Afrekencultuur in wielerpeloton: wielrenner Simmons geschorst omdat hij pro-Trump is

In de wielrennerij heeft de cancel culture — de afrekencultuur — ook zijn intrede gedaan. De 19-jarige Quinn Simmons — Amerikaan, wereldkampioen bij de junioren in 2019 — is namelijk geschorst door zijn team Trek-Segafredo. De reden? Hij had zich op Twitter positief uitgelaten over Donald Trump, zijn eigen president. 

Het begon allemaal met een tweet van de Nederlandse wielerjournaliste José Been. Zij liet na het debat tussen Joe Biden en Donald Trump weten dat iedereen die Trump steunt haar moet ontvolgen. Simmons reageerde daarop met “bye” en een emoji van een zwaaiende zwarte hand. Even later erkende Simmons een “Trumper” te zijn, wat inhoudt dat hij Trump steunt.

Je zou denken: geen probleem. Hij twitterde niets extreems.

Nou, helaas, we leven in totaal gestoorde tijden. Want zijn team beweert dat Simmons met zijn tweet “verdeeldheid” heeft gezaaid. En dus is hij op non-actief gezet.

“We zijn een organisatie die gaat voor inclusiviteit en die een meer diverse en rechtvaardige wielersport ondersteunt,” aldus Trek-Segafredo. “Hoewel we het recht op vrije meningsuiting steunen, vinden we dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn woorden en daden. Helaas heeft onze renner Quinn Simmons online statements gemaakt die naar onze mening verdeeldheid zaaien, opruiend zijn en schadelijk voor het team, het professionele wielrennen, de fans en de positieve toekomst die we hopen te creëren voor onze sport.”

Dit is het nieuwe normaal. Linkse activisten hebben het overal voor het zeggen en gedragen zich als een stel gestoorde stalinisten. En terwijl ze hun stalinisme botvieren op normale mensen verkrachten ze ook nog eens de betekenis van woorden. “Inclusief.” “Divers.” “Rechtvaardig.” De termen worden gebruikt, maar op een manier die totaal tegengesteld is aan hun daadwerkelijke betekenis.

De afrekencultuur wordt steeds erger. Nu mag je al niet meer positief zijn over een politicus als die toevallig rechts is. En let wel, Trump is Simmons’ president. Gekozen door hem en zijn mede-Amerikanen. Maar steun hem publiekelijk en je wordt, hopsakee, van haat en wat dies meer zij beschuldigd.

Wij van rechts mogen dit niet laten gebeuren. We moeten ons hier nu tegen verzetten. En gepassioneerd ook.

Volg mij op Twitter en Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. Cor Grijpstra

  ”Trump is Simmons’ president. Gekozen door hem en zijn mede-Amerikanen. ”

  Een leugen Mike.

  1. Blondie

   Leg eens uit CG.

   Een leugen Mike.?

 2. RvdBe

  De wielrennerij is niets meer dan een afspiegeling van de hedendaagse linkse cancelcultuur.
  Vond José Been best wel ok als wielerpresentatrice, begint zich nu dus ook al als linkse gutmensch andere de maat te nemen, als die ooit nog terugkomt als presentatrice gaat hij acuut op de Belg.

  1. Tom Bombadil

   Wielrennen kijk ik sws bij de belg

 3. Vriend

  De fabrikant Trek levert de fietsen aan politiekorpsen. Uit commerciele overwegingen moesten ze dus even aan hun klant(en) duidelijk maken hoe geweldig ze deugen.

  Walgelijke, amorele varkens.

  1. Ernest Stern

   Ja, het betreft een commercieel bedrijf. Deze werknemer mengde zich in een politieke fittie op het internet met een zwart handje. Dat veroorzaakte veel commotie en daar zit zo’n bedrijf niet op te wachten want dat kost klanten.

   1. Vriend

    ES, als je op dergelijke futiliteiten in deze tijd afgerekend wordt is de dystopische samenleving van 1984 niet ver meer weg. Mensen worden gekneed willoze wezens die de politiek correcte roedelmentaliteit in alles onderschrijven en de vrijheid van meningsuiting is definitief verleden tijd.

    Maar sukkels als Beukman en Stern zien geen enkel gevaar.

    1. Ernest Stern

     Als de Staat deze beperking van vrije meningsuiting zou afdwingen, zou je, goede Vriend, wellicht van de dystopische samenleving kunnen spreken die je vreest, maar in dit geval gaat het om eisen die een bedrijf aan het gedrag van zijn medewerkers stelt in het belang van de commerciële doelen. Dit heeft weinig te maken met politiek of ideologie, net zo min als het bannen van Zwarte Piet door de grootgrutters iets te maken heeft met ideologie; het betreft koele calculaties van de afdeling marketing. Aangezien bedrijven het recht hebben dit soort eisen aan hun medewerkers te stellen kan ik het 1984 van George Orwell hier niet mee verbinden.

    2. Vriend

     Stern, de dwang en drang die uitgaan van de politiek correcte deugroedel, is even zwaar en verstrekkend als van een door de staat opgelegde ideologie. Wat zeg ik: nog zwaarder, want fijnmaziger en breder vertakt.

     Je ziet in de praktijk dat organisaties en bedrijven doodsbenauwd zijn om niet aan de (steeds veranderende) ongeschreven wetten en eisen van de cancel culture te voldoen en in hun broek schijten om openlijk geexcommuniceerd te worden. Hetzelfde geldt voor individuen en leden van de meest uiteenlopende groepen: niet in de politiek correcte pas lopen betekent onherroepelijk uitstoting en een sociaal doodvonnis.

     Niemand had 20 jaar geleden kunnen bedenken dat de maatschappij zo zou ontsporen.

   2. AS210854

    Dan mag ne dus gaan discrimineren. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  2. lucinde

   Een amoreel varken ben je als je te koop loopt met racistische voorkeuren

   1. Vriend

    Ga weg engerd.

 4. AidemediA

  Klaar met DDS. Wat een zielige site is dit. Breng eens echt nieuws.

  1. Beukman

   Als je worst wil moet je niet naar de groenteboer gaan, Aidemedia.

 5. Maurits Dekker

  ”Trump is Simmons’ president. Gekozen door hem en zijn mede-Amerikanen. ”

  Als je het bovenstaande een leugen noemt ben je behoorlijk gestoord, of extreem-links en da’s misschien nog wel erger.

 6. A-BBa

  “Wij van rechts mogen dit niet laten gebeuren. We moeten ons hier nu tegen verzetten. En gepassioneerd ook.” Ja maar als ik hier bij decreacties zet dat ik wel een (legale) manier weet hoe we ons hiertegen kunnen verzetten wordt je door de redactie direct geblokkeerd. Datzelfde heb ik bij GS meegemaakt. Dus roepen en verder niets is erg zwak van de auteur want de lezers moeten braaf hun mond houden.

 7. Ernest Stern

  “Helaas heeft onze renner Quinn Simmons online statements gemaakt die naar onze mening verdeeldheid zaaien, opruiend zijn en schadelijk voor het team, het professionele wielrennen, de fans en de positieve toekomst die we hopen te creëren voor onze sport.”

  Helder.

  1. Vriend

   ES: dat is precies het kruiperige en serviele statement wat een links deugbedrijf in deze cancel society meent te moeten maken om zijn klanten te pleasen: een Pavlov-reactie zonder inhoud, gemaakt door marketingmanagers die er niets van menen.

   Walgelijk.

 8. Maurits Dekker

  “Helaas heeft onze renner Quinn Simmons online statements gemaakt die naar onze mening verdeeldheid zaaien, opruiend zijn en schadelijk voor het team, het professionele wielrennen, de fans en de positieve toekomst die we hopen te creëren voor onze sport.”

  Helder.
  Heel dom.

 9. NoDoubt

  Maar als hij had gezegd dat hij voor Hillary of Obama of BLM was, dan was er niets aan de hand. Hillary is heel corrupt met haar foundations 1000den emails die privé zijn gegaan. Haar man 68 keer verdedigt tegen aanklacht van vrouwen tegen Bill. Of Obama die schrijft dat hij in Kenia geboren is maar toch president werd. Of BLM die witte mensen uit hun huizen wil en witte kinderen van scholen af en een terroristische organisatie is. Nee dan is het allemaal oké. De wereld raakt totaal verziekt. En ondertussen wordt 1500 miljard van uw pensioen over gezet naar EU en de Fransen mogen eerder met pensioen en uw pensioen gaat nu al 30% achteruit. Door dat pensioenbedrijven perse in groene windmolens moeten steken. Die niet winstgevend zijn. Keep on dreaming.

  1. Ernest Stern

   “Maar als hij had gezegd dat hij voor Hillary of Obama of BLM was, dan was er niets aan de hand.”

   Dat denk ik wel: het wielerpeloton wil op geen enkele manier met een politiek kamp geassocieerd worden. Dat zal voor elke professionele voetbalclub ook gelden.

 10. Beukman

  Vanuit mijn comfortabele bureaustoel lijkt het me een nogal overtrokken reactie van Trek-Sefragedo. Deze wielrenner is ook maar gewoon een mens met alles erop en eraan: een vent op wielen.

  Wat in ieder geval blijkt is dat Trump een van de meest polariserende wezens op aarde is. In America zaait hij verdeeldheid en splijt hij gezinnen en gemeenschappen, maar ook daarbuiten bestaat er niet zoiets als een “gematigde Trumpist”.
  Weg met die man dus. Gelukkig denken ook steeds meer burgers daarover die vier jaar terug nog op hem stemden:

  youtube.com/watch?v=6YdWrBKt3Jw

  1. Vriend

   Beukman bekijkt en beoordeelt weer het een en ander vanuit zijn eigen linkse, vooringenomen standpunt.

   Zijn dagelijkse rant om Trump te bashen. Lucht het op Beuk?

   1. Beukman

    Inhoudelijk nog iets te melden vriend, of was dit het?

    1. Ernest Stern

     Onze oude vriend is de laatste tijd niet meer zo van de inhoud. Hij is wel onverminderd boos en die emotie zoekt een uitweg.

     1. Beukman

      Intelligente mensen die radicaliseren komen geleidelijk terecht in een pijnlijke spagaat: kiezen ze voor hun gevoel of voor hun verstand? Drijven ze nóg verder af van de rede, wellicht omdat het steeds moeilijker wordt om het eigen dwalen onder ogen te zien?
      En dan, op een kwade dag, hebben ze de keuze gemaakt en zijn ze voor altijd verloren.

     2. Ernest Stern

      Klopt, we zagen dezelfde psychologische Werdegang bij Floris van der Grijp en RPML: op enig moment wordt het pad van de feitelijke beschaafde argumentatie verlaten, een extreem-rechtse steeg ingelopen om de weg naar de redelijke inhoudelijke discussie nooit meer terug te vinden. Kenmerkend voor dit patroon is niet zo zeer dat extreme guurrechtse standpunten worden ingenomen maar dat het persoonlijk diskwalificeren de overhand krijgt, meestal zonder te beseffen dat men dan de eredivisie van de inhoudelijke discussie heeft verruild voor het schoolplein.

    2. Vriend

     “Beukman bekijkt en beoordeelt weer het een en ander vanuit zijn eigen linkse, vooringenomen standpunt. Zijn dagelijkse rant om Trump te bashen.”

     Dit is inhoud Beukman. Het legt jouw hysterische woede bloot over een president die niet doet wat jij graag wilt – de arrogante intolerantie hiervan ontgaat je waarschijnlijk. Jij die het altijd over verbinden hebt polariseert zelf het meest.

     En dag in, dag uit herhaal je hetzelfde liedje. Over inhoud gesproken.

     1. Beukman

      Ik kom altijd met argumenten, vriend. Vlak voor het debat bijvoorbeeld heb ik je nog keurig uitgelegd dat Donald zich aan het indekken is tegen een eventueel verlies. Tijdens het debat zijn er nog genoeg aanwijzingen bijgekomen die dit bevestigen. Opnieuw heeft Donald geweigerd om te zeggen dat hij verlies zal accepteren. En weer kwam hij met de complttheorie dat de Democraten bezig zijn met het voorbereiden van een grootschalige fraude.

      Inmiddels is er een “Army for Trump” gerecruteerd waar zijn fanatieke aanhang zich kan aanmelden om een juist verloop van de verkiezingen in de gaten te houden. Wink wink.

      Man, ben jij nou werkelijk zo naief? Trump is een gevaar voor de VS, voor de democratie, en voor de wereld. De man denkt als een kind en is een loepzuivere narcist volgens het handboek. Al tientallen jaren beweren mensen die hem kennen dat hij nog NOOIT verliest heeft erkend.

      Je zou jezelf eens moeten zien met de ogen van een paar jaar geleden. Je bent van het padje af, en het wordt niet beter.

     2. Rene van der Grijp

      Dit topic gaat primair over de cancel culture, maar Beukman kaapt het om weer eens obsessief af te geven op Trump.

      Het is zeer bedenkelijk dat iemand wordt geschorst omdat hij aangeeft pro-Trump te zijn. Wie het gevaar daarvan niet ziet is stekeblind. Zoals Van der Galien schrijft:

      “Weet je WAT polariserend is? De werkwijze van msm en activistenclubjes, van de meute die meeknielt en de angstsfeer die we er voor terugkrijgen. En zondebokken.”

     3. Ernest Stern

      Als je even googelt op die “Army for Trump” slaat je de schrik om het hart.

      h**ps://www.forbes.com/sites/sethcohen/2020/09/21/a-maga-militia-how-the-presidents-campaign-is-recruiting-an-army-for-trump/#548290c21a4d

     4. Vriend

      Je dramt Beukman. En je arrogantie gaat met je op de loop: door je verstandelijke beperking kun je je niet voorstellen dat ik een volstrekt andere mening heeft dan jij, terwijl het toch zo ‘obvious is dat jij op alle fronten gelijk hebt?!’

      Man, man, wat ben jij geradicaliseerd door je Trump-haat. Neem even een koude douche.

     5. Ernest Stern

      Zou mijn goede Vriend nog kunnen zien dat zijn bijdragen wel boosheid maar geen inhoudelijk argument meer bevatten?

     6. Beukman

      @Ernest
      Het is de natte droom van Baudet:

      armyfortrump.com/

      Het artikel dat je potste laat zien dat de angst terecht is dat Trump over lijken zal gaan om aan de macht te blijven. En dat – helaas – onze vriend een naieve dwaas is.

     7. Maurits Dekker

      Het is vermakelijk om te zien (en te lezen) hoe de usual suspects hier weer tekeer gaan tegen mensen die vinden dat Donald Trump, de democratisch gekozen president van Amerika, het toch wel aardig heeft gedaan in de afgelopen 4 jaar.
      Met het schuim op hun bek gaan ze tekeer tegen een president die geen oorlog begon zoals zijn voorgangers, maar deze juist beëindigde, die zorgde dat er weer gesproken wordt met Noord-Korea zodat de nucleaire dreiging van die kant verdween. Verder is het zijn verdienste dat de Verenigde Arabische Emiraten weer diplomatiek contact hebben met Israel. Scholingsprogramma’s voor Afro-Amerikanen zorgen voor groeiende aanhang onder deze bevolking en ook de steun van Hispanians neemt toe. Ook draait, dankzij Trump, de Amerikaanse economie als nooit tevoren.
      Al met al prestaties waarvan zijn voorganger Obama misschien van gedroomd heeft maar deze in de verste verte niet kon waarmaken. Deze Obama kreeg de Nobelprijs voor de vrede, maar je vraagt je af hoe men tot dit domme besluit kwam. Trump zal de prijs niet krijgen, althans voorlopig niet. Over enige tijd, als de linkse ziekte voorbij is, zal Trump worden herinnerd als de president die meer waarde had voor Amerika èn de wereldvrede dan al zijn voorgangers van de laatste 50 jaar bij elkaar.

      Als Trump in november weer de verkiezingen wint worden de usual suspects helemaal gek.
      Ik kan bijna niet wachten.

     8. Ernest Stern

      “Als Trump in november weer de verkiezingen wint worden de usual suspects helemaal gek.”

      Even veronderstellende dat ik tot de usual suspects behoor, vermoed ik niet dat ik gek zal worden maar ik zal wel zeer verbaasd en teleurgesteld zijn. Ik acht de kans op herverkiezing van Trump zeer gering en ik zal stomverbaasd zijn als dat toch gebeurt.
      Teleurgesteld overigens ook, want de herverkiezing van Trump zal een ramp betekenen voor de V.S. en de wereld.

     9. Vriend

      Mogelijk scenario: Joe Biden is de (via peilingen) voorgeprogrammeerde winnaar die op 3 november door de verzamelde media meteen tot nieuwe president wordt uitgeroepen. Deze uitslag is door middel van fraude, omkoping en manipulatie tot stand gekomen.

      Trump eist openlijke hertelling, waarbij de fraude aan het licht komt. Rond 7 november breekt de Tweede Amerikaanse burgeroorlog uit.

     10. Ernest Stern

      De winnaar wordt door de media niet via de peilingen tot winnaar uitgeroepen, goede Vriend. Dat gebeurt via de uitslagen van de stemming door de staten.

     11. Vriend

      Lezen Stern. Ik zeg dat al voordat de definitieve uitslagen binnen zijn, de media luidkeels zullen beweren dat Biden met overmacht heeft gewonnen, precies zoals de peilingen aangaven.

      Doet je brilletje het nog wel?

     12. Ernest Stern

      “Ik zeg dat al voordat de definitieve uitslagen binnen zijn, de media luidkeels zullen beweren dat Biden met overmacht heeft gewonnen, precies zoals de peilingen aangaven.”

      Dat zag ik nog nooit in de V.S. en dit scenario is ook volstrekt ondenkbaar. De media wachten, net als in Nederland, op de binnenkomende uitslagen. Wel zal men, net zoals in Nederland een voorspelling doen op basis van de exit-polls (dat is wat anders dan peilingen) maar die worden altijd gepresenteerd als voorlopige uitslagen die door definitieve tellingen moeten worden bevestigd.

      Je spreek hier overigens over ‘de media’. Die bestaan in de V.S. niet, het media-landschap is in de V.S. zeer verdeeld en ‘de media’ kunnen helemaal geen uitslag van de verkiezingen afkondigen.

      Je zit te fantaseren. Mogelijk begon je vandaag wat vroeg met drinken?

     13. Ernest Stern

      “Het is zeer bedenkelijk dat iemand wordt geschorst omdat hij aangeeft pro-Trump te zijn.”

      Het betreft hier een werknemer van een bedrijf dat als beleid heeft dat werknemers geen politiek gekleurde uitlatingen mogen doen om geen klandizie af te stoten. De bewering dat het iets met Trump te maken heeft blijkt nergens uit; als hij een provocerend statement had gemaakt over Biden of BLM had hij ook een douw gekregen.

     14. Beukman

      Mogelijk scenario: Joe Biden is de (via peilingen) voorgeprogrammeerde winnaar die op 3 november door de verzamelde media meteen tot nieuwe president wordt uitgeroepen. Deze uitslag is door middel van fraude, omkoping en manipulatie tot stand gekomen.
      Trump eist openlijke hertelling, waarbij de fraude aan het licht komt. Rond 7 november breekt de Tweede Amerikaanse burgeroorlog uit.

      Hou toch op, vriend. Dat is een onmogelijk scenario.
      ALLE peilingen geven op dit moment Biden een kleine tot een ruime voorsprong. Zitten al die peilers in het complot?

      De situatie is deze, en ik noem de feiten:

      Kijk naar wat er op het moment aan de hand is. Donald weet dat er traditioneel veel meer Democraten per post stemmen dan Republikeinen.
      Hij heeft onlangs stilletjes een trouwe aanhanger en geldschieter benoemd tot directeur van de posterijen. Deze man is begonnen maatregelen te treffen die de postbezorging zullen vertragen. Dus ook de poststemmen. Dit zijn feiten.

      Synchroon hiermee hebben een paar rode staten wetten aangenomen met de strekking dat stemmen per post die te laat binnenkomen niet meetellen, ook als dat komt door vertraging bij de posterijen zelf. Ook dit zijn feiten.

      Toen dit alles dankzij de alerte kritische pers bekend werd, moest de rechter eraan te pas komen om de maatregelen terug te draaien. Feiten.

      Tegen het zere been van Trump, die inmiddels dagelijks en ongefundeerd roept dat er een enorme sabotage van de post door Democraten aan de gang is, die tot doel heeft te zorgen dat Biden de verkiezingen wint. Feiten.

      Donald is zelfs zo ver gegaan om burgers die per post stemmen op te roepen om daarnaast óók naar de stembus te gaan.
      Niet alleen dubbel stemmen is bij wet verboden in de VS, ook het oproepen daartoe. Donald is dus in overtreding. Ook dat is een feit.

      Wat zegt Donald nu? Dat als Biden straks de verkiezingen wint, dit bewijst dat deze niet eerlijk zijn verlopen. Want alleen hij, Donald Trump, kan ze winnen. Hij heeft daarom laten doorschemeren dat hij de uitslag niet zal accepteren. Toen gisteren tijdens het debat aan de kandidaten werd gevraagd om ondubbelzinnig te beloven dat ze de uitslag erkenden, deed Biden dit zonder omhaal. Trump draaide er omheen en beloofde niks.
      Ook dit is een feit.

      Filmpje met live beelden van Donald waarop hij nu al diverse malen beweert dat het een “rigged election” is:
      youtube.com/watch?v=zOXpaGz7pjk

      Op één ding moet ik je gelijk geven: het zou me niets verbazen als dit ontaardt in een burgeroorlog. Je hebt de link ontvangen van de Trumpfjugend die weinig goeds belooft.

   2. NoDoubt

    Waarom heeft Hillary niet met grote overmacht Trump 4 jaar geleden verslagen als ze zo geweldig was? Iedereen is toch voor Hillary en toch niet zo een pussy grabber. Waarom heeft Biden niet zo een geweldige voorsprong als hij door de hele wereld toch op handen en voeten wordt gedragen? Maar nee, 4 jaar lang bashen op Trump. Hij is geen politicus dat maakt hem anders. Maar ook gaat er geen avond voorbij op de NL tv om Trump te bashen. Maar Jinek is liever voor Hillary die haar man in 68 rechtzaken moest verdedigen tegen aanklachten van vrouwen en zogenaamd feministisch is maar bij haar man blijft die gepijpt werd en de naam van haar man draagt en met hun foundation miljardair geworden zijn met hele duistere constructies.

    1. Ernest Stern

     “Waarom heeft Hillary niet met grote overmacht Trump 4 jaar geleden verslagen als ze zo geweldig was?”

     Ze versloeg Trump ook met drie miljoen meer stemmen. Alleen door de bizarre en ondemocratische werking van het rare kiessysteem kon Trump op het nippertje winnen.

     1. Hardline

      Zwak commentaar.
      Leef met het gegeven dat dit systeem gewoon geldig is in de democratie die Amerika is.

      Gelukkig hebben wij te doen met het, minstens zo “rare kiessysteem” voor de EU

     2. toetssteen

      @ES
      Dat blijft maar beweren, maar de realiteit is dat in regio’s waar bij hertelling Trump nóg meer stemmen had, men de boel weg gemikt heeft. Er restte nog een schamel regio’s waar Clinton nipt meer had.
      Opgeteld maakte het dat Trump nog ruimer had gewonnen.

     3. Ernest Stern

      “de realiteit is dat in regio’s waar bij hertelling Trump nóg meer stemmen had, men de boel weg gemikt heeft.”

      Heeft de heer Toetssteen een bron voor dezer opmerkelijke bewering?

     4. Ernest Stern

      dezer = deze

     5. Beukman

      Je hangt te lang rond op fake news-websites, @Steen. Ook deze complottheorie is allang weerlegd.

     6. EvertB

      h*tps://tinyurl.com/y5n8x6xu

      Gerrymandering, zo heet het aanpassen van de grenzen van districten aan het verwachte stemgedrag van de kiezers in de steden, dorpen en landelijke gebieden van een staat.

      De politici die de grenzen trekken, hebben tegenwoordig de hulp van computerprogramma’s die precies weten wie, waar, op welke partij stemmen. Zo wordt het wel erg gemakkelijk om de voor één partij meest gunstige districten te maken.

 11. Banne de Booyer

  Nou dan weet de rechterkant welk fietsenmerk ze links moeten laten liggen indien er een wordt aangeschaft. Zonde, zijn prima fietsen

 12. Banne de Booyer

  Per dag worden er in de states ongeveer 20.000 fietsen per dag verkocht, dat scheelt een paar dollar omzet. Maar deugen wil je tegen elke prijs! Daar moet je minimaal je bedrijf voor over hebben en je personeel en klanten laten stikken.

  1. lucinde

   De klu klux klan zal voorlopig niet op Trek fietsen rijden.

   1. Vriend

    Lucinde heeft overduidelijk een sterke binding met racisme, fascisme en de Ku klux Klan: al zijn reacties gaan daarover. Waarschijnlijk droomt hij over marcherende laarzen en schreeuwende bevelen.

    Een goede therapeut kan je daarvan af helpen Lucinde. Kruip op de divan.

 13. lucinde

  Zeer verdedigbare keuze van het team.

  Simmons mag denken wat hij wil, maar had ook moeten nadenken wie zijn salaris betaald.

  De internationaal opererende sponsors hebben niet veel op met dubbelzinnig racistische opmerkingen.

  Nog coulant dat Simmons over zijn zonden mag nadenken

 14. PG

  zielig…
  Dit soort acties leidt alleen maar tot nog meer verdeeldheid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.