Noord-Afrikanen slaan Enschedese homo’s in elkaar, COC kijkt liever weg: ‘Homofobie in Twente, ligt aan de opvoeding!’

Begin juni trok dit incident op een notoire locatie in Enschede de aandacht. De daders waren Noord-Afrikanen. Dat zijn ze in die buurt namelijk vrijwel altijd. Maar dát mag je natuurlijk niet zeggen! En dat vind het COC ook, die kennelijk liever de daders beschermt dan de eigen doelgroep!
Context: Enschede Noorderhagen
Wat zich in Enschede in de buurt van de Jumbo in Noorderhagen en de Korte Hengelosestraat misdraagt, is vrijwel uitsluitend (Noord-)Afrikaans volk, met wat drugsverslaafde Duitsers her en der. Maar het zijn structureel de gekleurde minderheden daar die de meisjes nafluiten, de homo’s in elkaar meppen en het loverboycircuit in zo’n beetje de hele regio springlevend houden. Ik loop er vrijwel dagelijks (ook ’s avonds!) langs.

Feit: Allochtonenprobleem
In de gevallen van (dreiging van) geweld, aanranding en een algeheel onveilig gevoel bij veel vrouwen in die buurt, werd het beestje gewoon bij de naam genoemd. Bij de meest recente aanval op een homo net zo:

“Volgens Bas zijn het bijna altijd jongens met buitenlandse roots, die schelden. „Geen Jantje, Pietje of Klaasje.” De mannen (…) spraken ook met een buitenlands accent. Zijn zus: “(…) Ik vind dat ook de buitenlandse gemeenschap aan zet is. Zij moeten binnen hun gemeenschap het debat voeren dat je respect moet hebben voor homoseksuelen. Dat je vrouwen niet zomaar uit kan schelden voor hoer.”

Het andere geval betreft enkele Syrisch-orthodoxe jongeren, die opmerkelijk genoeg met klem benadrukten dat de geaardheid van hun slachtoffer er niets mee te maken had. Die zijn (terecht) bang dat het af zou geven op de hele gemeenschap. Zij weten namelijk ook donders goed dat ze er op aangekeken zullen worden (etnische verschillen herkennen is als vaardigheid bij de gemiddelde Enschedeër niet heel sterk ontwikkeld, laten we maar zeggen). Wat er dan wél speelt is nog onduidelijk. Maar opvallend is het wel.

Wegkijken en deugen!
Maar wat nog veel opvallender (en veel erger) is, is het feit dat het COC nu spreekt van ‘homofobie in Twente’, alsof er geen duidelijke groep aan te wijzen valt. Ondanks het feit dat alle recente nieuwsberichten over dit onderwerp, allemaal wezen naar allochtonen met een Noord-Afrikaans uiterlijk.

En nu wil het COC dus dat er ingezet wordt op preventie. ‘Opvoeding’ is het toverwoord. En natúúrlijk is het ook een probleem dat heteroseksualiteit nog altijd de norm is. Dus laten we vooral heel Twente gaan leren dat het oké is om anders te zijn en dat iets niet perse de norm hoeft te zijn of te blijven alleen omdat 90 procent van de bevolking die indruk maar blijft wekken. En die kut Turkjes, Marokkaantjes, verdwaalde Congolezen en verloren Somaliërs, die elkaar alleen maar verder opstoken in ronduit abject gedrag? Die blijven dat gewoon doen zoals ze al jaren hebben gedaan. Het COC houdt dat met zo’n ‘advies’ gewoon in stand en heeft liever dat ú leert dat hun gedrag verkeerd is. Want die groep aanpakken, da’s toch veel te eng nu!

Ik snap oprecht niet wie zich als LHBT’er nog gesteund kan voelen door het COC, want dit is gewoon wegkijken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. CLoVis

   
  Ja,
  maar geen stageplaatsen…

  en diskrimisasie
  jeweetoch broer.

  1. CLoVis

    
   En intussen
   liggen zich de naffers te rukken
   bij en foto van Boomsma.

   1. Enz-etc

    Duidelijk etcetera. Homo’s zijn vies.

    1. CLoVis

     @lamlul

     Denken is nog steeds niet aan jou besteed, nietwaar?

     1. Enz-etc

      Etcetera, klootviool.

     2. Enz-etc

      liggen zich de naffers te rukken
      bij en foto van Boomsma
      dat is denken.
      etcetera.

     3. Ernest Spiegel

      Die gast kijkt teveel pelicula.

    2. Ernest Spiegel

     Lamlul maakt zichzelf nog belachelijker dan hij al is.

     1. Duidelijk

      bloemkist

     2. Bloemkist

      FisifisuStalker!CombatMaksStartBalkebrijMaksCZPeetjeh776WillemWeverDiarree!!!!!!!!!!!

     3. combat le pelicule

      bloemkist?

     4. Duidelijk

      bloemkist!

     5. Bloemkåst

      FisifisuStalker!CombatMaksStartBalkebrijMaksCZPeetjeh776WillemWeverDiarree?

    3. Bloemkåst

     Bloemkool?

  2. Enz-etc

   Etcetera.

 2. RvdBe

  Ligt niet aan de opvoeding, ligt aan de cultuur waarin homo seksualiteit niet geaccepteerd wordt.
  Er uit trappen dat tuig, of moeten we alweer van de politiek horen dat “we dit met zn allen niet moeten willen”
  Denk dat Rutte het te druk heeft om met zn maten van blm en antifa het instutionele racisme te bestrijden, daar waar de witte heteroseksuele zich volgens hem zo schuldig aan maken.

 3. Heras

  Weer een leugen. Dit keer van het coc. Waarom krijgen ze nog subsidies? Door homo’s niet te beschermen en weg te kijken, moet de kraan maar dicht, want zij doen hun werk niet. We weten echt wel dat het over het algemeen moslims zijn, die homo’s meppen.
  Maar als Jetten dit ook niet durft te benoemen, wat schieten we dan op met die Coc of met al die demonstraties?

  1. evil knievel

   Waarom mag u wel h0m0’s plempen n ik nie!?😕

 4. ervi

  Homo’ s zijn de nieuwe Joden.

 5. Xander XXL

  Wat ik niet begrijp. Toen ik jong was gebeurde zulke dingen ook met allochtonen alleen met andere nationaliteiten. Dan trokken we er met een groep autochtone op op af en maakte we korte metten met die gasten. Waarschijnlijk lopen er nu voldoende van die stoere Hollandse meelopers tussen waardoor dat niet meer gebeurd.

  1. JFU

   Precies..zo is het. Watjes zijn het tegenwoordig. Dat is de reden dat we alles wat Nederlandse cultuur is kwijtraken, en dat zonder slag of stoot.

  2. Marija

   Het zijn er nu te veel,veel te veel.

  3. evil knievel

   H0m0’s staan niet echt bekend om hun vechtersmentaliteit helaas,sorry!😔
   Zou wel lachen zijn als dit zooitje ze ns gereten kreeg door n paar potige!😁😜

  4. gedacht

   Erg spijtig dat we elkaar nooit ontmoet hebben echter potenrammers bestonden voor het grootste deel uit rifapen , ook destijds. Zodra de laffe honden 1 klap op de snuit krijgen was de hele roedel verdwenen.

   Was toen ook al erg laf volk

 6. Toverkol

  Al dat soort castreren, worden ze rustig van…..
  Heb mijn kater ook laten castreren ben tot nu toe heel tevreden met de resultaten!

  1. Xander XXL

   We zijn nog steeds in de meerderheid Marija maar als het gros te links en/of te laf is om er tegenin te gaan wordt het steeds erger.

 7. ikweetwatikwil

  Een behoorlijk deel van Nederland zal blijven weg kijken, hun leven is gemakkelijk ,hebben nergens last van, willen geen moeilijkheden. Ferme jongens, stoere knapen behoord tot een ver verleden als die er al ooit geweest is.
  Tegenwoordig is het “thee drinken” en een waarschuwend praatje , maar vooral blijven glimlachen.
  Het is niet voor niets dat de PVV zegt met behulp van FVD, eigen volk eerst. Want wie bekommerd zich verder nog om eigen volk. Het zal nog erger worden en dat heeft de Nederlandse bevolking aan zich zelf te danken.
  Moslims zullen niet veranderen. Dit is de nieuwe manier om de wereld te veroveren . Waarom lost het aangepaste deel van moslims hun problemen niet zelf op. Of zijn die al zover aangepast, dat ze ook de confrontatie niet aandurven.

 8. evil knievel

  Bangeschijters!🙈

 9. JB from O

  Opschieten, point-of-no-return komt in zicht!

  1. Duidelijk

   Islam is nóóit en nergens vrijblijvend!

 10. janszm

  Is er geen sterke meid in Enschede, desnoods veklede vent, die geholpen kan worden door “onzichtbare jongens”?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.