Burgemeester Femke Halsema sluit ‘lieve kapperszaak’ na zoveelste geweldincident

Burgemeester Femke Halsema begint eindelijk de tragiek van de groeiende Amsterdamse misdaad in te zien. Een ‘beruchte kapperszaak’ werd gesloten na een zoveelste schietpartij in Amsterdam.

Halsema voelde zich gedwongen om de kapperszaak te sluiten omdat er volgens AT5 meerdere incidenten hadden plaatsgevonden. Volgens Halsema waren “het veiligheidsgevoel en de openbare orde in het geding.”

In de nacht van donderdag op vrijdag werden er explosieven, vermoedelijk zwaar vuurwerk, tot ontploffing gebracht bij de zaak waardoor een ruit sneuvelde.

AT5 bericht:

“Vannacht werd het pand rond 04.20 uur vanaf een motorscooter meermaals onder vuur genomen. Niemand raakte hierbij gewond.”

Allemaal leuk en aardig, maar Amsterdam gaat al jaren gebukt omtrent de Mocro Maffia een simplistische gangsteroorlog. Om nog maar even te zwijgen over alle weerloze mensen die daar op straat worden aangevallen… LHBTI’ers of onderdanen…

En vervolgens: drugsdeals, open grenzen en geïmporteerde raddraaiers? Die zijn onherroepelijkgrenzen zijn soms geen grenzen & iedereen is welkom.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. gjverweg

  Incidentje ?

 2. Blondie

  Verschrikkelijk hoe burgemeesters van dit soort door de mand vallen.

  Zij is benoemd door WA omdat zij van Groen Links is, Vrouw is en geen bestuurlijke kanjer is.

  Rutte , Rutte , wat laat jij het eens zo prachtige Nederland, naar de verdommenis helpen.

 3. staleo

  Ik denk wel dat als je de zaak sluit, het probleem volledig is opgelost.

 4. Cootje

  In de bananen republiek Nederland hebben de criminelen allochtonen vrij spel. Rechtspraak is van een crèche onderleiding van D66 rechters , opsporingsdiensten kampen met een half peloton aan onderbezetting de hele democratie is wegbezuinigt alle goed functioneerde instellingen als het UWV , het CBR de belasting dienst Het NWVA de GGD Zijn onderleiding van 10 jaar RUTTE geworden tot een kermis attractie , in die 10 jaar naar de hoogste belasting betaler in de wereld geworden , en al onze veiligheid instellingen naar de kattenbak , bakken met geld naar zuid Europa , en onze pensioen leeftijd naar 67 terwijl ze in zuid Europa tussen hun 58 ste en 64 ste gaan wel lekker met zo suiker oompje , onderwijs in Nederland naar een bedenkelijk niveau . En de invloeden criminelen activiteiten rijkt tot grote hoogte met eigen wetten , waar publieke omroepen de allochtonen invloeden daarvan proberen klein te houden, eens barst de bom en kijkt de oude politiek met verbazing wat gebeurd er. Resultaat 70/75 jaar wegkijken en thee drinken

 5. Meriadoc Brandebok

  “onherroepelijkgrenzen zijn soms geen grenzen & iedereen is welkom.”

  Op de zaterdagnamiddag gooit Kenneth er nog een artikel rondom mocro’s on-line.

  Dat houdt de spanning erin!

  🤦‍♂️

  1. Jack Flash

   Niet te vroeg Brandebok, misschien waren het blauwogigen Finnen.

   1. LifeBuddy

    Hahaha jack, met te veel brandebok op.!

 6. Steiner

  “Zwaar vuurwerk tot ontploffing gebracht,meermaals onder vuur genomen”,gelukkig slaap ik nogal vast,niets gehoord.

  Bewoners en ondernemers van de Slotermeerlaan, ter hoogte van Plein ’40 ’45, zijn helemaal klaar met de overlast door groepen hangjongeren. De politie bevestigt dat er sprake is van ‘jeugdoverlast’.

  Veel jongeren zouden niet vertrekken als hen dat gevraagd wordt of meteen daarna weer terugkomen. ‘We hebben hier tot twee uur ’s nachts overlast’, vertelt een bewoner. ‘En aan de achterkant zitten ze ook nog in de auto’s. Ze maken een rotlawaai en ze staan te roken en te dealen.’

  Het verhaal wordt door vrijwel alle bewoners en ondernemers die AT5 spreekt bevestigd. Uit angst voor wraakacties willen ze hun verhaal niet op camera doen. Ze zitten vanwege de maandenlange overlast al in een Whatsappgroep met de wijkagent.

  Ook een andere bewoner ziet dat er gedeald wordt. ‘Ze staan met ballonnetjes en lachgas en te provoceren. Ook tegen jonge meisjes die langslopen. In de avond staat het hier helemaal vol. Met auto’s die jij en ik niet kunnen betalen met een 9 tot 5-baan.’

 7. Steiner

  Bewoners en ondernemers van de Slotermeerlaan (kapperszaak) ter hoogte van Plein ’40 ’45, zijn helemaal klaar met de overlast door groepen hangjongeren. De politie bevestigt dat er sprake is van ‘jeugdoverlast’.

  Veel jongeren zouden niet vertrekken als hen dat gevraagd wordt of meteen daarna weer terugkomen. ‘We hebben hier tot twee uur ’s nachts overlast’, vertelt een bewoner. ‘En aan de achterkant zitten ze ook nog in de auto’s. Ze maken een rotlawaai en ze staan te roken en te dealen.’

  Het verhaal wordt door vrijwel alle bewoners en ondernemers die AT5 spreekt bevestigd. Uit angst voor wraakacties willen ze hun verhaal niet op camera doen. Ze zitten vanwege de maandenlange overlast al in een Whatsappgroep met de wijkagent.

  Ook een andere bewoner ziet dat er gedeald wordt. ‘Ze staan met ballonnetjes en lachgas en te provoceren. Ook tegen jonge meisjes die langslopen. In de avond staat het hier helemaal vol. Met auto’s die jij en ik niet kunnen betalen met een 9 tot 5-baan.’

 8. JFU

  Dit land zit blijkbaar vol ‘verwarde’ personen als we de media mogen geloven. De waarheid is dat het criminelen zijn die door het slappe beleid van de afgelopen 10 jaar, onder de Rutte kabinetten vrij spel hebben, maar wordt doodgezwegen. Zeker als het alochtonen betreft, dat mag helemaal niet genoemd worden. We leven in een doodzieke z.g.n.’rechtstaat’ en klasse justitie.

 9. 56RdK

  Tja, Amsterdam stond decennia lang onder bestuur van de PvdA, dus veel theedrinken, veel knielen in de ,moskee of deelname aan de fitar door bestuurders en handhavers ..

  En nu een GL-bestuur, zich gesteund wetende (of geleid?) door een sluwe islamitische partij of door de compleet gestoorden van B1, wat weer wordt geleid door Neerlands meest afgrijselijke wapperlip.

  Met nu als resultaat: een stad die niet meer onder doet voor de bagger uit criminele wijken zoals bijvoorbeeld in Mexico. Waar het gezag niets meer heeft te vertellen en waarin alleen een goed getraind leger nog zij tanden kan laten zien.

  Dus bedankt Van Thijn, Cohen, Van der Laan en Halsema, jullie heb goed werk verricht, de stad is totaal onleefbaar geworden!

  1. Marija

   STEM ZE WEG MAART 2021 !

 10. Kleurloos

  Man man man wat kunnen de leden hier soms als kleuters janken zeg..
  En hier mee moet de pvv en fvd de oorlog mee winnen..
  Als wilders dit dds peuter zaal ziet en hoe deze verwende niets nutters ziet dan gooid hij nu al de handoek in de ring.

  Rutte dit Rutte dat Rutte zus Rutte zo.
  Echt om te janken..
  Allochtonen zus Allochtonen zo..
  Ik zou zeggen steek je hand eens eerst in eigen boezem voor je naar een andere wijst..

 11. nexit nu

  ze kan beter het criminele broeinest “de ambt woning ” laten dicht timmeren

 12. Maurits Dekker

  WAARSCHUWING

  Dit forum wordt geteisterd door een aantal sujetten (waarschijnlijk één of twee personen met een groot aantal nicknames) die als TR0LLEN bestempeld kunnen worden.

  Dit zijn de namen welke zij gebruiken zijn:


  Che
  Ernest Stern
  Charles Bingley
  Meriadoc Brandebok
  Gebande3
  Namo Saya
  DubbelZout

  1. Factor

   @Maurits: De zeer gewaardeerde hoofdredacteur weet ervan, dit is al jaren het geval en hij weet precies om wie het hoofdzakelijk gaat. De naam van deze persoon kan en mag hier niet geschreven worden omdat dit de censuur raakt.

   Na twee zinnen weet iedereen om wie het gaat en hij valt altijd door de mand! Daarom komt deze et cetera nooit meer aan de bak en zal hij altijd achterna gejaagd worden.

   Maar… omdat het een psychopaat betreft, vindt hij alle aandacht prima, hij leurt er zelfs om. Dus waarom zou je hem die erectie gunnen?

   ect of enz is meer dan voldoende.

 13. Jannes-46

  Het grootste deel van mijn jeugd heb ik daar vlakbij doorgebracht. Godzijdank was het toen nog een fatsoenlijke buurt waar het goed toeven was, vooral voor de jeugd. Nu zijn die ooit mooie Amsterdamse tuinsteden bijkans verworden tot getto’s waar je hoofdzakelijk dat berbergebrabbel op straat hoort, en waar het addergebroed op straat de scepter zwaait.

  1. Jannes-46

   Maar gelukkig gloort er hoop aan de horizon:

   Peiling MdH 30-08-2020:
   VVD 31
   PVV 23
   Nog maar 8 zetels verschil!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.