Marokkanen rellen. Wiens schuld is het? De onze!

Het is ongelooflijk, maar volgens betweterige linkse activisten zijn “wij” als samenleving verantwoordelijk voor het wangedrag van Marokkaanse straatterroristen. “Wij” hebben “gefaald.”

“Jongeren die rellen zijn een product van Nederland. Hier geboren getogen. Als wij als maatschappij hen niet hebben geleerd om te gedragen, dan is dat een collectief falen als samenleving,” aldus Alptekin Akdogan op Twitter.

Daar voegt hij aan toe:

Dit is eigenlijk gewoon ongelooflijk. Marokkaanse rotjochies zetten hele buurten in de fik, maar wie zijn daar volgens meneer Alptekin verantwoordelijk voor? Juist: mensen die deze jochies nog nooit een dag in hun leven gezien hebben. “Wij,” de “samenleving.”

Nee jongen. De verantwoordelijken zijn de jongens zelf en hun ouders. Het enige dat je dat je “de samenleving” kan aanrekenen is dat de politie er niet keihard op inmept als straatterroristen de boel terroriseren. Maar dat is dan wel het enige.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. Grasmaaier

  Ik denk dat meneer Alptekin bedoelt dat die relmarokkanen naar opvoedingskampen van de staat moeten worden gestuurd voor dwangarbeid en het resetten van hun mind. Daarin ondersteun ik hem van harte.

 2. Aardvark blues

  Zolang er niet over gegaan wordt tot denaturaliseren en uitzetten naar het land waarvan zij ook een paspoort hebben zal dit slechts escaleren, het pappen en nat houden beleid blijkt overduidelijk niet te werken, overigens is geheel West Europa getroffen door deze multiculturele ramp!

  1. Marija

   Daaraan lijkt de Resolutie van Straatsburg de schuldige.
   Europa moet worden omgevormd en men is daar druk mee en veel te tolerant.
   Tweede paspoort in de ijskast en pas weer tevoorschijn na vijf jaren goed gedrag, zonder veroordelingen.

   1. Shadow1100

    De resolutie van Straatsburg
    In de junimaand van 1975 keurden 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen deze resolutie unaniem goed.

    De kernpunten van deze resolutie stellen:

    – dat Arabische immigranten die zich in Europa gaan vestigen gerechtigd zijn hun cultuur en hun godsdienst naar Europa te brengen, te promoten en te verspreiden.

    – dat Europese landen een contributie kunnen verwachten van de Arabische cultuur, vooral wat betreft het gebied der menselijke waarden.

    – dat Europese regeringen akkoord gaan de grootste prioriteit te geven aan het verspreiden van Arabische cultuur in Europa.

    – dat onze politici akkoord gaan om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten en hun families

    -dat onze academische instellingen en persorganen de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de Europese ontwikkeling benadrukken.

    De huidige en toekomstige tsunami van “vluchtelingen” is dus 45 jaar geleden al gerocheld………..

  2. Fortiori

   Denaturalisatie kan niet zo maar. Dat moet door de betrokkene zelf aangevraagd worden.
   Dat zal dus niet gebeuren.

 3. Marija

  Die gasten zijn niet meer met zachte hand om te vormen.
  Die moeten verzameld worden in een opvangkamp en met harde en strakke hand een heropvoeding krijgen, ook de moskeeen zijn hierin een schuldige partij, alsmede de ouders, die hun jong goddelijk vinden en alles goed vinden wat die uitvreten.
  De politie moet optreden zoals men dan gewend is in Marokko. Keihard.

  1. Fortiori

   U hebt de geschiedenis over opvangkampen en opvoeding met harde hand goed bestudeerd.

 4. Chee

  Het leger erop eerst met rubber schieten ,helpt t niet dan maar met scherp.

 5. Yoyo

  Beetje vreemd , iedere burger is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.
  Minderjarigen ook, en dan zijn de ouders verantwoordelijk.
  Eerlijkheidshalve heeft de man deels gelijk; de weg-kijk- politiek van links heeft de laatste pakweg 10 jaar geen goed gedaan aan de huidige misstanden in bepaalde delen van het land.

 6. Cycle25

  Typerend links, de schuldvraag neerleggen bij een ander, beetje zielig eigenlijk.

