IJzersterke FVD video pakt massa-immigratie puinhoop aan! “Vreemden in eigen land. Onveilig. Ontheemd. Onteigend”

Forum voor Democratie heeft een ijzersterke verkiezingsfilmpje gemaakt over de gevolgen van de blinde, massa-immigratie die ons al jaren opgelegd wordt door het partijkartel. 

In een nieuwe verkiezingsvideo pakt Forum voor Democratie op werkelijk keiharde maar eerlijke wijze het immigratie-wanbeleid aan van het partijkartel. Er worden beelden gedeeld van rellende jongeren, politieagenten die op de vlucht slaan, onschuldige burgers die worden afgeslacht op klaarlichte dag… van autochtone Nederlanders — die al vele generaties in hun stad leven — die de straat niet meer op durven omdat het gewoon niet veilig is. En natuurlijk van dat misbaksel van een Akwasi die roept dat hij Zwarte Piet hoofdpersoonlijk in zijn gezicht zal trappen.

Natuurlijk is FVD niet tegen álle immigratie. Dat zou belachelijk zijn. Immigratie kan een groot goed zijn. Maar je moet het aantal nieuwkomers beperken — zodat ze goed kunnen integreren en zich niet kunnen afzonderen in eigen ghetto’s — én ervoor zorgen dat de immigranten die naar Nederland komen daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn; dat ze willen werken en onze cultuur willen omarmen. Dat kan niet als je de grenzen wagenwijd openzet en letterlijk iedereen welkom heet. 

De gevolgen daarvan ondervinden we dagelijks. En het wordt alleen maar erger. De zomer van 2020 is werkelijk vreselijk. En: er is geen enkele reden om te geloven dat het spoedig beter wordt. Sterker nog, het tegendeel is zelfs waar.

En dat brengt me bij het volgende punt: de politiek kan ons wel opsluiten in huis, kan ons wel dwingen maskers te dragen in bepaalde situaties, kan ons wel in elkaar slaan als we demonstreren tegen coronamaatregelen, kan boeren wel opjagen en massaal arresteren als ze tegen het stikstofbeleid demonstreren… maar als een stel voornamelijk Marokkaanse straatterroristen zich als tuig gedragen staat de politie opeens machteloos toe te kijken.

Hoe kan dat?

Je zou bijna denken omdat het rellende tuig hetzelfde doel heeft als de elite — of dat de rellers in ieder geval het plan van de boven-ons-gestelden dienen — ja, ook al beseffen ze dat zelf niet.

Waardeer jij mijn werk voor DDS? Steun me dan actief op BackMe. Dat kan via een maandelijkse (kleine) bijdrage of eenmalig. Alle steun is welkom zodat ik als blogger onafhankelijk wordt van adverteerders én de oude msm.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Che

  Het FvD kan zich beter op de lijsttrekker richten.
  Het lavendelsnuivend grachtengordeldier ziet kans om in maart 2021, met hooguit 10 zetels in de Kamer te komen.

  Enorme winst maar je slaat daarmee nog geen deuk in een pakje boter.

  1. Cootje

   Ik denk dat je het verkeerd ziet het gedachtengoed van Hans Janmaat wordt perfect door hem uitgedragen , de ellende financieel van de Corona gevolgen , en onbeperkt geld overdragen naar het zuiden , en de geweld explosies van de allochtonen rel jeugd zijn de juiste ingrediënten om heel groot te worden , op het juiste moment uitvergroten doet wonderen , en in maart 2021 is de werkeloosheid in Nederland 7% van de beroeps bevolking een harde brexit is funest , dus Wilders en Baudet hoeven geen campagne te voeren wordt ze zo aangereikt , de oude politieke nazaten gaat dat zeer doen , en de polderde Nederland moet eerst zelf hard geraakt worden willen ze veranderen , en dat komt perfect uit Nederland Europa en de wereld ligt op één oor in 2021

  2. Steven Opti

   Che is ook weer iemand die wegkijkt en het probleem vermijdt door over andere onderwerpen te beginnen. Heb je enig idee hoe erg het is voor de normale mensen die daar wonen in zulke probleem wijken waar allochtoon tuig de straten beheerst?? Typerend voor linkse deugmensen die altijd wegkijken. Er zijn genoeg goede allochtonen maar die gajes die een hekel aan Nederland hebben en de andere moslims een hele slechte naam geven moet keihard worden aangepakt. En Che, ga jij snel verhuizen naar de schilderij dan kun je een goed gesprek aangaan met dit tuig. Misschien luisteren ze naar jou.

  3. evil knievel

   Tuurlijk,Schele Che!🤪🥴
   N zich totaal niet bezighouden met die terroristen zeker!?🙈
   Die mogen lekker ons land blijven afbreken!?😖
   Wat bent u toch …!🤢🤮

   1. Che

    Domoor, FvD kan nu niets uitrichten maar bij een enorme verkiezingsoverwinning ligt het misschien anders.

    Maar met dat stuk onbenul gaat dat hem niet worden.

    1. Stanly2000

     Sarko, waarom blijft u maar op de SP stemmen? Met deze partij kan men niet eens proberen om een deuk in het pakje boter te slaan!

    2. Logica

     Baudetr is misschien niet altijd even handig maar heeft gewoon gelijk, net als Wilders. Ze krijgen beiden mijn stem. Ik ben ook gemachtigd. Dat je lavendelsnuiver erbij haalt heeft niets met het onderwerp te maken. Valt me mee dat je niet het kapsel van Wilders er ook bij haalt.

     In één ding ga je waarschijnlijk wel gelijk krijgen en dat is dat het onwaarschijnlijk is dat de PVV en het FVD samen een meerderheid zullen halen. Dat had ik ergens van je gelezen. Nederland zal dan krijgen waar het voorr gekozen heeft. De groep mensen die er nu nog geen last van hebben en dan waarschijnlijk geen PVV of FVD gestemd hebben, kunnen hier spijt van krijgen

     Nederland zal krijgen waar het op stemt. Geen PVV of FVD betekent nog meer ellende. Het zal erger worden en niet minder. Ik heb medelijden met alle gewone mensen die daar wonen, daar elke dag last van hebben en toch niet weg kunnen.

     1. Mart

      ”Medelijden”,IK OOK.

   2. Chee

    Baudet is een topper.

    1. Blitzkrieg

     Chee : Inderdaad… toppertje

  4. Ernest Stern

   Baudet is gelukkig al over zijn ‘hoogtepunt’ heen.

   1. Logica

    Wat is jouw alternatief Stern?

  5. PG

   Amen – Een meer stabiele voorman zou wonderen kunnen doen voor de partij!
   Desalniettemin ga ik FvD stemmen. Alle andere partijen zijn geen optie voor mij.
   Te mild voor ieder die zich niet weet te gedragen en te weinig kritisch m.b.t. de EU.

 2. Yoyo

  Goede film van FVD.
  Volgens mij moet er meer materiaal vergaard kunnen worden om allochtone uitwassen aan te tonen, overigens.

  Mijn stem is op FVD volgende keer.
  Ik geef Thierry het voordeel van de twijfel.
  Het is in ieder geval beter dan een stem op 1 van de kartel-partijen.
  Er moet toch IETS gebeuren om Nederland weer uit de misere te halen?

 3. Gebande3

  Waardeer jij mijn werk voor DDS? Steun me dan actief op BackMe. Dat kan via een maandelijkse (kleine) bijdrage of eenmalig. Alle steun is welkom zodat ik als blogger onafhankelijk wordt van adverteerders én de oude msm.

  Mooi streven.

 4. Che

  testing

 5. Eppo123

  Helemaal eens, een trieste samenvatting van hoe het met ons land gaat. Helaas zal deze trend zicht voortzetten. Recentelijk was ik nog in Drenthe, wat een verademing. Rust, ruimte, mensen die je nog groeten, geen files, geen multi-culti.

 6. Response

  M.i. moet meer gekeken worden naar de partijprogramma’s en hoe daar uitvoering aan wordt gegeven danwel kan worden gegeven, dan naar de poppetjes/partijleiders. Dan moet de NL-bevolking zich enorm bedrogen voelen als je kijkt naar wat de huidige coalitie heeft beloofd en wat ze daarvan hebben waargemaakt en welke besluiten zijn genomen waar de meerderheid van de NL-bevolking niet voor heeft gekozen.

 7. plakband

  Massa immigratie nekt Nederland.
  En de bevolkingsgroei in Afrika is nog niet op zijn hoogtepunt.
  Er staat ons nog wat te wachten.
  De green-deal van Timmermans wordt omgedoopt in black-deal.
  Het geld gaat rechtstreeks de uitkeringspot in.

 8. Cootje

  Krijg Hans Janmaat nog een standbeeld het liefs in onze hoofdstad , kunnen de bakfietsen generatie er omheen rijden wegens het hun gekleurde imago en hun burgemeester met een 1873 button

 9. Bilderberg

  Van de totale massa immigratie in Nederland is 6% die via een asiel procedure Nederland binnenkomt . De overige 94 % zijn o.a. Polen, Belgen, Engelsen, Duitsers, Amerikanen enz die naar Nederland komen voor werk en/of studie.

