shutterstock 1746628415

BLM-idioterie teistert VS: neo-marxisten eisen dat je hen groet met een opgestoken vuist

Geen categorieaug 26 2020, 14:00
De 'gezellige' solidariteits-rebellen van Black Lives Matter zijn weer eens op een destructieve tour door de Verenigde Staten. Overwegend blanke sneeuwvlokjes eisen van andere blanke mensen dat zij solidair zijn met de neomarxistische onzin van BLM. Buig je niet voor hun wensen, dan kan je de volle laag krijgen. Wat gisteren tal van mensen overkwam.
We moeten collectief onze 'schuld' bekennen, we moeten een knieval maken, we moeten zo veel van deze zwaar intolerante neomarxisten. Geef je geen gehoor aan hun solidariteitsoproep, poeh, jongen, dan krijg je de volle laag.
https://twitter.com/robert_bor/status/1298490652842491908?ref_src=twsrc%5Etfw
Er verschijnen tal van dit soort video's op het internet. Gisteren hadden de zelfbenoemde anti-racisten het zich voorgenomen om andere blanken te bekeren tot hun gedachten-nonsens.
Intimidatie, dat is wat dit soort acties zijn. Onschuldige mensen, die simpelweg wat zitten te eten of drinken bij een restaurant lastigvallen met jouw politieke mening - een mening die de gros van de mensen geen moer interesseert.
Als je dit soort beelden ziet, dan snap je dat we onmiddellijk moeten stoppen met de bezuinigingen bij de GGZ om dit soort taferelen in Nederland te voorkomen. Deze mensen komen over alsof ze geestesziek zijn, want mensen met gezond verstand gaan niet zo blèren in andermans gezicht.
https://twitter.com/JackPosobiec/status/1298357792554864643?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten