Kijk! IJzersterk Biden-spotje over ‘Build a wall’-leugen: ‘Trump bouwde geen muur, rest wereld bouwde muur om VS!’

In slechts 20 seconden maakt een nieuw spotje van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden een genadeloos einde aan de pretentie van Trump dat hij Amerika heeft beschermd tegen de grote boze buitenwereld. Het tegenovergestelde is waar: de rest van de wereld moest zichzelf beschermen tegen het roekeloze beleid van de Republikein.

De zomer is bijna voorbij, de scholen gaan weer open en de Amerikaanse presidentsverkiezingen staan op het punt van losbarsten. De partijconventies zijn geweest, en nu begint dus het échte campagnevoeren. De Republikeinen doen dat door alle dystopische fictieboeken uit de bibliotheek te plunderen voor plotlijnen waarin ze dan hun Democratische tegenstander Joe Biden schilderen. Als een soort semi-dictator die op het punt staat om Amerika te vernietigen. Bombastisch, platvloers en met méér dan één leugentje om eigen bestwil.

De Democraten gooien het over een andere boeg. Zij laten de lege kreten van de schreeuwerige reality tv-president horen, om ze vervolgens te matchen met de realiteit. Het gevolg is een oorverdovende klap voor de man die het Witte Huis vooral ziet als een groot vastgoedproject. Waarmee het niet al te best gaat, getuige het feit dat de beloften van Trump niet worden nagekomen.

Neem nu die stupide eis ‘Build a wall‘ die bovendien door de Mexicanen zou worden betaald. Nooit gebeurd, uiteraard. Maar wat er wel is gebeurd, is door Trumps poging het coronavirus weg te liegen en te lachen de Verenigde Staten een enorme COVID-19-hotspot zijn geworden. En daardoor is dus het omgekeerde gebeurd van wat de man met de kleine handjes beweerde: niet Amerikanen werden beschermd voor indringers van buiten, maar Amerikanen worden nu gezien als potentiële virusdragers en worden in bijna elk land ter wereld nu niet toegelaten. Of zoals Joe Biden het omschrijft: “Donald Trump didn’t build a wall around America, the world built a wall around us.” Amen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. henk43

  Weer een ijzersterk artikel van Tim.Hier is niets tegen in te brengen.

  1. Che

   @henk43

   U kent @Ritter nog niet.

   Maakt gehakt van Tim 🙂 🙂 🙂

  2. Sjors1993

   Wat een onzin artikel…
   Filmpje is van een paar weken/maanden geleden al, waar bijna elk land een inreisverbod hanteerde voor andere landen, inclusief voor Nederland. De muur, waar Obama mee is begonnen en het grootste gedeelte heeft laten bouwen, is inderdaad nooit gebouwd omdat de democraten het tegenhielden.

  3. M. Brandenburg

   https://www.cbp.gov/border-security/along-us-borders/border-wall-system

   Oops toch wel, de feiten spreken Tim en zijn Democraten tegen, de muur is minimaal drie keer zo lang als dat hij was voor het aantreden van Trump en dat met de Democraten die hem op elke manier tegen werken, als dit al is gebouwd met alle tegenwerking van de Democraten kan je je voorstellen hoe het straks zal gaan wanneer de Republikeinen zowel Senaat als het Huis van Afgevaardigden stevig in handen hebben. Alles begint erop te wijzen dat Trump nog groter gaat winnen als dat hij deed tegen corrupte Clinton.

   Niet alleen komen steeds meer zwarte en latino burgers openlijk er voor uit Trump te gaan stemmen, zelfsZwarte politici van de Democraten spreken nu openlijk hun steun uit.

