Johan Derksen neemt het op voor Famke Louise: “Jinek had haar niet voor lul moeten laten staan!”

Steun voor Famke Louise vanuit onverwachtse hoek! Of misschien toch ook wel niet… RTL-bromsnor Johan Derksen neemt het op voor de 21-jarige influencer die eerder deze week zwaar onder vuur kwam te liggen na haar deelname aan de #IkDoeNietMeerMee-campagne op social media.

Over de deelname van Louise aan de illustere campagne van Willem Engels Virus Waarheid is genoeg gezegd en geschreven. Maar dat ze een dag later aan tafel ging zitten bij talkshowhost Eva Jinek schiet Derksen in het verkeerde keelgat. Ondanks de prima kijkcijfers had Louise namelijk nooit aan tafel moeten schuiven bij Jinek, aldus Derksen.

Dat niemand Louise heeft tegengehouden om aan tafel te gaan zitten bij Jinek neemt hij RTL en de redactie van Jinek dan ook zeer kwalijk:

“Je hebt als programma een bepaalde verantwoordelijkheid. Dat meisje is gebeld, er is overleg mee geweest, ze hebben nog een voorgesprek gehad en ze wisten dat het meisje ging zitten oplezen van een blaadje […] Dan moet ook het programma zeggen: we laten het meisje niet zo voor lul staan.”

In het programma van Jinek verkondigde Louise in zweverige Jip en Janneketaal dat ze nog altijd achter haar filmpje stond waarin ze verkondigde niet meer mee te werken aan de coronamaatregelen. Een dag na de uitzending van Jinek liet Louise echter weten tóch niet langer achter haar uitspraken te staan. In een bericht op Instagram bood de influencer haar excuses aan en schreef ze dat ze zich in het vervolg beter wil laten informeren door experts.

Zelf zei Louise daarover:

“Al met al, niet mijn beste dag. Dit alles heeft geleid tot het feit dat ik alleen en onvoorbereid bij Jinek aan tafel schoof. Niemand heeft mij iets verplicht, maar toch dacht ik het verschil te kunnen maken”

En nu dus niemand minder dan Johan Derksen die achter Famke Louise gaat staan en een dikke sneer geeft naar de redactie van Jinek en de talkshowhost haarzelf.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. CLoVis

   
  Zowel FL als Jinek leven maar voor één ding;
  aandacht krijgen.
  Waarschijnlijk een gebrek aan zelfvertrouwen
  als je zoveel bevestiging nodig hebt

 2. Blondie

  Jinek denkt alleen maar aan kijkcijfers en hoopt dat veel zelfbenoemde BN’s haar de beste vinden.
  Persoonlijk kijk ik nooit naar dit soort programma’.

 3. LifeBuddy

  Hoe is het mogelijk dat je met een farizeeër en losse handjes als ali p in zee gaat . Daar durf je iemand van 100 jaar nog niet mee alleen te laten. Slecht Geoogst !

 4. RvdBe

  Denken heeft geen gelijk, moet maar eens klaar zijn met die over het paard getilde semi bners, stelletje nepfiguren met overal verstand van: afbranden die hap en heropvoeden.

  1. RvdBe

   Denken is Derksen

 5. Gebande_3

  Dat niemand Derksen heeft tegengehouden om aan tafel te gaan zitten bij Veronica Inside neemt ik RTL en de redactie van Veronica Inside dan ook zeer kwalijk:

  1. CLoVis

    
   Natuurlijk vind jij van niet;
   vrijheid van meningsuiting
   is maar aan één (linkse) soort ‘mensen’ voorbehouden…
   Niet dan?

   1. Fijnproever

    Nee, niet.

  2. Oepsie

   Gossiepossie Cockje, plasje gedaan? Nu blij ventje?

  3. homefront

   “neem ik …….. zeer kwalijk…..”

  4. Maurits Dekker

   neemt ik RTL en de redactie ……

   U komt uit Rottjeknor?

 6. observer

  Jammer dat jullie niet even verder zoeken, de nodige rappers hebben hun statement op utube laten horen, en het was een door hun zelf opgestarte actie via whattsapp, Engel had daar totaal niets mee te maken.
  Engel niet mij favoriet, maar vertel mij maar eens waar hij met feiten fout zit
  Tot op heden is het corona virus nog niet geïsoleerd, zou toch eenvoudig moeten zijn met al die academische ziekenhuizen over de hele wereld? Waarom alle cov en griepvirussen wel en corona19 niet?

  1. Rene van der Grijp

   “de nodige rappers hebben hun statement op utube laten horen, en het was een door hun zelf opgestarte actie via whattsapp,”

   Volgens Beukman bestaan die rappers niet:

   “Dat het allemaal en meesterlijke parodie was op het sterrendom van omhooggeschoten influencers, blijkt ook uit het feit dat een aantal deelnemers aan deze parodie zich zojuist heeft teruggetrokken. Zie hieronder. Stuk voor stuk mensen die IN HET ECHT NIET BESTAAN, met fantasienamen”

   ht*ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/de-famke-louise-haters-hadden-ongelijk-jinek-scoort-1-miljoen-kijkers-dankzij-instagram-ster/

   Ja, die Beukman toch! Leeft onder een steen. Weet je gelijk hoeveel waarde je aan z’n posts moet hechten.

 7. Vrijedenkert

  Vroom vroom? Zegt me helemaal niks…

  Op yoeptjoep ff opgezocht, dat je met dit soort hinderlijke lawaaige bagger beroemd kunt worden zegt niet alleen iets over Femke maar ook over de jeugd!

  Als dit de toekomst is wat betreft komende generaties zijn hopeloos verloren.

  1. homefront

   “Als dit de toekomst is wat betreft komende generaties zijn hopeloos verloren.”

   Dit de toekomst, met een generatie die helemaal gek gel*lt wordt geen idee hebben en maar doen alsof..

   1. Vrijedenkert

    Rap is naar mijn mening vreselijk en mag geen muziek heten! Sommige rapnummers hebben in elk geval nog wat goede teksten en inhoud, wat op de maat vroem vroem kraaien is echt wel het dieptepunt… En een deel van de nieuwe generatie vind dit prachtig? Wat betreft het land, de jeugd en aankomende generaties kan ik maar een ding zeggen: Het is weer net als het rampjaar 1672 het volk redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.