shutterstock 1761352793

Hilversum blijkt behalve 'Gooisch Matras' ook 'Party Capital der Nederlanden': "Politie maakt einde aan feest met 300+ jongeren"

Geen categorieokt 25 2020, 8:00
Het is niet alleen maar seks, macht en media dat dicteert in media-Capitool Hilversum. Sinds afgelopen nacht mogen we de Noord-Hollandse stad zelfs uitroepen tot partyhoofdstad der Nederlanden. In slechts minuten tijd werden daar honderden (!) feestende jongeren weggestuurd door de gealarmeerde politie.
Waar was dat feestje? Nou ja, in Hilversum dus. Nou waren er de afgelopen nacht wel meer feestjes in het land, maar het Gooi moest er weer even met wassen neus boven uitsteken. En dat is ze dan ook gelukt. De politie moest namelijk ingrijpen op een superspread-event met meer dan 300 flirtende en dansende jongeren. Dit tot groot ongenoegen van politieagente Inge Veldhuizen:
Heel erg laat werd het dan ook niet: "Even na 02.00 uur (zomertijd) stoomde een grote politiemacht naar de bossen tussen Anna’s Hoeve - spoorlijn Hilversum - Baarn en de A27 kop Eemnes. Twee mensen werden opgepakt", aldus de Gooi en Eemlander.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten