Thierry Baudet fileert regeringspartijen! “Ze hebben er niets aan gedaan”

Thierry Baudet heeft in een tweet gehakt gemaakt van verschillende partijen als VVD, CDA, PvdA, D66 en de Christen Unie. Deze partijen zijn volgens de FvD-voorman verantwoordelijk voor het doorgaan van de massa-immigratie.

In navolging van de heftige rellen in Utrecht en Den Haag, publiceerde De Telegraaf een groot artikel, genaamd: ‘Deskundigen over relschoppers: ’In Marokko flikken ze dit niet’’. In dit artikel proberen deskundigen als Cultureel antropoloog Teun Voeten en onderzoeksjournalist Paul Andersson Toussaint de vinger op de zere plek te leggen. Voeten merkt in het stuk zelfs op dat bepaalde wijken ‘tikkende tijdbommen’ zijn en Toussaint wijst op een rapport uit 1988.

“Ik weet het nog goed, toen in 1988 een zorgwekkend rapport werd uitgebracht in Amsterdam, genaamd ’Marokkaanse daders in de binnenstad’. Er werd gewaarschuwd voor de opkomst van Noord-Afrikaanse jongeren die zich bezighielden met zware straatcriminaliteit. De uitkomsten van dat onderzoek was dat er twee- tot driehonderd Marokkaanse jongens in hiërarchische jeugdbendes opereerden die de binnenstad terroriseerden.”

Annemarie van Gelder, Fractiemedewerker Forum voor Democratie in Overijssel, verstuurde een tweet hierover. “In een zorgwekkend rapport uit 1988 over Marokkaanse daders stond al: als er niet zou worden ingegrepen, zou een hele generatie ontsporen. Dat was 32 jaar geleden.”

Baudet is het overduidelijk met de tweet van Van Gelder eens. In een tweet deelt Baudet een flinke sneer uit richting regeringspartijen als VVD, CDA en PvdA. Volgens hem lieten deze partijen de massa-immigratie doorgaan en hebben ze er niets aan gedaan.

“En de regerende partijen deden er niets aan. Integendeel. VVD, CDA, PVDA, D66, ChristenUnie: ze stonden toe dat de massa-immigratie doorging, ze lieten steeds maar weer nieuwe groepen mensen uit Afrika en het Midden-Oosten naar Nederland komen. Ook daarom: #FVD.”

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. NEXIT.

  tja , de conclusie is correct maar ook achterhaald. Janmaat concludeerde dit al en Wilders heeft de tweede kamer al diverse malen hierop geattendeerd.

  Echter het partijkartel heeft lak aan de burger. Dat huizen naar kansloze gelukszoekers gaan die de rest van hun leven van een uitkering leven maakt Den Haag niets uit. Zolang de asiel industrie maar blijft draaien voor het old boys netwerk

  stem sociaal. stem PVV

  1. Heras

   De regering heeft nergens iets aan gedaan. Alleen maar stompzinnige beslissingen genomen, die ons land kapot maken.
   Allemaal voor het geld en aanzien. Gehoorzaam en slaafs lopen ministers kwijlend achter bill gates aan.

   1. NEXIT-

    Thierry fileert heel Nederland. Koketteert met buitenlandse ondemocratische clubjes en frommelt democratie in de partijnaam. Thierry is een acteur die zijn volgelingen bij de neus neemt.

    1. Logica

     @Nexit, maar de standpunten van Baudet zijn dezelfde als die van jou en mij. In ieder geval wat de EU en immigratiebeleid betreft.ik ben trouwens wel voor een referendum over een Nexit. Dat wil de PVV niet al denk ik niet dat dat heel zwaar voor ze zal wegen in de onderhandelingen. De PVV en FVD hebben elkaar nodig, kunnen het niet alleen. Brandt Thierry dus maar beter niet af. Je trekt twijfelaars toch misschien over naar een kartelpartij.

    2. leukeditter

     fvd!!

  2. Logica

   Het zou goed zijn om alle gebeurtenissen eens in chronologische volgorde op papier te zetten, inclusief de destijds ondernomen acties. We hebben al zoveel ondernomen. Dan mogen de wegkijkers eens vertellen hoe het dan wel verder moet. Dat mogen ze dan heel Nederland komen vertellen. Volgens mij zijn de argumenten dan wel op.

 2. Blondie

  Inderdaad den Uyl , van Agt , Lubbers , Kok , Balkenende en nu Rutte hebben Nederland op zijn plat Hollands, naar de kl…n geholpen.

  Er is niets meer over, van het eens zo fijne Nederland.
  Geen normen en waarden meer.
  De democratie is verdwenen.
  Het demoniseren is door Rutte normaal geworden.
  Het cordon sanitair is ook door Rutte ingevoerd.
  De oudjes zijn een ballast geworden.
  De leugens vliegen over het Binnenhof.

  De omvolking is bijna gereed.

  1. Bloemkust

   Vergeet ook het demoniseren VAN Rutte niet!

   1. NEXIT.

    Een demon kan je niet demoniseren !

    1. Charles Bentley

     RoodCombat

     1. NEXIT.

      nee

  2. Kleurloos

   Wie heeft er naar Jinek gekeken..
   De Politie geeft duidelijk aan dat De groep in DenHaag gewoon uit Autochtone Hollandse jongeren met een kleine groep Marokkaanse, turks Antilliaanse die aan het rellen waren ..
   Maar goed dat verkoopt natuurlijk niet goed..
   Dus wordt het woordje Marokkaans er op gestempeld.
   ..
   Ik heb Geert En Baudet vorig jaar anders niet gehoord toen Autochtone jongeren rond Oud en nieuw Den Haag terroriseerde om de nieuwe Vuurwerk wet..
   Meet dan 50 auto’s werden in brand gestoken.
   De burgemeester werd bedreigd ..
   Maar nee hoor de daders waren te wit om die als relschoppers te bestempelen..

   Net zoals die corona demonstrates in Den Haag waar de halve stad willens en wetens door nota bene volwassenen werd afgebroken en de politie werd ondergelopen ..
   En ook Hier werden de Relschoppers als zo genaamde voetbal vandalen benoemd.

   Natuurlijk.. hoe kan het ook anders .. rechts is zo keurig en netjes..

   1.4 miljoen stemfee die op de PVV hebben gestemd..
   En weten jullie nog wat Geert Wilders zij voor de gemeenteraadsverkiezingen toen hij tot twee keer toe een extreem rechtse nazi als lijstrekker had aangewezen.. en achter af weer naar een andere kandidaat gezocht
   Dit waren letterlijk zijn Uitspraken ” het is heel erg moeilijk om een capable persoon te vinden die als lijsttrekker van de PVV kan functioneren..

   Ik bedoel als je 1.4 miljoen stemfee hebt die op jou partij hebben gestemd en niet één daarvan is in staat om als lijsttrekker te functioneren dat je tot twee keer toe in de extreem rechtse hoek moet gaan zoeken.. dan zegt het tog genoeg over het niveau van zijn achterban ..

   Met andere woorden die 1.4 miljoen kiezers zijn
   alleen goed als stemfee.
   Maar totaal niet functioneel..

   1. NEXIT.

    man kijk de filmpjes op youtube geplaatst door de dadertjes, enkel en alleen marokkaantjes op scootertjes geholpen door wat antilliaantjes. je bent echt kleurenblind maar wel zeer gekleurd

    minder , minder , minder
    stem sociaal , stem PVV

   2. Henk Albarda

    Kleurloos, Jinek? Combi van Groen Links en D66, die uitsluitend zoekt naar blanke autochtone daders en al haar acties parafraseert naar ‘de blanke autochtonen hebben het gedaan’.
    Zoals NEXIT aangeeft, de youtube filmpjes bewijzen uw 100 % ongelijk en wie Jinek gelooft moet hoog nodig meerdere jaren in een inrichting.

   3. Duckday

    Je kunt je aanmelden bij het AD de schrijft ook zulke onzin en het steeds maar ontkennen van het probleem .Daar zijn ze goed in

   4. Shadow1100

    De = de; DenHaag = Den Haag; Autochtone = autochtone; En = en; Vuurwerk wet = Vuurwerkwet(?); Meet = meer; ondergelopen = overlopen; Hier = hier; Relschoppers = relschoppers; zo genaamde = zogenaamde; voetbal vandalen = voetbalvandalen; stemfee = stemvee; zij = zei; en nu stop ik er mee!
    Gulukkich hep je maar een klijn stukje gesrefen.

    1. Grasmaaier

     Reaguurder ‘Kleurloos’ maakt typisch de taal- en schrijffouten die een islamitisch mohammedaanse moslim-Marokkaan doorgaans maakt.

    2. Bloemkust

     Zeker nooit goed opgelet bij het taxeren van het schriftelijke taalgebruik van anderstaligen, allochtonen etcetera?!

    3. Bloemkust

     Waarom hang je nu wél plotseling de taalnazi uit?…

     Als iemand hetzelfde geintje flikt bij Cootje, Boelshit enzovoort word je hier tot de brandstapel veroordeeld.

   5. Ernest Stern

    “De Politie geeft duidelijk aan dat De groep in DenHaag gewoon uit Autochtone Hollandse jongeren met een kleine groep Marokkaanse, turks Antilliaanse die aan het rellen waren ..”

    Ja, dit zijn de feiten en die veroorzaken hier weer veel cognitieve dissonantie.

    1. NEXIT.

     enz

   6. Maurits Dekker

    @kleurloos figuur

    U bent niet alleen kleurloos.
    U bent ook nog doof en blind.

 3. Jannes-46

  Geheel eens met NEXIT. Maar laten we eens de enige juiste oplossing aandragen. Alle islamitische rel-berbaren dienen, tezamen met hun familie die blijkbaar niet in staat zijn om dit zooitje in de hand houden, de NL-nationaliteit ontnomen te worden en spoorslags het land uitgezet te worden. Stoppen met bagatelliseren en pamperen, OOG OM OOG TAND OM TAND!

 4. CLoVis

  Linkse LamLulletjes,

  nu hoor je het eens van iemand anders:

  Stevie Wonder – You haven’t done nothing
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=0SEGHvLElxc

  We are amazed but not amused
  By all the things you say that you’ll do
  Though much concerned but not involved
  With decisions that are made by you
  But we are sick and tired of hearing your song
  Tellin’ how you are gonna change right from wrong
  ‘Cause if you really want to hear our views
  You haven’t done nothin’

  It’s not too cool to be ridiculed
  But you brought this upon yourself
  The world is tired of pacifier
  We want the truth and nothing else
  And we are sick and tired of hearing your song
  Tellin’ how you are gonna change right from wrong
  ‘Cause if you really want to hear our views
  You haven’t done nothin’

  We would not care to wake up to the nightmare
  That’s becomin’ real life,
  But when misled who knows a person’s mind
  Can turn as cold as ice,
  Why do you keep on making us hear your song
  Tellin’ us how you are changin’ right from wrong
  ‘Cause if you really want to hear our views
  You haven’t done nothin’

  1. CLoVis

   @lamlul

   Kuifje, kind toch;

   alweer tegen een ban aangelopen op GS?

 5. Limburgse Separatist

  Die man wordt nog eens groot.

  1. NO8D0

   Zeer zeker separatist ,Baudet schud de mensen wakker.
   Met veel Nederlanders gepraat op vakantie ,vooral ondernemers ,en die moeten niks meer van Rutte weten.
   Buitenom de ondernemers de werknemers zijn hem al jaren zat belasting verhoging na verhoging.
   Ook aan de onderkant van de markt ,mensen die een sociale huurwoning nodig hebben komen ook bij Rutte niet aan de bak.
   Het is eigenlijk een inkoppertje voor Baudet…hij hoeft er bijna niks voor te doen behalve zijn woord te spreiden.

   1. SubTec

    Baudet schud helemaal geen mensen wakker. Hij roept wat oude stemtrek-kreten in de hoop wat stemmen te winnen
    Hij zou zich volledig moeten inzetten de Corona nep-crisis terug te draaien en Rutte III ten val te brengen.
    Hij kan heel makkelijk aantonen dat Rutte liegt en bedriegt! (Er zijn genoeg websites die dat met wetenschappers/doctoren/professoren enz al doen)
    En voor mij als (ex)FvD stemmer is het heel verdrietig dat hij dat totaal niet doet.

    1. leukeditter

     als jij het niet met de fvd standpunten eens bent spoor je niet of je bent geen nederlander

 6. Cootje

  Hans Janmaat werd weggezet als racist , vol is vol, de politiek dekte elkaar in de zuilen, bouwfraude misbruiken in de kerken en geloofs instellingen werden weggemoffeld , de zogenaamde democratische politieke elite was toen al verrot en zat er voor zich zelf en de multinationals , nu zijn campings en bungalow parken het hele jaar bewoond met werkvee die onder derde wereldland normen daar moeten leven , oostblokkers die werken als chauffeur schijten alle parkeer plaatsen onder, en derde generatie allochtonen denkt nog steeds dat ze in de bergen tussen de schapen leven , en zijn opgevoed door de eerste generatie , en dat is nog steeds te merken. Morgen avond hebben ze weer gast optredes in opsporing verzocht

  1. Chalres Bingley

   @cootje…..gastoptredens…u bedoelt hoofdrollen en ook nog eens allemaal.
   Ons land is de laatste decennia naar de kl@te geholpen door het partijkartel.
   Stem ze weg….

   1. Charles Bentley

    Ja! Het partijenstelsel heeft ons land naar de verdommenis geholpen. Het wordt tijd voor een sterke Leider.

    1. Rood

     Bloemkist

     1. Charles Bentley

      Fisifisi

     2. NEXIT.

      nee grafkist

     3. NEXIT.

      nee

  2. NEXIT.

   yeppo , vol=vol had dezelfde lading als minder , minder , minder

   De uitspraak van ouwekerk (ook pvda) over kutmarokkanen was niet rijp voor vervolging volgens het corrupte openbaar ministerie

   stem sociaal , stem PVV

   1. Henk42

    @nexit klopt Wilders word gewoon politiek gepest….
    Stem PVV of fvd

 7. SubTec

  Baudet probeert met een oude nonsens reden wat stemmen te winnen.
  Niet die rellen zijn een probleem maar de machtsovername van Rutte is het echte probleem.
  Baudet moet al zijn energie steken om de Corona nep-crisis terug te draaien en Rutte ten val brengen
  Maar dat zie ik hem TOTAAL niet doen.

  Na de gigantische “Wij eisen ook een Lockdown” blunder is dit nu de tweede grote blunder die hij maakt.
  Als FvD stemmer heb ik Baudet na zijn eerste blunder nog een herkansing gegeven. Maar die heeft hij nu ook gigantisch verprutst.
  Baudet is gewogen en te licht bevonden.
  Waarom zou ik in Godsnaam nog FvD stemmen ?
  Die laten NL ook stikken.

  1. Henk42

   @subtec als je de corona als nep ziet en onderdrukking van volk ,dan ben je er zo een die vol zit met complotten.
   Wil je in de politiek meters maken dan moet je je daar verre van houden ook al zou het een complot zijn.
   @subtec als je een echt fvder bent dan maak je je druk om de echte zaken ,zoals geen geld meer naar zuid Europa en de misdragingen in Schilderswijk en Kanaleneiland en Overvecht.
   En een stop op zgn asielzoekers+lees gelukszoekers+.
   Het fvd is een goede solide en fatsoenlijke partij…maar geef ze wel even credit .

   1. SubTec

    Heel veel Wetenschappers zullen het niet met je eens zijn. Die zijn het nu allemaal wel eens dat Corona bij benadering geen “Killer virus” is.

    Europa is COVID19 vrij.
    Het griep seizoen is voorbij.
    De ziekenhuizen zijn leeg
    Rutte en zijn bende zeiden in maart nog zelf dat COVID19 de 25 graden niet kan overleven (Klopt, daarom hebben we in de zomer nooit griep)
    Maar bij 30+ graden roept deze landverrader ineens dat Covid19 toeneemt en de maatregelen weer verzwaard moeten worden!

    Nu mag jij een “niet complot” theorie bedenken waarom Rutte en zijn bende continue maar redenen verzinnen waarom hij zijn “corona maatregelen” blijft hanteren.

    Ik kan je nu al voorspellen dat binnen een paar weken Rutte weer een lockdown zal forceren.
    Ook al zijn de ziekenhuisbedden leeg.

    Hier heb je alvast een paar linkjes (“**” = “tt”)
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=z7TDn_LUM8I&t=2m20s
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=ktFDN5cBFgw&t=13m20s
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=Fwe1mPY1qIc

    1. Marija

     Een prettige bijkomstigheid van de Corona maatregelen is, dat het bezoeken van zkh artsen nu heel wat aangenamer is.
     Geen overloop van onnodig volk, veelruimte en rust voor afspraken.

  2. Buzz68

   Ach… Ik blijf ‘m toch steunen. Met zijn 2 zetels heeft ie toch goede zaken benoemd.
   FvD is zo veel groter dan alleen Beaudet

   1. SubTec

    Ik ook
    Maar niet meer omdat ik denk dat hij iets oplost maar omdat hij het minst schadelijk voor Nederland is.
    Maar het kan ook zijn dat ik, met dezelfde reden, zo naar PVV overstap.
    Enige wat ik zeker niet zal doen is op een van de “oude” partijen stemmen.
    Dat nooit meer!

  3. JochemX

   Baudet wilde een korte totale lockdown om de besmettingshaarden te lokaliseren. Toen hij dat vroeg was het relevant, maar hij kreeg geen gehoor.

 8. Cootje

  De D66 rechters gaan deze jongens op hun plek zetten, wat wel mee telt komen uit gezinnen met maar een vuilnisbak , hun buurten zien er niet uit met al die schotels, hun moeder staat achter het aanrecht en komt daar niet vandaan. Kan ze dus niet opvoeden. , het ergste wat ze missen zijn de bergen en de schapen , dus zoeken ze nu de politie op en is die het zwarte schaap. Dus de D66 rechters zullen ze straffen met een weekje thee drinken met behoud van hun uitkering .

 9. Piet Klein

  Vorige week bij de slimste mens wist Maarten van Rossum te melden dat Prins Bernard bewust naar der Spiegel (een Duits blad) gelekt had over de affaire Greet Hofmans, die naar de mening van Prins Bernard een te grote invloed had op koningin Juliana. De Nederlandse regering verbood vervolgens deze uitgave van der Spiegel in Nederland (het was natuurlijk niemand bekend dat Bernard er achter zat). Waarop Maarten van Rossum wist te melden dat dit nu ondenkbaar zou zijn, dat verbieden. Ondanks dat Maarten van Rossum beschikt over breed en soms diep inzicht in de historie moeten we constateren dat Maarten van Rossum niet meer van deze tijd is. De ‘çensuur’ die grote media zoals Facebook en Twitter toepassen waarbij het schimmig is hoeveel invloed overheden hierop uitoefenen lijkt hem te ontgaan. Tevens lijkt het hem te ontgaan hoe zeer politiek correcte main stream media zoals NPO, Nrc, Volkskrant etc. geen ruimte bieden aan FvD, PVV en sommige zaken negeren of minimaal berichten bijvoorbeeld de kritiek op of fouten van Obama wat ook wel als Obama-gate de wereld in gaat. Maarten, helaas, misschien was het ten tijde van die spiegel editie wel beter en ieder geval transparanter. Het had Maarten gesierd als hij zich niet als een politiek correcte professor opstelde en zou pleiten voor bredere berichtgeving. Al dat verkapte halve debat onder de mom van spelletjes. Ook nu weer kunnen we alleen van bepaalde sites de standpunten van partijen die door de politiek correcte media genegeerd worden. Misschien moet het programma van naam worden gewijzigd in de slimste politiek correcte mens met de onvolprezen politiek correcte kennisbron Maarten van Rossum.

  1. Bloemkust

   In dier voege dat u gemakshalve -om het duidelijkste tegenvoorbeeld te nemen,- de “zendtijd voor politieke partijen” buiten beschouwing laat van uw taxatie van de ‘staatscensuur’, hebt u gelijk.

   Een toch wat eenzijdig gelijk dus.

 10. Vrijedenkert

  Ik zie mijn bijdrage is weer verwijderd….

  Mijn verdenking dat veel westerse politieke partijen gezamelijk een dubbele agenda hebben mag hier dus ook al niet meer gemeld worden!

 11. HD

  Zolang de gemiddelde Nederlander nog zijn Josje heeft en een kratje pils zal er niets veranderen.

  1. Nanko

   Getekend, de gemiddelde Nederlander.

 12. Telex

  Nederland kan nog heel veel leren van bv Erdogan en de Marokkaanse justitie. En wij maar stemmen op die snacky bally’s

 13. Telex

  Janmaat wat je ook van hem moge vinden, woonde midden in de probleemwijken. Dit maakte hem “ervaring deskundig”. Wie van onze huidige politici resideert in bv de schilderswijk, kanalen eiland, oud west etc.
  De man had totaal geen charisma, wat in dit land synoniem is voor minder of geen stemmen. Wie kan uitleggen waarin het wezenlijke verschil in opvattingen schuilt met bijvoorbeeld Wilders, Baudet, Fortuyn en Verdonk? Of leefde hij in de verkeerde tijd?
  Ben nieuwsgierig.

 14. Antihedo

  Wat heeft de immigratie van vandaag de dag te maken met de rellen van nu. Maar een klein deel van de immigranten komt uit Afrika en een nog kleiner deel komt uit Marokko. Het is leuk om de term massa-immigratie te gebruiken maar in dit geval is het misbruiken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.