Is Akwasi gehersenspoeld? Kan zich zijn verwijderde pro-geweld Tweets “niet meer herinneren”

Gisteren schreef De Dagelijkse Standaard over een reeks verwijderde Tweets van Akwasi. Deze riepen op tot geweld tegenover Sinterklaas en Zwarte Piet. Akwasi zelf tast volledig in het duister en kan zich de bewuste Tweets niet meer herinneren.

Of je nu voor of tegenstander bent van Zwarte Piet (het mag allemaal), oproepen tot geweld is natuurlijk nooit een optie. Toch bleek gisteren dat Akwasi daar al sinds 2012 een abonnement op heeft.

Om de heer Akwasi nog maar even te citeren aan de hand van zijn reeks Tweets:

“Gaat iemand nou nog Zwarte Piet neerknallen? Of moet ik het doen? […] Kan iemand dit jaar Sinterklaas van die boot schieten, ik leg €500 euro op zijn hoofd. // Braapp !!!. […] Zwarte Piet moet dood man, serieus #huurmoord. […] Wat lok ik uit als ik een zwarte piet vermoord?.”


Bron: Monique Queen of Grun / Twitter

Gelukkig voor Akwasi zelf kan hij zich zijn oproepen tot geweld niet meer herinneren. Maar de rapper lijkt al langer te lijden aan geheugenverlies. Want al in 2009 (drie jaar voor de bewuste bovenstaande uitspraken) zei Akwasi dat hij Sinterklaas haat “met zoveel passion dat als ik een kind had, ik hem / haar zou trainen om Sinterklaas te liquideren.”

Volgens Akwasi is het hele Sinterklaasfeest dan ook “hypocriete bullshit”. Dat kan en mag hij natuurlijk vinden, maar deze geweldbeluste drillrapper probeert zichzelf vooral voor te doen als een Gangstah waarmee de link naar het Sinterklaasfeest helemaal lijkt te verbleken…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. Mogguh

  Tja, wanneer je twee hersencellen bezit worden herinneringen ietwat troebel.

  1. hans-e-pans

   Kan ook komen door de te strak ingevlochten drets.

 2. CLoVis

   
  Waar ken ik dat toch van:
  “Daar heb ik geen blijvende herinnering aan…”

  1. CLoVis

   Ik weet het weer;
   KOZP was deze week bij Ruttekop op bezoek.

   Die heeft ze een paar flauwe smoesjes en goedkope leugens aangeleerd.

  2. CLoVis

   Dit zwarte ratje kon nog wel eens staartje krijgen:

   h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1383383609/strafrechtelijke-grens-overschreden-door-akwasi-aanzet-tot-haat-of-oproep-tot-terreur

 3. Beukman

  zei Akwasi dat hij Sinterklaas haat “met zoveel passion dat als ik een kind had, ik hem / haar zou trainen om Sinterklaas te liquideren.”

  Niet fraai; goed vergelijkbaar met de geweldsfantasieën die met enige regelmaat hier op DDS worden geuit richting politici als Rutte en Timmermans, maar ook richting potsers op DDS met een afwijkende mening.

  Die geweldsfantasieën worden hier over het algemeen met de mantel der liefde bedekt. Laten we dat dan ook maar doen met die van Akwasi.

  1. Ernest Stern

   Hear, hear!

  2. Oepsie

   “U” spoort niet. Er brand licht, maar er is niemand thuis. En ik denk, dat de zwaartekracht eerder ophoudt te bestaan, dan dat we “U” met zo’n mantel bedekken.

   1. Beukman

    Kijk kijk, ik heb er een nieuwe fan bij.

    1. .nexit2021

     je hebt geen fans hufter. Zelfs dat begrijp je niet t@rrel

  3. Blondie

   Noem eens een voorbeeld met de naam van de poster en de datum. ?

  4. Logica

   Dus dan vergeten we die rechtszaak van Wilders ook maar Beukman.

 4. Oepsie

  Wat een zielig stukje ‘mens’. De ineenstorting van het gevoel van eigenwaarde bij de mens met ‘grootheidswaan’ laat overduidelijk zien hoe dit gevoel eigenlijk, in de lucht, aan een ballon heeft gehangen, die bij gunstige wind, weliswaar nog wat hoger zweefde, maar waar plotseling, een gaatje in kwam, waardoor, het nu als een vodje op de grond ligt. Van de eigen gevoelens, is niets ontwikkeld, dat later in zin leven houvast had kunnen bieden.

 5. Ernest Stern

  “Volgens Akwasi is het hele Sinterklaasfeest dan ook “hypocriete bullshit””

  Dat ben ik inmiddels van harte met hem eens.

  1. Oepsie

   Speklapje, is weer aanwezig! Jippie!

  2. toetssteen

   Krampus moet vast en zeker ook weg…….

 6. Mogguh

  Inmiddels heeft Aknazi zijn Twitteraccount verwijdert, de schijtlijster.

  1. Ernest Stern

   Als je een lawine van racistische bagger over je heen krijgt is dat wel te begrijpen.

   1. Mogguh

    Daar vraagt die zwarte rat dan ook zelf om met zijn bedreigingen richting Zwarte Piet en Sint Nicolaas.

    1. Ernest Stern

     “die zwarte rat”

     Het is duidelijk dat Akwasi een noodzakelijke functie heeft.

     1. Mogguh

      Ja wormen voeden onder de grond.

 7. Ritter

  Moeten niet eerder medelijden hebben met Akwasi dan boos op hem zijn?

  De man heeft kennelijk psychische klachten van een onverwerkt kindertrauma.

  De kindertrauma veroorzaak kennelijk woede en haat naar blanke mensen toe en de Nederlanse samenleving in haar geheel.

  1. Ernest Stern

   Ritter, die een fanatieke aanhanger is van de psychopaat Trump, veronderstelt psychische klachten en trauma bij Akwasi. Als hij het interview met de man zou lezen zou hij kunnen zien dat die laster helemaal nergens op slaat. Ritter is echter een meester in selectief fantaseren en selectief waarnemen.

   1. Hardline

    En altijd maar weer proberen om andere mensen te betrekken in zijn eigen psychische problemen.

    “is echter een meester in selectief fantaseren en selectief waarnemen.”

    zoek hulp Multatuli/Jane Austin (en andere nicks door U bezoedeld, inmiddels al richting de 50?)

    1. Ernest Stern

     Jane Austin.

     😂

   2. Beukman

    Ritter zou ook het pas uitgekomen boek van Mary Trump kunnen lezen, de nicht van Donald en psychiater van beroep. Dan zou hij begrijpen hoe het komt dat Donald is zoals hij is: een narcist volgens alle kenmerken zoals beschreven in DSM-5, gespeend van empathie, en niet in staat om altruïsme in anderen als motief van handelen te herkennen, laat staan zelf te beoefenen.

    Het heeft allemaal te maken met Donalds jeugd: geestelijk mishandeld door zijn alcoholistische vader, die hem leerde dat alleen winnen telde. Donald is lid van een disfunctionele familie, waarvan hij niettemin velen hoge posities heeft bezorgd in de Americaanse regering. Dergelijk nepotisme hebben we niet eerder meegemaakt in de VS.

    Logisch dat Donald alles heeft gedaan wat in zijn macht lag om publicatie van dit zeer verhelderende boek te voorkomen.

    theberkshireedge.com/review-in-too-much-and-never-enough-mary-trump-has-relived-her-nightmare-to-shine-some-critical-light-on-ours/

    1. Rene van der Grijp

     “Dan zou hij begrijpen hoe het komt dat Donald is zoals hij is: een narcist volgens alle kenmerken zoals beschreven in DSM-5, gespeend van empathie, en niet in staat om altruïsme in anderen als motief van handelen te herkennen, laat staan zelf te beoefenen.”

     Iemand die zo rijk is heeft er toch voor gekozen om deze hondenbaan aan te nemen, wetende dat hij 4 jaar lang door de linkse media met stront bekogeld zou worden en wetende dat hij ook rustig van z’n oude dag had kunnen genieten zonder al die heisa aan z’n kop.

     Dat zie ik wel degelijk als een vorm van altruïsme.

     Overigens acht ik jou niet de aangewezen persoon om over het psychologisch profiel van Trump te oordelen gezien het feit dat hier op DDS iemand rondloopt die aan al die kenmerken voldoet maar jij dat niet ziet.

     1. Beukman

      Dat zie ik wel degelijk als een vorm van altruïsme.

      Ik heb je al eerder gevraagd hoe het komt dat Trump onder de presidenten de grootste nepotist uit de Americaanse geschiedenis is.
      Donald heeft van de regering een familiebedrijf gemaakt. Volstrekte nitwits (familie van Trump) maakt er nu de dienst uit. Altruïsme?
      Trump lijkt ook nog eens gedreven door een diepe rancune richting Obama, die jaren terug eens een grapje over hem maakte in een zaal waar hij bij was. Donald kan heel slecht tegen grapjes die over hemzelf gaan.

      Het is verder goed om te weten dat 90 procent van de belastingsverlagingen die hij erdoor heeft gedrukt, terechtkomt in de portemonnees van de superrijken.

      Overigens acht ik jou niet de aangewezen persoon om over het psychologisch profiel van Trump te oordelen gezien het feit dat hier op DDS iemand rondloopt die aan al die kenmerken voldoet maar jij dat niet ziet.

      Ik baseer me op Mary Trump, gediplomeerd psychiater. Zij kent DSM-5 uit haar hoofd, en maakt beargumenteerd hard dat Donald een loepzuivere narcist is.

      Nothing is ever enough. This is far beyond garden-variety narcissism; Donald is not simply weak, his ego is a fragile thing that must be bolstered every moment because he knows deep down that he is nothing of what he claims to be.

      aldus Mary Trump. Maar zij is niet de eerste, en niet de enige:

      John D. Gartner, Ph.D., adopts Erich Fromm’s (1964) term malignant narcissism to describe DT’s behavior. Fromm said malignant narcissism represented the severest of pathologies, the cause of the most vicious destructiveness and inhumanity. Malignant narcissism includes narcissistic personality disorder, antisocial behavior, paranoid traits and sadism. Gartner argued that DT’s behavior demonstrates not only the badness of malignant narcissism but madness—a hypomanic temperament needing constant stimulation.

      psychologytoday.com/us/blog/moral-landscapes/202008/the-psychology-donald-trump

      Alleen fanatieke aanhangers en naïevelingen hebben een blinde vlek voor Donalds narcisme.

     2. .nexit2021

      blabladieblabla

      verneukmannetje wordt familie van malle pietje

      Die denkt ook dat veel woordenbrij gelijk hebben betekend.

      😂🤣

     3. Rene van der Grijp

      Ik ontken niet dat Trump narcistisch is. Maar niet in de mate die jij veronderstelt. Jij hebt echt een obsessie voor die man.

      Het boek van Mary Trump ga ik niet lezen en wat haar tot deze publicatie heeft bewogen zal altijd wel duister blijven. Ik zie er echter geen nobele motieven achter.

     4. Beukman

      Dat is best, René. Ik heb laten zien dat er het een en ander valt af te dingen op Trumps vermeende altruïsme.
      Ik beschouw de man als een groot gevaar voor de hele wereld. Als je pech hebt, zal ik daarom nog minstens vier jaar lang doorgaan met de man hier bekritiseren. 🙂

     5. Ernest Stern

      “ Overigens acht ik jou niet de aangewezen persoon om over het psychologisch profiel van Trump te oordelen gezien het feit dat hier op DDS iemand rondloopt die aan al die kenmerken voldoet maar jij dat niet ziet.”

      Eigenlijk heeft René op DDS maar één onderwerp, en dat is het belasteren, psychiatriseren en diskwalificeren van de persoon die hem ongemak bezorgt in de discussie.

      Het maakt een gênant en aandoenlijke indruk.

     6. .nexit2021

      de stront vlek denkt dat hij het iemand onaangenaam kan maken in een discussie.

     7. Rene van der Grijp

      “Ik beschouw de man als een groot gevaar voor de hele wereld.”

      Dat was me wel duidelijk, Beukman. Ik beschouw de linkse krachten waartegen hij zich verzet als een veel groter gevaar.

     8. Rene van der Grijp

      “Eigenlijk heeft René op DDS maar één onderwerp, en dat is het belasteren, psychiatriseren en diskwalificeren van de persoon die hem ongemak bezorgt in de discussie.”

      De narcist steekt zichzelf weer schaamteloos een veer in z’n reet. Elke vorm van bescheidenheid is hem vreemd.

      De reden waarom hij al ruim 15 jaar door 98% van de forumwereld is uitgekotst is nog steeds niet tot hem doorgedrongen.

  2. Jannes-46

   Met een nazaat van slavenhandelaren uit een elitaire Ghanese familie heb ik zeker geen medelijden.

 8. Ritter

  Twitter-exit Akwasi: ‘Racisten doorzoeken mijn archief’

  ht*ps://www.mediacourant.nl/2020/09/twitter-exit-akwasi-racisten-doorzoeken-mijn-archief/

  1. Mogguh

   Opiniemaker Jan Roos: “Eerst waren zijn geweldsfantasieën woordkunst. Toen bleek hij vaker op te roepen tot moord. Toen was ie gehackt. Toen was ie het toch zelf. Toen waren berichten 20 jaar oud (uit 2012) En nu zitten er p*edo’s in het kabinet. Kunnen we stellen dat Akwasi gewoon knettergek is?”

   1. LifeBuddy

    Moggeh” En nu zitten er p*edo’s in het kabinet”. Ik wist niet dat waterhoofd akwasti kon lezen. Het staat wel in de krant. Zoekt en gij zult vinden.

 9. Jannes-46

  Mark Akwasi heeft er geen herinnering meer aan.

 10. Jannes-46

  Bovendien begint Akwasi al aardig te lijken op die andere mediageile gekleurde medemens, Sylvana.

 11. Svetlana Patricia de Fleur

  Laat die man nou toch met rust! Iedereen maakt soms wel eens een uitglijder. Hij komt me bepaald niet over als een agressief iemand

 12. George D

  Waarom hebben we het steeds over akwasi. Dat is gewoon een irritant non figuur. Wordt dit bewust gedaan om de aandacht af te leiden van, huilie huilie aso, grapperhaus? Dat is vele malen erger dan wat een neger zegt. Mensen beledigen, mensen laten beboeten, zelf zijn eigen regels met handen en voeten overtreden en daarna de zielige (keiharde) minister uithangen. Laat dat stuk verdriet toch gaan met z’n racistische uitlatingen.

  1. Bolland

   @George Volledig eens, maar op sommigen hier heeft Akwasi het rode lap effect, dan ontstaan er discussies en dat is weer goed voor DDS

 13. HD

  Is er dan niemand die bij kwasimodo op de koffie gaat?

 14. Bolland

  Mooi, net als alle wannabees vlucht hij zodra t spannend wordt, zielePiet

 15. Adriaen

  Deze zwarte querulant is behalve uiterst gewelddadig, nog een pathologische leugenaar ook.
  Zielig geval.
  Ver weg van kinderen en kindervrienden houden.
  Dwangverpleging lijkt de aangewezen optie.

  1. Jack Flash

   Sinterklaas en zijn zwarte Pieten komen niet meer naar Nederland met de stoomboot.
   Ze hebben begrepen dat ze in Nederland problemen hebben met huidskleur.
   Dankzij een stel stokende racisten.

   Arme kinderen hier.

   1. Ernest Stern

    Maak je geen zorgen, de Stoomboot zal ook dit jaar aanleggen in Nederland. De boot volgt echter een licht afwijkende route, ze varen namelijk even door de Regenboog met veel vrolijke kleuren voor de Pieten als gevolg. Een heuse innovatie en een stap in de beschaving.

    1. Factor

     enz

     1. Wesley Benley

      enz

     2. Factor

      etc

    2. Aborifa

     Moet de Stoomboot niet vervolgd worden wegens het jarenlang vervoeren van tot slaaf gemaakte Pieten?

 16. Heras

  Walgelijk. dit krijgt alleen in Nederland een podium. Met dank aan de VN, die zg onze belangen behartigd.
  Hoeveel geld heeft akwasi eigenlijk ontvangen van de Sorosclub?

  1. Ernest Stern

   behartigt

   Akwasi zal dit soort taalfouten niet gauw maken.

   1. .nexit2021

    die gelukzoeker kan niet eens Nederlands spreken laat staan schrijven tr0l

   2. Factor

    enz

   3. Jack Flash

    Ik betwijfel dat kwasie van het kofschip ooit gehoord heeft stern.

   4. Aborifa

    Nee, want dat is een woordkunstenaar.