 7. Eppo123

  Ja lekker makkelijk om de maatschappij de schuld te geven. Kijk als meneer Alptekin bedoelt dat wij door weg te kijken, het niet mogen benoemen en daaraan verbonden niet mogen optreden, dan ben ik het met hem eens. Ondere andere deze Noord-Afrikaanse jongeren komen uit samenlevingen waar zaken heel anders gaan. Dit soort culturen hier naar toe importeren lijkt alleen maar tot problemen. Net zo goed dat wij niet in dergelijke landen zouden kunnnen functioneren. Dit is geen waardeoordeel maar een feit. Des onbegrijpelijker is dat er helaas nog legio linkse lieden zijn, die de deuren naar Westerse samenlevingen open houden.

 8. Eppo123

  Leidt tot problemen i.p.v. lijkt tot problemen.

 9. Reinoud van Gelre

  Marokkanen rellen tijden Marokkanenrellen, niet in Marokko, maar gewoon in Nederland.

 10. RPML

  Arabist Hans Jansen schreef al in 2015 waar de dieperliggende oorzaak te vinden is: ‘taghoet’, ofwel, het niet accepteren van autoriteit door ‘ongelovigen’. Hoe harder de politie zich verzet tegen deze misbaksels, hoe harder deze misbaksels zich zullen verzetten tegen de ongelovige politie. Met pek en veren het land uitgooien is populistische praat, maar ik vrees toch dat dit nog de enig overgebleven oplossing is. In hun thuisland gedragen ze zich als engeltjes, dus het is win-win.

  h++ps://www.geenstijl.nl/4396921/hans_jansen_taghoet/

  1. Reinoud van Gelre

   RPML:

   “…Arabist Hans Jansen schreef al in 2015 waar de dieperliggende oorzaak te vinden is: ‘taghoet’, ofwel, het niet accepteren van autoriteit door ‘ongelovigen’. Hoe harder de politie zich verzet tegen deze misbaksels, hoe harder deze misbaksels zich zullen verzetten tegen de ongelovige politie…”

   Dit is gedeeltelijk juist, RPLM. Maar verander het woordje ‘ongelovigen’ in ‘Nederlanders’ en het is juist.
   Deze snuiters zijn dan wel islamitisch opgevoed, maar dat maakt hun nog geen vrome moslims. Ze drinken, roken, stelen, verkrachten en moorden. Allemaal strijkt het tegen de haren van de koran in.

   Ze zijn alleen een moslim als het hun uitkomt. Bijvoorbeeld in de moskee, in aanwezigheid van ouderen en of ten gevolge van groepsdruk. Ze spelen een toneelstuk. Zij rellen niet in de naam van ‘Allah’ maar in de naam van ‘alle Nederlanders zijn domme boeren en het is Ok om hun shit kapot te maken’… Je weet zelluf broer.

   1. NEXIT.

    quote Zij rellen niet in de naam van ‘Allah’ end

    Ze scanderen de hele nacht enkel allahu akbar. Kennelijk een spreuk uit hun clubhuis

    minder , minder , minder

    1. Reinoud van Gelre

     Het lijkt me inderdaad een spreuk uit het clubhuis, NEXIT. Het zijn dan ook meelopers 1e klas.
     Ik denk dat wij(of in ieder geval, ik) als ongelovige meer weten over de koran dan een gemiddelde Marokkaanse jongere, niet waar?

     1. NEXIT.

      Alleen jammer dat de jeugd wel meeneemt dat jij als ongelovige hond geen recht op leven hebt volgens de regels van hun clubhuis.

      allahu akbar

     2. Reinoud van Gelre

      Dat is waar, NEXIT.
      Maar ik lach er om. Raciaal gezien sta ik als Nederlander hoger in de pikorde.

   2. Drekie het Toiletmonster

    Ik denk dat je xenofobie jouw belangrijkste raadgever is in je argumentatie. Misschien een keer echt in gesprek te gaan met marokkanen en moslims. Een persoonlijk gesprek. Dan merk je, zoals de rest ook merkt, dat jouw onwetendheid het probleem is en ook het enige probleem. Wilders en Baudet weten dit ook. Daarom demoniseren ze moslims zo sterk, zodat je niet zelf kritisch gaat nadenken. Het is niet voor niets, dat alle mensen die persoonlijke relaties hebben opgebouwd met moslims, eigenlijk PVV en Baudet’s xenofobie een soort rare angstmennende partij vinden. Maarja, daarvoor moet je wel uit je comfort zone proberen te komen.

    Zie het zo, als het programma wegmisbruikers jouw enige beeld is van een auto, dan zou je ook nooit de snelweg op durven te gaan. Maar miljarden autorijders zullen het toch echt met je oneens zijn.

    1. ikweetwatikwil

     t jouw onwetendheid het probleem is en ook het enige probleem. Wilders en Baudet weten dit ook. Daarom demoniseren ze moslims zo sterk, zodat je niet zelf kritisch gaat nadenken. Volgens Drekie.

     Ik meende toch sterk dat ik er eerder was als de PVV en de FVD en toen al niet veel van moslims moest hebben. Was dan ook blij dat er een partij kwam die mijn mening deelde.Gelukkig maar, want zelf denken doe ik al lang. Je zag het aankomen met veel import. Dat gaat niet goed.
     Heb een aangetrouwde neef die geen moslim meer wilde zijn. Nou, dat heeft hij geweten.

     1. knabbel-001

      Je zag het inderdaad aankomen.
      Jaren 70 in Amsterdam Geuzenveld zag je steeds meer hoofddoekjes in de straten en in hun kielzog het tuig.
      Ik ben er op tijd weggegaan…

   3. Rene van der Grijp

    “Deze snuiters zijn dan wel islamitisch opgevoed, maar dat maakt hun nog geen vrome moslims. Ze drinken, roken, stelen, verkrachten en moorden. Allemaal strijkt het tegen de haren van de koran in.”

    Niet alle 5 deze ondeugden gaan tegen de islamitische leerstellingen in. Je hebt echter zonder meer een punt dat deze reljeugd niet primair vanuit religieuze motieven handelt. De islam voedt weliswaar hun superioriteitsgevoel en hun afkeer van het westen maar zonder de islam zou het er ook zijn geweest: zie BLM.

    De overeenkomst tussen relmocro’s en BLM-relnegers is dat ze zichzelf alfa-mannetjes wanen maar dat de keiharde waarheid is dat ze de kwaliteiten niet hebben om mee te kunnen komen. Dat leidt tot chronische uitbarstingen van grof geweld afgewisseld met het zich wentelen in de slachtofferrol, wetende dat er altijd linkse watjes zullen zijn die hen in bescherming nemen.

 11. Duckday

  Ontkenning door de politiek, het steeds maar goed praten,naar een ander wijzen,GEEN STEUN POLITIE, de zielige persoon uithangen, SUBSIDIE, dubbel paspoort en alles toedekken met de mantel der liefde.Het pappen en nathouden.Zo zijn we al jaren bezig

 12. NEXIT.

  Zachte heelmeesters maken stinkende rottende wonden. De marokkanen zijn al bijna 40 jaar in het nieuws met straatterreur. Joden , vrouwen en ouderen zijn al jaren doelwit van riftuig. Geldautomaten worden uit banken geblazen door riftuig. Overvallen zijn voornamelijk marokkaanse daders zie de cijfers van het CBS.

  Onze politieke kopstukken zijn liever bezig met een schijn rechtszaak tegen Wilders die vindt dat de overlast lang genoeg geduurd heeft. Janmaat heeft het gesignaleerd en is gedemoniseerd en beschadigd door het establishment. Fortuyn heeft het gesignaleerd en is gedemoniseerd en beschadigd door het establishment zelfs zijn leven is hem afgenomen. Wilders heeft het gesignaleerd en is gedemoniseerd en beschadigd door het establishment.

  De vraag wiens schuld de rellen is een retorische vraag en het antwoord is , minder , minder , minder

  1. Drekie het Toiletmonster

   De maagdelijkheid van kinderen, pensioenpotjes en belastinggeld is al jaren het doelwit van wit tuig. Ooit gehoord dat witte mannen het probleem zijn. Nee he, dat is dus racisme. Ofwel één groep overdrijven en de ander begatelliseren.

   1. ervi

    Mijn comfort zone is heel groot; ik heb veel allochtone vrienden/vriendinnen : Turken, Marokkanen, Surinamers en Antillianen maar stem wel op PVV of FVD.
    Uw reacties blinken uit in stereotypering, wat niet van intelligentie getuigt.
    Met Uw Groen-Linkse geleuter kunt U beter bij Joop.nl terecht.

 13. HD

  Je hebt in Rusland nog wat leuke kampen.

 14. ikweetwatikwil

  Aangezien ik niet gevraagd heb om open grenzen en iedereen hier maar toelaten, voel ik mij NIET schuldig.
  Voor de schuldvraag moet je bij de Marokkanen zelf zijn. We hebben het over de 3de en 4de generatie. Als die nu nog niets geleerd hebben , leren ze het nooit.
  Verder moet je voor schuld bij onze regering en deugers zijn.

  Pak al dat tuig op en ouders kunnen ze terug krijgen als ze 500 euro per jongere betalen.
  Als ze op vakantie naar Marokko kunnen , kunnen ze die 500 euro ook wel betalen.

 15. Drekie het Toiletmonster

  Gaan we weer. Witte jongeren rellen in Amersfoort, Urk, Purmerend, Limburg en Groningen. Geen artikel geschreven en geen haan die kraait. Dan heb ik het niet over de wekelijke voetbal hooligans. Paar mokro’s doen hetzelfde en ineens moet half nederland op zijn kop staan. En het mag geen racisme genoemd worden hoor. oh nee. Het is normaal om alle witte rellen te negeren. Blijkbaar is een bord voor je kop tegenwoordig gezond verstand.

  1. Fortiori

   Dat is de spijker op de kop. De voetbalrellen in Engeland zijn exemplarisch. Goed opgeleide burgers veranderden in hooligans tijdens de weekends. Andere outfit dan het nette pak met actentas. Dan met een Millwall stone er tegenaan. De stress van de week afschudden.

   1. Reinoud van Gelre

    Fortiori kijkt te veel films, dat is zeker…

  2. Reinoud van Gelre

   Witte rellen zegt ze!
   Pffrt!!!🤣🤣🤣

   Goed zo hoor, Drekie het crusty antifa-toiletmonstertje!

   1. Drekie het Toiletmonster

    Ja erg he kritisch nadenken in plaats van als een schaap achter de domme angstige massa te lopen.

    Ik heb geen idee, maar ook letterlijk, geen idee wat Antifa is. Heb er nooit wat van gehoord, behalve dat het een soort stopwoordje is voor voor niet-zelf kritisch nadenkende witte Nederlanders.

    Misschien wordt ik ook gesponsord door Soros en haat ik Nederland. Ofwel, de standaard schaap argumentatie.

    1. evil knievel

     Beeeeeeeeehhh!🐑😁😘

  3. Cycle25

   Ja, en al die witte jongeren ontsporen door : witte Nederlanders, alles wat mis gaat in de jeugd komt door witte Nederlanders, ongeacht afkomst. De witte Nederlanders verkankeren de hele wereld, overal op de wereld zijn losgeslagen jeugd de oorzaak van witte Nederlanders.

   Witte rellen worden niet genegeerd, onlangs was Duindorp nog ’t voorbeeld, dus lul niet zo dom…met je bord voor je kop..

 16. Bunky01

  “Jongeren die rellen zijn een product van Nederland. Hier geboren getogen. Als wij als maatschappij hen niet hebben geleerd om te gedragen, dan is dat een collectief falen als samenleving,” aldus Alptekin Akdogan op Twitter.
  Ik denk dat deze stelling al een groot deel van de lading dekt. Wij als nederland – met de diverse regeringen voorop – zijn onvoldoende op de rem gaan staan toe dit probleem zich aandiende. Wij zijn altijd te bang geweest om duidelijk onze grenzen aan te geven. Wij zijn degene geweest die zijn blijven knuffelen. Wij zijn altijd te benauwd geweest om een overheid te kiezen die orde op zaken wilde stellen. Wij zijn het geweest die als lulletjes lampkatoen hebben toegekeken hoe ons land werd overstroomd met ongewenste vreemdelingen. Wij zijn het geweest die al deze zaken nooit ferm een halt hebben toegeroepen. Wij zij het die ons huis niet meer uitdurven in plaats van te vuur en te zwaard ons eigen huis (Nederland) te behoeden voor deze duivels. Dus ja ook onszelf valt meer dan genoeg te verwijten. Een 2e probleem is natuurlijk hun godsdienst. Een godsdienst die oproept tot haat en onverdraagzaamheid. Een cultuur die oproept tot minachting van andersdenkenden. Een cultuur die totaal niet past binnen die van ons. Het ergste van alles is dat wij (althans de meerderheid) niet de wil hebben in het stemhokje de verandering te laten beginnen. Zodra de verkiezingen weer in aantocht zijn laten we ons weer collectief belazeren door al die zelfbenoemde opgeblazen figuren die de naam van politici dragen. Wij trappen straks weer collectief in alle al jaren uitgedragen smoesjes en aperte leugens die deze dames en heren ons voorhouden. Wij zijn collectief zo dom dat alles wat ons wordt voorgehouden en plechtig beloofd weer als zoete koek slikken. Dus waar begint de verandering? IN HET STEMHOKJE ! Hou de door u gekozen politicus aan hem of haar woord, bestook ze met uw vragen en kritiek als ze zich weer niet aan hun woord houden. Leg ze het vuur aan de schenen en laat ze merken dat ze door de kiezer zijn afgevaardigd. Het heet toch niet voor niets “volksvertegenwoordiger”. Daarnaast zal de roep uit de samenleving om handhaving tegen deze relschoppers (om het even van welke staat op kwaliteit zij zijn)
  nog luider moeten plaatsvinden. Helpt dat niet, dan blijft er (helaas) maar 1 weg open, en dat is om zelf orde op zaken te stellen. Dames en heren politici, let op onze zaken en belangen. Het volk is het spuugzat.

