Politiebonden hebben genoeg gehad van criminele asielzoekers: ‘Vastzetten en uitzetten!’

Normaalgesproken houden politiebonden hun politieke mening voor zich, maar nu heeft Den Haag een probleem zó enorm uit de hand laten lopen dat ze zich niet meer kunnen inhouden. De Tweede Kamer moet eens wat doen aan misdadige uitgeprocedeerde asielzoekers die al brandschattend door Nederland trekken, vinden ze. Er zijn gevallen van lieden die al zo’n 600 misdaden (!) op hun strafblad hebben staan.

Genoeg is genoeg, zou je zeggen. Maar één probleem in dit land blijft maar onaangepakt: migranten die aan de lopende band misdrijven plegen, en maar niet worden uitgezet. En nee, dit is geen hartekreet van de PVV. Ook de Nederlandse Politie Bond schaart zich achter degenen die minister Grapperhaus oproepen om nu eindelijk eens werk te maken van het uit het land gooien van veelplegende kansloze migranten, die werken als een spons op de beschikbare politiecapaciteit.

NPB-voorzitter Jan Struijs is er helemaal klaar mee:

“Voorzitter Jan Struijs: “We zien dat de landen van hun herkomst deze mensen niet meer opnemen. Dat is een politiek probleem. Er wordt veel over gesproken in de Tweede Kamer, maar de realiteit is dat deze mensen, vooral jonge mannen, rondlopen, geen inkomen hebben en aan de lopende band misdrijven plegen.”

De criminele illegalen kosten de politie ontzettend veel tijd. “Je moet zo iemand aanhouden, je moet hem overbrengen, hij moet ingesloten worden, het proces-verbaal moet worden opgemaakt, je moet goed opschrijven wat er gebeurd is. Je bent zomaar zes uur aan zo iemand kwijt. Die capaciteit zouden we liever gebruiken om moorden op te lossen of andere ernstige zaken te doen. Het kost heel veel capaciteit.””

Minister Grapperhaus zegt hij het signaal van de agenten “serieus” neemt. Nou, dat stelt ons allemaal natuurlijk flink gerust. Hij neemt het vást net zo bloedserieus als de coronamaatregelen op z’n eigen bruiloft… toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. Blondie

  Het gaat goed met Nederland.

  Weet u dat de meeste staatsgrepen beginnen, bij onvrede in het leger of de politiemacht.

  Rutte heeft voor elkaar gekregen, wat nog geen MP in Nederland na WO 2 is gelukt.

  1. Blitzkrieg

   Blondie : Alle signalen wijzen erop dat er inderdaad een staatsgreep op handen is. Er zijn grenzen aan wat men zich nog kan permitteren…

   1. Blondie

    Moet ik toch nog even op zoek, naar mijn dienstwapen een M1 Garand.
    Ik weet wel dat mijn dienstwapen, een kleine correctie naar Links had.

    1. hollandse-bier92

     goedzo soldaat vooral de linkse kickback gebruiken misschien kan je een leuke
     dag oefening ervan maken op de binnenhof kunnen die landverneukers nog in beweging komen

   2. Meriadoc Brandebok

    Klopt, Blitzkrieg, een staatsgreep is op handen. Wist je dat ik op de nominatie sta om minister-president en minister van Buitenlandse Zaken te worden in het nieuwe regime?

    De eerste beleidsdaad van het kabinet-Brandebok I zal zijn om de antivaxxers en complotgekkies de toegang tot demonstraties te verbieden. Daarna zal ik, als minister van BuZa zijnde, een groot offensief in de EU op touw zetten om Polen en Hongarije tot de orde te roepen. We zullen kijken in hoeverre we de diplomatieke banden met Schotland kunnen aanhalen om in de Britse invloedssfeer te prikken. Ten laatste zullen we de opstandelingen in Wit-Rusland militair & materieel gaan steunen.

    Wacht maar af tot het regeerakkoord verschijnt dat ik met Bill Gates en Soros heb opgemaakt. Er gaan ingrijpende veranderingen in dit land plaatsvinden: er gaat een andere wind waaien.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok : Jij kan nog niet eens poepen!

    2. evil knievel

     Suc6 brandebokje!!👍👊🤣

     1. Logica

      Hebben we een probleem metvasielzoekets? Nooit iets van gehoord, maar ik kijk dan ook alleen naar Nederlandse tv zenders.

      Pfff, de politiek praat veel en doet al 40 jaar niets. Onze minister is niet welkom in Marokko. We blijven wel geld storten naar dit land. En straks stemt de domme meerderheid gewoon weer op de kartelpartijen.

    3. Freba

     U bent ook lid van de “ democratische” Verenigde Europese Compagnie? Niet te verwarren met de oude VOC. Middels de 9.000.000.000 euro per jaar aan defensie-uitgaven, draagt iedere inwoner van NL daar jaarlijks 500 euro aan bij. Dus een gezin met twee kinderen 2000.

   3. hollandse-bier92

    En terecht geef de politie meer dan gelijk hun zijn wel onze broers en zussen
    Zoals doktoren en zusters die zoals onze soldaat broeders en zusters in hun Ondergoed is gezet om de verschutting te zijn van de eigen volk waar ze nou
    Blijkbaar iendelijke genoeg op uitgespeeld is geworden je kan tegen je eigen volk
    Keren maar verwacht niet dat je zorgpersoneel kan uitknijpen en je de Politie/militair Als clown kan bespoten en ze maar op eigen volk kan africhten als Een stel beesten Ze zijn terecht boos ik zou Rutte op die platte neus vin trappen Als ik was dat Mark Rutte een pinokio is is erg leuke voor hem maar dat zegt niet Dat zorgpersoneel/ambtenaren en soldaten trekpoppen zijn waarmee ze kunnen Spelen ooit ploft de vat van ontevredenheid beter vandaag nog dan morgen deze Kabinet is al jaren verrot maar tja parasieten zonder hersenen hebben Stuiptrekkingen en daar weet Rutte alles van de hersenloze kwal

    1. Grasmaaier

     Is er een tolk in de zaal?

 2. combat le pelicule

  Dit is geen politieke mening dit is dé realiteit….maar waar stemt Nederland toch op hè

  1. hollandse-bier92

   Pvv Of Hun kunnen de pot op de landverklakers

 3. Grasmaaier

  Nederland is bezet gebied: het is hoog tijd voor een hardhandige, zero tolerance schoonmaakactie. Dus ook voor de kampementen waar Lubbers al over sprak.

  Ons land moet koste wat het kost terugveroverd worden op criminele elementen. Hardwerkende, geintegreerde immigranten wordt geen strobreed in de weg gelegd.

  En natuurlijk: grenzen dicht. Nederland is overvol!

  1. Ernest Stern

   Aardvark bepleitte alle Nederlandse moslimgezinnen preventief op te sluiten in afwachting van deportatie. René van der Grijp bepleitte publieke uitingen van de Islam te verbieden op straffe van deportatie.
   Grasmaaier bepleit een hardhandige schoonmaak actie inclusief kampementen en schuift aardig op in die richting. Ze kunnen het niet voor niets goed met elkaar vinden op dit blog.

   1. Ernest Stern

    Het zal ook wel niet toevallig zijn dat deze vrienden alledrie hun fascistoïde commentaren leveren vanuit het buitenland.
    Ik zou willen dat ze zich gaan richten op hun eigen land en zich onthouden van negatieve commentaren op ons land.

    1. evil knievel

     Wat is dan,volgens u,de reden van vertrek van deze 3 ‘zogenaamde fascisten’,Sterretje!?🤔

   2. Meriadoc Brandebok

    Geen wonder ook, dat onze voormalige ambtenaar bij de gemeentelijke plantsoenendienst, het zo goed kan vinden in Duitsland.

   3. Gebande3

    Helaas gaat de flora in de Eifel zienderogen achteruit.
    Of de mislukte medewerker van de lokale vrijwillige groenvoorziening er debet aan is, is zeker een nadere studie waard.
    Nederland heeft al aangegeven geen overlastgevende bejaarden terug te nemen.

   4. Mushroom2100

    Maar even voor mijn beeld..wat is jouw beoogde oplossing dan omtrent hoe om te gaan met illegale criminelen?

    1. Ernest Stern

     Wat zou je er van vinden, Mushroom, als we criminele allochtonen precies zo vervolgen en berechten als autochtone criminelen? Of bepleit je een aangepast strafrechtregime?

     Dat gewauwel over kampen en schoonmaak roept toch geen prettige associaties op, vind je zelf ook niet?

     1. Blondie

      Geloof jij knul, dat de aanwezigheid in Nederland van deze criminele Allochtonen, dan wel prettige associaties oproepen.

      Doen wat we in Nederland hebben afgesproken, ze moeten het land uit en nooit meer terug komen.

     2. Factor

      etc

     3. Mushroom2100

      Ik zit niet bepaald te wachten op mensen uit veilige landen die hier de boel leegroven en daarmee, los van het persoonlijk leed wat ze aanrichten, ook nog s onze onderbezette politie en justitie onder druk zetten. Daarnaast hebben deze mensen voor ons land geen enkele meerwaarde dus ben ik het volledig eens met de stelling van de politiehonden.

     4. AidemediA

      E. Stern, wat een rare vergelijking.
      “Dat gewauwel over kampen en schoonmaak roept toch geen prettige associaties op, vind je zelf ook niet?”
      De kampen en schoonmaak die u associeert waren van de nazi’s tegen onschuldige joden, zigeuners enz. De kampen waar het hier over gaat betreft het schorem wat nu bezig is met criminele activiteiten, tegen een land wat hen nota bene pampert. Uw linkse en verderfelijke gedachten hebben ons in deze situatie gebracht. Maar enige zelfreflectie is u kennelijk vreemd.

     5. Factor

      “Maar enige zelfreflectie is u kennelijk vreemd.”

      Doe geen moeite, je faciliteert een ongeneeslijke psychopaat in zijn dagbesteding.

     6. Oepsie

      ”Dat gewauwel over kampen en schoonmaak roept toch geen prettige associaties op, vind je zelf ook niet?”
      Goh, dit is toch heel wat anders, dan wat je familie voorstond en nog staat. Kom op speklapje, ga je nu niet verbergen tussen de schaapjes, terwijl je een wolf ben.

     7. Oepsie

      Dat gewauwel over kampen en schoonmaak roept toch geen prettige associaties op, vind je zelf ook niet?

     8. Logica

      Ernest, moeten ze opgepakt en berecht worden? Hoe verklaar je dan dat er criminelen zijn die al 600 keer zijn opgepakt en vast ook wel meerdere keren veroordeeld zijn? Ondertussen gaan onze verzekeringspremies omhoog door al deze criminaliteit. Nog erger is het voor de mensen die er last van hebben. Dat is dus de rechtsstaat waar onze politici, Segers van de Christen Unie voorop, het over hebben.

      Ik sta achter de visie van het FVD. Marokko neemt ze niet terug maar ze mogen wel vrijwillig terug komen. Zet ze dus vast totdat ze zelf weg willen.

      Voor degenen die associaties krijgen met de 2e WO. In de concentratiekampen kon niemand vrijwillig weggaan. Ben je hier tegen kom dan met een andere oplossing. Alleen iets afkraken is veel te makkelijk.

     9. Willem Bever

      Dat aangepaste strafrecht regime is er al, de autochtoon wordt zwaarder gestraft dan de allochtoon….voorbeelden te over

      Maar over je strafkampen gezeur

      Een compromis

      En dan gaan we even gemakshalve van gelijke berechting uit

      “Probleem” kansparels met een strafblad langer dan 20 aantekeningen die vormen toch geen aanvulling voor een multiculturele maatschappij en de individuele ontwikkeling?

      Dus al we die een remigreren

      Redelijk?

   5. Grasmaaier

    Wat grappig: alle drie de tro*llen springen op als door een adder gebeten. Natuurlijk geeft geen van de drie een inhoudelijke reactie – dat zou ook teveel verwacht zijn.

    En ze schijnen dol op criminelen te zijn: ik hoor tenminste geen enkel geluid om een eind te maken aan de criminele overlast die de politie tot wanhoop drijft. Ze vinden het wel goed zo.

    1. Kretoloog

     Bingo grasmaaier!

     1. evil knievel

      Grasmaaier is 12 maanden per jaar een buitenlander en kijkt neer op andere,zich niet gedragende n naar nl schoppende mensen die in Nederland wonen.😜

    2. Gebande3

     Grasmaaier 13 minuten geleden Beantwoorden
     Wat grappig: alle drie de tro*llen springen op als door een adder gebeten. Natuurlijk geeft geen van de drie een inhoudelijke reactie – dat zou ook teveel verwacht zijn.

     Grasmaaier 17 uur geleden
     Gebande3 – de dyslectische frikandellenbakker met de reumahandjes is er zelf een!

     Wat zei u, Duitse hondenl*l?

     1. Meriadoc Brandebok

      Ik kan Grasmaaier met de mond vol tanden horen staan.

     2. Grasmaaier

      En nog steeds geen inhoudelijk antwoord van Brandegeit. Van de dyslectische reumapatient Gebande3 die zes maanden per jaar een buitenlander is, valt dat ook niet te verwachten: de smerige patatdampen hebben zijn hersens ernstig aangetast.

      Maar jij weet blijkbaar ook niet hoe criminele immigranten aan te pakken die 600 of meer delicten op hun naam hebben staan. Dat je een rigide stoethaspel bent weten we allemaal, maar soms geeft je redelijke reacties. Probeer dat nu ook eens.

     3. Ernest Stern

      “Van de dyslectische reumapatient Gebande3 die zes maanden per jaar een buitenlander is”

      Grasmaaier is 12 maanden per jaar een buitenlander en kijkt neer op mensen die in Nederland wonen.

     4. Factor

      etc

   6. evil knievel

    N gelijk hebben ze!😁

  2. Freba

   In de EU

   1. Freba

    Herstel: In de EU wonen 750.000.000 mensen , dachten jullie nu dat “wij Nederlanders” in Europa met ons 17.500.000 personen, enige inbreng hebben in Europa . Een naïeve gedachte. De tijd van de VOC is over. Nu maken we deel van de Verenigde Europese Compagnie. Zelfde management en corebusiness. Landje pikken en grondstoffen roven onder het mom van democratie brengen. Zoals vroeger de zendelingen de godsdiensten brachten. ( Oekraïne, Wit-Rusland en het liefst heel Rusland)

    1. Factor

     “…dachten jullie nu dat “wij Nederlanders” in Europa met ons 17.500.000 personen, enige inbreng hebben in Europa.”

     26 zetels in en EU-parlement is gelijk aan 3,4% democratische invloed.

 4. Eppo123

  Wat is nieuw? Een dergelijke mening hadden diverse mensen decennia geleden al en terecht. Maar zal er gebeuren? Helemaal niets, het is immers toch veel makkelijker om radarwagens te bestellen, die dan werkende Nederlanders die een paar KM te hard rijden een bekeuring geven.

 5. Armilus

  Land van herkomst nemen deze mensen niet op, een politiek probleem.
  Wie weet een realistische oplossing?

  1. maggeennaam

   Op de zelfde manier terugsturen als ze ook gekomen zijn. Dus lekker laten dobberen in hun opblaasbootjes. Vinden ze heel spannend.

  2. Logica

   @Arminius, die oplossing heeft het FVD. Zie mijn eerdere reactie.

 6. Vrijedenkert

  Het excuus zal weer zijn dat landen geen teruggestuurde illegalen, migranten en asielzoekers accepteren…
  Ik zeg zet ze reour op het vliegtuig en zien wat er gebeurt!
  En indien geweigerd gewoon blijven terugzenden…

  Er moet iets veranderen in beleid want dit loopt de spuigaten uit.

 7. Yoyo

  Langzaam….. tergend langzaam valt het kwartje.
  De politiebonden komen er zelfs voor uit, dat er dringende actie nodig is om het multiculturele probleem, dat gevolg is van het rampzalige immigratie- beleid, een andere wending te geven.

  Zij staan in de frontlinie en worden dagelijks geconfronteerd met deze illegale, uitgeprocedeerden
  Om moedeloos van te worden…
  Logisch dat je gefrustreerd raakt en de politiek eist om eindelijk adequaat in te grijpen.

 8. Timber

  Hallo daar in Den Haag,

  Illegaal en crimineel is dubbel strafbaar.
  Stap 1: Opsluiten in een cel.
  Stap 2: Meewerken tot vertrek, anders blijft men in de cel.
  Stap 2B: Land van herkomst werkt niet mee.
  Stap 2B1: Visum plichtig land. Eerst 30 dagen de tijd geven. Geen visums meer naar de EU.
  Stap 2B1: Geen visum plichtig land. Eerst 30 dagen de tijd geven. Inkomende bezoekers van dat land op vliegveld-EU tegenhouden en terug sturen.

  Stap 3: Politie begeleid illegale crimineel naar vliegveld, doei!

 9. LifeBuddy

  En Weer heeft Geert Wilders gelijk. De politie roeptoeterd nu Ook al ‘Minder Minder Minder”. Ik ga eerst langs het politie bureau, om te kijken of er al ultra sLinkse voorgedrukte aangifte formulieren liggen. Hoe lang blijven we het nog slikken in dit fatsoenlijke land.

  1. hollandse-bier92

   minder minder minder is geert/politie beste motto
   minder geweld minder migratie tuig minder gezeik

 10. Grasmaaier

  Ik constateer dat noch Meriadoc Brandebok, noch Ernest Stern, noch Piet51, laat staan Gebande3 een oplossing hebben voor dit nijpende probleem waartegen de politie zeer terecht fulmineert.

  Wel de grote bek vol over rechtstatelijkheid, humanisme, christelijke opdracht en tradities van mededogen, maar zelfs geen begin van een aanpak of oplossing.

  Ook wordt het linksfascistische toontje steeds schriller. En dat is verheugend: ze beginnen de waanzin van hun meningen in te zien.

  1. Vrijedenkert

   Er is maar een oplossing, het gaat om criminele illegalen en het enigste wat helpt is opsluiten en uitzetten!

  2. evil knievel

   Idem Gras!🤔
   T wordt,is & blijft hplk ook zo’n constatering!🤫

 11. hollandse-bier92

  Politie Nederland Defensie Nederland dan zal ik als ik jullie was.
  De grootste criminelen gaan opsluiten de rand plegers in Den Haag.
  Die het zo bond heeft gemaakt dat de mensen tot de lippen onder het water staan.
  Je kan twee dingen doen een die beerput open kraken en lucht geven of jezelf.
  En het volk laten verzuipen in die machtbewustelingen hun macht greep en leugens.
  De keuze ligt bij jullie zelf en zeg eerlijk die aasgieren hebben niks voor met ons.
  Overal Btw verlaging maar u betaald meer en jij lijdt onder hun rotzooi.

 12. Heras

  Volgend jaar stemmen. Nieuwe regering, nieuwe regels. Misschien krijgt de politie dan de juiste aanwijzingen.
  Kansenparels vastzetten en demonstranten (viruswaarheid) met rust laten.

  Ik snap sowieso niet die blinde gehoorzaamheid van de politiebonden aan de simpele grapperhaus.

 13. RvdBe

  Grapperhous neemt het serieus, dus er gebeurt en veranderd niets, net als in de afgelopen 30 jaar.

 14. Lex

  Go Go Go.

  Echt waar.

  Nee ze menen het.

  We hebben toch een fantastische minister van immigratie Broekers Knol waar Theo Hiddema van FVD zo enthousiast over is “maar niet heus”

  Tijd voor een andere minister van immigratie liefst van PVV of FVD huizen.

 15. gustav

  Inderdaad, Nederland is een speeltuin voor illegalen, in ons land kan zo ongeveer alles!
  Als iemand spreekt over “law&order”, krijgt deze meteen de kwalificatie, hardvochtige fascist!
  Deze ratten gaan niet vanzelf weg, al helemaal niet met knuffelsessies!

 16. Michael M

  Blondie55, dom blondje !

 17. ManusR

  Ach ja, aan de Engelse kust komen dagelijks tientallen crimigranten aan in rubber dingy’s En na wat administratieve handelingen worden ze naar….. HOTELS gebracht die door de regering betaald worden. Die gaan dus van hun levensdagen niet meer terug naar hun eigen land. Dat is niet waar het VK op gerekend had maar dat kunnen de Fransen aanrekenen want die verdommen het om deze migranten aan hun eigen landsgrenzen tegen te houden onder het mom van: Oh, u wilt naar Engeland?, loopt u maar door.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.