‘Tiener met MAGA-pet’ Nick Sandmann wint na CNN ook rechtszaak tegen Washington Post, krijgt wéér 250 miljoen dollar

Nick Sandmann, de tiener uit Covington die met z’n Make America Great Again (MAGA)-petje tegenover een indiaan stond en door de media als één of andere treiterende, racistische Trump-supporter werd neergezet, heeft alweer een rechtszaak gewonnen. De media manipuleerden namelijk de beelden. CNN schikte al voor $275 miljoen dollar en The Washington Post nu voor $250 miljoen.

Sandmann zat met z’n klasgenootjes buiten en dichtbij een anti-abortusprotest. De beelden en verhalen die bij CNN, The Washington Post, ABC, CBS, The Guardian, The Hill en NBC naar buiten kwamen, lieten het doen lijken alsof het de jongeren met de MAGA-petjes waren die de protestactie wilden verstoren en een indiaanse man treiterden.

“A video of a group of mostly white teen boys taunting a Native American man during the Indigenous Peoples March in Washington, DC went viral Saturday, prompting widespread criticism of the youths.” ~ The New York Post

Ook zou het gaan om een ‘Indigenous Peoples march’ van de gelijknamige organisatie The Indigenous Peoples Movement. Die organisatie reageerde namelijk ontzettend fel op de jongeren en verklaarde ‘dit is de reden waarom onze protestmarsen nodig zijn!’

Maar het bleek dus om een anti-abortusprotest te gaan en de jongeren waren het slachtoffer, maar hielden zich juist koest. Dat werd ook gewoon duidelijk op de rest van het beeldmateriaal, maar de eerder genoemde media lieten die beelden doelbewust weg uit de berichtgeving.

En nu dus tijd voor gerechtigheid! Nick Sandmann heeft al $275 miljoen van CNN en $250 miljoen van The Washington Post. De rest van de media zijn ook gewoon aan de beurt, en deze tweede win vergroot natuurlijk alleen maar z’n kansen. En terecht, afstraffen dat soort praktijken!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Oepsie

  Katsjing! Goed gedaan jochie!

  1. Peter Loosduinen

   Mee eens !

 2. Bullshit10

  Ab
  Over filmpjes manipuleren gesproken hier heb je al een voorbeeld had je nu nog wat
  CNN is het zelfde als bij ons NPO sjonge sjonge wat zijn onze media betrouwbaar
  Ab en deze staatsomroep en staatszenders geloof jij

 3. Beukman

  Deze geldwolf heeft weliswaar deze volkomen buitenproportionele bedragen geëist, maar ze niet gekregen. Het bericht klopt dus niet.

  1. Bolland

   @Beukman Geldwolf?

   hij werd vals beschuldigd!!! en gedemoniseerd tov heel de USA en rest vd wereld, mag hij dan wat terugdoen?

   Overigens wel eens dat de bedragen niet kloppen, er zijn schikkingen getroffen, maar zou financieel graag willen ruilen met hem nu, komen er nog 4 aan ook, dua hij is zwaar binnen met dank aan leugenachtige MSM

   1. Beukman

    Wat een ingewikkelde manier om te zeggen dat je het met me eens bent, Bolland.

    1. Bolland

     Beukman U kunt niet lezen? Jongen is geen geldwolf(betekend dus niet eens met u, want om onbegrijpelijke reden noemt u hem geldwolf) maar slachtoffer van MSM hetze, hij vecht terug en wint top!

     Was het wel eens met gedeelte van uw commentaar dat bedragen niet kloppen, zijn nl geen bedragen bekend gemaakt.

     1. Beukman

      O, bedoel je dat met “de bedragen kloppen niet”. Dan zijn we het inderdaad niet eens.
      We hebben het over iemand die meer dan een half miljard eist omdat er ten onrechte een vlekje op zijn reputatie terecht is gekomen. In Nederland zou zo iemand hooguit 2 à 3 duizend euro krijgen, en terecht. Een half miljard dollar is extreem buitenproportioneel. Wie dat durft te eisen, is derhalve een geldwolf. Met dank aan de zieke claimcultuur in de VS.

     2. Beukman

      Hier nog een paar vermakelijke voorbeelden van de Americaanse claimcultuur, Bolland. Daar blijkt uit dat Nick Sandmann zelfs een geldwolf in extremis is.

      fiatjustitia.nl/archief/de-amerikaanse-claimcultuur-de-5-meest-bizarre-schadeclaims/

     3. Rene van der Grijp

      Beukman probeert uit alle macht de aandacht af te leiden van het feit dat de MSM weer eens betrapt zijn op een stukje manipulatie waar Goebbels z’n vingers bij zou hebben afgelikt.

     4. Beukman

      De Belgische tról lijkt niet te beseffen waar deze draad over gaat: over de poet die de knul opstrijkt omdat zijn blazoen ten onrechte is bezoedeld.
      Wat vind jij, Rene, is een half miljard redelijk om het geleden leed te vergoeden, of is het te veel, óf is het wellicht te weinig?

     5. Rene van der Grijp

      De hautaine Amsterdamse tr*ol denkt in de positie te zijn om uit te maken waar deze draad over gaat. Voor mij gaat het met name over Amerikaanse media die het nieuws naar eigen smaak inkleuren. Dat is een veel groter probleem dan de claimcultuur.

     6. NEXIT.

      waarom in discussie met narcist beukhol wat toch uitdraait op een monoloog

  2. werikke

   maar wel gelijk gekregen dat is hoofdzaak. Mensen zoals jij die alles onder tapijt vegen zijn de tumors van eerlijke berichtgeving.

  3. RvdBe

   Beuk, of hij dat geld wel of niet heeft gekregen, het geeft weer aan hoe smerig de msm hele mensenmassa,s manipuleerd en nepnieuws voorschoteld, naieve mensen zoals jij worden daardoor op het verkeerde been gezet.

   1. Beukman

    De msm geeft nog steeds betrouwbaarder nieuws dan de alternatieve media, RvdBe. Ik heb destijds ook uit de (notabene linkse) msm vernomen dat deze jongen verkeerd geframed was.
    Maar daar gaat het hier niet om; het gaat om de bezopen geldbedragen die slachtoffers via hun advocaten kunnen eisen in de VS, en hoe ziek dat is.

    1. Bullshit10

     Beukman
     Alles wat er en Amerika gebeurd waait over naar Nederland kijk naar die negers demonstraties
     Helaas dat dit niet overwaait dat vind ik dan wel weer jammer. Misschien dat die verdomde mainstream media wel is een keer de waarheid verkondigt
     Zo lang dat niet gebeurt zullen de mainstream media blijven liegen .o ja dan moeten ook eerst die dictatuur 66 rechters vervangen worden wand anders schiet het nog niet op
     Kijk wat er met die rechtzaak van viruswaanzin is gebeurd een ijzersterk verhaal en nog en het ongelijke gesteld

     1. Beukman

      Gelukkig waait niet alles over uit America, @Shit. Een van de dingen die niet overwaaien is het rechtssysteem daar (waarmee de claimcultuur samenhangt). Ook het tweepartijenstelsel mogen ze houden.

      Onze negerdemonstraties zijn lang niet zo heftig als daar omdat de situatie van onze negers veel minder slecht is. Bovendien hoeft in coronatijden in Nederland niemand om te komen van de honger, in tegenstelling tot in America.Dat scheelt ook een hoop rellen.

      Ik vergeet nog iets te noemen. Een Rutte zou nooit zo corrupt kunnen zijn als een Trump, allemaal dankzij onze onafhankelijke rechtspraak en onze contr0lemechanismen.

      Prachtig land man, Nederland, je beseft weer extra de laatste tijd!

     2. Cycle25

      @Deugman, Rutte zou nooit zo corrupt kunnen zijn als Trump, lol, Trump heeft als één van de spaarzame presidenten beloftes ingelost, en Rutte…die mag premier worden door 1000 eurotje’s als broodje demagogie te verkopen.

      Nederland is een prachtig land, voor geraniumhouders ja…

    2. M. Brandenburg

     Maainstream media heeft in dit geval NOOIT aangegeven dat ze fout zaten, er werd hooguit gemeld dat er andere filmpjes opdoken die de uitgezonden beelden contrasteerden, maar nooit excuses of het boetekleeed aangetrokken van het niet verifieren van de beelden en de geplaatste stukken, dus Beukman lult weer uit zijn nek, het is namelijk een wezelijk verschil dat je roept (niet plaatst) dat er andere beelden zijn opgedoken, of dat je zegt we zaten fouten dit zijn de werkelijke feiten. Het isook daarom dat er zulke hoge bedragen gesetteld werden. Om die schuld bekentenis (zoals de Washington Post ook duidelijk heeft aangegeven) niet te hoeven geven. Beukman is wederom heel slecht op de hoogte en verzint weer feiten, oh wacht hij verdraaid de waarheid.

    3. Bullshit10

     Beukman
     Wat jij allemaal op noemt komt nog wel .dat duurt niet lang meer als alles duurder word en dat de verkiezingen worden uitgesteld door deze randdebielen dan kunnen de burgers op een stok kauwen
     Btw verhogingen
     Plastic belasting
     Miljo belasting
     Diesel en benzine duurder noem maar op we spreken mekaar nog wel een keer dan hoop ik dat jij als eerste bij de voedselbank loopt

     1. dosjenpeceta

      Én natuurlijk meer afdracht naar de EU niet te vergeten Bullshit

  4. dosjenpeceta

   Beukman vergeet even dat deze jongen niets verkeerd heeft gedaan en volledig door het slijk is gehaald, overigens, en daar is iedereen het mee eens, klopt het dat de bedragen niet kloppen…

  5. Skoll

   Van mij had het mogen kloppen het bedrag bedoel ik
   Wordt dat mensen helemaal sloopen omdat ze toevallig een niet welgevallige mening hebben helemaal zat ,Van mij mogen ze in Nederland daar ook best wel wat harder tegen optreden stelletje mafklappers

 4. Cycle25

  De bal gaat eindelijk rollen, volgende claims x 10 en dan stopt de linkse puist vanzelf.

 5. Rene van der Grijp

  “De media manipuleerden namelijk de beelden. CNN schikte al voor $275 miljoen dollar en The Washington Post nu voor $250 miljoen.”

  [Beukman modus on] Nee mensen, dat kan echt niet kloppen. De MSM die beelden manipuleert? Dat doen ze echt niet hoor, die journalisten zijn goudeerlijk en heel zorgvuldig [Beukman modus off].

  1. Cycle25

   Laat ‘m maar, TDS is niet te genezen..

   1. Rene van der Grijp

    Moest even googlen op TDS:

    ht*ps://www.psychologytoday.com/us/blog/talking-about-men/201901/is-trump-derangement-syndrome-real-mental-condition?page=1

    Ja, daar heeft Deugman behoorlijk last van… 😉

    1. Cycle25

     😀 😀

  2. Beukman

   [Rene van der Grijp modus on] [Beukman modus on] Nee mensen, dat kan echt niet kloppen. De MSM die beelden manipuleert? Dat doen ze echt niet hoor, die journalisten zijn goudeerlijk en heel zorgvuldig [Beukman modus off] [Rene van der Grijp modus off]

 6. Steiner

  Google maar eens op Nick Sandmann en kijk op skoften.net : “De waarheid rondom Nick Sandmann in 15 minuten”

  1. Beukman

   Leuk sfeertje daar. Eerst vijf extremistische joden met haatpraat, daarna native Americans (“Indianen”) en een troep katholieke scholieren. De scholieren die de native Americans beginnen te provoceren met “Build that wall” (volgens een van die native Americans).
   Ironisch genoeg is Nick een van de weinigen die niet meedoet, en de boel zelfs heel even probeert te sussen.

   Aan het eind wordt het wel duidelijk dat die katholieke scholieren met hun blackface-voorstellingen en vrouwen “h0er” noemen niet fris achter de oren zijn. Maar een hoop vragen blijven onbeantwoord.

   Dank voor het potsen Steiner!

 7. C.A.Barstow

  De mainstream media in ons eigen land zijn door verachtelijk, smerig en ziek links tot in het merg verziekt en verkankert.
  Alles, als het maar tegen rechts is wordt en mag geschreven en getoond worden.
  Diep respect voor Baudet en Wilders, zij gaan door tegen dat linkse ratten nest in Den Haag.

  Stem voor de politieke vernietiging van ziek en verachtelijk links,
  Stem FvD/PVV.

 8. M. Brandenburg

  Ach dit is een uitzondering, op het moment dat elk slachtoffer een zaakals deze aanhangig zou maken, dan zijn deze linkse media binnen een dag kapot en kunnen we overgaan tot de orde van de dag en zullen deze linkse media spontaan de feiten gaan rapporteren in plaats van elke keer weer de zaken en scene te zetten om alles wat niet extreem links is zwart te maken, nu is het geld er nog om te schikken, dat houd snel op wanneer elk slachtoffer van de linkse media deze zaken gaan aanspannen, uiteindelijk is er geen geld meer om te schikken en kan je zelfs achter de personen aan die opdracht voor deze onzin geven.

 9. toetssteen

  Lang geduurd, maar de waarheid heeft gezegevierd.

 10. Ritter

  Laat weer zien hoe media als CNN , Wapo en anderen ( die door de Nederlandse media als “serieuze media” word gezien!!) nepnieuws verspreiden.

  Vooral CNN bestaat tegenwoordig uit anti-Trump activisten die 24 uur per dag nepnieuws over Trump verspreiden en over Trump supporters.

 11. evil knievel

  Pats-Boem & Paf!👍
  Lekker voor dat stelletje sLinkse rioolratten!😁
  Als ik dat gozertje zou zijn,had ik ze helemaal uitgekleed!😜

  1. Bloemkist

   En dat nog wel met hulp en de vriendelijke groeten van de linkse rechterlijke macht.

 12. Adriaen van Bergen

  Jammer dat dat hier niet is.

 13. Skoll

  Tja moest vaker gebeuren dan dacht men wel beter na

 14. Skoll

  Nog botter als ik rechter was geweest dan had ik ook eventjes wat mensen uitgelegd dat de volgende keer bij zo’n geintje er een paar een.poosje bij bubba de cel in mochten iemand onschuldig aan de schandpaal nagelen kan namelijk grote gevolgen hebben voor de persoon die het treft

 15. Willem Bever

  Hoe meer van dit soort fakenews agentschappen voor dit soort frames financieel worden uitgeklopt des te beter
  Zouden we in NL ook eens aan moeten beginnen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.