René van der Gijp geeft duidelijkheid: “Veronica Inside komt niet meer terug.”

Nadat Derksen – en Van der Gijp al vaker in het verleden- door de Deugmilities zijn kaltgestellt wist iedereen wel dat daarmee het einde van VI in zicht was. Van der Gijp heeft laten weten dat men definitief niet meer hoeft te rekenen op de terugkeer van VI. Daarentegen wil hij wel verder gaan met een ander programma. Maar de naam is helaas te ‘besmet’. De linkse sneuneuzen hebben hiermee een culture slag gewonnen… 

Van der Gijp vertelt ook dat hij niet echt zit te wachten op een gesprek met Talpa. Als het aan hem licht trekt men definitief de stekker uit VI. In de huidige setting wil hij niet doorgaan met Veronica Inside.

„Johan en ik hebben besloten dat we niet op dezelfde voet verder gaan. Daar blijf ik bij. VI komt niet meer terug”

Toch blijft er de mogelijkheid bestaan dat we het duo Derksen en Van der Gijp weer op televisie zullen zien. Inmiddels bijgekomen van de ‘broedermoord’ van Genee geeft Van der Gijp aan dat hij best met Genee weer in een programma wil verschijnen.

„Wilfred heeft ons misschien laten vallen maar hij heeft ook geen moord gepleegd. Laten we het even afwachten”, gaat hij verder. „Als er andere ideeën komen dan willen we daar wel naar luisteren. Als het iets is waarvan Johan en ik denken: ’daar kunnen wij wel mee leven’, dan kan je daar normaal over nadenken.”

Van der Gijp geeft aan dat het stoppen met VI geen reclamestunt is. Hij is het meer dan zat om zo veel bagger over zich heen te krijgen van deugende Goedmenschen. Zijn naam is inderdaad nu al zo vaak onterecht door het slijk gehaald, het is terecht dat hij dit niet meer wil. Hiermee geeft hij indirect wel aan dat Links dus heeft gewonnen. Van der Gijp is er klaar mee.

„Een grapje maken en het hele land is in rep en roep. Wat een gedoe. Mensen die sponsors gaan bellen, mensen die in de war raken, mensen die je voor racist en homofoob uitmaken. Dan denk ik: joh, waar ben je toch mee bezig. Ik ben straks 60 jaar, ik ga daar niet meer aan meedoen. Johan en ik hebben geen één keer tegen elkaar gezegd: ’goh jammer hé’. Misschien is het er ook wel de tijd voor. We gaan gewoon iets anders doen en dan zien we wel weer.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Steiner

  Wat een lachwekkende kneus,eerst al die grote woorden over geloofwaardigheid en nu “na een paar nachtjes slapen” denkt meneer aan zijn centjes en wil hij gewoon weer met die Genee samenwerken.Als het groepje hetzelfde blijft en “alleen” de naam van het programma veranderd dan kan je net zo goed doorgaan met VI.

  1. Charles Bentley

   Wat lul je nou toch weer. Hij zegt hier duidelijk genoeg dat ze -pertinent niet- op dezelfde voet verder willen met elkaar. Hij houdt nog een kleine opening open voor een ander format.

   1. Steiner

    Zeg 24/7 zwakzinnige,snap je het weer eens niet???Als je eerst zegt dat je niet meer met die persoon wil samenwerken dan moet je niet een paar weken later met een kutsmoes van mening veranderen.Een praatprogramma met Genee,Gijp en Derksen alleen onder een andere naam is gewoon een drogreden om op zijn woorden terug te komen.

    1. GvdGvd

     Begrijp hem ook niet zo goed, in juni beschuldigde van der Gijp.. Wilfred Genee nog van N.S..B.. methodes, en nou ziet hij het wel weer zitten met diezelfde gast in een programma. Vind het maar een kneus die van der Gijp als hij die draai maakt van honderdtachtig graden.

 2. Janna47

  Inderdaad de linkse sneuneuzen en zogenaamde antiracisten hebben weer wat kapotgemaakt….Geweldig, dat dat tuig het weer voor elkaar heeft…..
  Toch vind ik het de mop van het jaar…”weten we zeker dat het Akwasi niet is”?
  Super Johan!!

 3. Waldorf_en_Statler

  Wat een ellende.
  De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn.
  R.I.P. V.I. rust (hopelijk eeuwig) in vrede.

  1. Charles Bentley

   Als M ook verdwijnt is de boel weer een beetje in balans.
   #fairplay

  2. Che

   Dat links is toch wel groot, zomaar een programma van de buis gehaald.

   Renee de grappenmaker, die zelf geen kritiek kan hebben maar nu toch de centjes aan zijn neus voorbij ziet gaan.

   Ach en wat moet je zeggen van Johan, geld is bij hem nooit vies geweest, maar wel altijd eerlijk.
   Hée blijf goede muziek promoten, geniet nog van de de goede tijd met C+B, we worden oud maar hebben het allemaal mee gemaakt…

 4. GvdGvd

  Waarom worden mijn reacties niet geplaatst ?

  1. Charles Oudshoorn

   Je vloekt teveel

 5. Rene van der Grijp

  Van der Gijp liet zich al weken geleden in dezelfde zin uit dus dit is niet nieuw.

  Maar het wringt. Genee viel zijn collega’s af, dus een hernieuwde samenwerking met Genee (waarvoor Van der Gijp nadrukkelijk de deur open laat) is niet geloofwaardig, ongeacht het format.

  Daarentegen is de VI-formule een goudmijn gebleken dus lijkt mij de oplossing voor de hand te liggen: vervang Genee en ga op de oude voet verder.

  Genee was slechts een aangever, niet meer dan dat. De man is een ontzettende ijdeltuit die denkt dat hij een groot talent is, maar in werkelijkheid gaan er dertien van dat soort types in een dozijn.

  Hij is gemakkelijk te vervangen en het programma kan er zelfs beter door worden.

 6. GvdGvd

  Van der Gijp, het prototype van het hardst lachen om zijn eigen grappen, de rest doet ook maar mee vanwege ……

 7. Bolland

  Jammer VI tenenkrommend,ongenuanceerd, meedogenloos, flauw en vaak heel erg leuk zal het missen.\\Bedankt Anouk op 1 of andere manier denk je blijkbaar dat iemand op je mening wacht, Arie Boomsma nep tot op het bot, Glennis Grace Goede zangeres en beter viswijf, en niet te vergeten al die andere deugkneuzen

  We gaan weer zouteloze flauwe kritiekloze oervervelende maar wel politiek correcte shit voorgeschoteld krijgen

 8. Charles Bingley

  Ach, wat spijtig, ook deze racistische borreltafel kunnen we niet meer overeind houden.
  Het lijkt Zwarte Piet wel.

  🙂

  1. Ernest Spiel

   Het is me toch wat met de hedendaagse overgevoeligheid.

  2. Watford_en_Stattham

   Ik voorzie in de nabije toekomst ernstige continuïteitsproblemen voor de Nederlandse Publieke Omroep.
   De lonen van alle betrokken werknemers worden namelijk nog steeds niet zwart uitbetaald.

   1. Aborifa

    Kan een tafel ook al racistisch zijn?
    Als mensen iets zeggen dat je niet bevalt dan zijn ze dus racistisch.
    Derksen en Gijp zijn geen racisten. Dat weet je ook wel.

  3. combat le pelicule

   aldus een paar zielige figuren hier, die de definitie van racistisch niet snappen, het verschil tussen een goeie grap niet begrijpen en zich behoorlijk op hun pikkie getrapt voelen

 9. Original NL

  Wat je ook van VI vindt of vond…de linkse deugkneuzen hebben hiermee een grote overwinning behaald…een in hun ogen niet politiek correct programma is het zwijgen opgelegd.
  Censuur à la 1984…
  Democratie..vrijheid van meningsuiting? …voltooid verleden tijd.

 10. Cycle25

  Media gaat net zo lang door totdat de hele Nederlandse cultuur eruit getrapt is, V.I is een start, de rest volgt, links veracht het gedachtegoed van common sense

 11. Willem Alexander

  de definitie van een maten-naaier = wilfried genee
  die wil je toch niet meer zien of horen en dat zullen de kijkcijfers wel ondersteunen ook.
  weg met dat enge mannetje
  of zoals Gijp zou zeggen “daar is alles mis mee”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.