Uitkomsten enquete over nasissen en andere straatintimidatie: vooral jongeren met migratie-achtergrond doen het

Straatintimidatie vindt vooral plaats door jongeren die een migratie-achtergrond hebben. Dat blijkt uit een enquete over intimidatie op straat die de Gemeente Utrecht hield. Hoe politiek-incorrect dat is om te zeggen, blijkt wel uit het feit dat de geïnterviewden er zelf ook van “balen” dit te moeten melden.

In de stad Utrecht is maar eens een keer besloten om wat te doen aan de intimidatie op straat. De nasissers, de ‘hoer’-roepers, de handtastelijken, de cat callers… Om hen te kakken te zetten heeft de gemeente een enquete afgenomen bij 1300 inwoners. Dat zal die boeven eens leren! Zet ze maar geanonimiseerd voor joker… dan piepen ze de volgende keer wel anders de volgende keer dat ze op straat een aantrekkelijke vrouw zien.

En zo geschiedde, er kwam een enquete. Maar of de gemeente ook blij is met de uitslag die kan doorgaan voor etnische profilering in de politiek-correctere kringen van dit land? Dat is nog de vraag:

“Utrechters omschrijven de daders van straatintimidatie in 69 procent van de gevallen als mannen van een jaar of 20 die rondhangen, maar soms ging het ook om jongens tussen de 13 en 17 jaar oud.

’De jongere mannelijke daders zijn volgens de respondenten, in veel gevallen jongens met een migratieachtergrond. Een aantal respondenten zegt daarvan te balen, omdat het een bevestiging van de vooroordelen lijkt’, luidt de verdere uitleg.”

Weet je waar ik nu wel benieuwd naar ben? Hoe het Utrechtse college van B&W gaat reageren. Want die bestaat uit louter linkse partijen: GroenLinks, D66 en de ChristenUnie. Welke truc zullen ze gaan toepassen om die migratieachtergronden van de sissersbrigade weg te redeneren? Of gaan ze voor één keer gewoon vertellen dat de multiculturele samenleving ons land niet alleen mooie dingen heeft opgeleverd? Dat zou nog eens wat zijn!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. hans-e-pans

  (sarcasmemodus aan) Ze doen ook alles om jonge mensen met een migrantenachtergrond, die het in Nederland al zo moeilijk hebben, in een kwaad daglicht te stellen.
  (sarcasmemodus uit)

  1. Sando

   Jij doet dat niet he! Gay??

   1. hans-e-pans

    Wat is er aan de hand Sando?

  2. A-BBa

   Ja dat klopt. Ze hoeven dan ook alleen maar de feiten te beschrijven om dit te bereiken.

 2. Aardvark blues

  Wat ieder nadenkend mens al lang wist wordt nu bevestigt.

  1. combat le pellicule

   Precies dat bruine tuig deugt genetisch niet en dient te worden geruimd.

 3. Carstens van Schagen

  Berberjongeren, een aanwinst voor de vrouwen?

 4. Blitzkrieg

  Overheid en NPO willen minder Marokkanen in Opsporing Verzocht
  h**ps://www.ad.nl/binnenland/overheid-en-npo-willen-minder-marokkanen-in-opsporing-verzocht~aaf87f04/?referrer=https://www.google.com/

  1. AS210854

   Hahahaha, dan kunnen ze geen afleveringen maken, met ernstige misdaden.

 5. Bullshit10

  Man wat zeur je nou Nederland is nog lang niet vol er kan volgens die linkse ratten nog wel meer geïmporteerd worden

 6. Response

  Onderzoeken, enquetes, rapporten, interviews, bijeenkomsten, commissies, etc. Er wordt een vermogen uitgegeven aan dit soort zaken om steeds maar weer nagenoeg dezelfde conclusies te kunnen trekken. En als we die dan in beeld hebben dan stellen we een onderzoekscommissie samen om te adviseren hoe invulling aan die conclusies moeten worden gegeven, etc., etc., etc. Maar aanpakken, doorpakken en handhaven is zo niet NL.

  1. Janna47

   @Response

   Nee klopt. Aanpakken, doorpakken en handhaven doen ze bij de boeren. Daar zijn ze wel snel bij en als ze het niet redden komt het leger of de ME….dat durven ze dan weer wel.
   Maar dat licht getinte volk, dat een aantal beschavingen achter loopt, aanpakken dat durven ze niet…..wat een hypocriete overheid…

 7. Rene van der Grijp

  Dit is al jaren bekend.

  Hier een stukje op DDS uit 2016: ht*ps://www.dagelijksestandaard.nl/2016/02/sissen-tegen-vrouwen-op-straat-is-binnenkort-verboden-deze-mannen-denken-daar-dit-over/

  En wat zien we? Beukman probeert het gesis in dezelfde categorie te plaatsen als bouwvakkers die naar vrouwen fluiten. Daarbij ijverig geassisteerd door de draaideurtr*ol, toen onder de nick “Krijgsman”.

 8. Marija

  Noem eens een mooi ding dat multi-culti samenleving oplevert?

 9. Peter Loosduinen

  Kut-Marokkanen ??

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.