Trump is een ongelooflijk laf watje dat hij het (virtuele) debat niet aandurft met Joe Biden

Donald Trump weigert deel te nemen aan het tweede presidentiële debat van de verkiezingscyclus. Als reden geeft de wegkruipende angsthaas aan dat hij geen zin heeft om achter een computer te zitten omdat dat “ridiculous” zou zijn.

President Trump maakt er een gewoonte van om zichzelf nogal luidruchtig op de borst te kloppen. Hij vindt zichzelf “strong” en “big” (soms zelfs “bigly“), maar we kennen allemaal de waarheid. Iemand die zichzelf zo verbaal omhoog moet praten, moet kennelijk een boodschap verkondigen die helemaal niet voor de hand ligt. Want iemand die écht groot en sterk is, die hoeft dat niet te melden. Dat spreekt dan voor zich.

In werkelijkheid is Trump een dementerende man, die door z’n eigen onverantwoordelijke gedrag het coronavirus heeft opgelopen. Hij spendeert z’n dagen met wat rancunegetwitter en gedrag dat haast lijkt bedacht om de presidentsverkiezingen van volgende maand met opzet te verliezen. Hij staat ver achter in de peilingen, mobiliseert milities (“stand by“) en verkoopt onzin over vaccins die zogenaamd nog voor de verkiezingen gaan komen.

En dan is hij nu ook nog te laf om z’n gezicht te laten zien in een debat met z’n Democratische opponent Joe Biden, zogenaamd omdat het vanwege het coronavirus – dat hij volstrekt heeft laten ontsporen – het via een inbelverbinding moet:

“De Amerikaanse president Trump weigert mee te doen aan een virtueel verkiezingsdebat met zijn Democratische opponent Joe Biden. De commissie die over de debatten gaat besloot vanmiddag dat het tweede debat tussen beide kandidaten online moet plaatsvinden, vanwege de coronabesmetting bij Trump.”

Bij Fox News noemde Trump de hele gang van zaken zelfs “ridiculous”. Maar in werkelijkheid kennen we allemaal de waarheid: Trump is laf, kan niet tegen z’n verlies, is nog niet hersteld van COVID-19 en weet dat hij zelfs in blakende gezondheid niet tegen Biden is opgewassen. Hij wil nóg een afgang voorkomen, en kiest de uitweg van een lafaard. Maar goed, we zijn na vier jaar ook niets anders van hem gewend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

126 reacties

 1. Maurits Dekker

  Is DDS overgenomen door joop.nl ?

  1. Blondie

   DDS is JOOP.

  2. vandaag

   bijna , linkse deugmenschen drukken massaal hun stempel overal alsof het lijkt dat hun gedachte de absolute waarheid is.

   feitelijk zijn het tróllen die je afdoet met

   enz !

 2. Rene van der Grijp

  Gaap.

 3. lucinde

  Geweldig stuk, objectief, origineel, goed geschreven, of zoals de Corona-wappies/rechtse dombo’s vaak zeggen; “Spijker – kop”

  1. vandaag

   enz !

  2. De Uil van Minerva

   Nee, echt??! Tim…#doeslief

 4. vandaag

  Een debat doe je face to face of anders niet.

  Een discussie via teams of skype werkt niet. Ee vergadering is al moeilijk zat en een moment om te zien dat de interactie tussen personen volledig ontbreekt

  1. Nasalis

   Goh. In welke eeuw leef jij?

   1. Henk Albarda

    Nasalis, u in ieder geval in de 18de of 19de eeuw, met een naiviteit die grenst aan 100%.
    Een politiek debat houden via de digitale snelweg is een garantie voor bedrog. Kamala Harris, raciste en anti-semiet, zal dementia Biden ieder antwoord influisteren, dus we zouden in dar geval 100 % gegarandeerd geen enkele mening van Biden krijgen, uitsluitend van anti-semiet Harris.

    1. Ernest Stern

     Kan de heer Albarda onderbouwen dat Harris een antisemiet is?

     1. vandaag

      ENZ !

     2. Henk Albarda

      Ernest Stern, u stelt weer een onzin vraag, met dank aan uw lege bovenkamer te huur. Geen enkele reden voor, Harris heeft vanaf het begin BDS gesteund en BDS is openlijk anti Israel EN anti-semitisch. BDS discrimineert iedere jood die zich niet openlijk anti-Israel opstelt, u kunt dit zelfs in uw vodjes WP en NYT lezen, afgelopen 2 jaar.

