klaver

Losgeslagen Jesse Klaver wil jongeren op hun 18e 10.000 euro 'cadeau' geven - betaald door een nieuwe belasting

Geen categorieokt 08 2020, 8:00
Dat GroenLinks oorspronkelijk ontstaan is uit een fusie van onder meer de communistische partij weten heel veel jongeren niet. Ze denken dat GroenLinks een hippe, leuke, groene partij is. Dat is het niet. Het zijn gewoon ouderwetse stalinisten... die hun ideologie in een groen jasje gehesen hebben in de hoop dat dit ze electoraal succes oplevert.
Maar als je dan een beetje oplet zie je dat zelfs dat groene jasje nep is, en dat de partij nog altijd keihard communistisch is.
Alle jongeren in Nederland moeten op hun 18de verjaardag 10.000 euro op hun rekening gestort krijgen als ‘startkapitaal’. Zónder voorwaarden. Miljonairs moeten dat idee van GroenLinks via de belasting gaan betalen.
Die idiote Jesse Klaver noemt die speciale belasting voor "miljonairs" (1% voor mensen met 1-2 miljoen, 2% voor mensen met een vermogen van 2 miljoen euro of meer) een "solidariteitsbijdrage."
Natuurlijk is het dat allerminst. Het is een gestolen bijdrage -- gestolen door communistjes als Klaver. De miljonairs zelf hebben daar niets over te zeggen. Als GroenLinks haar zin krijgt is de "bijdrage" geen teken van "solidariteit," maar van een ultrasterke staat die van mensen afpakt wat het wil.
https://twitter.com/jesseklaver/status/1314091193173790723
Mensen als Klaver zijn niet meer of minder dan moderne struikrovers. Wij hard werken om goed voor ons gezin te zorgen, maar dan komt GroenLinks langs om even een flink deel af te pakken en het vervolgens aan de eigen achterban te geven.
Volg mij op Twitter en op Parler.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten