APELDOORN: ‘Man neergestoken voor ogen talloze terrasbezoekers. ROTTERDAM: Meisje doodgestoken, 16-jarige opgepakt…’

Het is te hopen dat de hittegolf niet te lang meer zal duren, want het gaat de afgelopen dagen he-le-maal mis in Nederland. Vandaag weer werd er in Apeldoorn een man neergestoken op een overval terras en moest in Rotterdam een meisje haar leven bekopen door een doorgedraaide 16-jarige knaap.

Aan het begin van de avond ging het allereerst flink mis in Apeldoorn. Volgens nieuwsfotograaf Luciano de Graaf waren veel omstanders getuige van een zeer ernstige steekpartij in het centrum van Apeldoorn. Het slachtoffer zou zijn neergevallen op de Kerklaan in die stad, waarna hij werd geholpen door ambulancepersoneel. Echter waren de verwondingen van het slachtoffer en de situatie in Apeldoorn dermate alarmerend dat het slachtoffer met politiebegeleiding naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Volgens de politie zijn de verdachten van de steekpartij in Apeldoorn vooralsnog niet aangehouden. Wel gaat de politie verder met haar onderzoek en tips van getuigen blijven welkom.

In Rotterdam bleek het ook erg heet vanavond, daar werd in de Rotterdamse wijk Spangen een meisje in koele bloede doodgestoken. Een 16-jarige vrouwelijke leeftijdsgenoot is aangehouden door de politie.

Het loopt de afgelopen dagen gigantisch uit de hand wat betreft schiet- en steekpartijen in Nederland. Onlangs werd nog de onschuldige Bas van Wijk vermoord in een meertje aan een Amsterdamse plas. Niet voor niets is #GerechtigheidVoorBas al dagen Trending op de sociale media. Niet veel later zochten zogeheten ‘drillrappers’ uit Amsterdam en Rotterdam elkaar op om een potje te matten. Ook dat eindigde met dodelijke afloop.

Kortom: Het gaat helemaal lekker in Nederland en we kunnen de hitte blijkbaar bijzonder goed aan. Zucht. Kuch. Hoes. O-Nee-Corona. Zwijg maar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. NEXIT.

  tja , zolang straffen niet aangescherpt worden , ouders niet verantwoordelijk gehouden worden , opvoeding op straat gebeurd zullen we enkel verder afglijden

  1. GvdGvd

   Ja klopt, begin daar eerst eens aan die straffen te verhogen, en wat die ouders betreft, behandel ze niet langer als prinsjes thuis, waar daar gaat het fout, en dan krijg je dit. Man man echt waar gaat dit alles naar toe.

 2. GvdGvd

  Dat oeverloze gezeik van die corona maatregelen is blijkbaar belangrijker dan eindelijk die zooi eens aan te pakken. Doe er eindelijk eens wat en kijk niet langer meer weg van dat stelletje idioten. En Rutte en Halsema hou dat tuig niet langer de hand boven het hoofd. Nederland is al kapot gemaakt door dat voornamelijk import tuig. Wat gaat het snel naar de ondergang met Nederland. Om te huilen. En hoeveel van dat tuig zijn er deze week naar binnen gehaald.

  1. combat le pelicules

   Precies, GvD, er is maar één manier omdat probleem aan te pakken en dat is vrij wapenbezit. Elke blanke Hollander moet het recht hebben om zichzelf te verdedigen tegen dit bruine tuig.
   Van onze linkse politie kunnen we geen hulp meer verwachten.

   1. NEXIT.

    quote Van onze linkse politie kunnen we geen hulp meer verwachten. end

    klopt , die zijn te druk met knielen voor blm

   2. Ché

    Juist. We moeten het recht weer een eigen hand nemen. Oog om oog, eer- en bloedwraak moet het tij keren.

    1. ikweetwatikwil

     Zolang import het recht in eigen hand neemt wapens bij zich draagt op alles schieten wat beweegt , lijkt mij het recht van verdediging een goede zaak.Het zat er aan te komen maar de deugers wilden niet luisteren. Culturen kun je niet mengen .

    2. NEXIT.

     je begrijpt er niets van aandoenelijke , bloedwraak is juist 1 van de oorzaken van het excessieve geweld. Het zijn juist de aanhangers van bloedwraak die voor het grootste deel van de huidige ellende zorgen. U kent ze vast wel die aanhangers van de ideologie van de vrede . Hun taal gebruik is- lam en staakt meestal bij het K-woord

 3. Augustus

  Er zal een tijd komen dat alle linkse vrouwtjes mannen gaan smeken om wat te doen aan deze geweldige diversiteit.

  1. HierBenIk

   Smeken bij ‘Rechtse’ mannen dan, denk ik 😉

 4. Response

  Consequent handhaven en de straffen ook opleggen die we hebben. De straffen die we kunnen opleggen zijn hoog genoeg, maar als ze niet worden opgelegd dan hebben ze niet het beoogde effect. Iemand die 18 keer is betrapt op het rijden zonder rijbewijs (met alle risico’s van dien) wordt na die 18 keer gewoon naar huis gestuurd.
  Neem de draaideurcriminelen in A’dam of de illegale zakkenrollers aldaar. Na opgepakt te zijn een paar uur later weer vrolijk verder. Kan allemaal in NL.

 5. Blondie

  In Spangen wonen geen blanke mensen meer en in Apeldoorn zijn het gewoon weer gekleurde gasten.

  Maar als je dit afzet, tegen de minachting gisteravond in de tweede kamer, voor de stemming aangaande burgerrechten, de Rutteclan d……n gewoon op als er een bepaalde meerderheid nodig is.

  Rutte do…r op knul, jij maak het alleen maar erger.

  RUTTUP.

 6. Kretoloog

  Sorry Kenneth, maar moord & doodslag, terreur en ander zwaar wangedrag heeft weinig met de temperatuur te maken.

  Dus gooit deze criminaliteit niet op de hittegolf. Het komt – helaas – het hele jaar voor.

  1. HierBenIk

   Uiteraard, maar de titel zal zeker cynisch/frivool bedoeld zijn..;-)

  2. Grasmaaier

   Oneens. Als iedereen buiten leeft, is de kans op confrontaties uiteraard veel groter. Straks als we onze holen weer hebben opgezocht en het regen of vriest, loopt het aantal van dit soort ‘incidenten’ gegarandeerd terug.

   1. NEXIT.

    oneens , we leven niet allemaal buiten.

   2. Aborifa

    Waren de waterkanonnen niet paraat? Of worden deze jongeren boos als je ze natspuit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.