 10. harte385

  Mijn stem heeft hij, en die raddraaiertje gewoon opsluiten en/of afmaken

 11. Heras

  Stem of fvd of pvv. maakt niet uit; als links maar weggestemd wordt.

  1. Ernest Stern

   Het is een goede zaak dat laagopgeleide gefrustreerde burgers ook kunnen stemmen op een populist naar eigen smaak. Het betekent politiek niet veel maar het geeft misschien een goed gevoel.

   1. Hardline

    “Het is een goede zaak dat laagopgeleide gefrustreerde burgers ook kunnen stemmen”

    Gelukkig voor Ernst herkent hij zichzelf in zijn eigen typering.

    Hulde, de medicatie en gezochte hulp slaan aan

    1. Mart

     Mischien heeft Ernst(iggestoord) een hoge opleiding genoten….maar of hij er wat van geleerd heeft betwijfel ik.

   2. Lout

    Beste Ernest, hoe jij je uit op deze manier zegt veel. Voel je je nu goed? Een hele bevolkingsgroep wegzetten als laagopgeleiden gefrustreerde burgers. Jij zal wel heel slim zijn. Ik vraag me dan ook af, wat heb je op deze site vol met laagopgeleide domme boze mensen te zoeken. Dit is toch ver onder jou niveau? Maar on topic, heb jij Ernest wel is meegemaakt hoe deze zogenaamde Nederlanders over ONS denken? Hoe zij over dit land en de waarden en manieren die hier gelden denken? Heb je enig benul van waar de frustratie vandaan komt? Oh en voordat je weer meer dan 4 miljoen Nederlanders wegzet als domme boze gefrusteerde nietszeggende mensen. Kijk dan even in de spiegel en denk na. Met vriendelijke groet, Loutenant

   3. PG

    Dat is een behoorlijk aanmatigende stelling – wellicht denkt dit gepeupel wel realistischer dan jijzelf! Zou zomaar kunnen.
    Wat betreft populisten : Die heb je binnen de politiek wel meer – Het Is maar welke politieke bril je op hebt 😉

  2. Robert Leiden

   Heb je een meerderheid voor nodig.
   Helaas… de generatie boze blanke mannen is slechts 15% van de kiezers.

 12. Michael M

  En zo is het. Niet anders!

  Dat straattuig wil aan onze wetgeving, onze vrijheid, onze manier van leven, ons biertje, in ons geloof, ons vroegere vaderland laten zien, dat zij daar geen deel van willen zijn. Zij staan met 1 been in een ander land en met de ander krampachtig in Nederland. Een aantal worden opgehitst door hun ouders zelf omdat zij zich ook niet volledig verbonden voelen met onze westerse beschaving. Want had je wel normen en waarden voor onze vrijheden, ons geloof, onze manier van westerse vrijheden waarin iedereen gelijk is, waar homos veilig kunnen leven en niet in Arabische landen, of waar vrouwen net zoveel rechten hebben als mannen, waar gewoon veel bier en alcohol mag worden geschonken en waar we trots mogen zijn op onze bierbrouwerijen, onze vrije pers en waar geen journalisten worden opgepakt en gevangen genomen en ga zo maar door dan hadden we nooit maar ook nooit zulke tirannie straattuig gehad dat wil laten zien dat ze boven de wet staan. Geen enkele nationaliteit staat boven de wet. Handhaving en de rust bewaren. Onze grondwet en onze vrijheden en beschaving en democratie laten we niet kapot gaan of bedreigen door figuren en met name ook veel linkse figuren dat met zelfhaat hier rondwandelt.

 13. Edjan

  Citaat: “Je zou bijna denken omdat het rellende tuig hetzelfde doel heeft als de elite — of dat de rellers in ieder geval het plan van de boven-ons-gestelden dienen — ja, ook al beseffen ze dat zelf niet.” Einde citaat.

  Klopt helemaal. De onderlinge verdeeldheid onder de bevolking groeit snel door de steeds snellere massa-import. Daarbij wordt de cultuur van de oorspronkelijke bevolking afgepakt. En een volk dat geen eenheid meer is en waarvan de cultuur is afgepakt, daar kan de elite mee doen wat ze willen.

 14. Mart

  Filmpje al verwijderd z.g.”privé”, zegt de censurende ?Ik kijk hier iedere dag ff, al is het alleen maar om te grijnzen en me zelf gelukkig te voelen,NIET meer tussen een hypocriet volkje te leven.Gelukkig nog wat vrienden die wèl het licht willen zien.Mart Brasil…..gèèn paradijs, maar nog steeds goed leefbaar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.