Partijen totaal verbaasd over falend immigratiebeleid: ‘informatie over risico van asielzoekers met psychische klachten wordt niet gedeeld’

Tweede Kamerleden Becker (VVD) en Van Toorenburg (CDA) willen van staatssecretaris Broekers-Knol (Asielzaken, VVD) weten hoe het toch kan dat er zomaar een verwarde asielzoeker ons land binnen wist te komen en iemand in Oss neer heeft kunnen steken. Ze krijgen denk ik het vermoeden dat er iets mis is bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)…
Heb je er weer zo een
Volgens mij kan iedereen inmiddels de puzzelstukjes zelf wel leggen wat betreft het spektakel dat immigratie heet. Meestal gaat dat zo: een kansarme droeftoeter verlaat zijn shithole van een land, maar weet toch op miraculeuze wijze een kapitaal bij elkaar te sprokkelen waar je u tegen zegt. Daar betaalt hij de mensensmokkelaar van en met een beetje geluk wordt hij niet te hard genaaid en overleeft hij de oversteek van de Middellandse Zee.

Zielig verhaaltje
Vervolgens is het piepen, janken en kreunen in Italië of een ander EU-land, krijgt hij hier en daar hulp aangeboden van allerlei (juridische) instanties en maken ze er een mooi verhaal van. Die knaapjes zijn allemaal 17, homo en hebben één of ander nauwelijks te verifiëren verhaal, maar worden toch naar binnen geloodst.

‘Verwarde’ man
Dan is het afwachten op de procedure. Ze weten (met hulp!) precies wat ze wel en niet moeten zeggen: de medische achtergrond verzwijgen ze bijvoorbeeld. De procedure duurt natuurlijk weer te lang, ze krijgen een smak geld en verdwijnen vaak weer uit het zicht. Je hoort er even niks meer van en dan wordt je weer geconfronteerd met een nieuwsbericht: ‘Verwarde man steekt zomaar in op voorbijganger, hoe heeft dit toch kunnen gebeuren, gelukkig is het (alweer) maar een enkel incident!’

De Kamerleden Becker en Van Toorenburg worden nu ook eindelijk wakker. Het kan namelijk niet de bedoeling zijn dat psychische klachten omwille van privacy niet worden gedeeld met andere instanties, wat dus al die tijd wél is gebeurd. Dat is ook één van de redenen dat er steeds verwarde mannen op lui insteken in dit land. Maar genoeg is genoeg, ‘dit kan zo niet langer’ vinden ook CDA en VVD, die nota bene allebei in het kabinet zitten.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Mar

  IND zoekt nog personeel.
  Niet allemaal tegelijk solliciteren, want dat snappen ze daar niet.

  1. evil knievel

   H0m0!!!😁

 2. Xander XXL

  Komen er weer verkiezingen aan?
  De vuilakken wisten van niks en nu zijn ze verbaast. Blijf er maar intrappen mensen en geef ze weer vier jaar straks om ons met een verachtelijke blik te naaien

  1. Blitzkrieg

   Xander XXL :
   Quote : “Komen er weer verkiezingen aan? De vuilakken wisten van niks en nu zijn ze verbaast. Blijf er maar intrappen mensen en geef ze weer vier jaar straks om ons met een verachtelijke blik te naaien”

   Het is de reden waarom ze onze boeren kapot maken, ze hebben hun grond nodig zodat er woningen voor asielzoekers kunnen bouwen.

   1. Xander XXL

    Dat zou ook wel eens een onderliggende rede kunnen zijn. Zover was ik nog niet.
    Maar zouden ze in den Haag nou echt denken dat ze letterlijk en figuurlijk buiten schot blijven als al die criminelen en gelukzoekers hier in voldoende aantallen gesetteld zijn.
    Dat is een schrale troost maar ook zij komen aan de beurt. En dan is het janken.

    1. Blitzkrieg

     Xander, kijk dit eens op je gemak dan snap je precies wat er aan de hand is met betrekking tot de boeren. Bovendien is het zeer prettig om naar te kijken zoals het YouTube kanaal “Een oorlog reeds verloren” dat altijd is.

     Van boeren, burgers en banken: de ontworteling van Nederland
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=n7eQC_rvF6E

     De ontworteling van Nederland: addendum
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=6tkr762jagc

    2. Blitzkrieg

     Xander XXL :
     Quote : “Maar zouden ze in den Haag nou echt denken dat ze letterlijk en figuurlijk buiten schot blijven als al die criminelen en gelukzoekers hier in voldoende aantallen gesetteld zijn.”
     JA ze denken zeker dat ze buiten schot blijven. Ik zal het je zelfs sterker vertellen, als ze het beleid van de EU uitvoeren (zoveel mogelijk asielzoekers) dat ze worden beloond met allerlei schitterende baantjes in Brussel of elders. Als je er in Nederland een zootje van maakt in de politiek, dan kan het grote graaien pas echt beginnen.

     Tom Staal trekt rioolput EU open: Straatsburg
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=iK8ue7-Shpc

     Tom Staal trekt rioolput EU open: Brussel
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=MPbNF1q_6tg

 3. CLoVis

   
  We kunnen de bewijsvoering natuurlijk omdraaien;
  laat ze maar bewijzen dat ze géén psychische afwijkingen hebben.

  Dan komt er niet één meer binnen.

  We hebben al genoeg randdebielen als @lamlul loslopen.

  1. Blitzkrieg

   CLoVis :
   Quote : “We kunnen de bewijsvoering natuurlijk omdraaien; laat ze maar bewijzen dat ze géén psychische afwijkingen hebben.”

   Ben zelfs niet bereid om iedereen binnen te laten zonder psychische afwijkingen, grenzen moeten gewoon dicht… hermetisch. Als dat voor de EU een probleem is, is de reden des te groter om die zinkende titanic zo snel mogelijk te verlaten.

   De “unie” gaat uitelkaar vallen, de vraag is niet of maar hoelang dat gaat duren en hoeveel schade dit gaat aanrichten. Hoe langer we wachten hoe meer schade het ons zal toebrengen, als wij niet uit de unie gaan, gaat de unie uit ons.

  2. Verdulleme

   Gaan we de blanke Nederlanders met psychische afwijkingen dan ook uitzetten?

   1. halo1

    Nee.. dat kan niet. ieder land heeft zijn (eigen) idioten.. maar er dan ook nog extra gaan importeren is misdadig/naief…

   2. evil knievel

    NEE!🤣🤣🤣🤣🤣

 4. ikweetwatikwil

  Hoe lang gaat dat al , dat ze van niets weten. Hoe kan het dat de PVV het al jaren weet, maar daar niet naar geluisterd wordt.

 5. Nexit218

  Dus de gemiddelde minister staat niet alleen ver van het volk vandaan maar ook van hun eigen beleid!!! Briljant dit,en dan denken hun dat wij dom zijn! Tijd voor verandering!!!

  1. Xander XXL

   Ja wij zijn wel dom want we laten het allemaal gebeuren.

 6. CLoVis

   
  Ik kan niet wachten tot @lamlul reageert;
  iemand met praktische ervaring
  m.b.t. psychische klachten.

  1. Oepsie

   Niet doen! Je moet dat kalende speklapje, niet zo plagen. Heeft niets anders te doen, dan te wachten, tot zijn nummertje opkomt. Heeft zelf nooit iets bijgedragen aan de maatschappij, in welke vorm dan ook. Denkt van zichzelf, dat hij “Gods gift” op aarde is.
   Dat heeft te maken met zijn psychische afwijking en dat heet bij hem ‘Narcisme’. Dat is niet alleen erg voor hem, maar met name voor zijn omgeving. Zit elke dag, achter zijn toetsenbordje, langzaam onzichtbaar te worden, totdat ze hem vinden. Er is echt niemand die iets met hem te maken wil hebben. Ik heb dan ook alleen maar medelijden met hem.

   1. CLoVis

    @Oepsie

    Juist wel,

    ik wil hem zo dicht mogelijk bij me hebben
    des te beter kan ik hem raken.

   2. Duidelijk

    “Heeft niets anders te doen…”

    Klopt de psychoparaseit doet hier zijn dagbesteding.

 7. Getuige

  Eerste hulp is geboden. Een psychoanalyse maken is van later zorg.

 8. Genoeg van linkse dictatuur

  De verkiezingen komen er weer aan, allemaal allang bekend. Laten dit soort asielzoekers geen onschuldigen meer pakken, maar laat ze de schuldigen maar pakken die deze ellende veroorzaakt heeft. Als nabestaande stel de verandwoordelijke aansprakelijk.

  1. Gerdien

   Rutte staat huizenhoog in de peilingen dus ik weet niet wat je van verkiezingen verwacht.

   1. CLoVis

    @lamlul

    En volgens de peilingen zou Trump nooit president worden.

   2. combat le pelicule

    gerdien laat hier kwasi-achtige reacties zien, met een lekbakje eronder..

 9. Ben-NIET-Groen-L

  Off Topic…..

  Het is 2030 en een groot deel van de mensheid is weggevaagd door een geheimzinnig virus. De mensen die het virus hebben overleefd, leven onder een totalitair regime in de goed beveiligde stad Den Helder. Annabel Nanninga is een vrouwelijke huurmoordenaar en werkt voor een groep rebellen die de regering ten val wil brengen. Tijdens een missie om de regeringsleider van Den Helder te doden, stuit ze op geheimen die de toekomst van de wereld een compleet andere richting kunnen geven. Annabel Nanninga raakt verstrikt in een web van intriges en machtsmisbruik door deze zelfde regering maar uiteindelijk word de hele regering gevangen genomen ter dood veroordeeld en uitgevoerd.

  Eind goed al goed …happy end.

  1. evil knievel

   Spannende lectuur!👍🏼
   Nu alleen nog in de praktijk!😜

 10. kees cup

  Zelfs de ongeschoolde Hollander weet dit al jaren, zouden onze politici dan dommer zijn?

  Wat de gewone Hollanders ook al jaren vinden, maar wat ook al jaren niet meer uitgesproken mag worden, met dank aan deugend links…
  Minder minder.
  Genoeg is genoeg.
  Vol is vol.

 11. 56RdK

  Van Toorenburg en Beckers, twee tokkelkippen die tien jaar (of langer) deugbeleid hebben gesteund, beleid dat ondermijnend was en is voor onze vrijheid en veiligheid.

  Beleid waardoor buitenlandse parasieten, criminelen, tuig niet kon en mocht en mag worden aangepakt, niet ons land kon en kan worden uitgeflikkerd, waardoor privacy boven alles gaat, waardoor politie met de handen op de rug moet handhaven omdat ze anders voor de rechter komen.

  Dus leeghoofdige tokkelkippen, ga koken, ga naar je aanrecht en blijf daar!

 12. Duckday

  Verbaast verrast ongeloof kamer vragen O JEE verkiezing in het zicht.

  NU breek het kartel en stem PVV of FvD daarna snel uit het monsterverbond de EU en EURO dit vrbond dat nog niks bijgedragen heeft aan de welvaart werkgelegenheid voor de
  normale man vrouw in NEDERLAND
  We zijn een afval bak van europa met dit kabinet en zijn open grenzen van kom maar binnen beleid

 13. RvdBe

  Dementerend Den Haag is weer eens verbaasd over een probleem waar ze vorig jaar en het jaar daarvoor en daarvoor etc ook al verbaasd over waren.
  Ze vallen van de ene verbazing in de andere.
  Ik ben vebaasd dat stemmend NL zo hardnekkig op deze demente mensen stemmen.

  1. Mart

   Als demente stemmers blijven stemmen……krijg je dit.

   1. Enz-etc

    Duidelijk etcetera!

 14. ervi

  Ten tijde van de genocide in Rwanda kwamen er Rwandese vluchtelingen in Nederland. Deze mensen waren veelal zwaar getraumatiseerd. Kwamen niet zelden in de gesloten psychiatrie terecht vanwege ernstige suïcidaliteit. Heb er mee gewerkt en een aantal keren bij de spoorbaan lichaamsdelen lopen identificeren omdat ze uit wanhoop voor de trein sprongen. Dat waren de echte asielzoekers.

  Nadien zijn er nooit meer legitieme vluchtelingen in Nederland opgenomen .
  Alleen gelukzoekers, psychisch gezond of niet.

 15. Adriaen van Bergen

  Stel je voor dat Wilders gelijk heeft?
  Hun wereld zal instorten als een van hun (klein)kinderen aan de beurt is om belaagd te worden door die satansknechten.

 16. gedacht

  verbaasd en geschokt terwijl collega Wilders hier al jaren voor waarschuwt,

  linkse populistische arrogante windbuilen zijn achteraf altijd geschokt , verbaasd en ontdaan. Hypocriet volk die linkse deugmenschen

  1. Racerfirst

   Welnee, als je rechts dreigt te zijn ben je populist en extremist en racist en zo..
   Dus mag je niet meedoen!
   EN meeste slinkse (vvd) volk staat pal achter die pias rutte! Hij is er wel niet als het te heet wordt of laat andere de kolen uit het vuur halen maar hij heeft ons van een ramp behoed! Gatver!!!!!

 17. Augustus

  Als je een bevolking met gemiddelde IQ rond de 80 ~ 85 hebt waarbij incest generaties lang structureel wordt beoefend, dan is het ‘verward zijn’ de regel en niet de uitzondering. Dat zie je al aan hoe veel verwarde rappertjes rond lopen met heuptasjes.

 18. evil knievel

  Verkiezingen in t vooruitzicht n opeens worden ze wakker!?
  Trap r niet in mensen,gewoon rechts stemmen,grenzen dicht n weg met dit soort uitvreetsel!😁

 19. Bolkestein

  Zoiets als geen informatie delen zou toch na de moord op Anne Faber nooit meer gebeuren? Dat hadden ze toch beloofd?

 20. Adriaen Beyer

  Het stuitende onbenul en de welhaast criminele naïviteit van sommige volksvertegenwoordigers is niet te filmen.
  Je zou er poltiek bewust van worden.

 21. Racerfirst

  Gaat links bijv. Jesse en slinks bijv. Rutte samen even uitleggen aan slachtoffers hoe dit nou zit???
  Ik zou er nog een paar bij nemen! Zitten vast nog wel een paar van zulke pareltjes bij!?
  En rechts/populistisch tuig moet niet flauw gaan doen hoor! Halleluja!!!

  1. gedacht

   jaaaaaaaa , de onderste steen komt boven
   🙂 🙂

 22. Bes Tolen

  De keuze is of Nederland afschaffen of het immigratiebeleid en daarmee de massa immigratie. De keuze is nu eenmaal al veertig jaar voor afschaffen van Nederland en dat wordt niet meer anders

 23. Logica

  De gesubsidieerde immigratieclubs weten wel hoe ze aan het werk moeten blijven om zo hun banen te behouden. Lekker links blijven stemmen mensen en dat is op dit punt ook Vodden CDA

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.