Lange Frans witheet na Nieuwsuur-confrontatie omtrent ‘complottheorie QAnon’

Rapper Lange Frans is boos. Na een opmerkelijke podcast, waarin hij Nederlandse politici koppelde aan graancirkels en pedofilie, lijkt de Amsterdamse rapper de nieuwe kop van jut.

Heel handig had Lange Frans het dan ook niet aangepakt. In een podcast wist hij zijn woorden om te vormen tot een nieuwe soort van absurdisme. Tijdens een interview met Nieuwsuur liep de rapper(t) des vaderlands wel een beetje tegen de lamp.

Lange Frans liep namelijk woedend weg na een interview met Nieuwsuur. Hij was daarbij aanwezig op een demonstratie tegen pedofilie. Een goede zaak zou je zeggen, maar het hele blik complotdenkers was inmiddels ook al geopend.

De succesvolle Amsterdamse gap rapper was in Den Haag aanwezig om te strijden voor een hardnekkige (complot)theorie. Te noemen: QAnon. Google it.

Toen een verslaggever van het NPO-programma Nieuwsuur hem naar QAnon vraagt, werd al snel duidelijk dat Lange Frans geen interesse heeft in enige media aandacht:

“Ik denk dat er heel veel mensen zijn die in God geloven en tegen kindermisbruik zijn. […] Er zijn heel veel mensen zijn die in God geloven en niet van kindermisbruik houden”

Rest alleen nog de vraag: Is Lange Frans nu helemaal van het padje af, of zwengelt hij juist een broodnodige discussie aan? Antwoorden mag in repliek onder dit artikel.

En ja, de nieuwe versie van ‘Het Land Van’ van onze Lange Frans versus Thierry Baudet op piano was verrassend goed. Daar komt geen enkel complot bijkijken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Blondie

  Wat probeert DDS zijn lezers te vertellen met dit stukje.
  Dat het negatief bedoelt is richting Lange Frans is duidelijk.
  Maar wat is de intentie van deze negativiteit.

  ik snap het niet helemaal.

  Vandaag een bericht dat er de laatste 24 uur 38 personen zijn gestorven.
  Wat blijkt 21 personen zijn vele dagen/weken/maanden geleden gestorven.
  Dat is nieuws.

  1. homefront

   Het leek vanmiddag uit de lucht te komen vallen: het RIVM meldde 38 coronadoden in één dag. Gisteren lag het aantal doden in een dag nog op 16, en de dag daarvoor ook. Dus waar kwam dat hoge aantal van 38 ineens vandaan?

   Bij nader onderzoek bleek de piek veel minder groot. Het hogere aantal zat hem in extra meldingen van de GGD IJsselland, waar onder meer Zwolle onder valt. In de 24 uur tot 10.00 uur vanochtend kwamen er 21 meldingen van coronadoden bij het RIVM binnen van die GGD, terwijl daar de afgelopen week maar één persoon aan het coronavirus is overleden.

   Even in het juiste perspectief plaatsen, ze praten over 0.00011864406% van de Nederlandse bevolking die doodgaan…
   Wat verstaan ze onder coronadoden? mensen met verhoging? mensen met een snotterneus? mensen boven de 80/90…

   1. wesley benley

    Even in het juiste perspectief plaatsen, ze praten over 0.00011864406% van de Nederlandse bevolking die doodgaan…
    Namens het Combat-trio: Homefront.
    Als ik zo vrij mag zijn

    1. vandaag

     juiste perspectief

     enz

 2. observer

  Complotdenker genoemd te worden is juist een compliment, ze denken dus. Kan je niet bepaald zeggen van de groep die die term te pas en onpas gebruikt

 3. LifeBuddy

  Is Lange Frans nu helemaal van het padje af. NEE, Lange Frans is helemaal Niet van het padje af. Kijk hier hoe de ultra sLinkse onbeschermd de kinderen de P*rno industrie in laat rollen. En Niemand heeft het ooit voor die kinderen opgenomen, omdat [NPO] ze te laf zijn om de ultra sLinkse tegen de poten te schoppen. Gelukkig kunnen we volgend jaar de sLinkse schuldigen voor het Gerecht brengen. KijK en huiver. h*tps://www.ad.nl/buitenland/10-000-gevluchte-kinderen-na-aankomst-in-europa-vermist~aa041476/

 4. HD

  Dat er meer speelt is wel duidelijk, de vraag is hoelang laten we ons voorliegen door Hugo en zijn fūhrer.

 5. HD

  Kijk eens een avondje Café Weltschmerz op YouTube inplaats van linkse Jinek.
  Veel onderwerpen en met een duidelijke uitleg .

 6. Roependeindewoestijn

  Dhr frans is van t padje af

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.