Het is klaar! Ze zoeken het maar uit! DDS verwijdert Facebook-pagina vanwege censuur

Eerder deze maand kondigden wij van De Dagelijkse Standaard aan dat we onze Facebook-pagina zouden verwijderen. Dit omdat Mark Zuckerberg en de zijnen knettergestoord zijn geworden. Ze denken werkelijk dat ze de heersers van de wereld zijn. Alles wat niet politiekcorrect links is wordt gecensureerd, als rechtse website moet je hópen dat je ietwat de dans ontspringt… of in ieder geval pas op een later moment gepakt wordt dan je concurrent.

Ik ben daar klaar mee. Dit is gekkigheid. Facebook was ooit leuk en nuttig, maar tegenwoordig is het een ranzige linksradicale propaganda-website van, voor en door BLM en ANTIFA-gekken. Die black power en ANTIFA-terroristen mogen van alles roepen en posten, maar oh wee als je réchts bent. Kritisch op het coronabeleid van de overheid? Gecensureerd. Trots op je eigen cultuur? Gecensureerd. Tegen de radicaal-linkse klimaatgekte? Gecensureerd.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Je bent alleen veilig als je braaf meeloopt met de politieke en culturele meningen van Zuckerberg, Soros, Halsema, Pechtold, Akwasi en andere malloten die ons, onze geschiedenis, en onze cultuur tot op het bot haten.

Door de jaren heen hebben wij flink wat in Facebook geïnvesteerd. We hebben het over veel duizenden euro’s. We hebben een fanbase van 30.000 mensen opgebouwd. Per maand krijgen we zo’n 350.000 a 400.000 bezoekers via Facebook. Dat is geen gering aantal — hoewel het een paar jaar geleden nog veel meer was. Maar ja, censuur he. Als je onze pagina niet dagelijks bewust opzocht op Facebook nadat je ‘m geliket had zag je onze posts maar zelden voorbijkomen. Ze werden namelijk bewust onderdrukt door The Zuck. Want rechts.

Maar goed, ook dan is het dus niet zo dat we niets opgeven door onze Facebook pagina op te heffen. Maar genoeg is genoeg. Dit is gestoord. Facebook heeft duidelijk gemaakt — door de jaren heen, en de laatste weken is het écht doorgeslagen — dat websites als DDS en onze lezers er niet welkom zijn.

Oh nee? Nou, dan verkassen we gewoon. We gaan een Parler-pagina opzetten en houden op met dat ranzige project van een verknipte linkse semi-student met grootheidswaan.

Andere websites — ook nieuwe media websites die pretenderen heel vernieuwend en anti-PC te zijn — zullen er ongetwijfeld niet voor kiezen eenzelfde pad te kiezen, maar dat is oké. Ze doen maar. Als zij dan een paar extra lezers — of zelfs duizenden extra lezers — krijgen ten koste van ons… het is een prijs die wij willen betalen. Want wij weigeren een speelbal te zijn van radicaal-links.

Dag Zuck. Dag censuurplegers. Zoek het maar uit. Wij doen het op éigen kracht.

PS

Blijkbaar kun je een pagina niet zomaar even verwijderen: die verwijdering wordt 14 dagen in de wacht gezet. Dat proces is nu dus begonnen. De pagina wordt dus ook niet meer geüpdatet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. EvertB

  Dit besluit valt, gezien de redenen, te begrijpen. Maar de invloeden van Soros, Halsema, Pechtold en Akwasi zijn toch niet zo sterk?

 2. Chalres Bingley

  Niks anders als applaus voor Michael.
  Persoonlijk vond en vind ik Facebook niks voor gewone mensen ,allen voor aandachtsgeile mensen of bedrijven en media.
  En een ieder die dds kent ,komt sowieso naar de website zelf.

 3. NEXIT.

  je hele hebben en houwen posten, het dievengide houdt van facebook

 4. Rene van der Grijp

  “dat ranzige project van een verknipte linkse semi-student met grootheidswaan.”

  RAAK.

  Ik ben nog nooit op Facebook of Instagram geweest. Van mij mogen ze imploderen.

 5. Rood

  Het alternatief is er ook al, FB is niet nodig.

  h..ps://mewe.com/join/exfb

 6. NO8D0

  Sorry voor mijn verwarrende reactie hierboven.

  Ik weet zeker toch dat iedereen wel blijft komen naar de dds website.

  Dds is een goede en degelijk conservatief rechts weblog/nieuwssite.
  Hulde voor Michael van der Galien.

  1. NO8DO

   Bart Vlakgom is in the building.

 7. LifeBuddy

  Gelukkig ben ik al een aantal jaren weg bij facebook. Het is een Onbetrouwbare side. Je kon aangeven dat je alleen met vrienden kon delen, maar je kon vinkjes aangeven zoveel je wilde ,maar facebook had gewoon schijt aan je en gooide alles open. En dat in een [vrij] land. Hulde aan DDS.

 8. Jannes-46

  Allemaal stoppen met dat faecesbook. Er zit een ontzettend vies luchtje aan.

 9. SubTec

  Mensen hebben de nijging om alternatieven te zoeken.
  Kan zo maar gebeuren dat men uiteindelijk hun eigen “Facebook” gaan opzetten… zonder censuur.
  Dat zou lachen zijn.
  Net zoals de Nederlandse maintream media waarschijnlijk ook héél erg gaan betalen voor hun landverraad zodra de bodem uit de Corona-scam valt

  1. SubTec

   Jesus….”nijging” is natuurlijk “neiging”

 10. Steven Opti

  Wees dan ook consequent met jou eigen collega’s en zet die Wout buiten de deur. Deze linkse corona hype freak doet net zo hard mee met het indoctrineren van de lezers betreft corona. De msm past beter bij deze kwal.

 11. JFU

  Geweldig dit. Stoppen met die linkse media dictatuur!

 12. Yoyo

  Facebook is ZOOOO uit de tijd….!

 13. Blondie

  Inderdaad ik heb nooit die troep gebruikt.
  Voor de gebruikers.
  Stop per direct met Facebook en aanverwante sites.

 14. Che

  Hahaha die Michael, wonende in Izmir en ruzie met de meubelmaker.
  Tja zijn privé Facebook blijft hij wel behouden.
  Leuk inkijkje in de wereld van Mike.

  1. Oepsie

   Helaas, is een inkijkje in jouw wereld, voor velen een reden, om naar een dokter te gaan om happy-pillen te vragen. Zo troosteloos en duister en absoluut geen vooruitzicht op iets om voor te leven.

 15. DennisEijs

  Ik ken het probleem, als ik na mijn 30 dagen block, 1 dag er weer op ben, is het veel. Direkt erna weer geblocht om de simpelste domme dingen. Ik wil eigenlijk dat een journalist undercover gaat in dat hele Facebook moderators clubje wat volgens mij SJW en BLM KOZP’ers zijn die zelfs banden onderhouden met personen op Facebook, waarbij ze hun ‘vriendjes’ bevoordelen.

  1. Gebande3

   Wist u dat Facebook, Bol.com en Amazone ondernemingen zijn die zelf uitmaken wat ze wel of niet accepteren.
   Bij toetreding cq gebruikmaking van hun diensten gaat u met hun voorwaarden akkoord.
   Bent u het er niet mee eens, jas aantrekken en vertrekken ipv janken.
   Het gebruikmaken van hun diensten is een voorrecht, geen recht.

   1. Peet64

    Het probleem met deze gedachte is dat u straks naar een ziekenhuis moet, inmiddels ook een onderneming, waar zij u niet willen helpen omdat u het ergens niet mee eens bent. De ambulance onderneming vindt u ook de verkeerde persoon.Toen ging u een treinkaartje kopen maar deze onderneming weigerde u ook. U wilde toen gaan klagen via e.o.a. krant maar die ondernemingen durfden uw artikel niet te plaatsen.
    Toen heeft het energie bedrijf u ook maar afgesloten, als onderneming hadden zij ook dat recht. Tja en dan besef je een beetje wat ondernemingen met je kunnen doen.

 16. Mireille

  Wel of geen Facebook, de boeiende reacties op de qualiteits artikelen en uiteraard ook op elkaar, enz, zullen er niet onder lijden denk ik. Misschien dat het op Facebook gemakkelijker ging ivm een banvloek.

  1. NEXIT.

   enz

 17. ReneR

  Vleesboek, ranzige linkse populistische rotzooi. Massaal weggaan. Dat helpt. Alle vleesboek inkomsten op nul als iedereen vertrekt. Volgende sta is Whatsapp verwijderen en overstappen op bijv. Telegram.
  Alle data die vleesboek verzamelt, ja ook via Whatsapp, stoppen. Whatsapp/ facebook rot tot in de kern……

 18. Ploppert

  Ik was blijkbaar iets te snel, de DDS-link op Parler is er nog niet.

 19. Barry

  Om het proces te versnellen zouden jullie natuurlijk elke dag een stuk of 10 Sint en Piet foto’s kunnen posten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.