 17. Yoyo

  Deze aandoenlijke is ziek.
  Zieker dan we al wisten/ dachten…

 18. Aborifa

  De oproepen van Akwasi zouden mogelijk gekwalificeerd kunnen worden als aanzetten tot geweld. Hopelijk komt hij niet zonder meer weg.
  Ik las dat in Kenia als ca. 20 gepigmenteerden i.v.m. corona-overtredingen zijn gedood door gepigmenteerde politiemensen.Hier hoor je geen woordkunstenaar over. Matteren de lives van Kenianen niet?

  1. .nexit2021

   Ach , de d666 rechter zal wel oordelen dat het niet vervolgbaar is

   minder minder minder marokkanen is groepsbelediging
   altijd weer die kutmarrokanen is niet vervolgbaar

   Dacht je wel dat een rechter deze Afrikaanse ladelichter gaat berechten ?

 19. Ritter

  Arie Boomsma en Glennis Grace steunen Akwasi

  ht*ps://www.mediacourant.nl/2020/09/arie-boomsma-en-glennis-grace-steunen-akwasi/

 20. RPML

  Aquarium verwacht wel dat wij ons de slavenhandel van 400 jaar geleden herinneren, maar hij is die van zijn eigen familie van 100 jaar geleden al vergeten, en tweets van 9 jaar geleden (hij roept 2 decennia) ook… het lijkt me dat Aquarium een geheugenprobleempje heeft.

  Overigens riep hij op 1 juni 2020 op om de paashaas en de kerstman ‘af te knallen’… lijkt me dat iedereen die hem gesteund heeft last moet krijgen van plaatsvervangende schaamte (behalve Stern natuurlijk, die schaamt zich nergens voor, en in zijn geval ook weer begrijpelijk)

  1. Ernest Stern

   Ik vind de slavenhandel in het verleden niet zo bijzonder relevant voor deze discussie, RPML, net zomin ik het bijzonder relevant vind hoe de figuur van Zwarte Piet in het verleden werd gezien of bedoeld.
   De slavenhandel is van alle tijden en plaatsen en vele volken, onder andere ook Nederlanders, maakten zich er aan schuldig. Ik denk niet dat het zinnig is hier Nederlanders hier verwijtend op aan te spreken zoals het ook tamelijk onnozel is Akwasi persoonlijk schuld aan te wrijven voor het gedrag van zijn verre voorouders ter zake.

   Het enige relevante is het racisme, de discriminatie en de negatieve stigmatisering van allochtonen die nu structureel en geïnstitutionaliseerd aan de orde is. Dat betreft harde feiten die jij ook niet zult kunnen ontkennen.

   Mensen als Akwasi stellen deze nare feiten aan de kaak en dat roept onbehagen op. We sluiten onze ogen liever voor de discriminatie, de krenking en de diskwalificering die vele allochtone Nederlanders dagelijks ten deel valt.
   De feiten kunnen lastig worden ontkend en dat verklaart waarom men hier en elders liever praat over de toon waarop mensen als Akwasi het onderwerp aan de orde stellen dan de feiten.
   Natuurlijk is de toon van de tweets die Akwasi 8 jaar geleden als 23-jarige plaatste ongelukkig en daarom verwijderde hij ze ook. In het licht van de agressieve moordoproepen en scheldpartijen die we op DDS jegens allochtonen hier dagelijks aantreffen is de verontwaardiging erover echter schrijnend hypocriet.

   1. Wesley Benley

    “Ik vind de slavenhandel in het verleden niet zo bijzonder relevant voor deze discussie, RPML””

    Misschien kun je ook eens proberen om deze Akwasi daarvan te overtuigen, zodat ook hij niet langer discussie vervuilt met niet-elevante gebeurtenissen uit het verleden

    1. Wesley Benley

     ..de discussie….

     1. Factor

      etc > enz

   2. RPML

    Overigens riep hij op 1 juni 2020 op om de paashaas en de kerstman ‘af te knallen’… lijkt me dat iedereen die hem gesteund heeft last moet krijgen van plaatsvervangende schaamte

    Stern: “Natuurlijk is de toon van de tweets die Akwasi 8 jaar geleden als 23-jarige plaatste ongelukkig en daarom verwijderde hij ze ook.”

    Aquarium richt zich niet alleen op ZP, maar ook op Sinterklaas, Pasen en Kerst, normale feestelijkheden hier in NL. De man spoort niet. Zie Twitter met al zijn citaten, hij is al 2 dagen trending, dat zijn 2 dagen teveel.