   Het plan van de Democraten en hun aanval op het tegenhouden van het stemmen per Post (officiele stukken laten zien dat het zo frauduleus als de pest is, met maar liefst 1071 gevallen waar er fraude werd gepleegd, waarvan twee gevallen door de Republieken) ontploft nu meerdere malen per dag in hun gezicht nu het volk op de hoogte wordt gebracht van alle frauduleuze gevallen die zijn voorgevallen, ook het geblaat als dat Trump weigert de De Nationale post van geld te voorzien is al keihard onderuit gehaald, door het het feit dat de burger weet dat men geen miljarden wil steken in een bedrijf dat in de laatste tien jaar maar drie kwartalen winst heeft gedraaid, enkel een linkse idioot zou dat doen, men moet maar gaan zorgen dat de zaakjes geregeld worden, en dat men net als elk ander bedrijf niet alleen de eigen broek ophouden maar ook winst maken, wat naar de staatskas kan vloeien in plaats van het volk op te zadelen met een bedrijf dat een belabberde service levert, niet efficient is en draait op belastinggeld in plaats van dat het de staat geld oplevert, zeg meer het gezondverstand tegen de linkse maakbaarheid en totalitaire invloed en zeggenschap.

   Kijken we daarna naar zijn approval rating, dan zien we dat die ver hangt boven wat een president in de laatste 30 jaar nodig had om herverkozen te worden. En die rating stijgt nu weer dagelijk, de poll die er het bij de werkelijkheid zat met al zijn polls sinds Trump bekend maakte dat hij zich kandidaat stelde geeft hem ook doodleuk een 47% approval rating. Uiteraard scoort hij steevast laag in de polls die er voor uitkomen vooral linkse stemmer te peilen, maar zelfs daar staat hij gewoon op 43%.

   Alles wijst erop dat de landslide waarmee hij de laatste verkiezing won, kleiner is dan waarmee hij dit jaar gaat winnen.

  4. hans-e-pans

   Alleen jammer dat het een artikel van Tim Engelbart (van 1988) is die zichzelf journalist noemt.

 2. Reinoud van Gelre

  Het is nu wachten op Ritter…

 3. sonny

  “rest van de wereld bouwde muur om VS!”
  Een niet kloppende woordspeling van Biden, als Trump voet bij stuk houdt mbt de niet betaalde Navo bijdragen, kan Putin zo Europa binnen wandelen!
  Europa en de rest van de wereld zijn nog steeds afhankelijk van de VS, ze mogen hielenlikkend op staatsbezoek komen in Washington!
  De achterban van seniele Biden staat in een spagaat!

  1. Che

   Copy/Paste

   China is de grootste internationale schuldeiser van de VS. Ruim 1.000 miljard dollar aan Amerikaanse staatsschuld is in handen van de Chinezen.

   Als China die schulden terug op de markt brengt, of ook maar suggereert dat het ophoudt met het opkopen van Amerikaanse obligaties, gaat de Amerikaanse rente omhoog en de waarde van de obligaties daarom omlaag.

   1. sonny

    Che_
    De VS zit nog steeds aan de knoppen!
    That’s the point!

  2. Meriadoc Brandebok

   Wacht maar tot Mutti Merkel het Duitse militaire potentieel activeert. Kijken of Poetin nog kan binnenwandelen.

   1. sonny

    MB_
    ” het Duitse militaire potentieel ”
    Bedoel Pegida, AfD, Nordadler, Aryan Circle Germany, of het onlangs in opspraak geraakte Duitse Kommando Spezialkräfte?

    1. Meriadoc Brandebok

     Nee, sonny, ik bedoel de Bundeswehr: de Wehrmacht 2.0.

   2. Steiner

    Je bent echt het lulletje van DDS.

    Materieel dat maar voor de helft inzetbaar is, een verlammende bureaucratie waar miljoenen in verdwijnen en nog nooit zo weinig nieuwe aanwas. Het gaat niet goed met het Duitse leger, blijkt uit het jaarlijkse rapport van de regering. Er is dan wel meer budget voor het leger, maar de problemen blijven aanhouden. Geen goed nieuws op een moment waarop Europa militair steeds meer op eigen benen moet staan.

