BLM-idioterie teistert VS: neo-marxisten eisen dat je hen groet met een opgestoken vuist

De ‘gezellige’ solidariteits-rebellen van Black Lives Matter zijn weer eens op een destructieve tour door de Verenigde Staten. Overwegend blanke sneeuwvlokjes eisen van andere blanke mensen dat zij solidair zijn met de neomarxistische onzin van BLM. Buig je niet voor hun wensen, dan kan je de volle laag krijgen. Wat gisteren tal van mensen overkwam. 


We moeten collectief onze ‘schuld’ bekennen, we moeten een knieval maken, we moeten zo veel van deze zwaar intolerante neomarxisten. Geef je geen gehoor aan hun solidariteitsoproep, poeh, jongen, dan krijg je de volle laag.

Er verschijnen tal van dit soort video’s op het internet. Gisteren hadden de zelfbenoemde anti-racisten het zich voorgenomen om andere blanken te bekeren tot hun gedachten-nonsens.

Intimidatie, dat is wat dit soort acties zijn. Onschuldige mensen, die simpelweg wat zitten te eten of drinken bij een restaurant lastigvallen met jouw politieke mening – een mening die de gros van de mensen geen moer interesseert.

Als je dit soort beelden ziet, dan snap je dat we onmiddellijk moeten stoppen met de bezuinigingen bij de GGZ om dit soort taferelen in Nederland te voorkomen. Deze mensen komen over alsof ze geestesziek zijn, want mensen met gezond verstand gaan niet zo blèren in andermans gezicht.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Ritter

  Prachtige speech van Nick Sandmann; de jongeman die door de media werd gedemoniseerd en door een hel ging. Hij en zijn familie moesten zelfs onderduiken door een hetze die de media tegen hem voerden.

  Hij heeft een aantal media ( o.a. CNN) aangeklaagd voor het verspreiden van nepnieuws over hem en van een aantal media nu een forse schadevergoeding gekregen. ( o.a. CNN moet een forse schadevergoeding gekregen voor het versprieden van nepnieuws)

  Hier is zijn speech:

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=0Rh3aixQJOA

 2. Ritter

  BLM, Antifa mishandelde een 70-jarige man voor het blussen van brand in zijn matrassen winkel

  Je zult de NOS er niet over horen.

  ht*ps://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1298341569054023681

 3. Marija

  Volgevreten vetkleppen.
  Wat zijzelf eens moeten gaan doen, werken en minder vreten.

 4. Aardvark blues

  Ik bald mijn vuisten niet voor dat AFA tuig en op mijn knieën ga ik al helemaal niet.

  1. Mireille

   Ik zou maar lekker thuisblijven en dan maar een beetje foeteren vanaf het mobieltje of tablet. Maar zeker niet balden, daar krijgt u kramp van in de vingers.

   1. NEXIT.

    enz

   2. Aardvark blues

    Sodemieter op met je gezeik domme negerin.

    1. Nanko

     enz

 5. Ritter

  President Donald Trump gaf pardon aan de voormalige gevangene en oprichter van Hope for Prisoners Jon Ponder tijdens het dinsdagavond gedeelte van de Republikeinse Nationale Conventie (RNC) in een emotionele ceremonie vanuit het Witte Huis.

  “Sinds Ponder uit de gevangenis is vrijgelaten wegens een veroordeling voor een bankoverval, heeft Ponder zich ingezet om andere voormalige gevangenen in de omgeving van Las Vegas te helpen succesvol te re-integreren in de Amerikaanse samenleving”, legde Trump uit.

  ht*ps://youtu.be/n33Y6L6SDDs

 6. Ritter

  Onderstaande speech is van Vernon Jones ( een Democraat) die nu op President Trump stemt.

  Je zult dit niet bij de NOS zien.

  Democratic Georgia State Rep. Vernon Jones Full Remarks at 2020 Republican National Convention

  ht*ps://youtu.be/_MN6x7RpJ1A

 7. NEXIT.

  fascisten in hart en nieren.

 8. Winfrida

  Dit zijn geen bruggenbouwers, dit is tuig. Mensen dwingen tot iets, heeft nog nooit geholpen. De linkse media is een grote leugenaar en doet aan wegmoffelpraktijken.

 9. Heras

  De nederlandse politie is ook de weg krijt. Op een andere zender zien we weer dat een paar gekken uit een politiebusjes stapten, mensen intimideerden, en weer in het busje stapten toen ze bemerkten dat er gefilmd werd. Dezelfde gekken in burgerkleding, die “onder een andere baas”werken.
  Alleen, de volgende keer moet het kenteken maar eens gefilmd worden om zo de identiteit te achterhalen.

  1. ervi

   Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat deze gekken bij de AE
   ( Arrestatie Eenheid) horen.

 10. ervi

  “Het fascisme, als het ooit terugkeert, zal zich ongetwijfeld aandienen in het gewaad van het antifascisme”.
  Deze uitspraak wordt vaak aan Winston Churchill toegeschreven, maar is van de befaamde Nederlandse historicus / hoogleraar /schrijver / dichter Jacques Presser.
  Hij deed deze uitspraak al in 1947, toen hij docent gymnasium was, aan onder meer aan zijn toenmalige leerling Gerard Reve.

  1. M. Brandenburg

   UIteraard, links moet constant een ander jasje aantrekken om hun kunstje te laten werken, maar onder dat jasje zijn het nog steeds de totalitaire samenleving ontwrichtende gedrochten.

 11. M. Brandenburg

  Ach ja, links en hun ophoog gestoken hand, of het nu een vuist is of een vlakke hand of ze nu nationalist zijn of niet, socialisten veranderen nooit.

 12. Tom Bombadil

  Uitgestoken vuist tegen hun hoofd ja. Het zal mij benieuwen hoe De sfeer gaat zijn op mijn roc in het noorden Des lands na deze onzin. De tweedeling was Al zichtbaar…. De moslims en donkere mensen zitten bij elkaar de blanke/nederlandse studenten negeren/raar aankijken en aan de andere kant de blanke/nederlandse en goed geintregeerde studenten.

  Blm is een keerpunt geweest we zijn van non racisten naar full on racisten gegaan in een paar maanden en daar kunnen alle donkere mensen trots op zijn want daar hebben ze zelf voor gezorgd.

  1. Ernest Stern

   De schuld voor het racisme ligt bij de slachtoffers, de logica van Tom.

   1. Grasmaaier

    Ernest haalt slachtoffers en daders door elkaar. De daders zijn de uitlokkers, Stern, onthoud dat nu eens. In dit geval dus zwart schorem.

    1. Ernest Stern

     Ik begrijp dat ook Grasmaaier vindt dat zwarten het racisme aan zichzelf hebben te wijten. De blanken die ertoe gedwongen worden valt niets te verwijten.

 13. harte385

  Black Likes Murder kan een opgestoken vuist vol op hun strot krijgen tering terroristen

  1. Ernest Stern

   Tot nu toe vielen er in Kenosha twee doden en een zwaargewonde. Allemaal zwarten die slachtoffer werden van geweervuur door blanken.

   1. Rood

    enz

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.