    1. Ernest Stern

     Je gaat niet in op mijn argumenten, RPML.

     1. Factor

      etc

     2. RPML

      Ik stel slechts dat Aquarium een geheugenprobleempje heeft en dat iedereen die hem gesteund heeft last moet krijgen van plaatsvervangende schaamte… ik lees die schaamte niet terug in jouw reactie, integendeel, en daarmee heb ik dus ook nog eens gelijk over jouw houding hierin.

     3. Rene van der Grijp

      “ik lees die schaamte niet terug in jouw reactie, integendeel, en daarmee heb ik dus ook nog eens gelijk over jouw houding hierin.”

      Psychopaten kennen inderdaad geen schaamte. Zoals Grasmaaier enige tijd geleden opmerkte maakt het niet uit hoe ongenadig hij verbaal wordt neergesabeld, hij doet net of het nooit gebeurd is en gaat vrolijk verder met liegen en verdraaien. Naar zijn idee begint hij iedere dag weer met een schone lei en hij meent zelfs dat mensen nog met hem in discussie willen en op zijn “argumenten” in dienen te gaan.

      Die “argumenten” zijn een grijsgedraaide plaat die hij al jaren afdraait en allang zijn weerlegd maar hij is iemand die door blijft schaken nadat z’n koning is gevallen.

     4. Ernest Stern

      Ik zie dat René zich ook niet waagt aan een inhoudelijke reactie.

      Begrijpelijk.

     5. .nexit2021

      inhoudelijk reageren op aperte onzin van tr0llen is zonde van de tijd

     6. Ernest Stern

      Zeker als je daartoe weinig mogelijkheden ziet kan dat een vluchtweg bieden, Nexit.

     7. Factor

      enz

     8. Rene van der Grijp

      “Ik zie dat René zich ook niet waagt aan een inhoudelijke reactie. Begrijpelijk.”

      Stel dat ik een inhoudelijke reactie zou geven. Dan begin ik voor de zoveelste keer aan een herhaling van zetten. Dat jij daar behoefte aan hebt begrijp ik wel, want je hebt allang verloren en hoopt op een herkansing.

      Vergeet dat maar want zodra je inhoudelijk klem wordt gezet schakel je over van “argumenten” naar leugens en pogingen om de opponent het bloed onder de nagels vandaan te halen. Om die reden heb je jezelf buitenspel gezet en bijna iedereen hier is het daarover eens. Denk daar maar eens over na. Oh wacht, zelfreflectie is jou vreemd.

 21. Rene van der Grijp

  “Vandaag reageerde Akwasi wel op z’n eigen Twitteraccount, voordat hij z’n account verwijderde: “Ik neem afstand van de tweets uit de laatste twee decennia die online zijn opgedoken. Ik herken mezelf niet in wat ik zag. Sterker nog, ik kan me ze niet eens herinneren. Herinner jij je kleine teksten van meer dan twee decennia geleden? Ik ook niet.”

  2012 is 8 jaar geleden, geen 2 decennia. Hij herinnert het zich prima want Zwarte Piet is al jaren een obsessie voor deze rancuneuze kneus.

  1. Reinoud van Gelre

   Rene van der Grijp:

   “…2012 is 8 jaar geleden, geen 2 decennia. Hij herinnert het zich prima want Zwarte Piet is al jaren een obsessie voor deze rancuneuze kneus…”

   Het is dan ook overduidelijk dat hij liegt. Maar vergis je niet, er zijn mensen die het voor hem op blijven nemen.
   En deze mensen weten ook heus wel dat Akwasi fout zit, en deze zelfde mensen willen zeker geen gezichtsverlies lijden, dus houden zij het voor het gemak maar vol.

   1. Rene van der Grijp

    “Maar vergis je niet, er zijn mensen die het voor hem op blijven nemen.”

    Daar vergis ik me niet in. Die mensen zijn een groter gevaar dan BLM zelf. En ze zijn met velen en ze lopen blind mee in de deugkudde.

 22. Toverkol

  Nou vraag me af of het OM nu Akwasi gaat vervolgen zoals bij wilders het geval was…..
  Onze troetel neger die door de mand valt en dan zijn kop in ’t zand steekt, waar is de grote bek nu ?
  Bah… war een loser !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.