    Dat er meer geld is, betekent nog niet dat de problemen bij de Bundeswehr ook voorbij zijn. Van de ‘Trendwende’ is aan de basis nog niet veel te merken, zegt Hans-Peter Bartels, die in opdracht van de regering het leger jaarlijks doorlicht. “Onze militairen merken nog niks van een Trendwende. Alle onderdelen kampen met materieeltekorten. Van een volledige uitrusting zijn de troepen nog heel ver weg”, zegt Bartels.

    Particuliere helikopters

    Wie het rapport leest, valt van verbazing in verbazing over de slechte staat van vooral het materieel van het Duitse leger. Onderdelen worden veel te langzaam geleverd, waardoor bijna de helft niet inzetbaar is.

    Een aantal cijfers: van de Puma-pantservoertuigen functioneert maar 27 procent, van de Tiger-helikopters maar 23 procent en van de onderzeeërs is maar 17 procent te gebruiken. De tekorten leiden zelfs tot onveilige situaties. De Duitse manschappen moeten bijvoorbeeld in Afghanistan hun vervoer regelen met helikopters die van particulieren worden gehuurd.

    Te weinig nieuwe militairen

    Een tweede grote zorg is de aanwas van nieuwe rekruten. Die was nog nooit zo laag als in 2018. Ruim 21.500 vacatures staan nog open. Dat ligt volgens Bartels grotendeels aan de concurrentie van het bedrijfsleven. Maar door de tekorten is er af en toe ook gewoon niet genoeg lesmaterieel. Soms zijn er bijvoorbeeld zo weinig straaljagers beschikbaar dat piloten hun vereiste vlieguren niet halen. Het heeft er al toe geleid dat rekruten ontslag nemen.

    1. Meriadoc Brandebok

     Nee, jij bent een lulletje, Steiner.

  3. Peter Loosduinen

   Ach, de heer Biden moet nog even met medicijnen overeind gehouden te worden tot de verkiezingen.
   Daarna kan hij zijn kelder in en gooien we de deur op slot.

 4. Meriadoc Brandebok

  Inderdaad een sterk spotje. Trump heeft zich volkomen geïsoleerd.

 5. Timber

  Beste redactie,
  Dit soort belachelijke artikels, die slecht onderbouwen zijn. Laat alleen maar zien dat de DDS journalisten ook marxisten zijn. Geeft mij meer reden om buitenlandse media te lezen (buiten EU)

  De recente publicaties aangaande de 3de corona steun, bewijst alleen maar, dat Trump en Bolsonaro gelijk hadden. Je kunt geen economie op slot zetten vanwege een virus probleem.

  Zoals Caesar zei “brood en spelen”!

  1. Che

   @T
   Michael v/d Galien is dan wel de ferventste aanhanger van het Marxisme.
   Je ziet het goed…

  2. Ernest Stern

   Timber heeft gelijk, de redactie van DDS bestaat uit hardcore Marxisten.

   Het moet niet gekker worden!

   😂

   1. Rood

    enz

  3. Ritter

   Timber

   Helaas schrijft Tim vaak kinderachtige artikelen over Trump. Dat is zijn kenmerk als het over Trump gaat.

   Uiteraard weet Tim ook wel dat juist Trump al in januari van dit jaar een reisverbod instelde voor China en daarmee veel besmettingen heeft voorkomen. Dat werd toen door Biden veroordeeld als “racisme”. Ook heeft Trump veel achter de schermen georganiseerd met het bedrijfsleven zodat er nu veel ventilators zijn en de meeste testen op Corona nu in de VS plaatsvinden. En nog veel meer heeft Trump gedaan om het virus te bestrijden.

   Maar zoals u al zegt , je kan niet de economie totaal op slot doen om het virus te bestrijden. Dan gaat het land kapot. Het is altijd een balans tussen economie en bestrijding van het virus.

   Kennelijk doen de feiten er niet toe als het om Trump gaat. Veel media haten Trump en doen er alles aan om hem te demoniseren. Tot dit soort kinderachtige artikelen toe.

   Hieronder een samenvatting wat Trump heeft gedaan om het virus te bestrijden. Je zult dit niet zien in de media.

   ht*ps://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-trumps-historic-coronavirus-response/

 6. Ernest Stern

  Raak!

  1. Rood

   etc

 7. Ritter

  Gisteren een sterke lange speech van Trump waarin duidelijk vertelde wat zijn agenda is en wat er op het spel staat bij de verkiezing.

  De RNC conventie is goed verlopen waarbij vooral de boodschap is overgedragen dat Trump staat voor de “gewone” man. Banen houden in de VS en terugbrengen naar de VS in plaats ( wat Biden heeft gedaan) banen uitbesteden naar China.

  Ook is tijdens de conventie en tijdens de speech van Trump duidelijk gemaakt wat Trump heeft bereikt.

  Veel van zijn beloften is hij nagekomen; dat is uniek:

  Om een paar punten te noemen:

  1: geen nieuwe oorlogen begonnen.
  2: troepen teruggetrokken.
  3: onderhandelingen over een vredesdeal in Afganistan.
  4: belastinghervorming
  5: gevangenis hervorming
  6: nieuw handelsverdrag met Mexico en Canada ( vervangt Nafta)
  7: het bouwen van een muur aan de zuidgrens ( ondanks enorme tegenwerking)
  8: het afremmen van de illegale migratie vanuit Zuid Amerika
  9: het verlagen van de prijs van medicijnen
  10: en zovoorts.

  Nog even dit.

  Senator Rand Paul is aangevallen door een groep “vreedzame” BLM aanhangers die bij het Witte Huis aan het demonsteren waren.Gelukkig was de politie snel ter plaatse om ze te beschermen.

  ht*ps://www.dailymail.co.uk/news/article-8672681/BLM-protesters-gather-outside-White-House-Trumps-RNC-speech.html

  1. Canta

   Ritter
   Ja, wanneer je het bouwen aan de zuidgrens ziet als het voldoen aan zijn belofte en weglaat dat het maar een paar stukken zijn en dat niet de Mexicanen ( zoals beloofd)
   die hebben betaald dan is het duidelijk dat je jezelf voor de gek zit te houden.
   Wanneer je alle leugens van Trump, waarvan bewezen is dat het leugens zijn, als roddel bestempeld, dan houd je jezelf voor de gek.
   Wanneer je van de belastinghervorming niet ziet dat juist de rijken daarvan profiteren
   ( ze gingen van 39% naar 35%) en Trump vervolgens liegt dat de Amerikanen de meeste belasting betalen, dan houd je jezelf voor de gek, enz enz.
   En ja, er zijn Amerikanen ( vnl op het platte land) die zich ook voor de gek laten houden. Laten we hopen dat de meerderheid wat slimmer is.

   1. henk43

    @ Canta:Alle leugens van Trump ?Dat ziet u toch echt verkeerd het zijn “alternative facts”

    1. Canta

     henk43
     Ja, het nieuwe woord voor LIEGEN.

     1. Peter Loosduinen

      Wie kent er politici die niet liegen ?
      Wij hebben te maken met de Heer Rutte die er wel brood van lust op het gebied van liegen.
      Hij verkoopt ons land aan de EU.
      Nee, dan Trump.
      America first !!
      Om jaloers op te zijn.

   2. Peter Loosduinen

    Ik zou wel weten op wie ik zou stemmen.
    Lees het volgende:
    Democrats spent their convention denouncing America as a hotbed of “systemic racism” and profound inequality. Republicans celebrated the United States as a land of immense opportunity, a nation of promise to all who were willing to work hard and obey our laws.

 8. Peter Loosduinen

  Geef Trump nog vier jaar !
  – einde aan rellen.
  – illegale immigranten het land uit.
  – strengere straffen voor rovende en stelende zwarten.
  – banen voor goedwillenden ( zwarten / blanken / etc.
  – prachtige staatsbegrafenis voor Joe Biden
  en………………..de muur is klaar !

  1. Canta

   Peter Loosduinen

   ” strengere straffen voor rovende en stelende zwarten.
   – banen voor goedwillenden ( zwarten / blanken / etc.”
   Bij rovende en stelende worden door u alleen zwarten genoemd, bij
   goedwillende zwarten en blanken.
   Dus alleen zwarten stelen en roven???????????

 9. Ritter

  De media kiezen voor Biden en vormen zijn spreekbuis. Dus veel lovende artikelen over Biden en Harris en veel negatieve artikelen over Trump.

  Wat de media uiteraard de mensen niet verteld is dat Biden al 48 jaar in Washington zit en praktisch niets heeft bereikt. Biden is al jaren het establisment en heeft de politiek gebruikt om zich ( en zijn zonen) te verrijken. Zie de contacten met China.

  Trump heeft in 4 jaar tijd meer gedaan voor de zwarte bevolking in de VS dan Biden in 48 jaar. Maar je zult de media er niet over horen.

  Trump steunt zwarte scholen financieel; heeft z.g opportunity zone gecreeerd; heeft een historische gevangenis hervorming doorgevoerd en talloze zwarte kandidaten gesteund. Ook hebben veel Afro Amerikanen gesproken tijdens de conventie.

  Trump ( voor de Corona uitbraak) voor veel banen gezorgd voor minderheids groepen die er dus economisch op vooruit gingen.

  Hieronder een toespraak van een (zwarte) Democraat die nu op Trump stemt.

  Hij legt in zijn speech uit waarom hij , als Democraat, voor Trump stemt.

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=_MN6x7RpJ1A

  1. Peter Loosduinen

   100 % met Ritter eens !

  2. Canta

   Ritter

   Weer opvallend: een zwarte democraat die nu op Trump stemt en vergeten dat er een aantal republikeinen zijn die hebben gezegd op Biden te gaan stemmen.
   Kennelijk heeft u een soort sorteermachine aanstaan, die alle informatie die in Trumps nadeel is, eruit zeeft.

 10. Rood

  Biden haalt de verkiezingen niet eens, laat staan daarna…

  Trump 2020

 11. Edjan

  h##ps://www.telegraaf.nl/video/817359971/trump-haalt-in-speech-hard-uit-naar-rivaal-biden
  Het andere geluid.

 12. Anti Idioten

  Het zoveelste achterlijke artikel van Tim. Ga je eens verdiepen in wie en wat Joe biden is! De man zit al 40+ jaar in de Amerikaanse regering en heeft nooit wat voor elkaar gekregen. Hij kan nog geen 3 zinnen achter elkaar zeggen zonder dat hij al weer vergeten is waar hij her over had.

  Als hij aan de macht komt word al die SJW onzin wet. En zal de economie slopen, de belasting omhoog en al het geld gaat naar klimaat onzin. Ze hebben naast politieke correctheid en klimaat helemaal niks als je de DNC van vorige week hebt gezien is het alleen maar “Orange man bad”. Maar echte plannen hebben ze niet.

 13. Ritter

  Pelosi wil geen debat Trump-Biden

  De partijleider van de Democratische Partij in het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi vindt dat er voor de verkiezingen in november geen tv-debatten moeten komen tussen Joe Biden en Donald Trump.

  Kennelijk hebben de Democraten geen vertrouwen in Biden.

  ht*ps://www.foxnews.com/politics/pelosi-says-biden-shouldnt-debate-trump-i-wouldnt-legitimize-a-conversation-with-him

  1. Piet51

   @Ritter
   Nee hoor, want de Democraten hebben een luxe probleem. Ze kunnen Trump verslaan, want ze staan mijlenver voor in de peilingen. Die voorsprong kunnen ze op twee manieren verzilveren. Door Biden het debat met Trump te laten voeren. Maar Trump is een sluwe vos en er kunnen, net als bij Hllary Clinton, door hem onverwachte streken uitgehaald worden, waardoor die winst bedreigd zou kunnen worden. De tweede tactiek, veel kansrijker, is om Trump gewoon door te laten graven aan zijn eigen graf. Daar valt hij dan uiteindelijk vanzelf in en als niemand hem eruit helpt (hoe zou dat dan nog moeten?), wint Biden op z’n sloffen.

   1. Morgan4321

    Ja ja, net zo’n luxe probleem als in 2016 toen de bladen die de overwinning van Clinton bij de verkiezingen aankondigden al gedrukt in de schappen lagen zeker.

    1. Piet51

     @Morgan 4321
     In 2016 liep het inderdaad heel anders dan menigeen, inclusief ikzelf, dacht en hoopte. Maar dat zal ze geen tweede keer overkomen. Bovendien waren de omstandigheden onvergelijkbaar en weten alle Amerikanen wie ze met Trump in huis hebben. Ze hebben nu de keuze hier een eind aan te maken, of niet. Bovendien kent men Biden na tientallen jaren ook door en door. En alle negatieve en denigrerende berichten ten spijt, Biden wordt door een groot deel van de bevolking geaccepteerd en gewaardeerd.
     Men kan echt kiezen uit beide door mij geschetste tactieken.

  2. Canta

   Ritter
   U beweerde eerder dat Trump Corona goed had aangepakt. Is het u niet opgevallen dat alle stoelen, tijdens de convention van de republikeinen, tegen elkaar aanstonden, er geen enkele afstand werd gehouden, terwijl er nog dagelijks vele besmettingen plaatsvinden.
   De democraten hielden een hoofdzakelijk virtuele convention. Zij vermeden de kans op verdere verspreiding van het Coronaviris.

   1. combat le pelicule

    Uiteindelijk zien we allemaal dat men niet durft te spreken over de nagekomen beloftes van Trump

 14. Ritter

  Video:

  Een gemaskerde Black Lives Matter-militant volgde de Republikeinse Nationale Comitéman Chris Ager en zijn vrouw naar hun hotel en dreigde dat ze hem zouden “neuken”.

  De linkse ‘demonstranten’ terroriseerden mensen die de toespraak van president Donald Trump op de Republikeinse Nationale Conventie verlieten en hen de hele nacht aanvielen.

  Terwijl meneer Ager en zijn vrouw probeerden hun hotel binnen te komen, blokkeerden de militanten hun weg en schreeuwden agressief naar hen.

  ht*ps://districtherald.com/masked-black-lives-matter-militant-threatens-republican-national-committeeman-chris-ager-follows-him-to-his-hotel/

  1. Canta

   Ritter
   U vergeet dat een 17 jarige blanke jongen 2 mensen doodschiet!!!!!!
   Toch weer last van die zeef.

   1. combat le pelicule

    En wat als zo’n jongen zwart is, ooh wacht in Nederland lopen er genoeg met messen en idiote gedachtegangen..

   2. Bolland

    17 jarige jongen verdedigde zichzelf, en goed ook..

  2. gargamel

   Volgens de omroep “Fox News” hebben de autoriteiten van de Amerikaanse staat Minnesota, waar George Floyd op 25 mei bij een gewelddadige arrestatie werd gedood, deze week documenten vrijgegeven. Volgens dit zou Floyds bloed zo’n grote hoeveelheid medicijnen bevatten dat hij nauwelijks kon ademen.

   Volgens een rapport van 1 juni door Chief Lijkschouwer en Patholoog Andrew Baker: “Er werd zoveel methamfetamine en fentanyl gevonden in het bloed van Floyd dat zelfs als zijn lichaam thuis was gevonden, een overdosis zou zijn genoemd als de schijnbare doodsoorzaak. “.

   Volgens het autopsierapport waren de longen van Floyd opgezwollen door de medicijnen. Uw gewicht is twee tot drie keer hoger dan de norm.

   George Floyd-zaak: de lijkschouwer in Minnesota noemt de doodsoorzaak
   Blijkbaar was Floyd voor zijn arrestatie gestorven aan zuurstofgebrek. Dus hij zei dat hij niet kon ademen, zelfs niet als hij in de politieauto zat en niemand hem raakte.
   Om de een of andere reden hebben de staatsautoriteiten deze data echter niet eerder vrijgegeven.

   Ondertussen heeft de #BlackLivesMatter (BLM) -beweging Floyd in feite veranderd in een heilige die werd vermoord door politieagenten.

   De dood van Floyd werd afgeschilderd als bewijs dat de politie haar gezag had overschreden en leidde tot massale protesten en pogroms in veel steden in de Verenigde Staten. Op sommige plaatsen, bijvoorbeeld in Wisconsin, gaan de protesten door.

 15. janszm

  Tiim, lees Jan Roos maar

 16. janszm

  Tim, wat bereik je met de door jou gevoerde berichtgeving?
  Wat heb je daar vier jaar geleden mee bereikt?
  Niets geleerd in de tussentijd
  Je gedraagt je als Eric Mouthaan.
  Links: onverdraagzaam, in aanvang fascistisch, ondemocratisch, tegen het gewone volk.

 17. Kretoloog

  “Ijzersterk Biden verhaal”….

  Kan niet missen. Dat is Engelbart. En ja hoor, de grootste Wilders- en Trumpbasher van de DDS-redactie.

  Na de kop ben ik gestopt met verder lezen.

  1. Cycle25

   Ik ben DDS af…toedels met de verse Joop in wording..;)

 18. Eminem2

  Over leuke filmpjes over Amerikaanse presidentskandidaten gesproken: kijk eens naar die van Judge Jeanine op FoxNews. met de titel “The American people see through Democrats’ lies”. Te vinden op You Tube. Of en in hoeverre wat zegt klopt, durf ik niet te zeggen. Maar het is een presentatie die klinkt als een klok.

  (En probeer ook eens te raden wat haar geboortejaar is, alvorens dit op te zoeken.)

 19. Meriadoc Brandebok

  Niemand hier kan het ongelijk van Biden aantonen en iedereen weet dat Trump gefaald heeft, maar men weigert afstand van de faalhaas te nemen om een andere, rechtse president te kiezen.

  Dit zegt wel iets over Trump-supporters.

 20. Dolph Thans

  Maarten van Rossem is een Nederlands historicus, presentator, schrijver en voormalig hoogleraar. Hij is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Zijn meest recente uitspraak bij Jinek : ” deze ellendeling ” over de foto van Trump.

 21. Morgan4321

  Danhebben ze toch nog een helder moment gevonden bij Biden waarin hij helder genoeg was om een tekst op te kunnen lezen. Nou ja, maakt niet uit, de Amerikanen kunnen nu zien waar de woke brigade op uit is: rellen en plunderingen. Biden (en de rest van het democratische etablishment) laat daar geen woord over los, dat zegt ook genoeg. De democratische flanken verdedigen de rellen juist.

 22. Maurits Dekker

  WAARSCHUWING

  Dit forum wordt geteisterd door een aantal sujetten (waarschijnlijk één of twee personen met een groot aantal nicknames) die als TR0LLEN bestempeld kunnen worden.

  Dit zijn de namen welke zij gebruiken zijn:


  Che
  Ernest Stern
  Charles Bingley
  Meriadoc Brandebok
  Gebande3
  Namo Saya
  DubbelZout

  1. Vrijedenkert

   Zet al hun vorige aliassen erbij die men heeft gebruikt en je hebt minstend 69 pagina’s vol…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.