Maar ze zijn niet links hoor! ‘Jongerenzender’ NPO geeft Piet-hater Akwasi de FunX Power Award

Wannabe Zwarte Piet-kopschopper Akwasi kan blij zijn. FunX — de zogenaamde jongerenzender van de NPO — heeft hem een Power Award toegekend. Dit omdat hij zo zogenaamd “een held en het boegbeeld” geweest is in de strijd tegen racisme in Nederland.

De ‘rapper’ die nauwelijks kan rappen laat weten dat hij ontzettend “dankbaar [is] voor de erkenning en dat ze een Power Award in het leven geroepen hebben.” Hij gaat verder dat hij deze award graag wil “opdragen aan iedereen die weleens een vuist in de lucht heeft gegooid. Gooi ‘m nog hoger en raak de sterren aan.”

Och wat leuk. Aan iedereen die weleens een vuist in de lucht heeft gegooid? Dus zelfs voor mij? Want ja, toen ik nog honkbalde gooide ik ook weleens een vuist in de lucht als een teammaat of ikzelf een homerun sloeg.

Damn, nu ik erover nadenk gooi ik regelmatig een vuist in de lucht als ik voetbal kijk.

Telt dat ook?

Vast niet. Want je moet natuurlijk een zogenaamde anti-racist zijn. Tot voor kort dacht ik dat 90% van de bevolking dat was, maar volgens marxistische actievoerders niet. Nee, de enige echte anti-racisten zijn, aldus die links-extreme gekken, andere marxisten die niet kleurenblind zijn, maar alles dat blank is haten. Anti-racisme is dus, in de ogen van dat soort trieste figuren, niet anti-racistisch, maar racistisch tegen blanken.

Dat is waar Akwasi voor staat — en natuurlijk voor geweld tegen dat wat hem niet aanstaat, zoals Zwarte Piet.

En wat doet de NPO? Die geeft hem een mooie award. Een speciale Power Award, zelfs. Zoals Samira Tarrass en Ahmed Aarad het verwoorden:

Afijn, lees ook dit stuk op GeenStijl. Dat veegt op schitterende wijze de vloer aan met de NPO-gekken én met Akwasi.

Volg mij op Twitter en Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. denktenk

  Man, man, man.
  ” Prijzen voor mensen die niets toevoegen en zaken alleen nog meer op scherp zetten.”

 2. vandaag

  Ik wil hem op zijn gezicht trappen , oh sorry , correctie.

  Nee laten we hem een award geven. Meest racistische figuur van Nederland

  1. hans-e-pans

   Geef hem nou gewoon de prijs voor de grootste rassist van Nederland, hij heeft hem wel zeker verdient.

 3. Chalres Bingley

  Akwasie dreigt met geweld roept op tot geweld en gaat.
  Beide strafbaar en eerst een vriendinnetje binnen het OM later hem ,door hem publiekelijk excuus te laten aanbieden en daar is de kous mee af.
  Funx( betaald door de belasting betaler want van NPO ) krijgt hij een soort award( beloning.
  Overheidsinstelling zijn door en door rot in nederland ,als je deze racist ,verheerlijker van geweld ,bedreiger ,oproeper tot geweld en oproerkraier pur sang niet veroordeeld.

  1. vandaag

   En maar volhouden dat het OM en de achterlijke kleurlingen strijd niemand bevooroordeeld is. De dubbele agenda drijft eraf en via de achterdeur komt er steeds meer info hoe links de strijd anti zwarte piet en anti moorkoppen steunt en belangrijker stuurt.

   stem sociaal , stem PVV

 4. Blondie

  De NPO is zo rot, dat zij alleen maar etter spuien.

  Links maakt meer kapot dan je lief is.

 5. LifeBuddy

  Tegen, dat de goede Sint in het land komt ,gaan die kozp gedrochten elkaar afmaken ,omdat de blm’ers allemaal zo zwart als roet zijn en de bluskalk zo is uitverkocht.

 6. evil knievel

  Als men denkt dat t niet NOG gekker kan,komt de NPO wel weer ff om de hoek kijken!🙈
  Benieuwd waar n hoe dit eindigen gaat!😥

 7. Vrijedenkert

  Gewoon kutzender!

 8. Madpo

  Ik heb het al eens eerder gezegd: “Dit land is al het spoor bijster, komt niet meer goed”.

 9. Winfrida

  Dus geweld gebruiken is op deze manier goed te praten, omdat het mag? Hun verstand is ver te zoeken. Hoe kan de NPO zo afglijden? Tijd voor de psychiater.

 10. Bes Tolen

  Gerekend de ontwikkelingen bij de NPO moet de opperste leiding van de NPO voorgoed vertrekken en de NPO worden ontbonden. In een paar weken tijd werd de NPO opnieuw belangrijk minder Nederlands. NPO onherkenbaar als Nederlands.
  Op naar een nieuw open bestel zonder links fascisme.

 11. Vliegenvanger

  Hardstikke gek zijn ze bij de NPO
  Nederlandse populistische omroep.
  De grootste racist van Nederland een podium geven. Hoogste tijd voor een regering die door dat zooitje in Hilversum een grote bezem gaat halen.
  Allereerst die gigantische subsidie die ze krijgen minstens te halveren. Het enigste wat ze doen is een dikke middelvinger naar de belastingbetaler.
  De boel demoniseren, en racisten ophemelen. En de normen en waarden aan hun laars lappen. Dat mag niet gebeuren, zeker niet met belastinggeld. Weg met dat geldverslindende NPO.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.