Knipsel 1

Video! Sigrid Kaag is nieuwe lijsttrekker D66, partij moet "de grootste" worden, maar met dezelfde holle managementtaal!

Geen categoriesep 04 2020, 18:00
Voor wie nog opzoek is naar een partij die graag strooit met termen als: 'nieuw leiderschap', 'samen', 'iedereen' en 'toekomst', maar als ook beschikt over de gave om het moment aan te voelen (nú), én die duidelijk communiceert dat het dit keer echt () menens is, die kan bij D66 terecht. Ja, het is écht zo erg:
https://twitter.com/SigridKaag/status/1301891004904206337
Ze is teruggekomen naar Nederland omdat ze haar "verantwoordelijkheid wilde nemen" en omdat ze als D66 "keihard nodig" zijn. Ze gaat strijden "tegen de polarisatie, tegen ongelijkheid en vooral ook voor de kansen van iedereen in Nederland". Inspirerend of niet?
Echt, hoe krijgt ze die drek uit haar mond? En nog erger: Waarom is dít het campagnefilmpje? Iemand die de samenleving bij elkaar wil houden, door "polarisatie écht tegen te gaan" en populisme wil bestrijden op een "goede manier".
Dat je zulke antwoorden geeft als je bij mensen langs de deuren gaat, daar kan ik nog inkomen. Maar dat ze bij D66 kennelijk in de veronderstelling zijn dat dit holle verhaal mensen daadwerkelijk gaat overtuigen... Dat is toch te sneu voor woorden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten