Baudet springt in de bres voor ondernemers: Miljarden naar het Zuiden, maar zelf zetten we onze banen op het spel

Voor Forum voor Democratie en Thierry Baudet is het onbegrijpelijk hoe ondernemers in Nederland in de steek worden gelaten. Tientallen miljarden gaan er naar Zuid-Europa door het nieuwe EU-fonds, zelf krijgen we niks uit dit fonds en ondertussen riskeren we onze eigen banenmarkt. Krankzinnig aldus Forum. 


Ook Nederland ondervindt grote gevolgen door de coronacrisis, de economie krimpt fors en banen verdwijnen massaal. Toch lijkt het kabinet niet te begrijpen dat geld sturen naar Zuid-Europa, en niet investeren in je eigen land, de norm zou moeten zijn.

Het is een onbegrijpelijke keuze, Nederland dat van oudsher een echt ondernemersklimaat kent, wordt zo een flinke streek aangenaaid. Want hoe kan je het goed praten dat er tientallen miljarden naar buiten worden gepompt, maar nauwelijks geld naar onze eigen ondernemers wordt gepompt?

Voor Forum is het onbegrijpbaar dat de coronasteun voor ondernemers stopt. Zeker aangezien er nog riante bedragen naar het buitenland gaan. Op dit moment heeft kabinet compleet de verkeerde prioriteiten, iets waar we volgend jaar allemaal de rekening voor gaan betalen.

Men moet niet raar opkijken als de economische crisis en de banen crisis vele malen erger uitpakt dan men had verwacht.

Wat zal de verantwoording van de coalitie zijn voor deze keuze?

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

87 reacties

 1. NEXIT.

  tja , die rekensom kan iedereen zien. Geld kun je maar eenmalig uitgeven en de prio van prutte ligt bij migratie, energietransitie en de EU

  stem sociaal , stem PVV

  de burger kan doodvallen volgens prutte

  1. Gasgraaier

   Bla, bla, bla, enz, etc, nixus nexit

   1. NEXIT.

    hahaha , weer een nepaccount erbij van het tr0llen legioen zonder eigen beeld.

    zo zielig enz

   2. Grasmaaier

    Ik voel me vereerd. Eindelijk opgenomen in de Galerij der Groten.

    1. NEXIT.

     hahahaha eigen dunkertje , de stank is ondragelijk

     1. Grasmaaier

      🙂

    2. Grasgaajus

     Dat zeg jij!

     1. Rood

      Grasgaajus – annie klavan

     2. Grasgaajus

      Roodfisificombatstartbalkenbrijvanzelf enz
      = jehova clan.

     3. Rood

      annie klavan – Grasgaajus

 2. Bunky01

  En ja hoor, de burger mag weer betalen voor alle politieke speeltjes. De EU is voor hen de Heilige Graal. Betalende burger word wakker en stem in maart 2021 de juiste partij. En dat kunnen er maar hooguit 2 of 3 zijn. De rest veegt zich met uw stem de reet af.

 3. Meriadoc Brandebok

  Niemand is bereid te betalen voor Zuid-Europa, dat is de 125.000.000ste leugen van Baudet. Maar men zal wel moeten. Men zal altijd moeten betalen om de pizza- en baklava-eters overeind te houden, want als zij vallen sleuren ze de hele Eurozone mee in hun val en dan kun je helemaal geen geld meer uitgeven.

  Een trieste consequentie van de levengevaarlijke molensteen die Kohl en Mitterand de Europese naties om de nek hebben geknoopt. Het is kortzichtig en demagogisch om de schuld op Nederland te schuiven.

  Het gaat nog eens een keer gruwelijk mis.

  1. NEXIT.

   ons geitje kan het gelijk van Baudet niet ontkennen maar slechts de EU idioterie bevestigen.

   NEXIT is onze enige redding
   ook voor dit onderwerp

   stem sociaal , stem PVV

   1. Meriadoc Brandebok

    Dan wordt de nationale munteenheid van Nederland weer gekoppeld aan de Euro, dus daar schieten we ook weinig mee op.

    1. NEXIT.

     ppffffff

     je bent te stom om voor de duvel te dansen. We schieten idd niets met je op

     1. Meriadoc Brandebok

      Wat ben jij een dom figuur zeg.

      Duw je hoofd in het toilet en spoel ff door.

     2. Grasgaajus

      Aldus dyslectisch Wachttorentrølletje Gexit.

  2. Grasmaaier

   Maria Brandekop wordt geregeerd door angst. Terwijl hij toch volledig op zijn God geacht wordt te vertrouwen.

   Natuurlijk gaat het mis, zultkop. Is het niet linksom dan wel rechtsom. Of de zuidelijke landen gaan failliet, of de noordelijke omdat zij de zuidelijke teveel hebben toegeschoven.

   Bereid je maar vast voor op het grote feest – dansen op de vulkaan die ieder moment kan ontploffen. Ben je er klaar voor?

   1. Meriadoc Brandebok

    Ah, we zijn het eens.

    1. Grasmaaier

     “Ah, we zijn het eens.”

     Dat is wel het laatste dat ik kan hebben. Ik herroep alles en bedoel het tegenovergestelde.

     1. Meriadoc Brandebok

      🤪

  3. omniscius

   Het is het aloude verhaal van de visser (Nederland) en de niksnut (Zuid-Europa).
   De visser werkt de hele dag hard om wat vis te vangen en te verkopen op de markt.
   De niksnut ligt daarentegen de hele dag op bed siësta te vieren en meent reeds vervroegd met pensioen te zijn. Aan het einde van de dag komt de visser vermoeid thuis met het verdiende geld. De jaloerse niksnut beseft dat hij niet gewerkt heeft en kan dus geen eten kopen. Hij maakt de visser nu wijs dat hij hem wat geld moet lenen zodat hij met dat geld zijn vis kan kopen op de markt. De visser verdient er zo toch immers ook weer aan. Hij krijgt het geleende geld later echt met rente terug. Die dag komt echt er nooit omdat de niksnut de volgende dag wederom geen inkomen heeft. En het verhaal begint weer van voren af aan. De schuldenberg van de niksnut bij de visser is inmiddels zo hoog opgelopen dat de niksnut nu begint de dreigen: als je me nu niet nog meer leent dan kan ik het niet meer terugbetalen en ben je er zelf helemaal schuld aan. De visser krijgt dan geen geld meer voor zijn oude dag, daar was het uitgeleende geld immers voor bedoeld. Dit staat ook Nederland te wachten…
   We trappen met open ogen in dit verhaaltje dat ook door de EU met volle teugen wordt gepropageerd. Tegenover inkomen dient productie te staan en dat verdien je niet met arbeidstijdverkorting, lage arbeidsproductiviteit, slecht functionerende markten, vriendjespolitiek, corruptie en idioot vroeg pensioenleeftijden (volgens De Slimste Mens van de week: 62 jaar in Frankrijk). Walgelijk.

   1. Meriadoc Brandebok

    Het helpt ook niet mee dat de Europese Feestcommissie de begrotingsdiscipline niet streng handhaaft, maar die commissie hangt ook aan detouwen van Macron/Merkel.

    1. omniscius

     Als het veto-recht op begrotingen en EU-bijdrage wordt afgeschaft en overgegaan tot (weliswaar gekwalificeerde) meerderheidsbesluiten dan kunnen we het als Nederland helemaal wel schudden en zij we overgeleverd aan de Krauts en Froggies.

 4. RPML

  Met het verdwijnen van de UK uit de EU is een belangrijke (en altijd dwarsliggende) bondgenoot van NL weggevallen; de bankroof die vervolgens door D, F, I en E is gepleegd op NL is een min of meer logisch gevolg daarvan, Rutte was machteloos. Next is de pensioenpot van NL, ook daar azen ze op… de VOC zit in de zuidelijke landen, gesteund door Duitsland, de rooftocht is nog lang niet ten einde…

 5. Michael M

  Inmiddels weten de meeste mensen nu inmiddels al dat de VVD, D66 Koolmees 1 groot belazer zooitje is. 22 miljard euro uit de Nederlandse staatskas naar het Zuid Europa om vervolgens de ZZP,rs uit te knijpen over het toetsen van inkomens en vervolgens te zeggen dat dit steunpakket nog soberder is. En ook nog geen geld hebben extra voor de zorg. Wat een smerig ongeregeld onbetrouwbare VVD-D66 en de rest van het kartelvorming. Stem en durf re stemmen op partijen als FVD welke in hun partijprogramma voor Nederland zijn. De rest van het kartel wil Nederland blijven slapen maar dat kunnen ze niet voor altijd blijven doen want ze zien de FVD als een struikelblok dus proberen ze met valse beschuldigingen deze partij om zeep te helpen. Zou deze partij er niet zijn, wat ze liever hadden dan kunnen ze verder met het besodemieteren van alle Nederlanders en zich bezig houden met de rest van de wereld. Zoveel zelfhaat zitten er in de partijen van VVD, CDA, PVDA,GL en D66. Wat zetten ze al te graag Nederland in de uitverkoop.

 6. Michael M

  Nexlt is goed. De jonkies reacties hieronder zijn er mee opgegroeid met de euro. Wij nog met de gulden en ik ken de tijd nog goed voor me houden hoe rijk we het hadden met de gulden!

  1. Ernest Stern

   Nederland is behoorlijk rijker geworden na afschaffing van de gulden.

   Dit is dus niet correct.

   1. Ernest Stern

    Ter toelichting:
    ht*ps://www.nu.nl/economie/5761008/gemiddelde-nederlander-21000-euro-rijker-na-invoering-euro.html

    1. omniscius

     Die rijkdom van de Nederlander zit vooral in heel veel gespaard geld en uiteraard de pensioenpot. Veel van dat geld is via monetaire financiering door de ECB bij de zuidelijke landen terecht gekomen. ECB heeft immers verplicht de staatsobligaties van de knoflooklanden moeten opkopen om de rente in die landen aanvaardbaar te houden. Bij de ECB zit dus veel waardeloos schuldpapier. Dit is een behoorlijke tijdbom onder de stabiliteit van de euro, de onderliggende schulden in euro groeien exponentieel. Het is maar de vraag of we qua koopkracht van spaargeld en pensioenen in de toekomst nog zo rijk zijn. Over ons spaargeld krijgen we geen rente, maar er is wel jaarlijks 1 a 2% inflatie. Idem met de pensioenen, al jaren geen prijsindexatie meer.
     We rekenen ons rijk met toekomstig te ontvangen euro’s, in de toekomst blijken die euro’s echter totaal verdampt. Jammer maar helaas.

     1. Ernest Stern

      Nederland is steenrijk van de euro geworden, met name omdat de gemeenschappelijke munt de zuidelijke landen de mogelijkheid ontnam om hun munten te devalueren om economisch concurrerend te blijven. We hebben enorm geprofiteerd van die gunstige exportpositie en die situatie bestaat nog steeds.
      De rekening was vroeger of later te verwachten en de Corona was daarvoor een directe aanleiding. Ook als we drie keer zoveel miljarden aan de zuidelijke lidstaten moeten overmaken blijft onze economische positie eindeloos veel sterker.

     2. NEXIT.

      inderdaad steenrijk , al het geld zit in stenen en pensioenen , geoormerkt geld en dood geld

      slechts domme tr0llen kunnen dat onderscheid niet maken en doen voorkomen of de Nederlander dat geld in de portemonnee hebben zitten

      Italianen hebben per hoofd van de bevolking meer rijkdom dan de Nederlander stront vlek. Volg je de actualiteit wel tr0l

     3. omniscius

      Wij zijn dus de hardwerkende visser die Italië veel geld kan lenen zodat ze onze vis kunnen kopen. Dat noem ik niet rijkdom, maar keihard werken voor twee zodat we nog een paar landen te eten kunnen geven. We zijn de gekke Henkie.
      In plaats van een Nexit zou een EU van twee (of misschien wel drie) snelheden veel beter zijn. Drie varianten van de euro zodat verschillen tussen die blokken wél gecompenseerd kunnen

     4. Ernest Stern

      “In plaats van een Nexit zou een EU van twee (of misschien wel drie) snelheden veel beter zijn. Drie varianten van de euro zodat verschillen tussen die blokken wél gecompenseerd kunnen”

      Die stelling kun je betrekken, omniscius, maar in dat geval maak je van de lappendeken van kleine, geo-politiek te zwakke, staten een lappendeken van twee of drie machtsblokjes. Dat was niet wat de founding fathers van de EU na de verwoestende WO II voor ogen stond: je legt dan de kiem voor de volgende Wereldoorlog.

     5. Rood

      enz & etc

     6. Bloemkust

      nee

     7. Rood

      nama saya

    2. Adriaen van Bergen

     21000 in 20 jaar?
     Datis een schijntje.

   2. NEXIT.

    nederland is zo wie zo 10% armer geworden door gerommel met de wisselkoers zoals duisenberg zelf erkent heeft

    1. Ernest Stern

     erkend

    2. Rood

     etc

  2. omniscius

   Wil FVD of PVV ooit meeregeren zullen ze toch enigszins moeten matigen met hun toon aangaande een Nexit. De CDA en VVD (onvermijdelijk aanwezig in een dergelijke coalitie) zullen dat nooit accepteren. Eenzelfde redenering kun je doen bij de standpunten rond islamisering en immigratie. Alleen als Wilders en Baudet een iets gematigder toon bezigen kunnen ze kans maken op deelname aan een coalitie over rechts. Blijven zij echter luidkeels moeilijk realiseerbare standpunten roepen dan zullen wij ten eeuwige dage veroordeeld zijn tot een linksig kabinet met leuke milieu- en verduurzamingsstandpunten en bovenal heel erg veel EU.

   1. Ernest Stern

    Belangrijker lijkt me dat een ruime meerderheid van de Nederlandse bevolking geen Nexit wil.
    Als het FvD aan dit wereldvreemde standpunt vasthoudt zullen ze een marginale splinterpartij blijven.

    1. NEXIT.

     hahahahaha , steeds meer mensen willen uittreden uit de leegvreet EU.

     Veel mensen willen een einde aan het leegvreet verhuis circus die haar leden 25.000 euris per maand meegeven. Hoe duidelijker de feiten worden hoe meer mensen eruit willen.

     Als er een tr0l beweerd dat de meerderheid geen NEXIT wil dan liggen de actuele feiten gelukkig heel anders.

     Stem sociaal , stem PVV , stem voor een NEXIT.
     Misschien houden we nog wat bedrijven in Nederland !

     1. Ernest Stern

      Mogelijk lees je geen kranten:

      ht*ps://www.ad.nl/politiek/europees-onderzoek-nederlander-zit-totaal-niet-te-wachten-op-nexit~a18c3dba/

     2. Rood

      etc

    2. omniscius

     Dat denk ik ook. Daarom moeten ze een gematigder standpunt kiezen, bijv. geen verdere overdracht van bevoegdheden van nationale parlementen naar de EU. Daar zullen CDA en VVD beslist wel voor te vinden zijn in plaats van een Nexit. Ook kunnen ze op die manier een verdergaande afdracht van gelden naar het zuiden tegenhouden: gewoon gebruik maken van je veto-recht.

     1. NEXIT.

      prutte kon ook gebruik maken van zuijn vetorecht , uiteindelijke conclusie , tekenen bij het kruisje na een toneelspel voor de buhne en geen aanspraak op zijn vetorecht

     2. Ernest Stern

      Ja, maar die gematigde koers die je bepleit begint met de erkenning dat de EU een supranationaal dan wel federaal orgaan is waar een aantal grensoverschrijdende zaken aan zijn gedelegeerd. Daar kun je rationeel over spreken. Roepen dat we beter uit de EU kunnen stappen is wereldvreemd en plaatst je buiten elke redelijke discussie.

     3. Rood

      etc

     4. NEXIT.

      wat blaat je nou allemaal voor gewauwel?

      de eu is een netwerk van ordinaire dieven en zelfverrijkers die ons 10% van de nationale munt door de neus geboord hebben en zelf 25.000 euris per maand in hun zak laten glijden.

      ordinaire dieven
      stem sociaal , stem PVV , Stem voor een NEXIT en stop de asociale zelfverrijking van salon socialisten

     5. Ernest Stern

      Heb je zelf de indruk dat je mee kunt komen in deze inhoudelijke discussie, NEXIT?

     6. NEXIT.

      welke inhoud stront vlek ?

     7. Ernest Stern

      Q.e.d.

     8. NEXIT.

      enz

  3. NO8DO

   Wij nog met de gulden en ik ken de tijd nog goed voor me houden hoe rijk we het hadden met de gulden!

   Een keer per jaar op vakantie.
   Een auto zonder airco.
   4 x per week vlees.
   Geen tablets, mobieltjes enz.
   Wat een rijk leven hadden we.

   Of imiteert u een politicus ?

   1. Cootje

    Nee Jan modaal verdienden 2400 gulden netto en werkte daar wel 40/50 uur voor , met de introductie euro werd hij een armoedzaaier met 1230€ , De 10% korting tegen over de Mark is en blijft diefstal , de Mark was toen minder waard en wij betaalde zo al mee aan de Duitse eenwording oost en west. En wij deden gewoon veel handel met Europa , maar de multinationals moesten zich indekken tegen over valuta schommelingen vooral van zuid Europa , en nu is de belastingbetaler de pineut met deze dekking , de oorlogsverleden Duitsland heeft ons meegenomen in een ondemocratische benden , en nu is Corona nodig om dat bloot te leggen, we hebben al vele garantstellingen en de ECB heeft onze spaarcenten genivelleerd tot monopolie geld , en als klap op de vuurpijl kon de dievenbenden ook nog 750 miljard los peuteren , maar Corona is niet over en de tweede fase gaat de doodklap geven aan het ondemocratische gedrocht want zuid Europa gaat naar 30/40% werkeloosheid en dan is 3000/ 4000 miljard niet meer genoeg om ze te redden, als de financiële markten naar de zelfde nood uitgang gaan is het over dan zijn wij hier totaal arm , maar zuid Europa failliet

    1. Cootje

     Volgens mij is het zelfs 1130€

     1. NEXIT.

      ach , je kan met narcisten niet in discussie die springen van de hak op de tak om een discussie te frustreren. de stront vlek is een walgelijk sujet die graar tr0lt en onzin uitkraamt met zijn brandende geit

    2. Ernest Stern

     Heeft Cootje een bron voor deze opmerkelijke cijfers?

     1. NEXIT.

      kan je zelf niet rekenen stront vlek , er staat geen hogere wiskunde

      de gewone man mag de 25.000 euris per maand opbrengen zodat het volgevreten timmerfrans zijn hobby’s kan blijven uitoefenen.

      feit dat je een link zoekt voor een simpele rekensom zegt genoeg over je pieterpeuterige brein. zielig , wel aandoenlijk

     2. Ernest Stern

      Ik ging er ook niet van uit dat Cootje een bron heeft; het was op het eerste gezicht al duidelijk dat hij die cijfers uit zijn duim had gezogen.

     3. Cootje

      Welke opmerkelijk cijfers ?

     4. Cootje

      Let op mij vriend . Nu is de tweede golf Corona bezig , en dat is en wordt de doodsteek zuid Europa , en het einde van het jaar begin 2021 is de werkeloosheid in zuid Europa 30 / 40% van hun beroeps bevolking , deze landen betalen hun pensioen uit lopende begrotingen dus een kind kan de was doen met zulke werkeloosheid cijfers , einde van zuid Europa of denk jij dat de financiële markten nog een verdubbeling van obligaties bij de ECB accepteren ? dan kan je ook uitrekenen dat 3000/4000 miljard niet meer genoeg is , plus de hele wereld ligt op zijn kop met Corona . Is wel een eerlijk virus ligt de verschillen duidelijk bloot , is dus korte pijn

     5. Ernest Stern

      Zoals al duidelijk was: Cootje lult maar wat en zuigt de cijfers uit zijn duim.

     6. Rood

      enz

    3. NO8DO

     Jan modaal kon van 2400 gulden netto evenveel kopen als van 1230€.
     Koopkracht heeft geen enkel effect ondervonden van overgang naar Euro.

     1. NEXIT.

      hahahahaha , deze gaat door voor de bokaal ” dommerd van de dag “

 7. Rood

  @Thierry: Ik hoop dat je dit leest.

  Terwijl wij ons druk maken om Rutte, het virus, de arrestatie van onze fundamentele vrijheden en de ondergang van onze MKB’rs, zijn de beheersers van deze wereld, waaronder het World Economic Forum, bezig met de grote reset van het economische en sociale wereldsysteem.

  Kijk zelf maar:

  h..ps://www.youtube.com/watch?v=5eSrr1L3ic0

  Wat gaat FVD hier aan doen?

 8. Petrazoveel

  Ik word een beetje heel erg moe van al dat gescheld, van al die domme inhoudsloze reacties en van al die beledigende opmerkingen over en weer.

  Kan dit ook anders alsjeblieft?

  1. Nama saya

   Er is hier een klubje van drie (of vier?) reageerders die elkaar kennen omdat ze bij dezelfde ‘kerk’ aangesloten zijn (Wachttorengenotschap) en elkaar onvoorwaardelijk steunen in het bashen van wat ze als hun gezamenlijke vijand zien.

  2. Cootje

   Licht uit en gaan slapen , handen boven de dekens

  3. Marija

   Heb het al zo vaak gevraagd, het helpt niets.

 9. Kleurloos

  Baudet doet alsof hij de wiel opnieuw heeft uitgevonden terwijl hij dondersgoed weet dat Nederland niet de zuidelijke landen steund maar een complete banken Omval wil voorkomen zoals dat in 2008 ook het geval was..
  Want als de mesnsen in het zuiden hun hypotheken niet meer kunnen betalen door de corona crises dan heeft dat enorme gevolgen voor banken die dan enorme schulden moeten opkopen en af waarderen
  En dan krijg je een enome deflatie.

  Inweze beschermt Rutte de gezonde Banken tegen een enorme omval door aan de zuidelijke overheden die ene kleine steunpilaar te geven die er voor kan zorgen dat de werkloosheid niet te groot wordt en het een Griekse nachtmerrie wordt.

  En aangezien Nederland een grote export land is zijn die landen van essentiële belang voor het afnemen van onze landbouwproducten en groeten en fruitteelt en bouw en grondstoffen.

  Het is dus zeker niet verstandig om alle deuren dicht te doen. Want die zelfde deur is uiteindelijk ook een belangrijke strategiese deur voor ons

 10. ManusR

  Ruttemetrut wil, zoals gewoonlijk, het braafste jongetje van de klas zijn. Hij moet in zijn zielige jeugd vaak het pispaaltje zijn geweest en denkt dit af te kopen door nu de Sinterklaas uit te hangen bij de EU en je eigen mensen kunnen de pleuris krijgen. over 150 jaar bestaat NL niet meer en dan vraagt men af hoe het ooit zover heeft kunnen komen en dan gaan ze terug in de geschiedenis en zien een premier in het begin van deze eeuw die zijn volk verkwanseld heeft onder het mom, maar ik was het braafste jongetje, klap, klap, klap.

 11. Heras

  Laat mij raden: tijdens de toespraak van de koning, horen we wat er financieel allemaal kan. De grote investeringen die ze gaan doen “Want nederland staat er zo goed voor en we hebben zulke diepe zakken”….
  Dan de verkiezingen: want daar doen we het voor, he rutje en wopje?
  Na de verkiezingen gaan we ……….bezuinigen.
  Hypotheekrenteaftrek afbouwen, meer belasting op producten, meer naar de verzekeringen.
  Al met al zal onze koopkracht er weer op achteruitgaan.

 12. Heras

  @ Weer een vergissing. Dat de NExit ons de kop gaat kosten. Is niet waar. Hoeveel geven we aan Brussel?? Zet dat af tegen de inkomsten door handeldrijven.
  Wat blijkt: er gaat meer geld uit dan dat we binnen krijgen.
  Daarom schreeuwde frankrijk, italie en spanje dat we “solidair moesten zijn” Want die zagen hun centjes bijna vervliegen…
  Daarnaast zijn er genoeg landen die niet in de EU zitten, waar toch handel mee gedreven wordt. Dus, we kunnen Brussel missen als kiespijn.

 13. pasco

  De vraag is: wanneer valt de laatste druppel die de electorale emmer doet overlopen?

 14. Jetske

  Baudet, de echoput van Geert Wilders. Terwijl Geert er een debat over aangevraagd had in de vakantie, was Thierry in geen velden of wegen te bekennen.

 15. rexm

  Baudet heeft hier in weer gelijk, ieder blind paart begrijpt dat.
  Als zuid Europa failliet zou gaan is alleen maar in ons voordeel.
  Italie heeft de grootste goud voorraad van Europa en de grootste mafia organisatie met Spanje en die zijn we aan het voeden.
  Geloof dat Rutte echt rijp is om eens met een dokter te gaan praten en niemand van de coalitie durft in te grijpen, omdat ze niet weten hoe ze de brok stukken kunnen lijmen.
  De trein van afbraak dendert voort.

  1. Ernest Stern

   “ieder blind paart begrijpt dat”

   Een paart misschien wel maar een paard ken ik dat vermogen niet toe.

   1. pasco

    ernest-
    En indien Ernest paart met een paard, krijgen we in Artis misschien een sprekend, onzin uitslaand paard.

 16. Ploppert

  Foutje meneer Baudet !
  “WE ” zetten onze banen helemaal niet op het spel!
  Dat doet ratRutte en zijn companen.

 17. Wim Vreeswijk

  De enige echte oplossing is: NEXIT en kappen met die verslavende afhankelijkheid van die Brusselse geldpers waardoor je als land volstrekt monddood wordt gemaakt !

 18. Telex

  Baudet heeft gelijk hij begrijpt heel goed dat ” onze” regering Nederland als een Europeesche provincie ziet die bijdraagt aan de ” armere delen” Zie Vlaanderen Wallonie, Noord en zuid VS, noord en zuid Italie. Het zijn marionetten voor de multinationals die ons met gecre eerde bijzaken afleiden en zo lekker hun spel kunnen spelen. Ondertussen wordt er likkebaardend naar gangsterstaten gekeken om ook deze in hun machtsblok in te lijven. Zal ons wel weerr wat kosten, maar ja. Welterusten Nederland!

 19. Hamer Sikkel

  Het FvD van Baudet laat zien een partij voor de ondernemers te zijn.
  De werkende klasse blijft weer met lege handen bij rechts. (VVD, PVV, CDA, D66, SGP, DENK)
  Stem maart 2021 op een Marxistische politieke groepering, die opkomt voor de belangen van de arbeiders.
  CP*Internationale.

 20. Vogel

  Wat een lul is die brandenbock
  Snapt hij nog niet dat de zuiderse landen met een leugen toegetreden zijn in de EU. Nu betalen wij voor die leugens. En hervormen willen ze niet, dus reken maar uit wie dat mag betalen. En Wopke maar net doen of hij tegen de eurobonds is. RUTTE vergeet een ding Nederland heeft nooit voor de EU gestemd.
  Dus snel er uit, ook al kost dat wat

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.