LOL! Politie pakt relschoppers in Utrecht Overvecht ‘keihard’ aan met zinloos gebiedsverbodje

Gisteravond waren de Utrechtse wijken Kanaleneiland en Overvecht het strijdtoneel voor ruim 250 ‘jongeren’ die zomaar ‘uit verveling’ de boel kort en klein begonnen te slaan. Er werden zo’n 25 mensen (10 procent!) gearresteerd en 13 van hen hebben nu een lullig gebiedsverbod gekregen en advies van de politie: ‘nooit meer doen hè!’
Een spoor van ravage in die Utrechtse wijken door dit tuig, waardoor hulpdiensten (inclusief de ME) moesten uitrukken. Zelfs waarnemend burgemeester Den Oudsten kwam vervroegd terug van vakantie vanwege de bende in zijn stad. Uit hun gedrag blijkt dat iedereen het probleem erkende. Die conclusie kunnen we wel trekken, toch?

Er moet ook flink wat schade zijn aangericht, anders pak je niet 10 procent van de aanwezigen op! Hoe krijgen ze het dan toch voor elkaar om uiteindelijk maar slechts 13 van de 250 raddraaiers (5 procent) aan te pakken? En dan ook nog eens met zo’n ontzettend idiote fopstraf als een gebiedsverbod! We hebben het hier over lui die bewust ruzie zoeken met agenten en maling hebben aan de schade die ze aanrichten bij anderen! Dan gaat een gebiedsverbod vast helpen ja…

Op deze manier komen er binnen de kortste keren gewoon weer nieuwe rellen aan hoor. De gemeente Utrecht mag wel vast geld opzij gaan zetten voor buurthuizen, stageplaatsen en gesubsidieerde life-coaches, als ze het op deze manier blijven aanpakken. Dat is net zo kansloos als dit gebiedsverbod.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. NEXIT.

  hahahaha, vanavond staan ze gewoon in de linie en vliegt het vuurwerk weer om je pet. Kennelijk moet er eerst een smeris sterven voordat we gericht gaan optreden

 2. Jack Flash

  Een kakkerlakkenplaag is en blijft oplosbaar.
  Kwestie van aanpak..

 3. JFU

  Een kopje thee met hen drinken help wel…..toch..?

 4. Chalres Bingley

  Hup ME en leger erheen met scherp mag van mij…boodschap is dan duidelijk…

 5. Stanly2000

  Nog net geen beloning voor de jonge krijgers!

  1. Blondie

   Die beloning Stanly, ontvangen ze iedere dag dat zij in Nederland zijn.

   De roep om de uitkering van hun ouders te stoppen, klinkt ook al.

   Maar geen woorden maar daden, is voor de Linkse Rutte Clan een vies begrip.

 6. Blondie

  Dit Linkse Rutte Kartel is tot geen enkele oplossing in staat, voor NIETS!

  Rutte r.t op knul, voor het echt te laat is.

  Leugens en bedrog zijn het handelsmerk voor de Rutteclan.

 7. halo1

  (Niet alleen) door de linkse partijen is de afgelopen 50 jaar een klimaat van semi-anarchie ontstaan, met grote groepen die erg veel geld en overlast kosten, dat alleen maar met onorthodoxe maatregelen opgelost kan worden.. en dat kan dus niet : want “rechtsstaat” ..en zo tuimel je in je eigen zwaard… en blijft het onoplosbaar.

 8. Duckday

  Om geen gezichts verlies vandaar gebiedsverbod.
  Het is gewoon belachelijk ze breken de boel af en gaan gewoon vrijuit.
  De smoes ze vervelen zich welke ******* heeft dit uitgevonden en hoeveel krijgt hij voor deze uitvinding. De politiek heeft een broek vol en zijn niet meer waardig om het Nederlanse volk te dienen.ZE strijken alleen hun salaris op

 9. kees cup

  Helaas, als deze cleaude-zakjes iets witter geweest waren dan had “de wet” er voluit op los mogen dorsen, en dan had justitie ze ineens wel als gevaarlijke (ultra rechtse) straat terroristen aangepakt.
  Maar ja … dat tintje hè.
  “voorzichtig met de ‘foei’ hoor, anders gaan ze huilen.”

 10. Broodnuchter

  Misschien ook maar Putin om hulp vragen.

 11. plakband

  De straf die het BKR oplegt voor een betaalachterstand van €250 is vijf jaar.
  Steekt wel schril af tegen een taakstrafje en een gebiedsverbodje.
  En de handhaving bij het BKR is strikt.
  Kun je van Justitie niet zeggen.

 12. andergeluid

  Wet gelijkheidsrecht en discriminatie want of alle proces verbalen van het malieveld en omgeving horen vernietigt te worden
  of deze mensen horen ook net als daar een proces verbaal te ontvangen.
  Hier word bewust weer de twee deling in acht genomen om mensen uit elkaar te spelen.
  De een mag niets en de ander mag alles.
  Dit moet eens ophouden de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn zouden voor de onafhankelijke rechter moeten komen mits die nog bestaan.
  dat gaan we vandaag merken aan de uitspraak van de mondkapjes die niets toevoegen en hebben ze zelf al aangegeven dat dit schijnveiligheid is.

 13. rexm

  Nederlandse paspoorten intrekken, enkele reis naar Erdogan en Marokko.
  Er zit iets bij deze mensen in de hersenpan wat niet te repareren valt, het deugproces werkt niet, misschien willen ze wel een pak slaag hebben, misschien werkt dat wel, beetje pijn is fijn.!!

 14. Shadow1100

  De kop zegt:”Politie pakt relschoppers aan”. De “politie” pakt niets aan. De burgemeester is hoofd van de politie in deze. Die bepaalt hoe er opgetreden dient te worden. Niet de politie. Die mag staan stenenvreten en krijgt dan ook nog de zwarte piet toegespeeld. Waar dat tuigh niet aan denkt dat die politiemensen gewone huisvaders zijn, die, nadat de “dienst” er op zit, weer verhaaltjes aan hun kinderen voorlezen…….

  1. Robin Hoed

   Laten we hen dat duidelijk maken.
   Laat de politie met foto’s van hun kroost rondlopen.
   Ze komen vast huilend op het politiebureau hun verontschuldigingen aanbieden.

 15. harte385

  Op pakken zwaar straffen en kosten op hen verhalen tot de laatste cent of bij hun ouders en verder dwangarbeid puinruimen in openbare ruimten over heel Nederland.

 16. tata

  Begin gewoon eens met rubber bullets. Scherp mee voor de zekerheid. Wellicht dat dat wat indruk maakt op die inteeltbende.

 17. Robin Hoed

  Heel veel rubber kogels.
  En als dat niet helpt, gewone loden.
  Er is geen mogelijkheid dit met zachte hand op te lossen.
  Zij zien je dan als zwak, en daar voelen ze alleen maar minachting voor.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.