Hilversum blijkt behalve ‘Gooisch Matras’ ook ‘Party Capital der Nederlanden’: “Politie maakt einde aan feest met 300+ jongeren”

Het is niet alleen maar seks, macht en media dat dicteert in media-Capitool Hilversum. Sinds afgelopen nacht mogen we de Noord-Hollandse stad zelfs uitroepen tot partyhoofdstad der Nederlanden. In slechts minuten tijd werden daar honderden (!) feestende jongeren weggestuurd door de gealarmeerde politie.

Waar was dat feestje? Nou ja, in Hilversum dus. Nou waren er de afgelopen nacht wel meer feestjes in het land, maar het Gooi moest er weer even met wassen neus boven uitsteken. En dat is ze dan ook gelukt. De politie moest namelijk ingrijpen op een superspread-event met meer dan 300 flirtende en dansende jongeren. Dit tot groot ongenoegen van politieagente Inge Veldhuizen:

Op het internet circuleert nu zelfs een heuse video die laat zien hoe een grote politiemacht een einde moet maken aan een feestje dat anders nog weleens tot in de vroege uurtjes had kunnen duren…

Heel erg laat werd het dan ook niet: “Even na 02.00 uur (zomertijd) stoomde een grote politiemacht naar de bossen tussen Anna’s Hoeve – spoorlijn Hilversum – Baarn en de A27 kop Eemnes. Twee mensen werden opgepakt”, aldus de Gooi en Eemlander.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. bozewitjoekel

  Het klootjesvolk kijkt naar de koning wat een simpele afleidingstruck is van de heersende elite.

  Het D66-tuig met hun noshow baantjes bij de instanties snuift en feest er op los.

 2. Blondie

  Het Linkse Rutte Kartel speelt dit uit en grijpt dit soort gespeelde / gesponsorde feestjes aan, om een Spertijd in te voeren, van bv 20.00 uur tot 06.00 uur.

  Kompleet met het inzetten van het leger, moet dit te handhaven zijn.
  Het gaat goed in het Nederland van Rutte.

  1. Cor Grijpstra

   Zeg HendrikJan, 82 jaar oude demente agrarier, niet alles is een complot hoor 🙂 🙂 🙂

 3. NoDoubt

  Zij vraagt zich af waar of deze mensen mee bezig zijn. Zij kan zich beter afvragen waar de politiek mee bezig is. Al lang en breed is bekend dat CPR-testen totaal niets zeggen en op deze manier niet eens gebruikt mogen worden aldus de uitvinder Kary Mullis. De enige test die relevant is is de IFR test en die wordt niet uitgevoerd maar geeft wel een oversterfte van 0,2% en onder de 70 jaar zelfs 0,05%. Daarbij heeft het RIVM vorige week de manier van testen moedwillig gewijzigd van 35 keer naar 45 keer kopiëren van het RNA van het virus waarbij de foutmarge met 1000 keer wordt vergroot. Als je dat bij een griep zou doen vind je ook de griep ook al heb je het allang niet meer. En je meet ook niet of je het amper had of misschien wel heel ernstig. Ook het WHO weet dat en het RIVM. PCR mag nooit maar dan ook nooit op deze manier worden gebruikt. Maar ja Rutte is hoofdsponsor van WHO met uw belastinggeld.

 4. Banne de Booyer

  Waarom kwam de politie? Stond de muziek te hard of was er gebruik gemaakt van de betere opsporingstechnieken, pubertjes bier laten kopen?

  1. Blondie

   Nee BdeB.

   De kliklijn, die door Links Nederland wordt gesponsord.
   Halsema is mede oprichtster van deze kliklijn.

   1. Cor Grijpstra

    @B
    Aldus een 82 jarige demente wappie.

    1. JochemX

     Cor kom eindelijk eens met een zinnig argument, bijvoorbeeld waarom 300 jongeren in de BUITENLUCHT een superspread event zou zijn.

    2. Banne de Booyer

     Wappie heeft gelijk. Opgeroepen wordt om je buren te verklikken, anoniem, lekker veilig, bij een van de vele kliklijnen die onverijld zijn opgetuigd. Ervaring hiermee had de hoofstad al dankzij het actieve verraad en klikbeleid tav de joodse burgers tijdens ww2. Eerst tig duizenden laten samenscholen en nu moet er stiekem worden gedaan.

    3. Cor Grapstra

     Inhoudelijk weer str0ntvlek

     1. Banne de Booyer

      Raar antwoord! Echt een reactie van een zure vent die apart moet slapen van zijn frigide old lady. Zelfbevlekking is het lot.

 5. CLoVis

  ‘Bij de parkeerplaatsen bij natuurgebied Anna’s Hoeve en vv Wasmeer reden tientallen Amsterdamse taxi’s af en aan. De politie ter plaatse sprak over zeker driehonderd personen, een Amsterdamse taxichauffeur schatte dat het ging om vijfhonderd bezoekers.

  Mogelijk dat dit een feest was afgeleid van het Amsterdam Dance Event, dat deze week zou worden gehouden. Over aanhoudingen is nog niets bekend.’
  (Telegraaf, heden.)

  1. CLoVis

    
   En bovendien Kenneth,

   Hilversum is nou niet echt representatief voor heel het Gooi.

  2. CLoVis

    
   En dan ook nog eens:

   ‘Grote politiemacht maakt einde aan illegaal feest bij Hilversum’;
   nu is er opeens wel genoeg mankracht?

 6. vandaag

  superspread ? jaja

  Nog niet zo lang geleden konden jongeren het niet krijgen noch verspreiden

  Nu het draagvlak afneemt voor de achterlijke corona maatregelen gaan we op het gevoel spelen en de jongeren de besmettingen in de zorg tehuizen door de belabberde ventilatie in de schoenen schuiven.

  stop de corona idoterie.

 7. RS

  feestje in de buitenlucht moet kunnen lijkt mij. Door de weeks zitten bij elkaar in de klas toch ?ik weet niet wat erger is. Ja, de troep opruimen. En er hebben er maar twee een boete gekregen

 8. Response

  En hoeveel boetes uitgedeeld?

 9. AS210854

  En weer is het een deel van de egoïstische jeugd die overal lak aan heeft. Alleen maar IKKE en de rest kan STIKKEN.

  1. Buzz68

   OF
   Je geeft de jeugd de ruimte
   OF
   Je geeft de jeugd een reden waarom ze maandag wel op 20 cm afstand van elkaar mogen zitten -in de schoolbankjes -in een slecht geventileerde ruimte.

   De jeugd heeft gelijk!

 10. Banne de Booyer

  De jeugd moet niet zeuren. Stelletje verwende breekbare poppetjes. Niet zo heel lang geleden gingen de jongeren geen feest vieren en zielig doen. De jonge mannen gingen naar het front en de meiden de fabrieken in 12 uur per dag!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.