de vraag of hij nog steeds bij de partij zit waarvan het partijprogramma het meest in overeenstemming is met zijn politieke uitgangspunten.
   Als het ook al verboden is om om in 60 jaar tijd nooit van politieke partij te wisselen is het einde zoek.
   Beter dan die meeloopmeute van de PVV.
   Sterker nog, paar weken geleden vond je hem nog een held.

   1. Start

    Excuus voor de ruis in de tekst

     1. Start

      FisifisiJochemHARDPantjaSilaPeetjuhMaksCZbalkenbrijweerwoord enz etc

     2. Carstens van Schagen

      Kistbloem

     3. Start

      Valse ProfeetFisifisiJochemHARDPantjaSilaPeetjuhMaksCZbalkenbrijweerwoord enz etc usw

     4. combat le pelicule

      bloemkistannaantichristnazisympathiereinoudbrendaaytaswatcherklaverenzetcacsterft2x

     5. Start

      enz

   2. Xander XXL

    Wat jij onzin vindt interesseert me heel weinig. Maar als je mij even kan aangeven waar ik Johan een held genoemd heb, dat zou ik graag bewezen willen zien. Dat lijkt me wel zo eerlijk in plaats van je bek maar een duw te geven.

  2. DubbelZout

   Ja, iedereen die niet blind achter jouw Grote Leider aan loopt is af

 6. Rene van der Grijp

  Tja…Johan Derksen…

  Stemde jarenlang D66. Kwam er pas achter hoe fnuikend de linkse deugkerk is toen hij zelf, in en rond z’n grachtenpand in Gouda, geconfronteerd werd met de “zegeningen” van de multicul (mocro’s).

  Hij schreef daar een column over toen hij nog hoofdredacteur van VI was. Dat kon hij heel goed, columns schrijven: ht*ps://www.vi.nl/nieuws/discriminatie-als-drogreden-voor-terreur

  Maar zijn politieke antenne is niet al te best. Dat blijkt eens te meer, nu hij een zwak blijkt te hebben voor Otten, een kasgraaier en zetelrover van de buitencategorie.

  Johan, als je dit leest, hou je verre van de politiek want je hebt er geen kaas van gegeten.

  1. Waldorf_en_Statler

   Johan, als je dit leest, hou je verre van de politiek want je hebt er geen kaas van gegeten.

   Straks beweert de schrijver van dit advies weer dat hij een weldenkende realist is welke met 2 voeten in de Europese klei staat.

 7. Appelstroop

  Succes Johan 🙂

 8. Paardenmiddel

  Groep Otten is niks en wordt niks. Misschien toch een goede match met Derksen.

 9. LifeBuddy

  Qua politiek heeft Johan Derksen altijd Ultra sLinkse opmerkingen gemaakt naar het Gewone Volk toe. Daarbij viel het op dat die kale gladdekker altijd sLinks achter hem stond. Die huichelaar tegenover derksen gooide er altijd een ultra sLinks vuurtje bovenop. Dus dat wordt nog Lachen als hij tegenover denk moet gaan denken. hahahaha [een synisch sLinks veronica lachje] Top!

 10. Roelof Rechts

  Meneer Trump is eindelijk erachter gekomen dat te tolerant en coulant bezig was, dus ie hedenavond gestart met zuiveren van het tuig en gaat gelukkig niet zachtzinnig.
  Niks hiervan op de nos te bespeuren.

  1. Charles Bingley

   Op welke zuivering doel je?

 11. Carstens van Schagen

  Wel goed dat Derksen zich aansluit bij Otten, want van Otten horen we straks helemaal niets meer!

 12. J.Rademaker

  Beste Kenneth,
  . Gekscherend genoeg heeft Derksen zijn zakken al genoeg gevuld met zijn mediaoptredens, maar blijkbaar mag Otten toch in zijn gulp gluren…

  Ok ben dom maar wat is de bedoeling van deze formulering.

 13. ikweetwatikwil

  Prachtig Johan Derksen. Laat ons maar weer lachen. 😉

 14. 56RdK

  Johan, niet doen!! Blijf bij je leest!
  Want ik geloof in jouw integerheid en dat gaat niet samen met deze politiek!

  1. Logica

   Daar sluit ik me helemaal bij aan. Johan heeft bij mij ook het beeld van een integere man. Dan is een samenwerking met Otten not doen.

   Dat hij vroeger D’66 stemde was niet zo gek. Dat was ten tijde van Hans van Mierlo en ook ij stemde daar toen op. De partij wilde een gekozen burgemeester, meer referenda en was hevig tegen de immer aanwezigheid van het CDA in het kabinet. Deze punten vind je nu bij het FVD. Ik begrijp werkelijk niet hoe iemand als Jan Terlouw zich nog thuis kan voelen bij de huidige club.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.