 5. RvdBe

  Heb het wel een beetje gehad met ene Tim die ter “bevordering” (lees extra reclame inkomsten) van discussie steeds idiotere stukjes gaat schrijven, of is DDS onderhevig aan het censuurtegime van de overheid/eu?

  1. Augustus

   Met een zin als “en weet dat hij zelfs in blakende gezondheid niet tegen Biden is opgewassen.” kan je niet anders denken dan dat dit stuk satire is.

   Je kan voor heel veel dingen Trump verwijten dat hij laf is, zoals zijn gedraai rond de muur en immigratie, maar hij is binnen paar dagen boven op COVID-19 gekomen en dat doen niet veel mensen op zijn leeftijd. Daar boven op is het juist de team van Biden die af wil zien van een regulier debat, die Trump gewoon door wil laten gaan. Dus wie is laf?

   1. Beukman

    Augustus, Donald is op het moment een wandelende coronabom; het Witte Huis is het epicentrum van Washington met inmiddels 13 leden van de Regering die besmet zijn: een levend voorbeeld van falend coronabeleid. Wie wil er nou dal vivo debatteren met een lopende besmettingshaard?

    Het debat online voeren is dan een goeie oplossing. Het is GVD geen circusact, zo’n debat, het gaat om inhoud, althans daarom zou het moeten gaan.
    Maar nee, de bange Donald gaat dan toch maar liever een rally houden om nog een paar meer aanhangers te besmetten danwel die elkaar laten besmetten. Ook zal wel meespelen dat daar niemand hem tegen zal spreken, want daar is hij zwaar allergisch voor.

    Overigens staat allerminst vast dat Donald weer genezen is. Dat weten we pas over een paar dagen, als hij van de drügs af is, waaronder de steroïden waarmee en mens zich al gauw GREAT voelt.
    Feit is dat terwijl hij van anderen (H. Clinton, Biden) steeds hun medische gegevens eist, de man zelf geen open kaart speelt door onder meer zijn longfoto’s niet vrij te geven.

    1. Kretoloog

     Sukkel ben je toch, Beukman, met je ‘wandelende tijdbom’.

     Van Corona weet jij net zo min iets als – pak ‘m beet – Hugo de Jonge.

     1. Beukman

      Wandelende coronabom schreef ik, Kreet.
      Luister voor één keer naar Trump zelf. Die zei al in februari over covid:

      You don’t have to touch things. Right? But the air, you just breathe the air and that’s how it’s passed.
      And so that’s a very tricky one. That’s a very delicate one. It’s also more deadly than even your strenuous flus.
      😷

   2. Nasalis

    Je hebt nog steeds niet door dat er een verschil is tussen “hij is binnen paar dagen boven op COVID-19 gekomen” en “Trump zegt dat hij binnen paar dagen boven op COVID-19 is gekomen”?

   3. Nasalis

    Ik kon het eerst maar moeilijk geloven, maar vandaag las ik het bewijs: 30% van de Nederlanders staat achter Trump. Het coronavirus tast dus tóch de hersenen aan.

    1. RvdBe

     Nasalis,je hebt denk ik gelijk.
     Slechts 30% staat achter Trump dat wil zeggen dat wellicht 70% achter Biden staat.
     Wss is die 70% besmet met hersen aantastend corona.

    2. Bolland

     @Nasalis Klopt heb ook medelijden met de 70% aangetasten

    3. Ernest Stern

     Die 30% lijkt me niet juist. Wat is je bron?

     1. vandaag

      enz !

 6. Ernest Stern

  Het is inderdaad een laffe vlucht van Trump, maar de man zit natuurlijk niet op tweede nederlaag te wachten en zeker niet in een format waar hij meer op inhoud zal worden afgerekend.

  Trump begint het punt te naderen dat je met hem te doen krijgt.

  1. vandaag

   enz !

  2. homefront

   Nee hoor ernest, jij liegt en bedriegt hier de boel natuurlijk, erger nog, je weet het zelf ook nog eens…

  3. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
   Debatteren met hem is niet mogelijk.
   Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

  4. LifeBuddy

   Ernest, het is inderdaad een laffe vlucht van Boden. Hahahahaha!

 7. Vishengel

  Lekker links bezig Engelbart, welke Volkskrant/NOS medewerker heeft jou benaderd?

 8. Duckday

  Waaom laf dat snap ik niet. Is dat niet naar jullie zin.Deze PRESIDENT doet het ZEER goed komt voor zijn land en mensen op.Wat hier nog ver te zoeken is. Maar is begrijp als je het goed doet proberen ze je hier de grond in te trappen

  1. Nasalis

   Het enige wat deze PRESIDENT goed doet is draaien en liegen. Hij weet dat hij geen tweede keer wegkomt met een wanvertoning zoals in het eerste ‘debat’. Het zal dus om de inhoud moeten gaan, en daar heeft meneer Trump geen trek in.

 9. pasco

  Haha, DDS is óók al opgeslokt door de extreem links!
  Ja, non-conformiteit is enkel weggelegd voor mensen met een échte persoonlijkheid en een flinke dosis persoonlijke moed!
  Kuddegedrag en groepsdruk van een suffe meerderheid, wordt is slappe karakters onweerstaanbaar.

 10. Ritter

  Het is eerder andersom; Biden durft niet met Trump in een open setting te debatteren.

  De debat commissie doet er kennelijk alles aan om Biden te beschermen. Als het virtueel is weten we niet of Biden zijn antwoorden krijgt van zijn staffers of zelf iets verzint.

  De debat commissie heeft zonder overleg besloten om de debat vorm te wijzigen in een vorm die gunstig is voor Biden. Dus begrijpelijk dat Trump gewoon de oude debat vorm wil met twee opponenten op een podium.

  En de smoes van de debat commissie dat het door corona komt is onzin omdat ze Trump dusdanig kunnen plaatsten dat er van besmetting geen sprake kan zijn.

  1. vandaag

   quote En de smoes van de debat commissie dat het door corona komt is onzin omdat ze Trump dusdanig kunnen plaatsten dat er van besmetting geen sprake kan zijn. end

   de stront vlek zou nu zeggen . touche

  2. Beukman

   Donald hoort in quarantaine te zitten, Ritter, de man verspreidt corona en is dus in theorie net zo dodelijk als een terrorist met een bomgordel. De gangen van het Witte Huis zijn verlaten, omdat de bewoners die mondkapjes maandenlang weglachten, nu zelf besmet zijn. Hoogmoed voor de val, weet je nog?

   Een meerderheid der Americanen vindt ook dat het debat online moet worden gevoerd. En wat is dan helemaal het probleem? Oh, online plegen woorden zwaarder te wegen, omdat alle nonverbale bullshit dan grotendeels wegvalt.

   Trump is bang, zoveel is wel duidelijk. Hij gooit hier echter zijn eigen glazen in, want hij staat er slecht voor, ook in de door jou zeer vaak aangehaalde peiling van Rasmussen. Maar kennelijk zier hij in zo’n debat geen mogelijkheid om nog een paar Americanen over te halen alsnog op hem te stemmen. Dat is dan een onverwachte uiting van zelfkennis van de president.

   1. vandaag

    Andere draadje vol verneukmannetje ? je bent een psychopaat das zeker

    enz !

    1. Beukman

     blablablabla

   2. lucinde

    Mooiste site is ht*tps://ig.ft.com/us-election-2020/

    Alle peilingen en daar het gemiddelde van…

    Zelfs de Staten kun je vast naar eigen believen aangrijp of Biden toewijzen om het aantal
    Kiesmannen te bepalen

  3. lucinde

   Ah, Riddermans weet het beter, ook hier zit een complot achter!

   Ongelukkige man…

   1. vandaag

    enz !

 11. gustav

  Trump dementerend?
  Dat is een pure vooringenomen mening, enkel en alleen gebaseerd op persoonlijke afkeer voor deze mentaal en fysiek krachtige, niet te beïnvloeden échte man!
  Als er al iemand een zwakke, onzekere en dementerende man genoemd moet worden, is dat Biden!
  Trump steekt met kop en schouders uit, boven de idiote, onuitvoerbare linkse sprookjes van murmelende Biden!

 12. sonny

  Bij een face-to-face debat is alleen al de fysieke aanwezigheid van Trump te overrompelend en imponerend voor de mentaal zwakke, buiten de werkelijkheid levende infantiele Biden!
  Dáárom wilt Trump een écht debat, om Biden’s zwakheid bloot te leggen!

  1. Ernest Stern

   Waarom lukte dat dan niet in het eerste debat, Sonny?

   1. lucinde

    Tja, als Trump al verliest in debat van een pratende amoebe, wat is trump dan? 🦠

   2. homefront

    “Waarom lukte dat dan niet in het eerste debat”

    Wederom liegt ernestje, Trump maakte gehakt van Biden en dat weet ernestje natuurlijk zelf ook wel..

    1. Ernest Stern

     Kun je niet zelf googelen, homefront?

     ht*ps://projects.fivethirtyeight.com/trump-biden-debate-poll/

     1. homefront

      Nee hoor ernestje, Trump maakte gehakt van Biden

     2. Fascal

      Leugenaar en zwendelaar!

     3. wesley bentley

      Combat cocktail-trio

 13. NoDoubt

  Tim is een slechte onderzoeker. Peilingen zeggen niets. Dat is wel gebleken bij de vorige verkiezingen. Hillary had stiekem een oortje in, zo is bewezen. Ook nu had Biden een oortje zo is gebleken. Waarom denk je dat Biden video wil. Dan staan er allemaal secondanten in het geheim hem bij te staan. Er is namelijk helemaal geen reden om geen TV debat te voeren want hij is al corona-vrij. Biden is een slecht verliezer.

  1. Beukman

   Hillary en Joe hadden helemaal niet stiekem een oortje in, Doubt. Een creatief iemand heeft er op een foto een oortje bijgetekend.
   Wat wél echt was: de vlieg op Pence’s haar. Was hij/zij op zijn tegenstander geland, tien tegen 1 dat jij dan nu had beweerd dat er een zendertje in het diertje zat verstopt.

   1. FVD

    Ach toch, meneer Beukman. Pence zal wel gedacht hebben “beter een vlieg op mijn hoofd, dan enige kilo’s democraten boter. (:

    1. Beukman

     Inmiddels heb ik uit betrouwbare bron vernomen, dus niet van de fake media, FVD, dat de vlieg werd aangestuurd door de Democraten met de bedoeling om Pence uit zijn concentratie te halen.
     Het “diertje” zat volgepropt met de meest verfijnde Chinese electronica. Het belooft een enorm schandaal te worden, dat de hele Democratic Party gaat opblazen. Ik hoef je niet te vertellen waarom ook China in het complot zat.
     😷

     1. Ernest Stern

      😂

     2. vandaag

      was vast een stront vlieg

     3. FVD

      Meneer Beukman, het houdt ons van de straat. We lezen af en toe hilarische vergezichten, prognoses, enz., maar op 3 november is er maar één uitkomst “TRUMP HERKOZEN!”, en zo hoort het ook.

     4. FVD

      Meneer Beukman, nu we het hier toch hebben over “betrouwbare bronnen”, er is mij uit betrouwbare bron medegedeeld dat de politie enige verdachten op het oog heeft i.v.m de zielige aanslag op het wassen beeld van president Trump bij Madame Tussauds op de Dam.

      De bron wilde alleen initialen kwijt, deze zijn een zekere B en een zekere E. ik mag toch hopen dat deze initialen niet overeen komen met de namen Beukman en Engelbert, daar u en een zekere Tim wel een zeer neurotische aversie hebben tegen de huidige president van Amerika. Het zal toch niet……….nee toch!

    2. wesley bentley

     Ja ja!

  2. lucinde

   Je moet niet alles geloven wat je zelf opschrijft en terugleest.

   Waar kan ik die “ bewijzen” vinden?

   1. vandaag

    door de stront uit je ogen te halen

    1. Ernest Stern

     Vandaag heeft een obsessie voor stront.

     Voer voor psychologen.

     1. vandaag

      enz!

     2. Fascal

      etc!

     3. homefront

      “Vandaag heeft een obsessie voor stront.”

      Dé aandoenlijke spreekt over stront als obsessie..

 14. Banne de Booyer

  Trump is een kundig persoon die geen slimme digitale toestanden nodig heeft om zijn opponent verbaal te diskwalificeren. Het is geen ING bank die zich verstopt voor de buitenwereld,betalende klanten, lekker safe en relaxed via websites en telefoonnummertjes.

 15. Kretoloog

  Voorspelbaar stuk.

  Boring.

 16. Ritter

  De Trump-campagne zegt dat het nog twee debatten wil, nadat de president het virtuele formaat heeft afgewezen

  h*tps://www.foxnews.com/politics/trump-campaign-says-they-still-want-two-more-debates-after-president-rejects-virtual-format

 17. Sandman

  Als ik een debat zou aangaan wil ik ook oog in oog staan met je tegenstander.
  Bij het laatste debat was Biden het watje.
  Met een ingebracht oortje werden hem instructies gegeven om Trump niet de gelegenheid te geven om aan het woord te blijven. Getuige de kabeltjes die uit zijn reverskraag van zijn pak stak. Bij een virtueel debat kan de regie doen met Trump wat ze willen. Gezien het feit dat zowat de hele MSM tegen Trump is gekeerd begrijp ik Trump volkomen. Het artikel wat ik van DDS heb gelezen daar heb ik ook zo mijn bedenkingen over. Ik bespeur hierin partijdigheid tegen Trump.

  1. Rene van der Grijp

   “Het artikel wat ik van DDS heb gelezen daar heb ik ook zo mijn bedenkingen over. Ik bespeur hierin partijdigheid tegen Trump.”

   Ik ook. DDS is is derhalve niet wat ze pretenderen te zijn.

  2. Beukman

   De meerderheid der Americanen noemde Donald een bullebak, en wees Biden aan als winnaar, Sandman.

   Dat verhaal over dat ingebrachte oortje geloof je zelf ook niet, mag ik hopen?

   1. Bolland

    @Beukman, Zoals vaker totale onzin

 18. LifeBuddy

  Ik denk dat je de rollen beter kan omdraaien. Die Biden [Ernest schrijft Boden] knijpt hem als een ouwe dief [net als obambha in de zwarte[dollars] olie] De blm democraten worden bang van Trump.

 19. Anti Idioten

  Trump eist juist 2 debatten face to face? Fakenews Engelbart weer aan het werk en objectief zoals altijd…

 20. SubTec

  Belachelijk bericht.
  Trump wil wat graag een debat, maar dan wel een gewoon debat waar de tegenstanders 1 op 1 debatteren en niet, net buiten de camera, een heel team klaar staat om de dementerende kandidaat uit te leggen wat hij moet zeggen.

  1. Beukman

   Misschien zou Donald dat ook met twitter moeten doen: niet meer mensen laf verborgen achter een telefoon de huid volschelden, maar gewoon face to face.

   1. Ernest Stern

    Trump noemde vandaag Kamela Harris een ‘monster’. Elke keer als je denkt dat Trump niet dieper kan zakken moet je constateren dan je je vergist hebt.

    1. Beukman

     Bizar.
     En zijn aanhangers glijden in hetzelfde tempo ongemerkt af van het morele padje, en vinden het allemaal doodnormaal.

     edition.cnn.com/videos/politics/2020/10/08/trump-kamala-harris-monster-debate-fox-business-nr-vpx.cnn

     1. vandaag

      enz !

     2. wesley bentley

      ETC

 21. Meriadoc Brandebok

  Deze gepolariseerde strijd tussen twee onverzoenlijke kampen bewijst het nut van een monarchie met een meerpartijenstelsel.

  1. Beukman

   Nou, precies.

  2. Ernest Stern

   Goed punt, Meriadoc.

  3. homefront

   Dat noemt men partijkartel

  4. vandaag

   tja , wij hebben daar natuurlijk geen last van volgens het trio randdebielen

   hahahahaha , wat een stel fantasten

   enz !

  5. RvdBe

   Bullshit, in de USA valt tenminste wat te kiezen in NL niet, polarisatie zit hier niet in de overheid maar wel onder de bevolking, schijn democratie.

 22. FVD

  Een wat zielige manier van berichtgeving “meneer” Engelbert. U profileert zich als journalist en zelfs als hoofdredacteur van DDS, maar u degradeert zich op deze manier tot een beunhazende columnist die zo nodig zijn “eigen mening” aan de goegemeente wil tonen. JOURNALISTIEK VER BENEDEN DE MAAT.

  1. Ernest Stern

   Ik begrijp dat FVD het deze keer niet met Tim eens is.

   1. vandaag

    ik begrijp dat je in de paar trump draadjes meer dan 400 reacties hebt geplaatst met je vazallen malle pietje en het verneukmannetje.

    je gezuig en getról is kennelijk goed voor de clicks stront vlek want de nieuwswaarde van je getról is 0,000

   2. FVD

    “Ik begrijp dat FVD het deze keer niet met Tim eens is.”

    Bingo!, meneer Stern. In tegenstelling tot u, beschik nog over een eigen mening. Maar legt u mij eens uit, hoe komt u aan “deze keer niet met Tim eens”

    1. Ernest Stern

     Mogelijk bent het nooit met hem eens, beste FVD.

     Excuses.

   3. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
    Debatteren met hem is niet mogelijk.
    Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

    1. homefront

     Zwz moeten mensen gewaarschuwd worden voor ped*seksuele nedermoslims

  2. ikweetwatikwil

   Helemaal mee eens FVD. Maar ik blijf wel een PVV stemmer.

 23. Beukman

  Ook bij Donald is opportunisme troef als het om zijn eigen belang gaat.
  Veroordeelde hij vorig jaar nog het gebruik van cellen van afgedreven foetussen als ingredient van geneesmiddelen, nu blijkt dat er in de cocktail van drügs die hij toegediend kreeg tegen corona precies dat zat: cellen van afgedreven foetussen.

  Promoting the dignity of human life from conception to natural death is one of the very top priorities of President Trump’s administration

  heette het toen nog.

  nytimes.com/live/2020/10/08/world/covid-coronavirus#the-treatment-that-trump-touted-as-a-cure-for-covid-19-was-developed-using-cells-derived-from-fetal-tissue

  1. vandaag

   nog niet klaar tról ?

   wat een ongelofelijke stakker ben je toch

   ENZ !

   1. Beukman

    blablabla

    1. vandaag

     dat is het zeker verneukmannetje in welke vorm dan ook

 24. homefront

  Uiteindelijk komt Trump gewoon zijn woord en beloftes na

 25. Scaldis

  Is DDS gehackt?

  1. EvertB

   Laat het artikel van Tim u inspireren uw geest te scherpen en te uiten.

 26. Bolland

  Denk niet dat het slim is om LSD te slikken voor je stukjes gaat schrijven Tim.

  1. wesley bentley

   enz

 27. initsoga

  Hij is zeker niet laf, en Amerika is beter af met Trump dan met Biden dat snapt toch iedereen.

  1. Ernest Stern

   Kennelijk niet, initsoga, een meerderheid van de Amerikanen wijst het beleid van Trump af en is niet van plan hem een herverkiezing toe te staan.

   1. vandaag

    enz!

   2. homefront

    nee hoor ernest dit lieg jij..

    1. Ernest Stern

     Kun je zelf niet googelen, homefront?

     ht*ps://projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/?ex_cid=rrpromo

     1. homefront

      Zoals ik al zei je liegt, dit gaat over de populariteit van Trump niet over het beleid en die populariteit stijgt ook nog eens, wat ben jij een ongelofelijke druiloor zeg..

    2. wesley bentley

     Je zegt het niet helemaal goed. Jullie officiële keurmerk is:

     NEE, JE LIEGT!!

 28. Timber

  Beste Tim,
  Als je zo Biden liefhebber ben en zo in leef in de V&S verkiezingen. Wat doe je nog in NL.

  Het enige belangrijke voor ons is. Dekolonisatie van de V&S, vrij zijn in handelen en minder oorlog in de wereld.
  Trump zorgt voor meer vrede en een begin van dekolonisatie.(terug trekken legers uit EU)
  Biden/Hillary zorgen voor meer oorlog, willen graag dat wij gaan knokken met Rusland in hun opdracht.

  Aangaande de problemen in V&S. Dat zijn hun problemen. Ik woon daar niet.
  Keuzen voor ons is dan simpel.

 29. Ploppert

  94 reakties en 0 likes ????????????????

  1. wesley bentley

   Nee

 30. Steven Opti

  Fuck off Tim met jou linkse indoctrinatie.
  Anti meneer Trump, anti Wilders en Baudet. Pro corona, elke dag meerdere berichten over deze fake pandemie, pro lockdown. Dit is de DDS niet meer maar de NPO. Ik verwijder deze linkse nieuwsapp direct want ben er nu helemaal.klaar mee.

