Screenshot 2020 09 30 at 151523

Mondkapjes: nu GOEDKOPER dan OOIT

Geen categoriesep 30 2020, 21:02
De kogel is door de kerk: een meerderheid in de Tweede Kamer is nu voor het invoeren van een mondkapjesplicht. Het ziet er dus naar uit dat we binnenkort allemaal een mondkapje moeten dragen als we willen winkelen of even naar een café of restaurant willen.
We kunnen zo onze gevoelens hebben bij een dergelijke plicht (of "dringend advies"), maar helaas doet dat er niets aan af dat we 'gewoon' moeten doen wat er van ons verlangd wordt. Een mondkapje moet dus op. Gelukkig heb ik toch goed nieuws voor u: wij van De Dagelijkse Standaard hebben samen met Stil.nl een fantastische actie. 'Onze' gaan nu al voor over de toonbalk. Nog nooit hebben we mondkapjes zo goedkoop kunnen aanbieden, en dit terwijl de vraag naar kapjes hoger dan ooit is.
Doe uzelf én uw portemonnee een plezier en bestel die dingen via Stil.nl Leuker kunnen we het dragen van een mondkapje niet maken, dus daarom maken we het maar heel goedkoop.
Met vriendelijke groet,
De redactie van De Dagelijkse Standaard
PS
Natuurlijk kunt u vrienden en familie ook een gunst doen door mondkapjes voor ze te bestellen. Iedereen gezond, iedereen aan de goedkope mondkapjes.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten