Verlaat 'cadeautje' aan ex-Bouterses Suriname: 'Nederland schenkt extra coronahulp'

Verlaat 'cadeautje' aan ex-Bouterses Suriname: 'Nederland schenkt extra coronahulp'

Bron: esfera / Shutterstock

Het loopt momenteel niet helemaal soepel in het gespleten land Suriname, waar ook nog eens het coronavirus rondspookt. Om die reden heeft de Nederlandse overheid besloten om onze Zuid-Amerikaanse bondgenoten bij te springen.

Suriname is nog nauwelijks bekomen van het electorale verlies van de excentrieke ex-president Desi Bouterse, maar is ondertussen alweer verwikkelt in een andere strijd: Het coronavirus. Gelukkig schiet Nederland -bij monde van minister Stef Blok- nu te hulp.

De Surinaamse collega van Blok, Albert Ramdin, had gevraagd om meer ondersteuning voor Suriname vanuit Nederland. In het Zuid-Amerikaanse land zijn de financiële problemen niet mis. Daarnaast heeft het land de coronacrisis niet onder controle en roept nu dus de hulp in van Nederland.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties