FVD ploetert onverdroten door: debat over Marrakesh EU-pact gaat er komen!

In 2018 werd aangekondigd dat de VN een bepaald migratiepact voor ogen had, het zogeheten Marrakeshpact. Er was veel te doen over dit pact toentertijd, ook in Nederland liepen de gemoederen hoog op. Helaas kwam dit pact er toch, maar nu blijkt dat ook de EU een migratiepact wil invoeren. Eentje die wel bindend zal zijn! Forum voor Democratie wil daarom dit pact agenderen in de Tweede Kamer. 


Baudet heeft het voor elkaar gekregen om genoeg steun te krijgen voor een debat over dit pact. En gelukkig maar, want voor je het weet wordt er weer een solidariteitspact ingevoerd zonder dat een groot deel van de bevolking hier van afwist.

De top van de EU is van mening dat alleen migratie de vergrijzing kan verhelpen binnen de EU. Daarom willen ze het volgende idee opperen: de EU gaat haar grenzen openen voor meer dan één miljoen migranten per jaar.

Megalomane EU-aristocraten zoals Timmermans en Von der Leyen willen dit idee in een verdrag omtoveren, een verdrag dat bindend is. Dus onze soevereiniteit wordt nogmaals opzijgeschoven voor de multiculturele fantasieën van de Europese Commissie.

Want laten we wel wezen, welke landen gaan deze migranten opvangen? Wat zijn de minimale vereisten (opleiding, leeftijd etc.)?  Dit plan is ondoordacht, en past daarom perfect in het totale faalbeleid van de EU.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Edjan

  1 miljoen per jaar. Eindelijk maken ze tempo met hun omvolking.

 2. Bunky01

  Dus nu alle tegenstanders van deze maatregel; pleur de boel net zo lang plat totdat dit idiote voorstel voorgoed van tafel is. Het is bijna 12 uur. !

 3. NO8DO

  Gelukkig stijgt de aanhang en het aantal virtuele zetels in de 2e kamer met de week.
  De KVVers van het Renaissance leger nemen reeds belangrijke sleutelposities in.
  Houd moed, Baudet gaat ons redden!
  De redding van Nederland is nabij.

  1. leukeditter

   zo snel mogelijk uit deze criminele organisatie. baudet heeft het door , nu de rest nog

 4. Meriadoc Brandebok

  Dit EU-pact “Marrakech 2” noemen is alsof je de appel “druiventros 2” noemt. De beide gevallen hebben geen jota met elkaar te maken, maar de FvD heeft ook niets met de waarheid.

  Ongetwijfeld verschijnen er weer tientallen filmjes na dat debat om politici te beschadigen.

  1. Stanly2000

   Guus,
   Beide plannen gaan wel over het bevorderen van migratie vanuit de rest van de wereld naar de EU. voor de rest hebben ze geen jota met elkaar te maken.

   1. Meriadoc Brandebok

    Dat is niet waar.

    1. vandaag

     strakke onderbouwing blatende bok

  2. Blondie

   Heeft Rutte wel iets met de waarheid bok.?

   Herinnerd U zich deze nog……. de 15 Leugens van Rutte.

  3. homefront

   Het marrakech pact is funest voor Nederland maar dat begrijpt jij niet…

 5. Loelap

  Ik heb een Twitter bericht van medio 2019 van Timmermans bewaard waarin hij stelt dat Europa 20.000.000 Afrikanen moet importeren vanwege de vergrijzing. Hij eindigt zijn tweet met “ ik ga me hier persoonlijk voor inzetten. Ik heb het bericht al vaak aan kennissen laten zien nadat ze zeiden “nee dat geloof ik niet”.

 6. Duckday

  Wees wijs en BREEK het kartel stem daarom PVV of FvD daarna snel NL EXIT uit dat monsterverbond dat door HOOGMOED WAANZIN en belust op macht Nederland in de afgrond stort.Wat is de gewone burger er nu op vooruitgegaan door dit monsterverbond

 7. Blondie

  Het wordt met de dag duidelijker.

  Deze omvolking is compleet geregisseerd, door de club van Opa Bernhard.
  En Rutte is hun trouwste volgeling.
  Het Linkse Rutte Kartel, maakt Nederland kapot.
  Honderdduizenden personen, stomen ze klaar, om naar Nederland te worden verplaatst.

  Links maakt meer kapot, dan je lief is.

 8. M.Dikker

  Heel vervelend die Corona. Veel bedrijven gaan failliet; meer werkeloosheid, dus nee, we zitten niet op nog meer mensen te wachten!

 9. vandaag

  NEXIT is DE oplossing.

  Fijn terug naar de al oude handelscontracten die allen nog volledig operatief zijn.
  Alle regenten uit brussel een baantje zoeken om de 25.000 euris p/mnd ergens anders weg te harken.
  Grenzen dicht voor het kansloze noord afrikaanse riftuig en andere gelukszoekers

  stem sociaal , stem pvv

  1. Loelap

   Onzinnig en gevaarlijk plan wat als het doorgaat uiteindelijk zal resulteren in burgeroorlogen. Het zal er op neer komen dat Europa het merendeel van deze (islamitische) mensen hun hele leven zal moeten onderhouden en dat ze ook nog voorrang krijgen op huizen. De vraag is niet of de bom ontploft maar wanneer.

  2. Piet51

   @vandaag
   “Fijn terug naar de al oude handelscontracten die allen nog volledig operatief zijn.”

   Is het echt??? Operatieve handelscontracten lijken me een ramp, voor de patiënt dan. Marktwerking (in de vorm van handelscontracten) in de operatiekamer (de operatieve varianten van die contracten), of zoiets, lijkt me vreselijk. 😉

   1. Vriend

    Piet51 probeert humor. Op brugklasserniveau.

    1. Piet51

     @Vriend
     Brugklasniveau zou kunnen, want alleen dat niveau wordt hier begrepen. Ik zou daar dan wel hoogbegaafde brugklassers van maken. Of is dit nu ook weer brugklasniveau? Het wordt me te ingewikkeld voor mijn IQ van 51.

 10. tata

  Baudet ziet vooruit.

 11. Telex

  Het begin van het einde in versneld tempo. Voor de bühne een paar debatten en valse beloften gebaseerd op fake argumenten, voor het FVD wordt dit vechten tegen de bierkaai. Wedden dat het Nederland weer door de strot gedrukt wordt? Nee doe maar niet je hebt al verloren!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.