  Oh ja, een debat doe je face to face, niet via een scherm waar je ook willekeurig afgekapt kan worden. Meneer Trump wint de verkiezingen toch wel.

  1. wesley bentley

   En als je weer eens met je vriendin aan het kissebissen bent doe je dat zeker ook ook alleen maar ‘life’ en nooit via je mobiel?? Pleur op man.

 31. Ritter

  Enquête: 56% Amerikanen zeggen dat ze nu beter af zijn onder Trump dan vier jaar geleden onder Obama-Biden

  Een solide meerderheid van 56 procent van de Amerikanen zegt dat ze nu beter af zijn dan vier jaar geleden, blijkt uit een nieuw onderzoek van Gallup.

  Slechts 32 procent zegt slechter af te zijn dan vier jaar geleden. .

  h*tps://twitter.com/robkhenderson/status/1314296204348588033

  1. Ernest Stern

   Bij CNN vonden ze dit ook een merkwaardige uitslag, Ritter.

   ht*ps://edition.cnn.com/2020/10/09/politics/gallup-poll-better-off-donald-trump/index.html

 32. Piet51

  Gisteravond was een interessante toelichting te horen en te zien over Trump en zijn gebruik van dexamethason. Dat geneesmiddel kan als bijwerking stemmingswisselingen veroorzaken met een manisch karakter en euforie. Zijn uitbraak aan tweets, helemaal in hoofdletters, en enkele van zijn uitspraken (o.m. zijn toezegging van gratis verstrekking van dexamethason aan ouderen)roepen dan bij heel andere beelden op. Ook zijn onverwachte beslissing om de onderhandelingen over een steunpakket meteen te stoppen is moeilijk te begrijpen. Zelfs zijn oudste zoon zou gezegd hebben, door mij niet geverifieerd, dat zijn vader “gek” deed nadat hij was opgenomen in het ziekenhuis.
  Ik hoop, dat we niet nu al te maken hebben met een president die onbewaam is voor ingrijpende beslissingen.

  1. Ernest Stern

   Dit is mogelijk ook de achtergrond van de opmerking van Pelosi dat de mogelijkheden moeten worden onderzocht om het 25e amendement toe te passen waarmee een president die onbekwaam is zijn taken uit te voeren (tijdelijk) uit zijn ambt wordt gezet.
   Er zijn inderdaad aanwijzingen dat de man van het padje is. Dat is een gevaarlijke situatie.

   1. Beukman

    Niet te vergeten Donalds opmerking dat hij zich 20 jaar jonger voelde: typisch voor iemand die in kunstmatig opgewekte euforie leeft.

    Als morgen of overmorgen de backlash zich aandient waar diverse medici op rekenen, dan ligt hij zo wéér in een ziekenhuisbed – of onder de grond.

    Wat het 25th amendment betreft: Donald heeft gelukkig nog wel gevoel voor humor. Een paar uur terug twitterde hij:

    Crazy Nancy Pelosi is looking at the 25th Amendment in order to replace Joe Biden with Kamala Harris. The Dems want that to happen fast because Sleepy Joe is out of it!!!

    twitter.com/realDonaldTrump/status/1314591877765660675

    1. vandaag

     3 randdebielen onder elkaar , de draadjesverkrachters onder leiding van de p3d0 ,

     enz !

     1. Beukman

      enz

     2. vandaag

      usw , randdebiel 2 , 500 reacties op trump afgelopen week , laat je nakijken etc

 33. janszm

  Tim, wat ben jij een achterlijke nietsnut.
  Verander DDS in DDO, DE DAGELIJKSE ONBENUL.

 34. Robin Hoed

  Wat. Een. Bullshit.
  Dit hele verhaal is van voor tot achter gelogen en verdraaid.
  Het lijkt er op dat Tim ook de speeches voor Rutte schrijft,
  zo vol leugens zit het.

 35. Robin Hoed

  Als het niet live is, met publiek, kan het teveel gemanipuleerd worden.
  Vind het nu al raar dat er geen deep fake nep debatfilmpjes opduiken.
  En dat krijg je dus als het niet live gebeurt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.