  1. Yoyo

   Bunky01:+++++++++++

  2. BeertBrinkman

   Ik kan het niet beter verwoorden.

 17. maggeennaam

  MINDER MINDER MINDER!
  MINDER Marokkanen,
  MINDER VVD,
  MINDER D66,
  MINDER PvdA,
  MINDER GroenLinks,
  MINDER C.U.,
  MINDER CDA,
  MINDER Linkse advocaten en rechters,
  MINDER Brussel.
  Wat zou Nederland dan weer een leefbaar land zijn!
  MEER MEER MEER.
  MEER PVV,
  MEER FvD,
  MEER Grensbewaking,
  MEER Leger inzetten bij rellen,
  MEER Zware straffen,
  MEER terugsturen van relschoppers met dubbele paspoorten.

  1. Reinoud van Gelre

   Ah, maggeennaam, u bent PVV’er?
   De linksen zullen smullen van uw reactie.

  2. Drekie het Toiletmonster

   Of gewoon zelf kritisch nadenken en niet xenofobische politici, die betaald worden door Joodse en Israelische donoren, klakkeloos als een schaap te volgen. Meeste hier die tegen marokkanen zijn kunnen niet eens het verschil zien tussen een marokkaan, indonees, jood of turk.

   Probleem is dat politici macht willen en daarom de eeuwenoude strategie gebruiken van zondebok. Deze techniek is al gebruikt van Stalin, tot hitler, tot de oude grieken. Gewoonweg omdat ze je zo bang mogelijk proberen te maken voor mensen, waarvan zij weten dat jij ze niet kent. Daarom is het ook duidelijk opvallend dat iedereen die marokkanen persoonlijk kent eigenlijk niks tegen marokkanen (of islam) heeft.

   Ofwel, wees een schaap en stem PVV / Baudert. Of, denk zelf na en stem iets anders. Andere keuzes zijn er niet.

 18. Edjan

  Het waren helemaal geen marokkanen maar roomblanke jongeren!
  Er waren misschien wel wat getintiërs bij maar die zijn in Nederland geboren en dus Nederlanders!
  Het waren dan wel Nederlanders met een marokkaanse achtergrond maar die verveelden zich zo en het zijn fijne strijders die nog geen richting gevonden hebben door onze schuld.
  Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, zingt de linkse kerk uit volle borst.

 19. Duckday

  Wiens schuld is het VVD CDA PVDA Groenlinks CU D66 en zo verder Pappen en nathouden andere kant opkijkenhet tegen overgestelde verklaren.
  STOP die uitkeringen aan die politieke partijen dan slaat de stemming snel de andere kantop

 20. Vit

  Inteelt valt niets bij te brengen, jammer maar helaas het is zo!

  1. Vit

   Maar goed, de eerste die mij of mijn naaste iets aandoet overleefd het niet en dat meen ik serieus.

 21. J.C.

  De PVV vroeg in een nette brief om deze week een Tweede Kamerdebat te houden over de problemen met Marokkaans-Nederlandse jongeren.

  Toen werd het even spannend en moest er verantwoording worden genomen en weer liepen VVD en CDA hard weg van dit verzoek van de PVV.

  Ook waren de christelijke waarden van het CDA, de CU en de SGP ver te zoeken, deze partijen reageerden gewoon respectloos niet op dit verzoek van de PVV.

  De liberale waarden van de VVD en D66 blijken een leeg velletje geworden te zijn, ook zij vonden het niet nodig te reageren op het verzoek van de VVD.

  De linkse vooruitstrevende groene PvdA, GL en SP zagen er geen brood in hun hoofd uit het zand te halen, en zien dus de noodzaak niet om te reageren op het verzoek van de PVV.

  Maar wat nu als autochtone jongeren in deze reactie van de kartelpolitiek en de hoge politiefunctionarissen op tv een vrijbrief zien om ook uit verveling en kansloosheid te gaan rellen…..?

 22. Michael M

  We kunnen er nog steeds wat aan doen. Als eerste moeten we uit de Europese Unie. Weg uit Brussel en uit de vreselijke euro munt dat alléén nog monopolie geld is voor het complete 10000 duizenden partijkartel ambtenaren apparaat welke de EU en alle 600 miljoen Europeanen in zijn greep houden. We hebben Nederland nog niet volledig weggegeven. Het is nog steeds van ons. De prachtige molens, onze geschiedenis, alles wat we hier eeuwen lang hebben opgebouwd dat laten we toch niet afpakken door raddraaiers of Brussel dat hier bepaald en ons de regels oplegt? We leggen mijlenver uit elkaar en spreken niet allemaal dezelfde taal. We zijn niet meer trots op onszelf. Op alles hier in ons Nederland. Wees weer blij en we maken van Nederland weer wat moois. Geef de bevoegdheden weer terug aan de politie en laat de rechters niet op de stoel van de politiek zitten. Pak relschoppers op. En als u echt iets veranderd wilt zien in Nederland stem dan niet op partijen als VVD, PVDA, D66, Groenlinks, CDA, omdat zij de mensen in Nederland niet horen wil. Omdat zij de problemen niet willen aanpakken, en omdat zij maling hebben aan een referendum. Stem op FVD of PVV, of op een ander, maar zeker niet op een partijkartel kliek !!!

 23. Michael M

  Drekie het toiletmonster, ….. Wouw, wat een titel. Is dat 1 van jouw sprookjesboeken? Vooral met name al jouw kennis dat je hier neerschrijft en je afgeeft op bijna alle reacties hier, zul je wel krampen in je vingers moeten hebben. Waar wil je heen met al jouw beschuldigingen en onwaarheden. Je klinkt nog vol onkunde en mist nog zoveel kennis en onderbouwing dat je alleen maar langs de zijlijn kunt schreeuwen zonder met een oplossing te komen. Je zit vol wrok, haat, woede, zelfhaat dat je er niet meer fatsoenlijk uitkomt. Waar komt dat vandaan. Drekie het zielige toiletmonster, ik hoop dat je hierna beter kunt relativeren en op papier kunt zetten. Wil je ook op mij afgeven? Ga je gang, als jouw dat goed doet.

  1. Rene van der Grijp

   Iemand die zich “het toiletmonster” noemt valt al bij voorbaat niet serieus te nemen. Negeren is het devies.

 24. 56RdK

  Juist door volstrekt idioten zoals deze Alptekin, die wellicht ook vingers in de pap heeft bij de beleidsmakers van de diverse ministeries en gemeenten, welke verantwoordelijk zijn voor de integratie en de daaraan verbonden subsidies en eindeloze geldstromen, is Nederland gewoon naar de klote!

  Énige remidie nu: tuig mét familie het Nederlanderschap ontnemen, geen uitkeringen en dergelijke meer. Zet ze uit naar het land waar ze jaarlijks voor maanden met vakantie gaan, waar ze hun tweede (of meerdere) huis bezitten terwijl ze hier in de bijstand leven, naar het land waarvan ze de vlaggen hier gebruiken tijdens de rellen, waar ze begraven willen worden, en dat is niet Nederland!

  Want uit 40 a 30 jaar voortmodderen met allerlei sociologen en andere geitenwollensokkenfiguren, subsidies, vakantiereisjes e.d. blijkt nu toch wel dat die softe aanpak totaal niet werkt! Na 40 jaar modderen kan dat toch wel worden vastgesteld, toch?

  1. Rene van der Grijp

   “Na 40 jaar modderen kan dat toch wel worden vastgesteld, toch?”

   Alleen mensen met gezond verstand stellen dat vast.

   Helaas is dat tegenwoordig de minderheid.

 25. Sando

  Alptekin is de leider voor deze jongens HIJ regeld dat!!als je er zo over spreekt .En als ze nu die ouders eens aanpakken want pappie en mammie zijn voor dit volk net zo heilig als Allah dus straffen die inport lui !!

 26. Klaas de Witt

  Zoals een Marokkaan me ooit uitlegde: “als wij een steen uit onze handen laten vallen is dat de schuld van de steen.”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.